Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadiskooo ver güzel haberi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dua et kız yarın vercem haberi bugün test alıcam yarın sabahtan yapım diorum erken kalkarım yarın sabah aç karnınada kan testi yapmaya giderim olsada olmasada kız dış gebelik değildir dimi bak bengisudaki ayak yanmaları bendede var bileklerim nasıl demir gibi sanki gezmiş tozmuş gibiyim hem yanıo hem ağrıo hele parmaklarım başlangıç yerden nasıl ağrıo namaza eğilirken çok kötü oluo

dua et kız yarın vercem haberi bugün test alıcam yarın sabahtan yapım diorum erken kalkarım yarın sabah aç karnınada kan testi yapmaya giderim olsada olmasada kız dış gebelik değildir dimi bak bengisudaki ayak yanmaları bendede var bileklerim nasıl demir gibi sanki gezmiş tozmuş gibiyim hem yanıo hem ağrıo hele parmaklarım başlangıç yerden nasıl ağrıo namaza eğilirken çok kötü oluo

kızım sağlıkocağı yokmu yakınlarda git kan versene daha kesin olur :63:

aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç derse

hee doğru sabah gidersen öğleden sonra alıyorsun
:63:
ama şimdi versen sabah alırsın hemde net olur
sen bilirsin
bu ne rahatlık anlamadım :63::4::4::4::4::4::4:

hee doğru sabah gidersen öğleden sonra alıyorsun
:63:
ama şimdi versen sabah alırsın hemde net olur
sen bilirsin
bu ne rahatlık anlamadım :63::4::4::4::4::4::4:

bilmiorum canım gidem ozaman yah direk kan testi yapım ama yine yarın cvp vercem ozaman testi gelirken de alım evde 4 saat beklim yapım olmamı

ayyy hadiskoo bune yaaa bi test yapamadınız ayyy sanki ne var yaaa be 3 gün kala yapmıştım bizi burda meraklandırıyosunuz offf ayyyy amnnnn:37:

aç karnınamı verilio peki şimdi gitsem yarın gel dicek sabah alıos derse yada öğleden sonra yaptırp yarın sonuç derse

canım ben geçen hafta sordum 9dan 11 e kadar kan testi yapıyoruz dediler sağlık ocağından bilgin olsun

ayyy hadiskoo bune yaaa bi test yapamadınız ayyy sanki ne var yaaa be 3 gün kala yapmıştım bizi burda meraklandırıyosunuz offf ayyyy amnnnn:37:

nikocum açıkçası korku bastı bana hafta sonu pzt gelsede yapsam diee heycandan öldüm gün geldi yaa donuma yapçam nerdese bikere negatif çıktı yaaaa

Back
X