Yasemindeniz'le birlikte kilo verme günlüğü

hergun yesıl cay bıberıye cayı gıbı bıtkı cayları tuketmek gerekıyor metabolızmayı calıstıryor ödemı alıyor arkadaslar .ben ıcıyorum faydasını cok goruyorum.en fazla 2-3 bardak gunde

hergun yesıl cay bıberıye cayı gıbı bıtkı cayları tuketmek gerekıyor metabolızmayı calıstıryor ödemı alıyor arkadaslar .ben ıcıyorum faydasını cok goruyorum.en fazla 2-3 bardak gunde

evet çok faydası var ama ben şuan sadece süt içiyorum şimdilik ve bol su

Ben de ara öğünde 1 kase yoğurt yiyiverdim :18:

ne güzel bende bol bol yoğurt yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum

bende bugün sabah
: 2 dilim ekmek
2 bardak süt
2 dilim peynir ufak
bol maydonoz
domates
2 yumurta yedim

öğlen: 2hurma

akşam:
1kase çorba
1 kase yoğurt

45 dk plates 45 dk yürüyüş yaptım kızlar öldüm öldüm şimdi geldim yürüşten duşa giriyorum öpüldünüz

süppersinnn sen

akşam ekmek yemedim 1 kase çorba 7 kaşık pilav 3 sebzeli tavuk çöp şiş. eşimin zoruyla süt olsun diye yedirdiği 1 baklava yedim. yemekten sonra 1 bardak rezene içtin 3 lokum yedim. gece sütüm bitti benim ufaklık doymadı çok üzüldüm üzüntüden midem ağrıdı
sabah kalkıp 10 tane mekik çektm biraz çörek otu yedm

sabah kızımla yürüyüşe çıktık aç karnımıza:) bahçedeki kayısı ağacından 10 kadarf kayısı yedim hem süt olsun hemde kabızlığı gideersn diye.
sabah kahvaltm: yarım dilim ekmek iki lokma kadar peynirli gözleme
5 zeytin, biraz domates-salatalık , yarım kibrit kutusu kadar peynir, yarım yağda yumurta
off böyle yazınca ne kadar yemişm diyorum yerken hiç öyle gelmedi
ayy doymadım az yedim afern bana demiştm halbuki hahaha

Sağlam beslenmişsin bacım. Hepsi kızın için demi

Peki ben ne yedim?

1 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak light süt
Light beyaz peynir-Ortalama 2 kibrit kutusuna denktir

Şu an hafif açlık hissettim kuru naneli biberli sarımsaklı yoğurt yapcam, bi dilim tavuk göğsünü ızgarada pişirip yoğurdu üstüne dökecem, salatamsı sosumsu bişi olcak ama adına bakmadan tadına bakacam

8gündür rejimdeyim 2kilo vermiştim ki dünden beri saçmalıyorum.dün kumpir bugun magnum cok üzgünüm( sabah da ne güzel lıght ekmegmle yumurtam ve yeşilliklerimle kahvaltı yapmıstım halbuki

8gündür rejimdeyim 2kilo vermiştim ki dünden beri saçmalıyorum.dün kumpir bugun magnum cok üzgünüm( sabah da ne güzel lıght ekmegmle yumurtam ve yeşilliklerimle kahvaltı yapmıstım halbuki

tamam bundan sonra kaçamak yapmazsın olur biter :) onlar kiloya dönme merak etme :) ben çok test edip onayladım bunu :)

Merhaba kızlar :)

Dün bütün gün dağ, tepe, bayır tırmandım bacaklarım hala ağrıyor. Bu saatte ancak kendime gelebildim

Dün benim için bayağı bir spor oldu, sadece yeme-içme kısmına fazla dikkat edemedim :) Yine de çok kaçırdı sayılmaz, sadece karbonhidrat yüklemesi fazla oldu çünkü başka seçeneğim yoktu

Uzun zamandır tartı 86.2 göstermekte ısrar ediyordu, bu sabah 85.7' yi gördüm :124:

Sabah: Yarım simit, 10 zeytin, 1 salatalık

Ara: Tadımlık birkaç çekirdek, 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata
Öğle: 3 dilim tam buğday ekmeği, koca bir tabak ton balığı salatası, maden suyu, 1 turşu acı biber

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 1 kase yoğurt, 10 adet kayısı

Dünkü yoğun tempo nedeniyle çok yorgunum o yüzden bugün spor yapmicam.

Yarın da Jillian egzersiz programını denemeyi düşünüyorum, internette incelediğim kadarıyla fazlasıyla yağ yaktıracak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…