Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.kız başoşşşşşşş evde taşımıyormuşsunuz bugün nirelerdesin bakem
yoksa halvete girdin çıkamadınmı![]()
kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişiherbişeyler yolundamııı
umarım herşey yolundadır
ben çift çizgiyi gördüm canlarım
Allahım en kısa zamanda da isteyen herkese göstersin inşallahhhhhhhh![]()
çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnngünaydın kızlar herkese iyi haftalar ..
kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun nazonun dogum günü kızlarrrr
dogum günün kutlu olsun ablacımmEki Görüntüle 429651
kızz basak ne yapıyon annem ses versene![]()
ne halveti kız bu kadar işin gücün arasında.şu halveti bi yakalasam zati bırakmıycam
.
kocam gaza geldi dün taşındık.
ufak tefek eşyalrımı yerleştiriyormmis gibi oldu evim.
kaynanaya da dün akşam misafir olarak yemeğe gittim. sofrayıda toplamadan kaçtımohh ne güzel bi duyguymuşşşş
bugünde annm geliyo ankaradan ilk misafirim melek annemmmmm
kan testi yaptırdınmı cnm hemen koşsaydın ayyyyy çok güzl yaa uğurluı geldi nem topik. kız bilgilerini ver didim sana listeye yazamadm bişi
çok güzel bi haft olsunnnnnnnnnnkız vanilyam
sizin topikten hamiş çıkmadımı kuzum ne var ne yok arada anlat
kız sen nerde biliyodun yoksam akraabanmı nazooo.
nazoooooooo 50yaşınamı girdinnnnnnn annemmmmmm
geçmişi okuypodum. kaçak seni nerelerdesin sengeceleri gelmiyorsun b,i ce diyim kaçıyorsun. bşimi oldu annem
basakcımmm cnm hayırlı olsun evın.. Nasılsınn
kız bısure gıremyıcem dıye yazmıstım dıkkat etseydın
Geldıgımdede kımse olmuyo bende gerı cıkıyom hem
Kız feysde eklı orda gordum sıze duyurayım dedım![]()
iyi yapmşbn kuzum sağol.net bpzukto dimi senin
sağol cnm benim . Iyiyim ama yyorgunum ya ıvır zıvır eşyalarım çok fazla nasl yerleşcem bilmiyorum
Sen nslsn nasl gidiyor
TATLIM EVİNİM res. albüm yaptım sen görmedn sanırım. orda yazıyo eşyların ne olacağı. börülcemden idarelik koltuk felan aldım. ben şimödilik alamıyorm maalesef. sen nerdesydn tatlımbı ara bozuktu ama cok dan haletık ben evde yoktum ay
kuzum esyalarını alacaklarmı salon oturma grubu falan
testler normal cıktı yıne bırseyım yok dıye 4 saat agladım mıllet cıkmasın dıye aglar horınlarım duzgun tuplarım acık..psıkolojık dıyo bana doktor anlamadm gıttı..
nerde oturuosn cnm yakınsan yardım ederım ben sana
TATLIM EVİNİM res. albüm yaptım sen görmedn sanırım. orda yazıyo eşyların ne olacağı. börülcemden idarelik koltuk felan aldım. ben şimödilik alamıyorm maalesef. sen nerdesydn tatlım
ah canım çok sağol çok düşünceliisn ,ist.a oturuyorm. ben psikolojik olması daha iyi cnm benm. kolaylıkla atlatırsn. tıbbi bi sorun olsa halletmesi daha zor olabilir. bence kafanı rahatlat
başakkkk kuzummm ne yapıyosun canım evin hayırlı olsun ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin. bebiş ne yapıyo iyimi?
canım anlamıyorm bende bunu ya psıkolojık adet olmuyorum bu nasıl ya brakıyım 8 ay olmam :) neresındesn ıstanbln cnm
TATLIM EVİNİM res. albüm yaptım sen görmedn sanırım. orda yazıyo eşyların ne olacağı. börülcemden idarelik koltuk felan aldım. ben şimödilik alamıyorm maalesef. sen nerdesydn tatlım
ah canım çok sağol çok düşünceliisn ,ist.a oturuyorm. ben psikolojik olması daha iyi cnm benm. kolaylıkla atlatırsn. tıbbi bi sorun olsa halletmesi daha zor olabilir. bence kafanı rahatlat
evt cnm ist. dayım . ayy sabahtan beri burda feciiyağmur var:18sikoloğa gitmeni önerdimi doktorun
sağol cnm Allah razı olsun eşimle ikimiznde ağzımız kulaklarımızda. huzur var diye seviniyorz.
vır vır yok dır dır yok zır zır yok
bebişin nasıl olduunu doktora gitmeden anlayamıyorum tatlım . benmki seninki gibi tekmelemiyo
ama ağrı sancı bişi yok iyidir heralde kuzucumoda yoruldu kaç gündür teyzesi.
işlerimiz bi bitsin bütün gün yatıcaz kuzumla
kız senın kaynananlar ne beles karı bı gelını var esya almadımı evıde sız yaptrdınız ne ınsanlar var yaaa ıyı kullanıyosun ben olsam kullanmazdım:26::26::26: