bencede. bir ara bu benimde avatarımdı. çok komik ve şeker bir avatar.bence çok sevimliher gördüğümde o yaratığı mıncıklayasım geliyo
işte haklısın ama olmadı toparlanamadım bı turluÇokta olmuş aslında kendine eziyet ediyorsun,
Tabiki olmaz o insanlada baksana sen unutamamışsın ki onu..
Karşındaki insanında sana karşı olan hissi sıcaklığı alamıyorsun ondan..
Belki başka sebepten de olmamıştır yeni kişiyle ama bence kafandan onu atmalısın.
Biri gider biri gelir tolin'cim, o olmadıysa başkası olur...
İnan karşına iyi biri çıkınca bu yazdıklarına güleceksin...
Sen biraz gayret ver kendine..
Şu beni çıldırtıyor daha çok,
Aradan 2 sene geçmiş, adam nerdeyse çocuk yapacak ama sen hala aynı yerdesin kafandakilerle..
Bu kötülüğü kendine yapmaya hakkın yok, kendini önemse sew biraz!
inşallah bıter bıgun....Bu sözler sana su a çok anlamsız gelecektir ama emin ol, bunlar geçecek, sadece süreç.. Hiçbir insan sonsuz mutlu yada sonsuz mutsuz değildir.. Herkesin kendine göre bir derdi var.. Allah çözümsüz sorunlarla karşılaştırmasın. Önemli olan senin olaylara nasıl baktıgın. İsyan sakın etme, çünkü insan kendine acımaya başladıgı zaman daha da kötüleşiyor. Herşeyin güzel olacagını bunların biteceğini düşün ve buna inan..
Hayata suç atmak yerine bir kendine bak nerde hata yapıyorum diye..bu sitede bir sürü kişiyle tartışmam oldu ama senin gibi sürekli sapık gibi beni takip edip yorumlarıma eksiler veren bir kişiye daha rastlamadım..gerçekten çok tuhafsın tolin..bu kadar nefret ve kin hayatına ancak kötülük getirir..ki belliki getiriyorda..kötü karmaya inanırım...sende bunu yaşıyosun..ama yinede ölümü düşünecek birşey yok ortada..allahtan umut kesilmez, umutsuzluk hissini şeytan bize verirmiş
işte annemı dusunuyorummmmElin herifi icin bu genc yasta olmeye, annenin gozunun yasini akitmaya deger mi ?
bende artık mutlu olmak ıstıyorummmsen bence bir silkelen kendine gel..
inan her acı gelip geçiyor..
yarın öbür gün bunları okuyunca ben neler yazmışım neler düşünmüşüm dersin..
aşk acısıda güzel bi acı yaşarken değil ama üstünden zaman geçip geriye baktığında gene yaşasam keşke diyebileceğin bi acı..
ben acılarımdan onların üstüne giderek kurtuluyorum ama bu sana yaramamış ..
sanırım whatsapp ta resimlerini yeni gördün ve bu durum seni tamamıyla bu noktaya getirdi..
çözüm basit şuan için yüreğinden söküp atamaya bilirsin belki ama görebileceğin duyabileceğin yerlerden yok et en azından son hatırladığın şekilde kalır ötesini görmez duymaz bilmezsin..
ve inan hiç kimse için ölmeye değmez sadece bi erkek için demiyorum hiç kimse için..
varmı oky ya gercekten mutlu edebılıcek kımse varmı?tolin,saçmalama. kızıyorum bak.sor şurada herkese kim acı çekmedi,kim sevdiklerini kara toprağa vermedi. 30 una gelmeden ne annem vardı ne babam hayatta. 22 yaşında kaybettim babamı.
sevdin terkedildin yine seversin. ama ölen geri gelmez. telafisi imkansız olan acı vermesin Allah.
hayat devam ediyor tolin. şuncacık şeyden dolayı bunu hissedersen daha büyük acılarda nolacak.
güçlü olmak zorundayız.birinden ayrıldım,şu an herşey ters gidiyor diye canını alacaksan ooooooo.
bak çok acı yaşadım. ama yine diyorum,hayat çok çok güzel. iyiki doğmuşum,iyiki yaşıyorum derim hep..
bir gün sende sana değer vereni bulacaksın. ümitsizlik yok. sakın. hayat herşeye rağmen devam ediyor..
güzel günlerinde gelecek.
pekı..Tolin,,,
Şimdi çıkmam lazım bir ara seninle konuşalım olurmu tatlım
Hayata suç atmak yerine bir kendine bak nerde hata yapıyorum diye..bu sitede bir sürü kişiyle tartışmam oldu ama senin gibi sürekli sapık gibi beni takip edip yorumlarıma eksiler veren bir kişiye daha rastlamadım..gerçekten çok tuhafsın tolin..bu kadar nefret ve kin hayatına ancak kötülük getirir..ki belliki getiriyorda..kötü karmaya inanırım...sende bunu yaşıyosun..ama yinede ölümü düşünecek birşey yok ortada..allahtan umut kesilmez, umutsuzluk hissini şeytan bize verirmiş
Bu ne şimdi yaa ??
Böylemii moral veriyorsunuz siz??
Kendinizden örnek vererek mi??
Bu ne şimdi yaa ??
Böylemii moral veriyorsunuz siz??
Kendinizden örnek vererek mi??
o hayatına devam edebılıyo ama hemde hıc vıcdan azabı cekmeden
işte annemı dusunuyorummmm
bende artık mutlu olmak ıstıyorummm
varmı oky ya gercekten mutlu edebılıcek kımse varmı?
pekı..
bugun ziraaa hıcc senınle ugrasamıycam
Burda değill, özelden yazsaysın bence bunları ona neysee artıkk..Kendimden değil kendi yanlış davranışlarından bahsettimmoral vermek gibi bir niyetimde yoktu nasıl istiyosam öyle yazdım..hayata suç atmak yerine bazen dönüp kendimizi eleştirmeliyiz.tolin hayatındaki bunca sorunun arasında hala benimle uğraşmayı bana kin gütmeyi bırakmıyor .altı üstü online bir platformdayız beni tanımıyor bile bu kadar büyütüp içinde nefret büyütmenin ancak kendisine zararı olur! Şimdi yine kk ya girdim ve herzamanki gibi tolinden eksi rep :) gülüyorum artık bende ona veriyorum..öyle ergence takılıyoruz işte :)
onun derdı benınmle cevap verme yazsın dursun gercekten onunla ugrasıcak halım yok...
işte annemı dusunuyorummmm
bende artık mutlu olmak ıstıyorummm
varmı oky ya gercekten mutlu edebılıcek kımse varmı?
pekı..
bugun ziraaa hıcc senınle ugrasamıycam
Allah dermansiz dert versin...hamileyim son zamanlarda tansiyonum çıkıyor,çok korkuyorum annem uzakta gerçekten bende hayirlisiyla doğurmak istiyorum. .. yoruldum deyince bende yoruldum gibi hissediyorum , kaybetme korkum var benide kimse anlamıyor..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
inşallah bıter bıgun....
umarım yasattıklarını yasamadan ölmezz...demek ki benzer acıları benzer sürelerde yaşamışız. evet onlar hayatlarına devam ediyorlar. yaşanmışlıklara bile saygı duymadan, bir veda bile etmeden..ama allah çok büyük. kimin ne duruma düşeceğini hiç bilemezsin. sen çizgini çek artık. onun da ödeyeceği bedele sıra gelecek hiç merak etme..
Zaten sorun bu..şimdi girdim yine benle uğraşmışsın tolin..bugün bile..dön bir bak hareketlerin normal mi diye? Kendine duyduğun nefreti bana kanalize etme..ben sadece kk daki bir profilden ibaretim hakkımda hiçbirşey bilmiyorsun..sürekli kötülük saçıp hayattan iyilik bekleme..bunu ciddi ciddi olarak tavsiye olarak yazma gereği duydum artık alırsın ya da aynen devam edersin sana kalmış..bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?