- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Oluyor mu gerçekten.... Galiba bana çok sık olmaya başladı. En iyisi doktora gitmek. Çok kötüyümBazen herkese öye ara ara olur ama yaşamak güzel ne olursa olsun
Çalışıyorum. 2 yıl birliktelik, 6 yıl evlilik. Çocuk yok. İstemedik. Niye çocuk istemez ki insan? Sürekli sorun çözmeye çalışarak geçmiş yıllar.Anladigim kadariyla manevi boslugunuzu dolduramiyor esiniz. Ilgi ve alaka yok? Onemseme yok? Cocugunuz var mi peki? Bir de calisiyor musunuz?
Evlilik 6 yıllık çocuk yok. ÇalışıyorumNe kadarlık evlisiniz çocuk var mı eşiniz size ne yapıyor bu kadar da siz hayattan kopuyorsunuz
Anlatın belki yardımcı oluruz
e boşa madem. mecbur musun?Sanırım yaptığım evlilik. Ya da ben akıl hastasıyım, kendi kendimi bu hale sokuyorym. Bulamıyorum bir türlü nedenini
Sanırım önce kimseye haksızlık yapmış olmadigimdan emin olmak istiyorum.Hayat güzel ... bugünler bir daha istesende geri gelmeyecek edebiyatı yapmayacağım .
Çünkü hayat bazen çekilmez derecede boktan bi hal alabiliyor .
Daha fenası da " nedir derdin ? " denildiğinde , elle tutulur bir şey sunamıyorsun . Ihmm , şey sıkılıyorum , her şey boş geliyor , bi amacım bile yok , hiç bir şey zevk vermiyor diyip kalıyorsun .
Kimi buna şımarıklık , kimi şükürsüzlük kimi de depresyon diyor .
Zaman zaman hepimize oluyor . Önce bunu belirteyim de kendini anormal hissetme .
Şu gün şu an şu yaşta ne yapıyor olmak isterdin ? Bi liste yap. Sonra bak bakalım mevcut şartlarınla yapmak istediklerini engelleyen etkenler ne ?
Evliliğin mi gerçek sorun ? Yoksa evliliğine gereken ilgiyi göstermeyecek kadar tembelleşmen mi ?
Bak satır arasında yazmışsın , 20 kilo almışsın . Bak bu bile biz kadınlar için başlı başına bi depresyon sebebi :)
O koltuğa gömülüp hiç bir şey yapmak istememeye devam ettiğin sürece " hiç bir mucize " bekleme . İnsanın mucizesi kendi içindedir . Biraz cesaret onu dışarı çıkarır .
Sende yaşamak istemiyorum !!! Diye sızlanmak yerine ; güzel yaşamak istiyorum de ve hayatını güzelleştirecek gerekirse radikal kararlar için biraz cesaretlen .
Tek beklentim sade ve derinden bir samimiyetti. Olmadı. Ve sanırım böyle bir şeyi sağlayabilecek erkek yok. Evlilik gereksizkızlar evlenirken büyük bir beklentiyle evleniyorlar. sanıyorlarki eski türk filmlerindeki gibi birbirlerine deli gibi aşık yaşlanıp ölecekler. oysa ki evlenince hiçbirşeyin öyle olmadığının farkına varıyorlar. beklentiler suya düşüyor, büyük bir umutsuzluğa giriyorlar, kalp kırıklıkları, depresyon derken iyice tükenmişliğe bağlanıyor. evlilik güzel birşey değil bence. evliliğin gerçek yüzünü gençler bilmiyor, göremiyor.
belki sadece seni anlamayan biriylr berabersindir?Tek beklentim sade ve derinden bir samimiyetti. Olmadı. Ve sanırım böyle bir şeyi sağlayabilecek erkek yok. Evlilik gereksiz
HaklısınızKesinlikle depresyondasiniz. Psikolojik yardim ve ilac tedavisi oneririm gercekten iyi geliyor. Bosanmak istiyorsanizda kendinizi illa evli kalacam diye de sartlandirmayin. Dunyanin sonu degil inceldigi yerde kopar
Evlilik 6 yıllık çocuk yok. Çalışıyorum
Eşim bencillikleri ile canmdan bezdirdi. Sanırım artık sabredemiyorum. Şu an kafam allak bullak. Sürekli kapana kisilmis gibi hissediyorum.
Kesinlikle işine gelmediği zaman anlamayan biri. Sorun şu ki ben niye kesip atamiyorum? Neden bu kadar uzgunum. Kahroluyorum ya resmen.belki sadece seni anlamayan biriylr berabersindir?
hiçbir şey bu kadar üzülüp kahrolmana değmezKesinlikle işine gelmediği zaman anlamayan biri. Sorun şu ki ben niye kesip atamiyorum? Neden bu kadar uzgunum. Kahroluyorum ya resmen.
Evlilik terapistine gidelim dedim bir defa. Önce kabul etmedi. Sonra ben rest çekince benimle doğru düzgün oturup konuştu. Söylediklerimi dikkate aldı. Bir süre gitti böyle, sonra yine aynı.Eşinizle evlilik terapistine gitmeyi deneyin denediyseniz düzelmediyse cesaretinizi toplayın çalışıyorsunuz da çalışmayan bayanlara göre daha şanslısınız ayrılın. Aileleriniz yardımcı olamaz mı biliyorlar mı durumu_?
Yok, mutlu mesut değil. Öyle olsa tam anlamıyla delirirdim herhaldehiçbir şey bu kadar üzülüp kahrolmana değmez
sen böyleyken eşin mutlu mesut normal hayatına devam ediyorsa zaten orada büyük sıkıntı var demektir
H.sonunu bir atlatabilsem. H.sonunu geçtim bugün, bu gece nasıl geçecekDepresyon belirtileri gibi geldi. Sanırım sürekli kafanızda kuruyorsunuz. Bence profesyonel destek alın acilen.
Ailelerin birçok durumdan haberi var. Kayinpederim bir defa eşinden ayrılma kararı verdiğini ama sonra annesi tarafından engellediğini anlattı. Bana yol yakınken ayrıl demeye getirdi. Geçen yılMutluluki bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?