inşalllah sorun yoktur cnm
haber ver![]()
Dün degerim 30a yükseldi kanamamda dünden beri cok azaldı canım inşallh iyi gidiyodur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşalllah sorun yoktur cnm
haber ver![]()
evet aşkım belirtileri var
o yüzden sordum acaba takip ediyormusun yumurtladığından eminmisin diye
ateş kontrolü akıntı durumu vs falan takip yaptık zamanında![]()
Kizzz adanadayim telden giriyomm olmiyiiiumuudm kaza kurşunannamı gittin kızkız olursa talibim
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş![]()
Doktordan geldim. Beni ultrason scan icin hastaneye gonderdi yarin saat 2.30 da randevum. Allahim hayırlı haberlerle donmeyi nasip eder insallah. Doktor daha cok erken gerek yok dedi. Hicbir faydasi olmaz dedi. Ben cok israr edince gonderdi. Bakalim hayırlısı artik. Dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canim insallah. Istanbula gelince canli görüşürüz :)))
Sanki benim gebeliklerim rahat geciyor. 9 ay yattim diyom kadinneyse yine bunada binlerce şükür. Allahim kimsenin emeklerinj boşa cikarmasin inşallah. Amin.
hoşbuldum aşşkım
duygusal ağlak karıııııı
yeni arkadaşlarımız çoğaldı baakkk ohhhhhh berekete baaaaakkkkkkk![]()
adananıjn yolları taştan sen beni çıkardın baştan amannnnnnnKizzz adanadayim telden giriyomm olmiyiii
Cnm dualarim seninle hayirli hbrlerini bekliyorux
ene yattınmı kız sen oglanı ne etcen yatarsan amanın
seviyorum kız seni
adananıjn yolları taştan sen beni çıkardın baştan amannnnnnnne yapıyon kız oralarda
![]()
inşallah canimmmdualarımız seninle tabşiiki umudum inşllah hayırlısı olur![]()
hayirli olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Dün degerim 30a yükseldi kanamamda dünden beri cok azaldı canım inşallh iyi gidiyodur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah canim. Sagol.Kizzz adanadayim telden giriyomm olmiyiii
Cnm dualarim seninle hayirli hbrlerini bekliyorux
ene yattınmı kız sen oglanı ne etcen yatarsan amanın
seviyorum kız seni
adananıjn yolları taştan sen beni çıkardın baştan amannnnnnnne yapıyon kız oralarda
![]()
Ayyy cok geçmiş olsun canim yaaa. Kadincagizin bi faydasi belki dokunacakdi sana ama simdi o yardima muhtac. Allah acil sifalar versin.Annemin yanina geldim kafa dinlemeye kadin ayagini kirdi alcida offffff![]()
Amin inşallah. Sanada hayirli cumalarDİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
arkadaşlar merhaba. Aranızda hamıle kalan yada bılgısı olan bırılerı varsa bır şey danışmak ıstıyorum. 2 gun önce adetımın 27. gunuydu. (son ıkı aydır adet olmam 35-36 gunu buluyor.daha oncelerı hep 28 günde bır olurdum . ) yani adet olmama yaklaşık 7-8 gun var. acıle kaldırıldım alt karın bölgesınde aşırı gazdan dolayı .rahımıme aşağıdan baskı yapıyordu. 3 gundur cekıyorum bu olayı ağrı belıme vuruyor .gebelık belırtııs olabılcegı aklıma gelmedı kendı doktorum il dışında onu aradım test yaptrı belkı gebelik vardır dedı .. . dun evde yaptım sılık çıkınca umutlandım .hastaneye gıttım tahlıle orda negatıf cıktı. gaz sıkıntım da hala devam edıyor .böyle bır sorun yaşayan oldu mu ?ayrıca yumurta gelıştırıcı vıtamınler ve arı sutu polen falan cok kullandım .. onların bır faydası olmuşmudur?
canım yaaa inşallah sorn çıkmaz dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeee
-------
kız senin söylediğini düşünüp dün kocamla konuştum
arıtık hiç bişi beklemediğimi dfüşünüp iyice salmasın diye
bu duruma çok üzüldüğümü anlattım
kıyamet koptu yine kavga gürültü
biz geçinemiyoz ya valla![]()
Buyuk ihtimalle hamilesindir. Testte bir sorun yoksa tabii. ..
Kan testi yaptir kesin sonuc o zaman belli olur... en azindan icin rahat eder. Hakkinda hhayırlisi olsunnn[/QUOTE
teşekkürler. kan tahlılı yaptrdım zaten cnm sılık cızgı çıkınca ama kanda bir şey çıkmadı.farklı testlerde yapıyorum çıkıyor :) 1 hafta sonra bırdaha kan tahlılı yapacağım.. Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınşyoksa bır dahakı aya tup bebek demişti doktorumuz ..
Buyuk ihtimalle hamilesindir. Testte bir sorun yoksa tabii. ..
Kan testi yaptir kesin sonuc o zaman belli olur... en azindan icin rahat eder. Hakkinda hhayırlisi olsunnn[/QUOTE
teşekkürler. kan tahlılı yaptrdım zaten cnm sılık cızgı çıkınca ama kanda bir şey çıkmadı.farklı testlerde yapıyorum çıkıyor :) 1 hafta sonra bırdaha kan tahlılı yapacağım.. Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınşyoksa bır dahakı aya tup bebek demişti doktorumuz ..
Normalde ilk once kanda cikar idrarda gec çeker. Insallah guzel haberlerle gelirsin. Belki kan testinde bir sorun olmuştur. Cunku farkli testlerde yapmissin cikmis kanda cikmamis. Kan testini 2 gun sonra tekrarla istersen.
Insallah amin.
kendini korkutma ama kısırloık yapıyomuş falan bunlar yüzdesi düşük ihtimaller
zaten varya ne kadar çok araştırırsan o kadar çok umutsuzluğa kapılıyosun
çok fazla da bişi, bişmemek lazım
senden bana katılıyormusun bilmiyorum ama ben bunu öğrendim![]()
Kiz okul kapaninca miraci kaptim geldim adamaya
3 aylik olduk çok sukur
Cnm yolk sac göründüyse korkma iğneye ne zaman basliyonSelam kizlarrr
Bugun scana girdim
yolk sac göründü ama cok kucuk oldugu icin bebek gozukmedi. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.
Iyi yapmissin sewincimm
Adananin havası yarar insallah mirac efendiye. Beydaglida adanada goruscekmisiniz yoksam
Beydaglidan ses yokmu yaaaa?
Ne yapti acaba..ttest sonuclarini...![]()
Cnm yolk sac göründüyse korkma iğneye ne zaman basliyon
Beydaglidan hbr yok
Annemin ayagi kirik bir yere kimildayamiyorum