canım konunu yine okudum sevmediğin biriyle neden nişanlanmışsın ben anlamadım bunu hem kendine hemde sevmediğin kişiye acı çektirmişsin ...başkasının size yaptığı hataları sizde başkasına yapmayın ... artık geriye dönüp bakma geriye döndüğün her zaman da hata üstüne hata yaparsın benden söylemesi unutman için zamana ihtiyacın var ...onsuz yapamam laflarını bırak yaşın daha 19 geleceğini düşün babanı kaybetmişsin, çok zor günler geçirmişsin Allah rahmet eylesin ... artık geriye dönme ileriye bak geçmiş mazidir yaşanmış ve bitmiştir geçmişe dönmek gereksizdir...önünde çok uzun bir gelecek var bunu en iyi şekilde değerlendir çok iyi çalış ve sınavı kazan oku iyi bir işin olsun... düşünsene bu adamla evlendiğini onun için okulu bıraktığını çok sevdiğin için felan ilk iki ay ooo herşey süper gerçek aşk dedikleri bu cicim ayları bu kısa süre içinde geçer biter ya sonra sen evde oturur çocuğuna bakarsın onunda seni aldattığını öğrenirsin,çocuk var bırakamazsın hem bıraksan nereye gideceksin işin yok gücün yok ...böyle olması daha mı iyi bu adam sana bunu yaptıysa şuanda çıktığı kıza da bunu yapacak karakteri bu kurtulduğuna şükret ve kendini toparla biran önce...
canım çok yanıyor..aşk acısı çekiyorum...bundan 1 yıl öncesine kadar gayet iyi bi hayatım vardı..canımdan cok sevdiğim ve beni çok seven(ya da ben öle sanıordum)bi sevgilim vardı..ben memlekette lise son..o ünide 2.sınıftı..son yılımdı sınava hazırlanıyordum onun yanına gitmek için..babamı kaybettim..hayatım karardı...her gece yorganın altına saklanıp ağladım..o zor dönemde bana hep destek oldu ve anlayış gösterdi...gel zaman git zaman beni aldattığını öğrendim..hayatım 2.kez karardı..ölcek gibi oldum...bana senden başkasıyla olmaz sensiz yaşayamam diyen adam bensiz öyle de bi yaşamış ki..üni günlerini öylede bi sefayla sürmüş ki..aklımın ucundan geçmezdi...kız arkadaslarımla bile görüşmemi istemiyordu..face kullanmamı istemiyordu..hepsine tamam dedim...nereye gitsem izin alıp öle giderdim..ne dediyse eyvallah dedim..ama gel gör ki o çıkdıgımız ilk günden zaten bi face kullanıomus..tesadüfe bakın ki bi ben yokum o facede!kızlar ekliydi çoğunuda tanımıordum üniden galiba..neyse ben ayrıldım..bana demediğini bırakmadı..bizim memleket küçük yer ha deyince buluşamazsın o sıkıntıların arasında onu görmeye gidiyordum ben ..sırf onun sesini duyabilmek için doğunun soğuğunda kar yağarken balkona çıkıp konusdugumu bilirim..daha neler neler...tüm bunlara rağmen bana kaldırıp yakın arkadaslarımdan birinin ismini söyleyerek ben gidip x le evlencem.zaten senle evlensem bi ayda boşardım seni..anneme söliim akşam x e gidip yüzük takalım dedi..daha birsürü şey tam hatırlayamıyorum..en son bana "konuşma be sana da sevginede sen sevgiden bahsedecek en son kişisin" dedi..bunun üzerine hattımı kırdım..çok deil 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı..aradan zaman geçti..gidip sözlendim belki olurda unuturum die..olmadı..yapamadım ..unutamadım..2.ayda sözü attım.sonra sahte bi face acıp ona msj attım kendimi tanıtmadan.şu an çıkdığı kızı 3 yıldır seviyormus ama bu yıl yeni çıkmıslar..kii biz ayrılalı 1 yıl bile etmedi..şimdi o kız varya hayatında facesinde 1 kız dahi yok..ben varken gizli face kullanıp bissürü kız ekliydi..peki benim ne suçum vardı?şimdi o çoooookk mutlu ..benimse hayatım cehenneme döndü..bu mu adalet?seneye üni sınavına giricem bi hedefim var türkçe öğretmenliği..ama derse aklımı veremiyorum tüm bu sorunlar yüzünden ..biliyorum ki ben onu hiç unutamicam ..sevgisine inandıgım tek kişiydi..çünkü öylesine hissettrimişti ki bana sevgisini öle bi güven vermişti ki bana..haayatım mahvoldu napıcam ben şimdi?kusura bakmayın uzun oldu ama o kadar doluyum ki
Oncelikle basin sağolsun hayatim. Bence butun sinirini kinini icinden cikart. Ister aglayarak yap bunu ister kufrederek. Ama icindeki ofkeyi ve mutsuzlugu cikart. Sonra da bir daha asla onun icin uzulmeyecegine kendine soz ver. Tatlim su lafi sakin unutma "Rabbim sana dert veriyorsa seni unutmadigindandir". Derdine bile sukret ve her seyii Allaha havale et. Emin ol o kadar rahatlayacaksin ki. Derdine sabret, ki en guzel gunler sana gelsin. Gonul isigin Allah oldugu surece atlatamayacagin dert yok:) bu gece dusun tasin ve kendine yeni kararlar al.okulunu kazan ve cok guzel bir ogretmen ol. Emimim karsina en guzeli cikacagi icin hayatindan o insan cikmistir canim hemm bizzz heppp dahaaa iyilerineeee layigizzzz :)))))
şu an belkide seni en iyi ben anlayabilirim çünkü aynı şeyleri yaşıyorum terk fark biz ünide sevgiliydik
ve sana nazaran paylaştıgımız cok şey vardı lisede cıkmalarla ünidekiler cok farklı ünide bir bütün oluyo hayatın herşeyin bir oluyo
neyse biz iki hafta önce ayrıldık ve iki hafta öncesine kadar birbirimizle kavga ettigimizi hatırlamıyorum çünkü etmedik bile asla birbirimize sesimizi yükseltmezdik o masallardaki ideal çiftler gibi tabi bunlar göstermelik sonra kavga ettik aslında kavga dediysem öle bagrışmalı bişey degil bir kac cümle o söledi bir kac cümle ben sonra ben evime geldim o kendi evine gitti sabaha karşı bir mesaj seni ve huzurun benim için cok önemli seni ve huzuru cok özlicem hoşcakal die
o mesajı okudugumdaki hislerimi anlatamam ya başımdan aşagıya kaynar sular döküldü nefes alamadım bir an
sonra bir hafta önce başkasıyla cıkmaya başladı biliyorum beni unutmuk için onu cok iyi tanıyorum bakışından hatta nefes alış şeklinden bilirim ne hissettigini ama sonucta kokusuna başkasının kokusu karıştı gözlerine benim yerime başkası baktı oda ben diye bile olsa sevgi dolu başkasına baktı
şimdi sor sen ne durumdasın diye hiçbirşey hissetmiyorum güneş var ama sıcak diye sanki heryer siyah beyaz canım bişey istese diger yanım mutsuz huysuz ama biliyorum bu durum geçiçek ve ben iyileşicem o zaman arkama baktıgımda keşkeler dolanıcak dilime keşke öle degil böyle keske onu yapmasaydım bunu yapsaydım ama geçmişi degiştiremicem ondan aldıgım tek şey deneyimlerim oldu şimdi asla birine körükörüne inanmam asla başkabirine güvenmem elbet yeniden içimi ısıtan kalbimi hızlandıran birileri olucaktır ama onun gibi degil
yani anlıcagın seninde benim içinde şimdi derin bir nefes alıp mutlu olma önümüze bakma zamanı bak oda benimkide hayatlarına devam ediyo sadece hayatlarındaki kişiler degişti onlarda bir farklılık yok şimdi önemli degişiklik bizde olmadı yeniden gülümsek gerek ve en önemlisi yeniden umut edip sırtımızı duvardan başka bişeye dayayıp güvenmememiz gerek
o benim canımı yakdıgı için belki duyunca canı yanar die canını yakmak istedimm...ben sevmediğim insan için neden acı çekiim??sürekli geçmişteyim çünkü onu unutamıorum..onun hayatımda oldugu zamanlar gelior aklıma dayanamıorumm..kafamı tıoparlayabilsem çalıscam amaa...gerçekden evlenseydik onunla acaba biter miydi hiç aşkımız?cicim ayları??ya zaten ben sahte bi face acıp onunla konusuyodum yaa kız görmüş bana msj atma sevgilisiyim gibi bişi yazdı galiba bunlarda tartısmıslar..işte sonra o da bana sahte bi faceden ulaşıp konusdu kızın haberi olmadan ama bende kendimi tanıtmamıstım..
bu çocuk o kızı da aldatıyor şükret haline biran önce kurtuldun aklını başına topla çalış ve üniversiteyi kazan...yazık değil mi sana değmeyen bir insan için bu kadar neden acı çekiyorsun ben anlamadım değmiyor bırak ne hali varsa görsün gün olur yaptıklarından dolayı Rabbim hesap sorar ondan boşver sen doğru yolda ilerle önünde önemli bir sınav var otur adamakıllı çalış bu arada sözelcisin ben de sözelciyim,şuan üniversite 4. sınıf öğrencisiyim takıldığın konuları bana sorabilirsin canım elimden geldiği kadar sana yardım edebilirim ders çalışmalarında nasıl çalışman gerektiği konusunda ...kendini yalnız hissetme tamam mı ?
çok teşekkür ederim canım benimm...hangi bölümdesin?emin ol baya yardım etmen gerecek bana:))ya işte unutamadığım için bu kadar acı cekiorum ne yazık ki..bi türlü nefret edemiyorum hala seviyorum..normalde tek hatada tek kalemde silen ben onu bi türlü silemiorum..evet o kızdan gizli benle yazısıordu..bu da bi nevi aldatma oluyo..hatta bana dedi gel tanısalım kafama uyarsan o kızdan ayrılırım gibi şeyler...rabbim hesabını sorsun valla onun yüzünden ne hale geldim..kalmasın yanına..ahlarım tutsunn...gerçekden bigün onunla karsılasdıgımda bi ezik gibi deilde ayakları yere basan biri olarak cıkmak isterim ...
seni anlıyorum ne kadar kötü olsada aklımızda kalıyor işte sen şuanda ondan nefret ediyorsun aslında sevdiğini sansanda ben tarih okuyorum canım ...
canım çok yanıyor..aşk acısı çekiyorum...bundan 1 yıl öncesine kadar gayet iyi bi hayatım vardı..canımdan cok sevdiğim ve beni çok seven(ya da ben öle sanıordum)bi sevgilim vardı..ben memlekette lise son..o ünide 2.sınıftı..son yılımdı sınava hazırlanıyordum onun yanına gitmek için..babamı kaybettim..hayatım karardı...her gece yorganın altına saklanıp ağladım..o zor dönemde bana hep destek oldu ve anlayış gösterdi...gel zaman git zaman beni aldattığını öğrendim..hayatım 2.kez karardı..ölcek gibi oldum...bana senden başkasıyla olmaz sensiz yaşayamam diyen adam bensiz öyle de bi yaşamış ki..üni günlerini öylede bi sefayla sürmüş ki..aklımın ucundan geçmezdi...kız arkadaslarımla bile görüşmemi istemiyordu..face kullanmamı istemiyordu..hepsine tamam dedim...nereye gitsem izin alıp öle giderdim..ne dediyse eyvallah dedim..ama gel gör ki o çıkdıgımız ilk günden zaten bi face kullanıomus..tesadüfe bakın ki bi ben yokum o facede!kızlar ekliydi çoğunuda tanımıordum üniden galiba..neyse ben ayrıldım..bana demediğini bırakmadı..bizim memleket küçük yer ha deyince buluşamazsın o sıkıntıların arasında onu görmeye gidiyordum ben ..sırf onun sesini duyabilmek için doğunun soğuğunda kar yağarken balkona çıkıp konusdugumu bilirim..daha neler neler...tüm bunlara rağmen bana kaldırıp yakın arkadaslarımdan birinin ismini söyleyerek ben gidip x le evlencem.zaten senle evlensem bi ayda boşardım seni..anneme söliim akşam x e gidip yüzük takalım dedi..daha birsürü şey tam hatırlayamıyorum..en son bana "konuşma be sana da sevginede sen sevgiden bahsedecek en son kişisin" dedi..bunun üzerine hattımı kırdım..çok deil 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı..aradan zaman geçti..gidip sözlendim belki olurda unuturum die..olmadı..yapamadım ..unutamadım..2.ayda sözü attım.sonra sahte bi face acıp ona msj attım kendimi tanıtmadan.şu an çıkdığı kızı 3 yıldır seviyormus ama bu yıl yeni çıkmıslar..kii biz ayrılalı 1 yıl bile etmedi..şimdi o kız varya hayatında facesinde 1 kız dahi yok..ben varken gizli face kullanıp bissürü kız ekliydi..peki benim ne suçum vardı?şimdi o çoooookk mutlu ..benimse hayatım cehenneme döndü..bu mu adalet?seneye üni sınavına giricem bi hedefim var türkçe öğretmenliği..ama derse aklımı veremiyorum tüm bu sorunlar yüzünden ..biliyorum ki ben onu hiç unutamicam ..sevgisine inandıgım tek kişiydi..çünkü öylesine hissettrimişti ki bana sevgisini öle bi güven vermişti ki bana..haayatım mahvoldu napıcam ben şimdi?kusura bakmayın uzun oldu ama o kadar doluyum ki
allahım tarihh kabus gibi bişeyy:))kuzenimde tarihde cok zorlandıgını sölüyor ama...keşkee nefret etsem inan hayat bambaşka olurdu benim için..
allahım tarihh kabus gibi bişeyy:))kuzenimde tarihde cok zorlandıgını sölüyor ama...keşkee nefret etsem inan hayat bambaşka olurdu benim için..
2006 yılında netten tanıştığım biriyle görüşmye başladım.tanıştık görüştük çok sevdik öldük bittik.evlenelim hayalleri vardı ( her erkeğin ağzında dolanan ) ünide okuyordu okulunu bitirmesi için destek oldum anasına kızdı ben sakinleştirdim babası hırsız dedi ben sahiplendim.ailesinden görmediği desteği benden gördü 2 yıl içinde okulu bitirdi polislik sınavını kazandı uçuyoruz havalarda evlencez diye.bi gün dediki sana güvenemiyorum ankaranın göbeğinde olupta benden başkasıyla görüşmediğine inanmıyorum dedi beni bıraktı.face olayı aynı sen gibi bu arada ben bilmiyorum ama meğerse varmış :) gizli numaradan arardı arkadaşım herkese mavi boncuk dağıtırdı.kara sevda işte göz görmüyorki.neyse 3 yıl görüştükten sonra bu pat diye ayrıldı.2 sene onu unutcam diye yırtındım nerdeyse intihar edecektim.adamı okuttum polis yaptım adam beni bıraktı iyi mien sonunda faceden gördüm nişanlanmıştı.şimdi 1 çocuğu var.bende başkasıyla evliyim.hakkıma çok girdi.ne hakkı derseniz.güyaaaaa çok dindardı imam nikahı yaptı benle.yatmadık ama bişeyler oldu illaki.eee bunlar olurken ben salağı nasıl olsa evlencez diyordum.öyle olmuyormuş geç öğrendim.eşimle nezaman birlikte olsam ağlıyorum neden diyorum neden yaptım.allahım affetsin beni ve bizleri.ama unutma allah yarına koyar ama yanına koymaz...
kimseye güvenmeyeceksin erkeklerin %90'ı böyle ölürler biterler...en ummadığın zamanda pat bir de bakmışsın ortada kalmışsın ...hemde en kötü zamanında bırakıp giderler...Rabbim cezasını versin böyle yapanların...Görüyorsunuz hergün kadın cinayetleri oluyor...adamlar resmen kadınlara eziyet etmek için yaşıyorlar ...Allahım böyle insanlardan herkesi koru...Böyle kötü niyetli insanlara fırsat vermesin Ya rabbim ...
2006 yılında netten tanıştığım biriyle görüşmye başladım.tanıştık görüştük çok sevdik öldük bittik.evlenelim hayalleri vardı ( her erkeğin ağzında dolanan ) ünide okuyordu okulunu bitirmesi için destek oldum anasına kızdı ben sakinleştirdim babası hırsız dedi ben sahiplendim.ailesinden görmediği desteği benden gördü 2 yıl içinde okulu bitirdi polislik sınavını kazandı uçuyoruz havalarda evlencez diye.bi gün dediki sana güvenemiyorum ankaranın göbeğinde olupta benden başkasıyla görüşmediğine inanmıyorum dedi beni bıraktı.face olayı aynı sen gibi bu arada ben bilmiyorum ama meğerse varmış :) gizli numaradan arardı arkadaşım herkese mavi boncuk dağıtırdı.kara sevda işte göz görmüyorki.neyse 3 yıl görüştükten sonra bu pat diye ayrıldı.2 sene onu unutcam diye yırtındım nerdeyse intihar edecektim.adamı okuttum polis yaptım adam beni bıraktı iyi mien sonunda faceden gördüm nişanlanmıştı.şimdi 1 çocuğu var.bende başkasıyla evliyim.hakkıma çok girdi.ne hakkı derseniz.güyaaaaa çok dindardı imam nikahı yaptı benle.yatmadık ama bişeyler oldu illaki.eee bunlar olurken ben salağı nasıl olsa evlencez diyordum.öyle olmuyormuş geç öğrendim.eşimle nezaman birlikte olsam ağlıyorum neden diyorum neden yaptım.allahım affetsin beni ve bizleri.ama unutma allah yarına koyar ama yanına koymaz...
hiç bilemedim ah bilseydim girişirmiydim arkadaşım.rabbime bıraktım onu nasıl bilirse öyle yapsın.hakkımı helal etmemiştim.bir gece rüya gördüm cehennemde nasıl yanıyordu bir ses dediki yeter artık onu affet hakkını helal et dedi.bende uyandım mesaj attım ( ozaman nişanlıydım ) hakkım helal olsun ahirette yakamdan düş dedim.bu olaydan bir hafta sonra nişanlanmış.hakikaten çok vicdansız oluyor bazıları.bu kadar kolaymı düşünsene aşıksın ya seviyorsun hayatını onun üstüne kuruyorsun sonra pattt uf aman neyse
canım e posta kutun dolu onları sil sana özelden mesaj atacağım ...
tamam sildim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?