Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aşkım belirtileri var

o yüzden sordum acaba takip ediyormusun yumurtladığından eminmisin diye

ateş kontrolü akıntı durumu vs falan takip yaptık zamanında:25:

dur bakalım azıcık daha geçsin yumurtalarımı da takip ederim.

bugn erken gebelik testi yaptım. negatif. yine tırt gibi :1: bat 25 haziran ama........... bekleyip göreceğiz. çok sinir bozucu bi durum :52:

daha önce takmamak beklentileri azalmak konusuna gelinceeeee........

hayatı tam olarak çözmek mümkün değil tabiki. ama insan kendini korumayı bilmeli. seviyoruz diye kendimizden mi vazgeçelim canım :33:

beklentilerimizi minimumda tutarsak az üzülürüz ve sinirlerimizi korumuş oluruz,yani kendimizi

bizden değerli değiller :34::34::34::34:

hayatta hiiiiiiiiçbir şey sizden değerli değil hanımlaaaaaar unutmayın. yemişim kocayı :1:

çıkın gezin. her şeyin bir yolu var. çocuk varsa birine bırakın yarım sa kendinize ayırın. kendinize vakit yaratın.

çok elimizde değil gibi takmamak. ama yavaş yavaş bir yaşam şekli haline getirebiliriz.

düşüne düşüne, taka taka hastalanıcaz çok umurlarındaaa?? :20::20::19::19:

hem de belki niye takmıyoruz onları diye kendilerine dönüp bakarlar ha ne dersiniz :34:

:51:

umuudm kaza kurşunannamı gittin kız:27::27::27:kız olursa talibim:1::1:
sevinç karısı dedigimi ne yaptın bekliyom:24::24:
başakım bebem hoş geldin
tanımadıgın arkadaşlarda hoş gelmiş:3::3::3:
Kizzz adanadayim telden giriyomm olmiyiii
Doktordan geldim. Beni ultrason scan icin hastaneye gonderdi yarin saat 2.30 da randevum. Allahim hayırlı haberlerle donmeyi nasip eder insallah. Doktor daha cok erken gerek yok dedi. Hicbir faydasi olmaz dedi. Ben cok israr edince gonderdi. Bakalim hayırlısı artik. Dualarinizi eksik etmeyin.

Cnm dualarim seninle hayirli hbrlerini bekliyorux

Amin canim insallah. Istanbula gelince canli görüşürüz :)))

Sanki benim gebeliklerim rahat geciyor. 9 ay yattim diyom kadin :53: neyse yine bunada binlerce şükür. Allahim kimsenin emeklerinj boşa cikarmasin inşallah. Amin.
:27::27::27:ene yattınmı kız sen oglanı ne etcen yatarsan amanın:52::52::52:
hoşbuldum aşşkım

duygusal ağlak karıııııı

yeni arkadaşlarımız çoğaldı baakkk ohhhhhh berekete baaaaakkkkkkk:21:
:38::38:seviyorum kız seni:37::38::38:

adananıjn yolları taştan sen beni çıkardın baştan amannnnnnn:24::24::24:ne yapıyon kız oralarda :27::27:

DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar

arkadaşlar merhaba. Aranızda hamıle kalan yada bılgısı olan bırılerı varsa bır şey danışmak ıstıyorum. 2 gun önce adetımın 27. gunuydu. (son ıkı aydır adet olmam 35-36 gunu buluyor.daha oncelerı hep 28 günde bır olurdum . ) yani adet olmama yaklaşık 7-8 gun var. acıle kaldırıldım alt karın bölgesınde aşırı gazdan dolayı .rahımıme aşağıdan baskı yapıyordu. 3 gundur cekıyorum bu olayı ağrı belıme vuruyor .gebelık belırtııs olabılcegı aklıma gelmedı kendı doktorum il dışında onu aradım test yaptrı belkı gebelik vardır dedı .. . dun evde yaptım sılık çıkınca umutlandım .hastaneye gıttım tahlıle orda negatıf cıktı. gaz sıkıntım da hala devam edıyor .böyle bır sorun yaşayan oldu mu ?ayrıca yumurta gelıştırıcı vıtamınler ve arı sutu polen falan cok kullandım .. onların bır faydası olmuşmudur?

dualarımız seninle tabşiiki umudum inşllah hayırlısı olur:16:
inşallah canimmm

Dün degerim 30a yükseldi kanamamda dünden beri cok azaldı canım inşallh iyi gidiyodur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayirli olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

insallah canim. Sagol.
Kiz mirac i da alip sen ne zaman gittin Adana'ya kasla goz arasinda?? Bisey demedin çekmiş gitmissin.:53:

:27::27::27:ene yattınmı kız sen oglanı ne etcen yatarsan amanın:52::52::52:

:38::38:seviyorum kız seni:37::38::38:

adananıjn yolları taştan sen beni çıkardın baştan amannnnnnn:24::24::24:ne yapıyon kız oralarda :27::27:

Askimmm ne yapayim oldu birkere :53: yatmak nerdeeee.....simdiden alis kucağımdan inmiyor zaten. Dis cikartiyoo :53: 5 dk yerde durmuyor...

Annemin yanina geldim kafa dinlemeye kadin ayagini kirdi alcida offffff:30:
Ayyy cok geçmiş olsun canim yaaa. Kadincagizin bi faydasi belki dokunacakdi sana ama simdi o yardima muhtac. Allah acil sifalar versin.
DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
Amin inşallah. Sanada hayirli cumalar
arkadaşlar merhaba. Aranızda hamıle kalan yada bılgısı olan bırılerı varsa bır şey danışmak ıstıyorum. 2 gun önce adetımın 27. gunuydu. (son ıkı aydır adet olmam 35-36 gunu buluyor.daha oncelerı hep 28 günde bır olurdum . ) yani adet olmama yaklaşık 7-8 gun var. acıle kaldırıldım alt karın bölgesınde aşırı gazdan dolayı .rahımıme aşağıdan baskı yapıyordu. 3 gundur cekıyorum bu olayı ağrı belıme vuruyor .gebelık belırtııs olabılcegı aklıma gelmedı kendı doktorum il dışında onu aradım test yaptrı belkı gebelik vardır dedı .. . dun evde yaptım sılık çıkınca umutlandım .hastaneye gıttım tahlıle orda negatıf cıktı. gaz sıkıntım da hala devam edıyor .böyle bır sorun yaşayan oldu mu ?ayrıca yumurta gelıştırıcı vıtamınler ve arı sutu polen falan cok kullandım .. onların bır faydası olmuşmudur?

Buyuk ihtimalle hamilesindir. Testte bir sorun yoksa tabii. ..
Kan testi yaptir kesin sonuc o zaman belli olur... en azindan icin rahat eder. Hakkinda hhayırlisi olsunnn

canım yaaa inşallah sorn çıkmaz dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeee:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
-------
kız senin söylediğini düşünüp dün kocamla konuştum

arıtık hiç bişi beklemediğimi dfüşünüp iyice salmasın diye

bu duruma çok üzüldüğümü anlattım

kıyamet koptu yine kavga gürültü

biz geçinemiyoz ya valla:25:

Canimmm konusmadan anlayan bi tip degil sanırsam. Allah yardimcin olsun. :53:

Kan testi yaptir kesin sonuc o zaman belli olur... en azindan icin rahat eder. Hakkinda hhayırlisi olsunnn[/QUOTE

teşekkürler. kan tahlılı yaptrdım zaten cnm sılık cızgı çıkınca ama kanda bir şey çıkmadı.farklı testlerde yapıyorum çıkıyor :) 1 hafta sonra bırdaha kan tahlılı yapacağım.. Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınş :21: yoksa bır dahakı aya tup bebek demişti doktorumuz ..

Kan testi yaptir kesin sonuc o zaman belli olur... en azindan icin rahat eder. Hakkinda hhayırlisi olsunnn[/QUOTE

teşekkürler. kan tahlılı yaptrdım zaten cnm sılık cızgı çıkınca ama kanda bir şey çıkmadı.farklı testlerde yapıyorum çıkıyor :) 1 hafta sonra bırdaha kan tahlılı yapacağım.. Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınş :21: yoksa bır dahakı aya tup bebek demişti doktorumuz ..

Normalde ilk once kanda cikar idrarda gec çeker. Insallah guzel haberlerle gelirsin. Belki kan testinde bir sorun olmuştur. Cunku farkli testlerde yapmissin cikmis kanda cikmamis. Kan testini 2 gun sonra tekrarla istersen.
Insallah amin.

kendini korkutma ama kısırloık yapıyomuş falan bunlar yüzdesi düşük ihtimaller

zaten varya ne kadar çok araştırırsan o kadar çok umutsuzluğa kapılıyosun

çok fazla da bişi, bişmemek lazım

senden bana katılıyormusun bilmiyorum ama ben bunu öğrendim:34:

yani evet düşünsene eskidende vardı bu hastalıklar ama insanlar bi haberdi.o yüzden de rahattılar aman niye cocuğum olmuyo,yok şöylemi yok böylemi diye tasaları yoktu..ama şimdi herşey ortada ve herşey biliniyor araştırınca...hastalıkta çoğaldı dermanı da çoğaldı...zaten diyorum bende gerçekten bazen herşeyi bilmemek daha iyi.en azından kafa rahat...bide hamilelik için de zaten kafan rahat olcak,stres yapmıycaksın diyolar,düşünsene :)..bi yandan da en kötüye alıştırmaya çalışıo insan kendini..mesela ben bazen diyorum ya kısıram? ...al işte psikolojinin içine et :)) ne bileyim yaa değişiyor işte düşüncelerde..

Selam kizlarrr

Bugun scana girdim
yolk sac göründü ama cok kucuk oldugu icin bebek gozukmedi. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.

Kiz okul kapaninca miraci kaptim geldim adamaya :9:
3 aylik olduk çok sukur

Iyi yapmissin sewincimm
Adananin havası yarar insallah mirac efendiye. Beydaglida adanada goruscekmisiniz yoksam :53:

Beydaglidan ses yokmu yaaaa?
Ne yapti acaba..ttest sonuclarini...:53:

Selam kizlarrr

Bugun scana girdim
yolk sac göründü ama cok kucuk oldugu icin bebek gozukmedi. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor.
Cnm yolk sac göründüyse korkma iğneye ne zaman basliyon
Iyi yapmissin sewincimm
Adananin havası yarar insallah mirac efendiye. Beydaglida adanada goruscekmisiniz yoksam :53:

Beydaglidan ses yokmu yaaaa?
Ne yapti acaba..ttest sonuclarini...:53:

Beydaglidan hbr yok
Annemin ayagi kirik bir yere kimildayamiyorum

Cnm yolk sac göründüyse korkma iğneye ne zaman basliyon

Beydaglidan hbr yok
Annemin ayagi kirik bir yere kimildayamiyorum

Ayyy oylemi diyosun canim yaa insallah dedigin gibidir. Igne yedek vardi biraz basladim. Doktorda simdilik 10 tane yazdi.

canim yaa dogru ya unuttum bi an annenin ayaginin kirildigini. Insallah en kisa surede iyilesir tatlım.

Back
X