- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
İnan bilmiyorum. Kendimi o kadar güçsüz ve çökmüş hissediyorum ki. Toparlayamiyorum.Demek ki o da bitsin istiyor neden devam ediyor bu evlilik sence kendi ayakları üstünde duran bir insan sadece çevre ne der ailem ne der diye düşünürse boşanamaz...
Kaç yaşındasınız hayatınızı ertelemeyin lütfen
Allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda toparlanırsınızİnan bilmiyorum. Kendimi o kadar güçsüz ve çökmüş hissediyorum ki. Toparlayamiyorum.
Aynısının tıpkısının yaşıyorum şuan. .son iki yılda depresyona girdim çıkamıyorum. Herşeyden bıktım.Hayır, olmadı. Hatta daha da yükseldi aslında.
Çok sorguluyorum kendimi. En bariz dusuncelrimden biri sevilmesigimi düşünüyorum.
Çok prenses modunda bir insan da değilim ama müthiş bir boşluk hissediyorum.
Geçtiğimiz 2 yılda 20 kg aldım.
Belkide tam tersi olur..deli gibi herşeye güleriz. .ah buna o kadar çok ihtiyacım var ki..eminim sizinde vardır. @prayforlosers sendemi bunalım takılıyorsun ayol?@RenklerinIcinde deneyelim bir araya gelmeyi burdan bari))Mayflower75
@prayforlosers
Acaba bizim gibi aynı psikolojide olan insanlar bir araya gelse daha iyi mi olurdu? Oturup hepbirlikte ağladık herhalde
ayyy beybitom, sabah öyleydim. geçti şimdi. Bayram sonrası yoğunluğu beni depresyona itiyor daBelkide tam tersi olur..deli gibi herşeye güleriz. .ah buna o kadar çok ihtiyacım var ki..eminim sizinde vardır. @prayforlosers sendemi bunalım takılıyorsun ayol?@RenklerinIcinde deneyelim bir araya gelmeyi burdan bari))
istemediğin biriyle mi evlendin yani istemediğin bir hayat imi yaşıyorsunSürekli kendimi baskı altında hissettiğim, hyzursuzlukla dolu bir evlilik. Bu hissiyatı ben mi uyduruyorum, deli miyim, şizofren miyim bilmiyorum artık.
Şu yaşa geldim sanki hayatım boşa geçti. Hiclik boşluk.
Boşanmak geçiyor hep aklımdan, kurtulur muyum diyorum. Yok her şey üstüme geliyor. Dünya başıma yıkılmış gibi. Şu yattığım yerden hiç kalkmasam, yok olup gitsem.
İstemediğim bir hayatistemediğin biriyle mi evlendin yani istemediğin bir hayat imi yaşıyorsun
Bu defa içime kapanmak yerine arkadaşlarımla paylaştım sıkıntımı. Daha iyiyim şu anda. Siz de hep içinize mi atarsınız?Bir konu beni ve duygularimi ancak bu kadar guzel tarif edebilir ne diyimki bizim de imtihanimiz buymus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?