Yaşamak istemiyorum

RenklerinIcinde

Sky is the limit ✌
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
1.331
1.572
133
Sürekli kendimi baskı altında hissettiğim, hyzursuzlukla dolu bir evlilik. Bu hissiyatı ben mi uyduruyorum, deli miyim, şizofren miyim bilmiyorum artık.
Şu yaşa geldim sanki hayatım boşa geçti. Hiclik boşluk.
Boşanmak geçiyor hep aklımdan, kurtulur muyum diyorum. Yok her şey üstüme geliyor. Dünya başıma yıkılmış gibi. Şu yattığım yerden hiç kalkmasam, yok olup gitsem.

Valla ben de aynı duyguyu hissediyorum.
Yaşam sonrası inancım yok, kendimi sorumlu da hissetmiyorum
Ama cesaretim de yok. Ölmekten de it gibi korkuyorum
Öyle günler geçiyor işte boş boş.

Galiba bunalım geçiriyorsunuz. Çıkın dolaşın kafanızı dağıtın

Deprosyana sokmayın kendinizi hayattan soyutlayıp ot gibi yaşamak size bir yarar sağlamaz tekrar hayatın içine karışacaksınız hayat 4 4 lük değil maalesef.

Valla ben de aynı duyguyu hissediyorum.
Yaşam sonrası inancım yok, kenpdimi sorumlu da hissetmiyorum
Ama cesaretim de yok. Ölmekten de it gibi korkuyorum
Öyle günler geçiyor işte boş boş.
bu nasıl bi düşünce kardeşim boşuna mi yaratıldık sadece bu dünya için mi ahiret var muhakkak bence kendine gel bu şeytani düşünceden kurtul

Sanırım yaptığım evlilik. Ya da ben akıl hastasıyım, kendi kendimi bu hale sokuyorym. Bulamıyorum bir türlü nedenini
Evliliginizde problem mi var yani adamin hareketleri mi ailesi mi sorun? Ya da sevemedinix mi o mu sizi sevemedi nedir yani olay? Belki de bir psikologa ya da psikiyatriste ihtiyaciniz var gercekten bunlar anormal seyler degil ki..

S
Evliliginizde problem mi var yani adamin hareketleri mi ailesi mi sorun? Ya da sevemedinix mi o mu sizi sevemedi nedir yani olay? Belki de bir psikologa ya da psikiyatriste ihtiyaciniz var gercekten bunlar anormal seyler degil ki..
Sanırım evlenrek büyük bir hata yaptım. Şimdi bu hatayı telafi edecek gücüm yok. Kipordayamiyorum.
İstediğim hayatın 10'da birini bile yasayamiyirum. Çok birikti galiba. Hep ağlamak istiyorum. Bir yandan da bu kadar zayıf olmak çok koyuyor.

Maddi sorunlar yasiyor musunuz? Yani evlendikten sonra stsndartlarinizda bir dusme mi oldu?

Maddi sorunlar yasiyor musunuz? Yani evlendikten sonra stsndartlarinizda bir dusme mi oldu?
Hayır, olmadı. Hatta daha da yükseldi aslında.
Çok sorguluyorum kendimi. En bariz dusuncelrimden biri sevilmesigimi düşünüyorum.
Çok prenses modunda bir insan da değilim ama müthiş bir boşluk hissediyorum.
Geçtiğimiz 2 yılda 20 kg aldım.

Anladigim kadariyla manevi boslugunuzu dolduramiyor esiniz. Ilgi ve alaka yok? Onemseme yok? Cocugunuz var mi peki? Bir de calisiyor musunuz?

Ne kadarlık evlisiniz çocuk var mı eşiniz size ne yapıyor bu kadar da siz hayattan kopuyorsunuz
Anlatın belki yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…