- Konu Sahibi goldstar535
-
Bir de bence yaşlı olup bakım isteyenler de kızlarıyla kalsa daha uygun olur. Çünkü evde işler kadın da oluyor hep. Kv ye bakmak ağır gelebilir. Gelinin tavırları da kv ye ağır gelebilir. Ama anne kız, baba kuz daha farklı olur.annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil
Ayrıca toruna anneniz bakmışken doğum gününe katılmayı da daha fazla hak ediyor20 sene gecsede aynı fikirde olucak gibi hissediyorum o yüzden konu açıldı kavga ettik ama ben bazı şeyleri zamana bırakamıyorum aman daha 20 sene var diyip hayatıma devam edemiyorum hep onun bu sorunlu ailesi için problem yaşıyoruz bi doğum günü yapıyorum annemleri çağırma benim kiler gelemiyor diyo mesala eeee bizimkilerin nr sucu var torunlarına çok dusgunrlr
Eşimle şakalaşıyordum, şakasını bile kaldıramadı. Tabii ortamı mimikleri falan yazmayınca anlaşılmaması normalGülerek bunu yaznaniz da ayrı içler acısı. ..
Siz evlimiziniz bilmiyorum ama bu 1 ay değil 2 ay değil 6 yıl bu şekilde gitti her ayin 15 gununu bizde gecirdi ben evlenirken eşime kv ile yasamayacagimi belirtip evlendim ama evlendikten sonra kopruyu gectik nasilsa denildi dayatma yapıldı 50 yaşında bir kadın kendisi gayette güzel yaşayabilir bakıma muhtaç olsa başımla beraber ama öyle bir durumda yok neden aynı evi paylaşıyoruz bisi sorcam sizin kv niz sizin evinize geliyormu bekara karı boşamak kolay da ondan sordumKadın zaten tamamen size yük olmuyormuş kızında da kalıyormuş bariz bir anlaşmazlı kavga size bir davranışı da yok hani 15 günde gelmezdi de ayda bir gelirdi büyütülmezdi. Kadın zaten siz laf yapıp onun yüzünden boşanmaya kadar geldiniz diye 6 ay gelmemiş size. Şimdi de iki tarafa da yük olmamak için evlenmeyi seçmiş. Eşiniz doğru söylemiş kusura bakmayın daha 15 gün idare edemiyorsanız yaşlanınca hepten size bağımlı olsa hiç bakmazsınız zaman eşinizde sizin ailenizi istemez bu kadar basit yani neden alındınız sizinki anne baba da onun ki değil mi? Kendi anneniz olsa zannetmem ki öyle atasınız ama zorunuza gitmiş
Bence kendinizi alıştırın şimdiden zira insanlara yük olursunuz bunu bilinYalnız kalamamak çok farklı zor bi durum bende de var malesef o.. Hrp birilerine bağlı yaşamak zorunda kalıyorsun.. Sen onun annesini istememişsin haklı ben olsamda aynısını yapardım adres belli huzur evi
Malesef farkındayım ve korkularımı yenmeye çalışırımBence kendinizi alıştırın şimdiden zira insanlara yük olursunuz bunu bilin
Siz evlimiziniz bilmiyorum ama bu 1 ay değil 2 ay değil 6 yıl bu şekilde gitti her ayin 15 gununu bizde gecirdi ben evlenirken eşime kv ile yasamayacagimi belirtip evlendim ama evlendikten sonra kopruyu gectik nasilsa denildi dayatma yapıldı 50 yaşında bir kadın kendisi gayette güzel yaşayabilir bakıma muhtaç olsa başımla beraber ama öyle bir durumda yok neden aynı evi paylaşıyoruz bisi sorcam sizin kv niz sizin evinize geliyormu bekara karı boşamak kolay da ondan sordum
Herkez yaşadığını bilir hanfendi hasta değil yaşlı değil kızı da problem yasıyor boşanmanın eşiğinden döndü çünkü hiv bir şekilde sorumluluk almıyor kvdem kızının çocuklarında kayinvalidesi bakıyor ben cocuk bakamam diyor bana gelince de aynısını yapıyor herkez sizin kv gibi olmak zorunda değil dimi neyse nasıl düşünmek isterseniz öyle olsun ama ben ön yargılı değilim siz onyargilisinizNe kadar da önyargılı bir cevap vermişsiniz belirteyim, 13 senelik evliyim kv ile aynı şehirde yaşadım kaınvalidem vefat edeli 4 sene oldu ve o zamana kadar hep bir aradaydık hastalandı ben evimde baktım hastaneye yattı gece hastanede refakat ettim sabah işe geldim!!
Makul şekilde konuşurdunuz mesela ayda gir gelirdi eğer ki o kadın geçimsiz kötü niyetli olsaydı siz ayrılmaya karar verince gidip kızında kalmazdı dayatırdı oğlunu yönlendirirdi değil mi.
Tamam bakmayın gelmesin ama eğer ki kaynananızı istemiyorsanız ki hastalandığında da aman kızı baksın ben bakamam diyeceğinizi tahmin ediyorum; o zaman eşinize de ben annene de bakmam o da bu evde kalamaz benim annemde senin annende huzurevinde kalsınlar dediğinde bozulmayacaksınız.
Ne kadar da uyanıksınız kendi ailenize gelince eşim beni yönlendiremez anneme bakmama karışamaz kararıma karışamaz ama kv olunca ben evlenmeden demiştim bize gelemez kızına gitsin bu işte bir tuhaflık yok mu? ben eşimin annesine nasıl davrandıysam benim eşimde anneme öyle dabvranıyor çünkü ben anneme nasıl davranılmasını istediysem onunkine de öyle davrandım. Yok çocuğuma annem bakıyor o bakmadı geçin bunları 15 gün evinizde sizin çocuğunuzu görmezden mi geldi yani
Neye acaba mi dedinizBu konu hiç yabancı gelmedi nedense,k.validenin tek başına kalamaması ve yurt dışına tatile gitmesni okuyunca acaba mı dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?