sana hak veriorum insan asık olunca mantık devreden cıkıor zaten.oda bana diordu gel yanıma gizli nikah yapalım bende saf saf heeee ne güzel olur demi aşkım diordumşimdi düşünüyorumda allahım ne akılla ona güveniormusum...işte seninkide kendini bi halt sanmıs yaa havalara girmiş o yüzden bırakmıs..dior ya "kişi kendinden bilirmiş işi"..kendi bikaç kişiiyi bi arada yürütüyor ama sana suc atıor..hi.ç şaşırmadımm..inan onun yüzünden faceden nefret ettim kullanmıorum!üni gözüme karardı dedim her üniye giden bu kadar değişiyorsa ben okumicam..ama simdi sırf ona inat okicam..işte besle kargayı oysun gözünü misalii..o yaa ondan cıkar ya cocugundan cıkar ama mutlaka cıkar...eşinin haberi var mı bu nikah olayından canım?bu erkekler hep aynı bende en zor günlerinde yanındaydım..ama şimdi noldu?bak işte bi baskasıyla hayatı harika mükemmel devam edior...ben ise patlıorum ölecek gibi hissediorum
hiç aramasaydın keşke terkedildiğin an olan olmuştur yapacağın tek şey gururunu kurtarmak hiç aramayacaksın ararsa cevap vermeyeceksin mesaj atarsa atmayacaksın ,onu herşekilde silip atacaksın ...terkeden biri niye arar sorar onuda hiç anlamıyorum :2::2::2:
evet bi halt oldum sandı beni bıraktı ilk işi o oldu yani.eşimin haberi yok.olsaydı asla evlenemezdimki ??? bu arada kesinlikle oku en iyi yerlerde oku en güzel yerleri gez.o zaten facene bakıyordur merak etme.kendi kendine öl bit ama asla arama yalvarırım en büyük hatan o olacak..
Babanı kaybetmişsin.. Başın sağolsun..
Bu bile sana bir örnek.. Hayatta ölüm kadar acı bir gerçek var.. Sevgili de neymiş? Ayrılınca ölmüyorsun korkma
Sen daha büyük bir acı yaşamıssın,, Babanı kaybetmişsin.. Ona bile dayanabildiysen, sevgilinden ayrılmanın acısı vızz gelir diye düşünüyorum..
Allah bize sevdiklerimizin, anne babamızın acısını yaşatmasın inşallah.. Bunlar bişey değil..
evet bi halt oldum sandı beni bıraktı ilk işi o oldu yani.eşimin haberi yok.olsaydı asla evlenemezdimki ??? bu arada kesinlikle oku en iyi yerlerde oku en güzel yerleri gez.o zaten facene bakıyordur merak etme.kendi kendine öl bit ama asla arama yalvarırım en büyük hatan o olacak..
facem yok maalesef diorum ya nefret ediyorum facedenanlamadım sizinki sadece imam nikahı deil miydi neden evlenemezdinki söleseydin?zaten onunla konusmaya aslaaaa cesaretim yokkk hattımı da ayrıldıgım gün kırmısdım
ben öyle yapıyorum terkedildikten sonra onu hiç aramadım beni herhafta arıyor cevap vermedim mesajlarını sildim faceden sildim engelledim ...hiç birşekilde bana ulaşamıyor ne aramasına ne mesajlarına hiçbirine karşılık vermiyorum ...2 ay oldu ...terkeden insan neden arar kionuda anlamıyorum ...
hiçbir erkek bunu kabul etmez tatlım mümkün değil söyleyemem halada söyleyemem.boşanma sebebi olur kızım ya:26:
biz salak kızlar yüzünden ararlar cevap vermeseydim arama cesareti olmazdı.yada ben ne halt yedim deyip gelir isterdi dimi.bunların soyu bozuk anam
allah razı olsun canım..ya ama şu var elbette babamın acısı geçmiş deil ama ben biliorum ki benim ağlayıp sızlamam deil ona dua etmem onu sevindirecek ve de biliyorum ki bi daha asla gelmeyecekamiiiin inan cok zor bi durum rabbim kimseye vermesinn...ama işte sevdiğim kişi hayatta (ki ona bişey olsun asla istemem)umudum yook asla bi araya geliriz die ama unutamıorumm..
canım çok yanıyor..aşk acısı çekiyorum...bundan 1 yıl öncesine kadar gayet iyi bi hayatım vardı..canımdan cok sevdiğim ve beni çok seven(ya da ben öle sanıordum)bi sevgilim vardı..ben memlekette lise son..o ünide 2.sınıftı..son yılımdı sınava hazırlanıyordum onun yanına gitmek için..babamı kaybettim..hayatım karardı...her gece yorganın altına saklanıp ağladım..o zor dönemde bana hep destek oldu ve anlayış gösterdi...gel zaman git zaman beni aldattığını öğrendim..hayatım 2.kez karardı..ölcek gibi oldum...bana senden başkasıyla olmaz sensiz yaşayamam diyen adam bensiz öyle de bi yaşamış ki..üni günlerini öylede bi sefayla sürmüş ki..aklımın ucundan geçmezdi...kız arkadaslarımla bile görüşmemi istemiyordu..face kullanmamı istemiyordu..hepsine tamam dedim...nereye gitsem izin alıp öle giderdim..ne dediyse eyvallah dedim..ama gel gör ki o çıkdıgımız ilk günden zaten bi face kullanıomus..tesadüfe bakın ki bi ben yokum o facede!kızlar ekliydi çoğunuda tanımıordum üniden galiba..neyse ben ayrıldım..bana demediğini bırakmadı..bizim memleket küçük yer ha deyince buluşamazsın o sıkıntıların arasında onu görmeye gidiyordum ben ..sırf onun sesini duyabilmek için doğunun soğuğunda kar yağarken balkona çıkıp konusdugumu bilirim..daha neler neler...tüm bunlara rağmen bana kaldırıp yakın arkadaslarımdan birinin ismini söyleyerek ben gidip x le evlencem.zaten senle evlensem bi ayda boşardım seni..anneme söliim akşam x e gidip yüzük takalım dedi..daha birsürü şey tam hatırlayamıyorum..en son bana "konuşma be sana da sevginede sen sevgiden bahsedecek en son kişisin" dedi..bunun üzerine hattımı kırdım..çok deil 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı..aradan zaman geçti..gidip sözlendim belki olurda unuturum die..olmadı..yapamadım ..unutamadım..2.ayda sözü attım.sonra sahte bi face acıp ona msj attım kendimi tanıtmadan.şu an çıkdığı kızı 3 yıldır seviyormus ama bu yıl yeni çıkmıslar..kii biz ayrılalı 1 yıl bile etmedi..şimdi o kız varya hayatında facesinde 1 kız dahi yok..ben varken gizli face kullanıp bissürü kız ekliydi..peki benim ne suçum vardı?şimdi o çoooookk mutlu ..benimse hayatım cehenneme döndü..bu mu adalet?seneye üni sınavına giricem bi hedefim var türkçe öğretmenliği..ama derse aklımı veremiyorum tüm bu sorunlar yüzünden ..biliyorum ki ben onu hiç unutamicam ..sevgisine inandıgım tek kişiydi..çünkü öylesine hissettrimişti ki bana sevgisini öle bi güven vermişti ki bana..haayatım mahvoldu napıcam ben şimdi?kusura bakmayın uzun oldu ama o kadar doluyum ki
Sen güçlü ve akıllı bir kızsın.. Değecek biri olsa üzül, ağla, hayatını mahvet derim.. Ama değmeyecek biri için nedenn.. İlerde çok daha iyi biriyle birlikte olup evleniceksin buna emin olabilirsin.. Kim ömür boyu yas tutuyor ki?Hayatını yaşaa.. Boşver gerisini
Ben sana bişi diyim mi. Aynı memlekette yaşamaya devam ederken anılar peşini bırakmaz, balkona çıksan telefonda konuştugun geceleri hatırlarsın vs.
Senin ilacın şehir değiştirmek.
Garanti ediyorum sana benzer aşk acıları hepimizin başına geliyor. Üni.ye başlarssn nasıl unuttuguna kendin bile şaşırırsın.
Yeni bi şehir, gurbette ayakta kalmaya çalışmak, aileden uzak yaşamak, üni heyecanı, yeni ortam, yurt muş evmiş derken kafanda ona yer kalmıyor.
Tecrubeyle sabit.
Buna inan, o yuzden aklını topla bi an önce ve sınava hazırlan, güzel bi yeri kazan git. Sonrası kendiliğinden gelir.
Türkçe filan istiyorsan yardımcı olurum ben çalıştırırım seni. Valla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özenle altını çizdiğin ismin şimdi üstünü çizeceksin
yoluna devam edeceksin
hayatının merkezine birini aşırı derecede koyarsan, o gidince sarsıntısı büyük olur
erkekler kadınlar gibi değil canım
arkalarına bakmazlar
sen de onun arkasından bakıp kendini mahfedeceğine onun gibi yap ve kendi yoluna devam et
sınavına hazırlan
şimdi böyle düşünüyorsun ama bu günler geçecek
daha mutlu olacaksın inşallah
ama kalbine Allahtan başkasının sevgisini çok derin yerleştirme
orası Ona ait
o bambaşkaydı işte unutmak bana o kadar uzak bi kelime kii....zamanla nolur bilmiorum ama inan unutmayı o kadar istiyorum ki bilemezsin.allah rahmet eylesin bende babamı kaybettimBende önceden bir çok şeyi dert sanar, dünyanın acısını omuzlarımda taşıyorum derdim. Ayrılık acısı da çektim, ağladım da. Ölüme bile alışıyor insan değil mi? 2 sene önce annemi kaybettim ve o zaman anladım hayatta neyin acı olduğunu, sevgilimi? Hiç biri annemin içimi yaktığı gibi yakmamıştı ve bundan sonra yakamazdı beni, aslında tam tersi ben bu acıyla yaşamaya çalışıyorsam ayrılık vız gelir tırıs gider bana, kendini derslerine vermeye çalış. Gerçekten en güzel yaşlardasın, herkes emin ol geçiyor bu yollardan, o yüzden unutacaksın diyorlar sana imkansız gibi gelse de.
o kadar haklısın kii...ama ben istanbuldaydım işte 1 ay önceye kaadr oordada aynıydımm.patlıordum..kendimi o kadar yabancı hissediyordum kii o şehre...herkes öle dior üniye başladıgında unutursun ya ben daha cok üzülürsem orda???benim bütün üni hayallerim onunlaydı çünkü..üniye geldiğimizde buraya gidicez burayı gezicezz..şöle olcak böle olcak..attığım her adımda aklımda...unutamıorum kahretsin ki...eylülde zaten mecburen gidiorum dersaneye baslicam..ama onsuz bi yerde nefes almak da ayrı bi zor allahımm ölmek istiyorumevet kafamı toparlayabilirsem türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum canım vallla cok iyi olur bu döönemde destek cok önemli benim içiin..
ya ben tatile gitmiştim annemle..4 ay felan kaldım zaten..o kadar baskıcı,o kadar dedikoducu bi yerde yasıorum kii akklın almaz valla.hemde küçük bi ilçe bura..çalışmakdan baska carem yok ne kadar onu sevsem de acı ceksem de bigün karsılasdıgımızda beni ezik biri olarak görmesini asla istemiyorum..amaa terk eden o deildi bendim..aldattığı için bırakdım...o bıraksa bu kadar vicdan yapmazdım zaten..ancak üni olursa yalnız yasamama izin verirler..hele annnem dior üniyi kazan senle geliim dedim istemiorum geleceksen ben üni falan okumam...gercekden ailemden...bu şehirden..anılardan herşeyden uzaklaşmaya ihtiyacım var..gerrçekden tek şansım ünii...yoksa ben iyice sıyırırım...ekliorum seni unutmamak için:)İstanbuldaydım diyosun da kimle beraber istanbuldaydın niye gelmiştin? Neticede geçici olarak gitmişsin üniverste için değil yani. :)
Gidince anlayacaksın şimdilik inanmayabilirsin ama, üniverste ortamı o kadar farklı ki.. Yani buna sadece şehir değiştirmek olarak bakma akraba ziyaretine de gidince şehir değiştiriyoruz.
Üniverste, başka bi şehirde ailen olmadan (hele ki baskılı küçük bi şehirden çıkıyosan) yalnız başına hayatta kalmaya çalışmaya başladığın bi yer. Öyle eski sevgiliye üzülmeye fırsat kalmıyo karnını doyurup yurt arkadaşlarınla anlaşmaya çalışayım derken. Bi sürü derdin oluyo bi anda. bi kere her şeyden önce, her şey, özgürlük hissi bütün o heyecanlar öyle bi başını döndürüyor ki eski şehirden kalma her şey üç ayda masal gibi gelmeye başlıyor.
Bunu sadece ben yaşamadım bunu sorsan anket yapsan binlerce kadın aynı şeyi söyler. Bu şehirden çıkıp üniversteye başlama hayatında yeni bi evreye geçmek gibi bişey oluyor.
Ben ilk gittiğimde duygu karmaşasından, gurbet psikolojisinden uyku düzenim fln bozulmuştu, ilk üç ayregl olmamıştım düşün nasıl bi hale giriyo insan.
Hem bişi diyim mi sana. Sen önünde böyle bi fırsat oldugu için yat kalk dua et. Herkes terk edildikten sonra üç sene bunalıma giriyo ama şehir değiştirme şansı olmuyo.. Yani üni olmazsa senin ailen ben farklı şehre taşınıp kendim yalnız yaşıcam dersen onay vercek bi aileyse tamam yine.
Ama kafa, hayat, duygu değişiklikleri için tek şansın tek fırsatın üniversite. Bunu unutma. Buna odaklan.
Moralin bozuldugu kafanı toplayamadıgın zamanlarda bunu hatırla. Anılardan geçmişten kurtulmak için tek şansının üniverste oldugunu hatırla.
Benim nikimi unutma derslere başlayınca yazarsın ben yardımcı olurum çalıştırırım seni.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya ben tatile gitmiştim annemle..4 ay felan kaldım zaten..o kadar baskıcı,o kadar dedikoducu bi yerde yasıorum kii akklın almaz valla.hemde küçük bi ilçe bura..çalışmakdan baska carem yok ne kadar onu sevsem de acı ceksem de bigün karsılasdıgımızda beni ezik biri olarak görmesini asla istemiyorum..amaa terk eden o deildi bendim..aldattığı için bırakdım...o bıraksa bu kadar vicdan yapmazdım zaten..ancak üni olursa yalnız yasamama izin verirler..hele annnem dior üniyi kazan senle geliim dedim istemiorum geleceksen ben üni falan okumam...gercekden ailemden...bu şehirden..anılardan herşeyden uzaklaşmaya ihtiyacım var..gerrçekden tek şansım ünii...yoksa ben iyice sıyırırım...ekliorum seni unutmamak için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?