Yaşamak istemiyorum

İnan bilmiyorum. Kendimi o kadar güçsüz ve çökmüş hissediyorum ki. Toparlayamiyorum.

Hayat okadar kısa okadarda güzelki,bir dr.dan yardim alin
Sonra hobi edinin,çık gez dolaş,evde yata,yata bile olursun tabi,yeşillikler in,denizin,sahilim,kum un ,güneşin,tadını çıkarın her bir mevsim ayrı güzel canım
Önce kendini sev ,kuaföre gir,imajini değiştir
Pes etmek yokk

Aynısının tıpkısının yaşıyorum şuan. .son iki yılda depresyona girdim çıkamıyorum. Herşeyden bıktım.

inanın bana depresyon falan her şey gelip geçiyor . tavsiyem doktor yardımı alın . bir süre sonra kendinizi iyi hissediyorsunuz ve kendiniz bu depresyon denen illeti yeniyorsunuz . çıkın gezin sevdiğiniz insanlarla görüşün . ve paylaşın tüm sıkıntılarınızı güvendiğiniz dostunuza anlatın . konuşarak aşılıyor çoğu şey . size dibe çekilmek her şeyi bırakmak cazip gelecektir ama bilin ki mutsuz olmayı seçmek çok kotu . anlamaya ve anlatmaya çalışın . sizi üzecek şeylerden uzak durun . ve iç sesinizle konuşun onu bastırmak yerine . yapabilirsiniz . kendinizi telkin edin

anlatın bize belki hep birlikte yardımcı oluruz . uzunca yazın bana kalırsa neden böyle olduğunu by düşüncelere sizin neyi ittiğini

Evliliğinden memnun değilsen boşan. Spora filan başla. Kendini iyi hissetmek için yaşa bundan sonra. Ölmek çözüm olsaydı herkesin derdi var be canım...

saçlarına bakım yaptır dış görünüşünü değiştir ilk başta insana iyi gelen şeyler bunlar . bir süre sonra bu durumdan sıkılacalsın niye mutlu olmayım ki diyeceksin . ama bir uzmanın görmesi çok iyi bir şey . devlet hastaneleri psikiyatri hem konuşma terapisi yapıyor hem ilaç . faydalı olduğunu düşünüyorum . şu ilaç kullanma falan dşyenlerin aksine . o durumdan çıkmanı başta ilaçlar sağlıyor daha sonra kendin basarıyorsun zaten .

Belkide tam tersi olur..deli gibi herşeye güleriz. .ah buna o kadar çok ihtiyacım var ki..eminim sizinde vardır. @prayforlosers sendemi bunalım takılıyorsun ayol?@RenklerinIcinde deneyelim bir araya gelmeyi burdan bari))
ayyy beybitom, sabah öyleydim. geçti şimdi. Bayram sonrası yoğunluğu beni depresyona itiyor da

"RenklerinIcinde, post: 47209624, member: 672092"] Mayflower75
@prayforlosers
Acaba bizim gibi aynı psikolojide olan insanlar bir araya gelse daha iyi mi olurdu? Oturup hepbirlikte ağladık herhalde[/QUOTE]
Yok canim bir faydasi olacagini zannetmem 2 yil agir depresyon yasadim buz gibi hastane odalarinda olu gibi bir yasam kendimden habersiz mamalarla serumlarla beslenmisim sonra hastane otomatikmen psikolog ayarlamis mutlaka git dedi psikologda ilk dedigi kendi toplumunun icine gir onlarla hasir nesir ol iyi dedim gittim birgun yeminle benim derdim hicbirseymis anlatiyorlar anlatiyorlar 45-50-60 yili kesintisiz anlatiyorlar allahim dahada yiprandim depresyonun kralini yasattilar bana 2 saatte aman beee savurgan dedim kalk sirkelen bu beden bu yasam senin sen istersen istedigin sekle sokarsin oylede yasarsin kimseyede hesap vermek zorunda degilsin rabbim haric aynen dedigimi yaptim yapamazsin diyenlere karsi yaptim onume set kuranlar oldu yiktim o setleri once beni ne mutlu ediyor onlari tek tek deneyip not tuttum hobilerimi zevklerimi begendigim yemeklere renklere kadar not tuttum hepsinide yavas yavas soktum hayatima eskiden kendimi cok suclardim artik suclamiyorum ve mutluyum birgun forum dolduruyorum bende yalnis doldurmusum ingiliz hocama dedimki yeni form verirmisin bunu yalnis doldurdum oda bana bakip dediki 1 yildir ogrencimsin dikkatimi cekti mukemmel olmak icin yipraniyorsun birak yalnissa orda kalsin yada sil uzerine yeniden yaz hep hatalarini yalnislarini duzeltmekle gecmez bu hayat o gun anladim bu hayat mukemmel 4#4 degil ben neden ugrasayim en buyuk sikintim buymus meger mukemmel olmakmis artik degilimmmmm veeee mutluyuuummm ben insanim hatalarda yapabilirim

Öncelikle kendiniçin biseyler yap o seni mutlu etmiyosa sen kendini mutlu et mutluluğun küçüğü büyüğü yoktur 20 kg aldım demissin ister istemez özgüven kaybı olir insanda öncelikle bununla basla derim.boşanıp b osanmamak sana kalmış bişey diyemem ama kendini nasıl mutlu edebiliyosan onu yap .içine kapanirsan hiç bişey olmiycak çünkü böyle de devam eder.he sukret bide .eksik şeyler ne onları bul hayatında .belki daha romantik birini istiyosundir belki hayatın sıradan geliuodur bunlara karar var ona göre yola cik.birde doktordan yardım alsak iyi olur .ilaç değil ama uzman biriyle konuşmak iyi gelir

Şu an ben de aynı durumdayım... Yaklaşık 12 saattir migrenim tuttu ve geçmiyor.. Ve artık eşimle aramda bizi bir arada tutan bir bağ kaldığına inancım kalmadı...
Boşanmak aklımda, düşündüğüm şey.. Ama korkuyorum, sonrasından, nasıl olacağından, baba evine dönmekten, her şeyden korkuyorum..
En büyük dileğim, konu sahibi, ben ve benim gibi olan tüm kadınlar olarak, bizi en mutlu edecek adımı atmayı ve hayatımızı ona göre yaşamayı umarım başarırız..

istemediğin biriyle mi evlendin yani istemediğin bir hayat imi yaşıyorsun

Bir konu beni ve duygularimi ancak bu kadar guzel tarif edebilir ne diyimki bizim de imtihanimiz buymus demekki

[QUOTEtatlim yüklerinIcinde, post: 47213963, member: 672092"]Bu defa içime kapanmak yerine arkadaşlarımla paylaştım sıkıntımı. Daha iyiyim şu anda. Siz de hep içinize mi atarsınız?[/QUOTE]
Aynen tatlim yüzüm gulerken icim kan agladigi cookkk gunler oldu derdimi burada kiminle payasabilirimki ailemden zaten coookk uzaktayim hergun ayni soruyu soruyorum kenidme Allahim ben niye evlendimki diye

Bunun prenses olmakla ilgisi yok. Bazı erkekler imsanı duygusal yönden sömürüyor. İzin vermeyin buna. Kendisini dünyanın merkezine koyuyor. Sen de etrafında döneceksin. Bitirme kendini, bu evliliği bitir. Çok zor ama enkaza dönmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…