- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Galiba bunalım geçiriyorsunuz. Çıkın dolaşın kafanızı dağıtınSürekli kendimi baskı altında hissettiğim, hyzursuzlukla dolu bir evlilik. Bu hissiyatı ben mi uyduruyorum, deli miyim, şizofren miyim bilmiyorum artık.
Şu yaşa geldim sanki hayatım boşa geçti. Hiclik boşluk.
Boşanmak geçiyor hep aklımdan, kurtulur muyum diyorum. Yok her şey üstüme geliyor. Dünya başıma yıkılmış gibi. Şu yattığım yerden hiç kalkmasam, yok olup gitsem.
Galiba. Sürekli ağlamak istiyorum. İnsan kendi kendine bu hale gelir mi?Galiba bunalım geçiriyorsunuz. Çıkın dolaşın kafanızı dağıtın
bu nasıl bi düşünce kardeşim boşuna mi yaratıldık sadece bu dünya için mi ahiret var muhakkak bence kendine gel bu şeytani düşünceden kurtulValla ben de aynı duyguyu hissediyorum.
Yaşam sonrası inancım yok, kenpdimi sorumlu da hissetmiyorum
Ama cesaretim de yok. Ölmekten de it gibi korkuyorum
Öyle günler geçiyor işte boş boş.
Sanırım yaptığım evlilik. Ya da ben akıl hastasıyım, kendi kendimi bu hale sokuyorym. Bulamıyorum bir türlü nedeniniNedir sizi bu kadar yasamaktan uzaklastiran??
Eşinizi seviyor musunuz?Sanırım yaptığım evlilik. Ya da ben akıl hastasıyım, kendi kendimi bu hale sokuyorym. Bulamıyorum bir türlü nedenini
Bende çogü zaman böyleyim kimsem yok gibi geliyor ama gül gibi bi evladım var onun için çaba gostermeliyim siz niye anlasamiyosunuz esinle?Galiba. Sürekli ağlamak istiyorum. İnsan kendi kendine bu hale gelir mi?
Dışarı çıkınca daha kötü oluyorumGaliba bunalım geçiriyorsunuz. Çıkın dolaşın kafanızı dağıtın
Çok güzel bir soru. Beni bu kadar mutsuz eden birini sevemem ki. Sanırım sevmiyorum. İyi olduğumuz zamanlarda da gerginim çünkü.Eşinizi seviyor musunuz?
Evliliginizde problem mi var yani adamin hareketleri mi ailesi mi sorun? Ya da sevemedinix mi o mu sizi sevemedi nedir yani olay? Belki de bir psikologa ya da psikiyatriste ihtiyaciniz var gercekten bunlar anormal seyler degil ki..Sanırım yaptığım evlilik. Ya da ben akıl hastasıyım, kendi kendimi bu hale sokuyorym. Bulamıyorum bir türlü nedenini
Sanırım evlenrek büyük bir hata yaptım. Şimdi bu hatayı telafi edecek gücüm yok. Kipordayamiyorum.Evliliginizde problem mi var yani adamin hareketleri mi ailesi mi sorun? Ya da sevemedinix mi o mu sizi sevemedi nedir yani olay? Belki de bir psikologa ya da psikiyatriste ihtiyaciniz var gercekten bunlar anormal seyler degil ki..
Maddi sorunlar yasiyor musunuz? Yani evlendikten sonra stsndartlarinizda bir dusme mi oldu?S
Sanırım evlenrek büyük bir hata yaptım. Şimdi bu hatayı telafi edecek gücüm yok. Kipordayamiyorum.
İstediğim hayatın 10'da birini bile yasayamiyirum. Çok birikti galiba. Hep ağlamak istiyorum. Bir yandan da bu kadar zayıf olmak çok koyuyor.
Hayır, olmadı. Hatta daha da yükseldi aslında.Maddi sorunlar yasiyor musunuz? Yani evlendikten sonra stsndartlarinizda bir dusme mi oldu?
Anladigim kadariyla manevi boslugunuzu dolduramiyor esiniz. Ilgi ve alaka yok? Onemseme yok? Cocugunuz var mi peki? Bir de calisiyor musunuz?Hayır, olmadı. Hatta daha da yükseldi aslında.
Çok sorguluyorum kendimi. En bariz dusuncelrimden biri sevilmesigimi düşünüyorum.
Çok prenses modunda bir insan da değilim ama müthiş bir boşluk hissediyorum.
Geçtiğimiz 2 yılda 20 kg aldım.
Hayır, olmadı. Hatta daha da yükseldi aslında.
Çok sorguluyorum kendimi. En bariz dusuncelrimden biri sevilmesigimi düşünüyorum.
Çok prenses modunda bir insan da değilim ama müthiş bir boşluk hissediyorum.
Geçtiğimiz 2 yılda 20 kg aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?