yaşamak istemiyorum artık:(((

ama cok yoruldum ya ınankı cok yoruldumm.......

seni çok iyi anlıyorum birkaç ay öncesine kadar bende benzer şeyler hissediyordum ama zaman her şeyin ilacı.

sana bir kitap önereceğim benim hayat bakış açımı değiştiren şey bu kitap oldu belki de okumuşsundur;yazarı Uğur Koşar kitabın adı Allah De Ötesini Bırak..

eğer okumadıysan hemen al ve okumaya başla inan çok farklı hissedeceksin.

ama şunu bil ki yalnız değilsin hepimizin böyle hissettiği zamanlarımız oldu ve oluyor.

Tolin seni o kadar iyi anlıyorum ki, gencecik yaşında sanki 60 yaşındaymış gibi hissediyor insan. Bu adı konulamaz çok zor bir şey.

kadesa ama benım durumum ıkı senedır devam edıyo ve toparlanamadım bı turlukıtabı alıcam mutlaka...

Son düzenleme:
parkon valla artık toparlanamıyorum ya coktukce cokuyorum ben daha 24 yasındayım kaldıramıyorum ya

Bende bu kitabı önerecektim.
Daha okuyupta'' hayata bakış açım değişti''demeyen görmedim.

Tolinim lütfen oku bu kitabı.

intihara dogru sürükleniyorum valla cok yoruldum artık

Allah'a isyan ediyorsun farkındamısın?

Seninde imtihanın bu öyle düşün şükret haline..

Beterin beteri var diye kendine ferahlık vermeye çalışş..

Hayatındaki o olumsuzluklar ne pekii ??:26:

kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.

konu dışı msjdan kibleme hala var mı tolin?

Var kadesa beğen butonunun sağındaki yerden kibleyip nedenini yazabilirsin ben de çok sinirlendim.

Herkesin zor dönemleri oluyor
Ama yılmamak en güzeli
Allah sevdiği kuluna dert verir derler
Hayırlısını iste, ille de isteme birşeyi..

kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.

konu dışı msjdan kibleme hala var mı tolin?

konu sahibiyle dalga falaan gectigim yok ..

terkedıldım ve bu olaydan berı bı turlu toparlanamadım

aynen oyle hıssedıyorum ölüp gidiyim ıstıyorum artık

Ne kadar süre oldu?
Zamanla geçiyor inan ben de senin gibiydim ama zaman geçtikçe ve şimdiki erkek arkadaşımla tanışınca unuttum her şeyi.
Sen de unutacaksın inan hatırlanmıyor bile

Son düzenleme:
Var kadesa beğen butonunun sağındaki yerden kibleyip nedenini yazabilirsin ben de çok sinirlendim.

evet kadesacım var :)

ha süpermiş o zaman :)

TOLİN bak parkon da o kitabı önermiş.çaresiz tek şey ölümdür canım bunu hiç unutma.acılar da bizler için.

kitap da diyordu ki;insan evet kaderi değiştiremeyebilir ama kazayı değiştirebilir. herşey bizim elimizde.

herkesin bazen böyle dönemleri olur, emek verirsin insanları düşünürsün, ama bakarsınki senin verdiğin değeri vermemişler, ama güçlü olmak zorundayız hayat çok değerli çünkü.önce bi silkelenmen lazım, dua etmekten vazgeçmemen, ve işine kariyerine odaklanman lazım.bunlara odaklandığında terk eden kişiyi gözünde küçültmeye başlarsın.senden önemli değil hiçkimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…