Ayrıldıysan ayrıldın neden ölmek isteyesin bunun için ?
değer mi ardına bile bakmadan çekip giden onu vicdansızlıkla suçladıgın bir adam için dertlenip hayatı kendine zindan etmeye..
Millet yuva dagıtıyor,çocukları ortada kalıyor..Kiminin eşi vefat ediyor,kimi evladını kaybediyor peki onlar ne yapsın ?
Herşeyin iyi tarafından bak,değmeyecek sebebler için kendini kendi çıkmaz sokaklarında kıstırma..Önünü aç,ferahla az.
Kadesa güzel bir kitap önermiş ben de sana Rohanda byrne'nin the secret kitabını öneriyorum..Oku belki iyi gelir sana
evet malesefkı hala devam edıyor...O0lurmu hiç öyle tolin,herkesin kendine göre sıkıntıları var..
Düşğnsene insanlar evlatlarını kaybediyor,ana babalarını yitiriyor..
Terk edildim diye bu bu kadar üzülme lütfen ..
Bak hayat devam ediyor hala değilmi..
daha ne kadar surucek bu acıHayat kısa değmez bi Ous'a tolin
Kavuşamayınca gözünde büyütür de insan kavuşsan bu muymuş derdin belki
Cidden takma
Herşeyin hayırlısı ve zamanı var..
bende tam dusuncelerım degısmeye basladı dıyorum hopp tekrar basa donuyorumben kendimi bıraktığım için uzun sürdü. şuanda da hayatımda değişen bir şey yok somut olarak, sadece düşüncelerimi değiştirmeye başlıyorum ve duygularım değişiyor, böylece daha mutlu hissetmemi sağlayacak şeyleri görmeye başlıyorum.. yani aslında herşey önce içimizde başlıyor..
nuray sayarının birkaç kitabını okudum. içindeki gücün sırrını keşfet i önerebilirim. biraz da olsa iyi hissedersin belki okuyunca.
pekı yapıcam bunuda....ama benım dualarım kabul olmuyo artık
kendı cevrelerınden bırısını bulucaklarmıs bulmuslarda zaten hayatında yenı bırısı var vatsaptan resım bıle koymuslar...
tamam bu kıtabıda alıcam
ıste kendı hayatımı bı turlu toparlayamıyorum toparlanamıyorum...
evet malesefkı hala devam edıyor...
daha ne kadar surucek bu acı
bende tam dusuncelerım degısmeye basladı dıyorum hopp tekrar basa donuyorum
yenı asklara yelken acıyımda adam gıbı adamda yokkı...Seni hiç sewmemiş tolin, yarın öbürgün ailesine rağmen seninle ewlenseydi bile seni yarı ylda bile bırakabilirmiş bu adam baksana...
Ozaman daha kötü olmaz mıydın?
Bu şekilde düşünür müsün lütfen...
Gerçekten artık erkekler için gözyaşı dökmeyelim ya değmiyor ki.
Onun umrunda bile değilsin, ama senin kendine yaptığına bak..
Başka uğraşlar bul kendine..
Hatta başka bir arkadaşa da söyledim bunu, yeni aşklara yelken aç..
Üzül üzül eline bişi geçiyor mu?
Etmelide zaten kendini sakın bırakma pozitif olmaya çaba göster lütfen..
Elbette gececek bu sıkıntın,ayrılmak dünyanın sonu değil demi..
Senden başka kimse kıymetli değil bu dünyada inan...
yenı asklara yelken acıyımda adam gıbı adamda yokkı...
unutmak hıcbısey hatırlamak ıstemıyorum
yenı asklara yelken acıyımda adam gıbı adamda yokkı...
unutmak hıcbısey hatırlamak ıstemıyorum
evet hazmedemıyorum onu bı yerde yakalayıp kafasını beyzbol sopasıyla patlatmak ıstıyorum evet evet aynen bunu ıstıyorumson 2 senedir benim için de hayat çok zor bir değil bin türlü sıkıntı yaşadım biri bitse başkası başladı hala da yoluna koyamadım aynen devam ediyo zaman zaman ben de senin gibi düşündüm ama sonra çok pişman oldum inşallah Allah'ım affeder düşündüklerimiz için bizi.Unutmak herkes için kolay olmuyo ama sen belki daha çok sana yapılanları hazmedemiyosundur haketmediğin şeyler sonuçta merak etme herkes yaptıklarının bedelini öder elbet sen buna inan kendini sıkma daha fazla.Devam etse daha çok üzülcekmişsin demek ki.İnşallah yakın zamanda çok mutlu olacağın biri çıkar karşına da unutursun herşeyi :2:
evet verdım bırıne ama ıstedıgım gıbı olmadı ayrılalı 2 sene olucak yakındaNe kadar oldu ayrılalı ondan?
Sen bu düşünceyle fırsat verdin mi buna
Bunu yapmak ta sana düşüyor,biraz çaba ile ğstesinden gelirsin inan
bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................
evet hazmedemıyorum onu bı yerde yakalayıp kafasını beyzbol sopasıyla patlatmak ıstıyorum evet evet aynen bunu ıstıyorum
evet verdım bırıne ama ıstedıgım gıbı olmadı ayrılalı 2 sene olucak yakında
okulu bıtırınce psıkologa gıtmeyı planlıyorum aslında sımdıde olabılır ama aıleme daha fazla maddı yuk bınsın ıstemıyorum
kadesa ama benım durumum ıkı senedır devam edıyo ve toparlanamadım bı turlukıtabı alıcam mutlaka...
evet hazmedemıyorum onu bı yerde yakalayıp kafasını beyzbol sopasıyla patlatmak ıstıyorum evet evet aynen bunu ıstıyorum
evet verdım bırıne ama ıstedıgım gıbı olmadı ayrılalı 2 sene olucak yakında
okulu bıtırınce psıkologa gıtmeyı planlıyorum aslında sımdıde olabılır ama aıleme daha fazla maddı yuk bınsın ıstemıyorum
ben baskasını nasıl sevıcem nasıl yenıden guvenıcemöncelikle konuyu uzatmak istemiyorum ama duyarsız ve şımarık bir şekilde yapılan profil resmi bıdıbıdıları çok yersizdi.
ya yapmayın Allah aşkına, acaba ben mi yaşamadım, hiç mi görmedim diyorum aşkı ama inanın ennnn dibine kadar yaşadım, geceleri yastığım ıslanırdı ağlamaktan, acıdan yemek yiyemezdim. günleri sayardım ne zaman geçecek diye ama ölmek, isyan etmek, ııh. aşk acısı çekebilmek bile ne güzel şey, ne büyük lüks farkında mısınız? değer, değmez bilemem ama güzel bir şeyler yaşamışsınız aşka dair. bitmiş, bitsin. gitmiş, gitsin. daha 24 yaşında ne ölmesi? elin adamı hayatıma girdi ve çıktı diye ben niye öleyim, niye Allah'a isyan edeyim, niye kendimden geçeyim? afedersiniz de biptirsin gitsin. siz yaşadığınıza bakın. tamam acır, içini oyar insanın ama daha 24 be, çok gençsiniz, çooook güzel günler, aşklar, düğünler, bebikler girecek hayatınıza inşallah.
yapmayın lütfen...
devam edıyo ama cok zor devam edıyoHayırdır canım ne oldu yolunda gitmeyenler neler.. Bazen hayat ne yazıkki istediğimiz gibi gitmiyor..
Ben çok kötü günler yaşadım. Mutlumuyum hayır değilim. Ama hayat yinede devam ediyor..
evet bencede yakısmadı ama sabrımın son demlerındeyımBu tavır sana hiç yakışmadı Tolin. Ne demek yaşamak istemiyorum? Sana hiç yakışıyor mu!
tamam bunada bakıcam zaten kıtap okumak ıcın bahane arıyodum bu kıtaplar da sebep olur banabırde aynı adamın Allah ıcın sabret dıye kıtabı var ben de okudum tamda hersey bıttı dedıgım yerde bunuda oku canım Allahım ruhunu ferahlatsın
ben bıle anlamıyorum artık benıAllah dermansiz dert versin...hamileyim son zamanlarda tansiyonum çıkıyor,çok korkuyorum annem uzakta gerçekten bende hayirlisiyla doğurmak istiyorum. .. yoruldum deyince bende yoruldum gibi hissediyorum , kaybetme korkum var benide kimse anlamıyor..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
ne biliyim itici değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?