yaşamak için umudum bile yookk

ilk aşk hiç unutulur mu?

öyle bir unutuyorsun ki.. üzerine 10 kere daha aşık oluyorsun canım.
Hatta unuttuklarını hatırlayıp kahkaha ile gülüyor etrafına öyle anlatıyorsun.

daha 19 yaşındasın. buradaki herkez o yaşlarda seninki gibi bir tecrübe geçirmiştir emin ol. ne ilksin nede sonsun.
Değmeyecek insanlar için güzel yaşını boşuna harcama. Derslerini çalış. oku.
Bak gör neler neler çıkacak karşına pehhh

benimde bölüm sözeldi canım sıkma canını keyfine bak hayatımızdaki herşey geçici bunu unutma ...

işte türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum canım umarım kazanırım..inşallah gecicidir yoksa ben bu acıyla daha fazla ne kadar dayanabilirim hiç bilmiorum

bugün benim doğum günüm ama yüreğim o kadar buruk ki..geçen yıl bu zamanlar hayatımdaydıkafamı toparlayıp derslere öle başlamayı düşünüyorum ama zamanda o kadar hzılı geçioki bi bakcam sınav günü gelip çatmış.inşallah ona olan sevgimi kalbimden söküp atacak biri çıkarhergünüm mutsuz hergünüm

işte türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum canım umarım kazanırım..inşallah gecicidir yoksa ben bu acıyla daha fazla ne kadar dayanabilirim hiç bilmiorum

derslerinle uğraşırsan unutursun bol bol kitap oku hattını değiştir ...sürekli telde onun aramadığını görürsen daha çok üzülürsün bir gün pişman olup dönmek isterse seni bulamasın daha da iyi olur ...sende giyin süslen hayatını yaşa erkeklere de güvenme canım ...kırıcı acımasız ve sert ol bak nasıl peşinden koşuyorlar ...onlarsız da yaşadığını hissettir onlara ...

seni çok iyi anlıyorum.aslında onun yaptıkalrına ve sözlerine bakılırsa senin şuan çoktan ondan nefret etmen gerekti...ama hala seviyorsun değilmi....seni üzüp kırmasına rağmen....ne acıdır bende aynı şeyi yaşadım sayılır.

Sonuç bu;erkekler çok rahat....zaman geçirmek için konuşuyorlar...
sen olmasan başkası...başkası.....sonra bi başkası........
feminist olma yönünde ilerliyorum ben.eski konularımdanda belli bu.
Napıcaksın onun kötü yönlerini düşün düşün nefret et ve unut.Bide kendinle ilgili yeni şeyler yapmaya çalış.

keşke hattımı kırmasaydım ama ne yazıkki ayrıldıgımız gün kırdım hattımı beni o kadar ki öfkelendirmişti...zaten ben ondan başka hiçbi erkeği sevemiceğim için dier erkekler beni ilgilendirmiooçok mu kötü yapmısım ayrıldıgımız gün hattımı kırmakla

onun yerinde baska bi erkek olsa nefret etmem kolay olurdu evet ama ben ondan edemiorum kahretsinki gün geçtikçe sevgim daha da katlanıobeni aldatmasına rağmen o sözlerine rağmennn kahretsin kii hala seviyorumama işte o öle demezdi bende baskasıyla olamayacağını hep söler ve daima hissettirirdi..galiba bende bu gidişle feminist olcam çünkü ondan baska hiç kimseyi sevemiceğim için o hariç tüm erkeklere düşman gözüyle bakıcamm

hiç kimse vazgeçilmez değildir canım ...şuan da çok yeni olduğu için sana öyle geliyor 5-10 yıl sonra bunlara gülüp geçeceksin salla gitsin fazla söylemişim üniversiteye başladığın gün unutursun boşver herşey unutulur gider bu kadar kısacık hayatta değer mi üzülmeye, ağlanmaya ,sızlanmaya ...hayat çok kısa geçip gidiyor kendine zaman ayır başkasını hayatının merkezine koyma canım...

canım konunu yine okudum sevmediğin biriyle neden nişanlanmışsın ben anlamadım bunu hem kendine hemde sevmediğin kişiye acı çektirmişsin ...başkasının size yaptığı hataları sizde başkasına yapmayın ... artık geriye dönüp bakma geriye döndüğün her zaman da hata üstüne hata yaparsın benden söylemesi unutman için zamana ihtiyacın var ...onsuz yapamam laflarını bırak yaşın daha 19 geleceğini düşün babanı kaybetmişsin, çok zor günler geçirmişsin Allah rahmet eylesin ... artık geriye dönme ileriye bak geçmiş mazidir yaşanmış ve bitmiştir geçmişe dönmek gereksizdir...önünde çok uzun bir gelecek var bunu en iyi şekilde değerlendir çok iyi çalış ve sınavı kazan oku iyi bir işin olsun... düşünsene bu adamla evlendiğini onun için okulu bıraktığını çok sevdiğin için felan ilk iki ay ooo herşey süper gerçek aşk dedikleri bu cicim ayları bu kısa süre içinde geçer biter ya sonra sen evde oturur çocuğuna bakarsın onunda seni aldattığını öğrenirsin,çocuk var bırakamazsın hem bıraksan nereye gideceksin işin yok gücün yok ...böyle olması daha mı iyi bu adam sana bunu yaptıysa şuanda çıktığı kıza da bunu yapacak karakteri bu kurtulduğuna şükret ve kendini toparla biran önce...

o vazgeçilmez amaaa5 -10 yıla kim ölee kim kalaa ahh ahh..bundan sonra zaten asla kimseyi hayatımın merkezine bırakmam ama o hariç onsuz hayatın hiçbi anlamı yokki benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…