yaşamak için umudum bile yookk

evet bi halt oldum sandı beni bıraktı ilk işi o oldu yani.eşimin haberi yok.olsaydı asla evlenemezdimki ??? bu arada kesinlikle oku en iyi yerlerde oku en güzel yerleri gez.o zaten facene bakıyordur merak etme.kendi kendine öl bit ama asla arama yalvarırım en büyük hatan o olacak..

ooo çok aradı çok geldi beni görmeye.mesaj atardı sensiz ölüyorum derdi.o zaman ayrılık neden derdim şak diye kapatırdı suratıma.ankaraya geldi nikahtan yüzyüze boşanılmalı ya.yüzüme diyemedi.ağladı ağladı diyemedi.mesaj attı her zamanki gibi.hatırladıkça kendimden iğreniyorum

ben öyle yapıyorum terkedildikten sonra onu hiç aramadım beni herhafta arıyor cevap vermedim mesajlarını sildim faceden sildim engelledim ...hiç birşekilde bana ulaşamıyor ne aramasına ne mesajlarına hiçbirine karşılık vermiyorum ...2 ay oldu ...terkeden insan neden arar ki onuda anlamıyorum ...

allah razı olsun canım..ya ama şu var elbette babamın acısı geçmiş deil ama ben biliorum ki benim ağlayıp sızlamam deil ona dua etmem onu sevindirecek ve de biliyorum ki bi daha asla gelmeyecekamiiiin inan cok zor bi durum rabbim kimseye vermesinn...ama işte sevdiğim kişi hayatta (ki ona bişey olsun asla istemem)umudum yook asla bi araya geliriz die ama unutamıorumm..

facem yok maalesef diorum ya nefret ediyorum facedenanlamadım sizinki sadece imam nikahı deil miydi neden evlenemezdinki söleseydin?zaten onunla konusmaya aslaaaa cesaretim yokkk hattımı da ayrıldıgım gün kırmısdım

facem yok maalesef diorum ya nefret ediyorum facedenanlamadım sizinki sadece imam nikahı deil miydi neden evlenemezdinki söleseydin?zaten onunla konusmaya aslaaaa cesaretim yokkk hattımı da ayrıldıgım gün kırmısdım

hiçbir erkek bunu kabul etmez tatlım mümkün değil söyleyemem halada söyleyemem.boşanma sebebi olur kızım ya:26:

biz salak kızlar yüzünden ararlar cevap vermeseydim arama cesareti olmazdı.yada ben ne halt yedim deyip gelir isterdi dimi.bunların soyu bozuk anam

biz salak kızlar yüzünden ararlar cevap vermeseydim arama cesareti olmazdı.yada ben ne halt yedim deyip gelir isterdi dimi.bunların soyu bozuk anam

evet salağız canım bu konuda çok haklısın ...her türlü saçmalıklara inanıyoruz ...kendimde en sevdiğim özellik inatçı olmam bir insan beni bir kez kandırabilir ...

Sen güçlü ve akıllı bir kızsın.. Değecek biri olsa üzül, ağla, hayatını mahvet derim.. Ama değmeyecek biri için nedenn.. İlerde çok daha iyi biriyle birlikte olup evleniceksin buna emin olabilirsin.. Kim ömür boyu yas tutuyor ki? Hayatını yaşaa.. Boşver gerisini

Bende önceden bir çok şeyi dert sanar, dünyanın acısını omuzlarımda taşıyorum derdim. Ayrılık acısı da çektim, ağladım da. Ölüme bile alışıyor insan değil mi? 2 sene önce annemi kaybettim ve o zaman anladım hayatta neyin acı olduğunu, sevgilimi? Hiç biri annemin içimi yaktığı gibi yakmamıştı ve bundan sonra yakamazdı beni, aslında tam tersi ben bu acıyla yaşamaya çalışıyorsam ayrılık vız gelir tırıs gider bana, kendini derslerine vermeye çalış. Gerçekten en güzel yaşlardasın, herkes emin ol geçiyor bu yollardan, o yüzden unutacaksın diyorlar sana imkansız gibi gelse de.

Son düzenleme:
özenle altını çizdiğin ismin şimdi üstünü çizeceksin
yoluna devam edeceksin
hayatının merkezine birini aşırı derecede koyarsan, o gidince sarsıntısı büyük olur
erkekler kadınlar gibi değil canım
arkalarına bakmazlar
sen de onun arkasından bakıp kendini mahfedeceğine onun gibi yap ve kendi yoluna devam et
sınavına hazırlan
şimdi böyle düşünüyorsun ama bu günler geçecek
daha mutlu olacaksın inşallah

ama kalbine Allahtan başkasının sevgisini çok derin yerleştirme
orası Ona ait

Ben sana bişi diyim mi. Aynı memlekette yaşamaya devam ederken anılar peşini bırakmaz, balkona çıksan telefonda konuştugun geceleri hatırlarsın vs.
Senin ilacın şehir değiştirmek.
Garanti ediyorum sana benzer aşk acıları hepimizin başına geliyor. Üni.ye başlarssn nasıl unuttuguna kendin bile şaşırırsın.
Yeni bi şehir, gurbette ayakta kalmaya çalışmak, aileden uzak yaşamak, üni heyecanı, yeni ortam, yurt muş evmiş derken kafanda ona yer kalmıyor.
Tecrubeyle sabit.
Buna inan, o yuzden aklını topla bi an önce ve sınava hazırlan, güzel bi yeri kazan git. Sonrası kendiliğinden gelir.
Türkçe filan istiyorsan yardımcı olurum ben çalıştırırım seni. Valla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama işte sevgisini o kadar cok belli eden ve asla ayrılıkdan bahsetmeyen biriydi..o yüzden malesef unutamıorum..onun o kadar cok sevgiisii...bi daha kimse onun gibi sevemez die düşünüyorum o kadar içten belli edemez kimse die düşünüyorum...bilsem ki hakkatten bana onu unutturacak ondan daha iyi biri çıkacak karsıma üzülmem ama geleceğin endişesi var bende..ondan baska kimseyi seveceğimi hayal bile edemiorum

o kadar haklısın kii...ama ben istanbuldaydım işte 1 ay önceye kaadr oordada aynıydımm.patlıordum..kendimi o kadar yabancı hissediyordum kii o şehre...herkes öle dior üniye başladıgında unutursun ya ben daha cok üzülürsem orda???benim bütün üni hayallerim onunlaydı çünkü..üniye geldiğimizde buraya gidicez burayı gezicezz..şöle olcak böle olcak..attığım her adımda aklımda...unutamıorum kahretsin ki...eylülde zaten mecburen gidiorum dersaneye baslicam..ama onsuz bi yerde nefes almak da ayrı bi zor allahımm ölmek istiyorum evet kafamı toparlayabilirsem türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum canım vallla cok iyi olur bu döönemde destek cok önemli benim içiin..

ben onu annemden babamdan daha cooookk sevdim gerçekden hayatımın merkezindeydi çünkü hayatımdı oo benim..ama mesela biz ilk ayrıldıgımızda ilşkiyi baslatan o olmusdu..unutamamısdı...acaba cidden üniye gittiği için bu kadar değişti?kendimi çok sucluyorum acaba affetse miydim die???inşallah gecer ve inşallah daha mutlu olurum...rabbim gönlümün tamamında bu sıkıntıyı verdiği için bile şükrediorum bundada vardır bi hayır.........

o bambaşkaydı işte unutmak bana o kadar uzak bi kelime kii....zamanla nolur bilmiorum ama inan unutmayı o kadar istiyorum ki bilemezsin.allah rahmet eylesin bende babamı kaybettimdediğin gibi insan herşeye alısıor ama zaman lazım benim 1 yıl bile etmedi ayrılalı..ama cok zamanda gecse unuturum gibi gelmior

İstanbuldaydım diyosun da kimle beraber istanbuldaydın niye gelmiştin? Neticede geçici olarak gitmişsin üniverste için değil yani. :)
Gidince anlayacaksın şimdilik inanmayabilirsin ama, üniverste ortamı o kadar farklı ki.. Yani buna sadece şehir değiştirmek olarak bakma akraba ziyaretine de gidince şehir değiştiriyoruz.
Üniverste, başka bi şehirde ailen olmadan (hele ki baskılı küçük bi şehirden çıkıyosan) yalnız başına hayatta kalmaya çalışmaya başladığın bi yer. Öyle eski sevgiliye üzülmeye fırsat kalmıyo karnını doyurup yurt arkadaşlarınla anlaşmaya çalışayım derken. Bi sürü derdin oluyo bi anda. bi kere her şeyden önce, her şey, özgürlük hissi bütün o heyecanlar öyle bi başını döndürüyor ki eski şehirden kalma her şey üç ayda masal gibi gelmeye başlıyor.
Bunu sadece ben yaşamadım bunu sorsan anket yapsan binlerce kadın aynı şeyi söyler. Bu şehirden çıkıp üniversteye başlama hayatında yeni bi evreye geçmek gibi bişey oluyor.
Ben ilk gittiğimde duygu karmaşasından, gurbet psikolojisinden uyku düzenim fln bozulmuştu, ilk üç ayregl olmamıştım düşün nasıl bi hale giriyo insan.

Hem bişi diyim mi sana. Sen önünde böyle bi fırsat oldugu için yat kalk dua et. Herkes terk edildikten sonra üç sene bunalıma giriyo ama şehir değiştirme şansı olmuyo.. Yani üni olmazsa senin ailen ben farklı şehre taşınıp kendim yalnız yaşıcam dersen onay vercek bi aileyse tamam yine.
Ama kafa, hayat, duygu değişiklikleri için tek şansın tek fırsatın üniversite. Bunu unutma. Buna odaklan.
Moralin bozuldugu kafanı toplayamadıgın zamanlarda bunu hatırla. Anılardan geçmişten kurtulmak için tek şansının üniverste oldugunu hatırla.
Benim nikimi unutma derslere başlayınca yazarsın ben yardımcı olurum çalıştırırım seni.

ya ben tatile gitmiştim annemle..4 ay felan kaldım zaten..o kadar baskıcı,o kadar dedikoducu bi yerde yasıorum kii akklın almaz valla.hemde küçük bi ilçe bura..çalışmakdan baska carem yok ne kadar onu sevsem de acı ceksem de bigün karsılasdıgımızda beni ezik biri olarak görmesini asla istemiyorum..amaa terk eden o deildi bendim..aldattığı için bırakdım...o bıraksa bu kadar vicdan yapmazdım zaten..ancak üni olursa yalnız yasamama izin verirler..hele annnem dior üniyi kazan senle geliim dedim istemiorum geleceksen ben üni falan okumam...gercekden ailemden...bu şehirden..anılardan herşeyden uzaklaşmaya ihtiyacım var..gerrçekden tek şansım ünii...yoksa ben iyice sıyırırım...ekliorum seni unutmamak için:)

Ayy canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Terk edilmek derken aldatmasını kastettim zaten felaketiniz onun marifeti sonuç olarak.
Annenler ben de gelirim derler ama iş ciddiye binince öyle evi barkı taşımak kolay olmuyo merak etme bi yere gelemezler. :)
Ama gelmemelerini iyice garanti etmek istiyorsan iyi bi puan iyi bi derece yapmalısın ki, zamanı geldiğinde o dereceyi gözlerine sokarsın gurur duymak filan derken o tatlı telaşta o mesele kaynar gider..
Seni aldatmış da zaten seni aldatmaması garip olurdu. Adam gitmiş koskoca üniverstede, önünde ne nimetler var. Sense uzakta küçük bi ilçede yaşın da küçük.. Seni yedekte tutup orda keyfine bakmış işin kısası.. Bu adam için neyin vijdanını yapıyosun a kızım..
Aynısının benzerini ben de yaşamıştım. İlk bi sene çok acı dolu ve ağır geçiyo. Kendine oyalancak bişi bulman lazım.
Mesela ben o acıyla kendimi yazmaya vurmuştum. Blog açıp yazılar yazıyordum. Sen de edebiyat okuyacaksın madem bu süre içinde oyalanmak için bol bol kitap oku, dil öğren, denemeler yaz, anılar yaz. Ufaktan edebiyata giriş yap.
Başka bi hobi de bulabilirsin ama bunlar hem mesleğinle de alakalı.
Acın daha çok yeni en az bi buçuk sene geçmeli hafiflemesi için.
Şunu da düşün, üniverstede sen daha kimlerle kimlerle tanışcaksın ne insanlar çıkıcak önüne. Bunu herkes söyler inanmayabilirsin de, ben niye böyle denir mantıgını açıklayayım inandırıcı olsun :)
Oraya gittiğinde herkes senin gibi yeni oluyo. Senin gibi telaşlı oluyo. Herkes arkadaş bulma çabasında oluyo, sınıfındakiler falan toplanalım tanışalım diye bağırışıp duruyo oluyolar.. Gurbet psikolojisi, herkes bi kanki veya bi sevgili bulayım da yalnız başlamayalım gurbete kafasında oluyo doğal olarak.
O yuzden garanti ediyorum ki ist izmir ankara gibi büyük bi şehri kazanırsan adımını atar atmaz bi hengameye kapılıp gidiceksin noldugunu anlayamadan geçicek günler..
Yani, sana üzülme demiyorum aldatılmışsın üzülmen çok doğal. Yasını da tut.
Ama tüm bunlardan kurtulmak için tek şansın üni. Yat kalk bunu aklından çıkarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…