• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞLANINCA HUZUR EVİNE GİTSİNLER

Arkadaşlar 50 yaşında kadını istememekle elden ayaktan düştüklerinde bakmamak aynı şey değil. Daha kadın çok genç kendi kendine gayet güzel yaşar. Çocuklarının evinde kalmasına gerek yok. İnsanların özel hayatı diye bir şeyi kalmıyor. Kendi evinde rahat bir kıyafet giyemiyorsun vs. Büyük sorun.

annesi daha 50 yaşında ben evlendigimde 44 yaşındaydı eşimden boşandım diyip çocuklarında kalıyor ben annesi için ev almayı teklif ettim eli tutuyor ayagı tutuyor geziyor yurt dışına tatillere gidiyor ama evde yalnız kalamıyor sizce mantıklımı olur 80 yaşında veya muhtaç olur başımla beraber ama bu kadar genç yaşta çocuklara yük olmak dogru bir davranış degil

ben sana kesinlikle katılıyorum , bakıma muhtaç bir kadın , bir anne değil , neyin korumasındasınız
kadın kızana huzur vermemiş gelinemi verecek ,

merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
kusura bakmayın ama bu tavrı yaratan siz olmuşsunuz
siz de onun annesini istememişsiniz
o da tepki olarak böyle bir karşılık vermiş
"sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi" cülesinden bile bunu anlamalıydınız

44 değilde 64 olsaydı da bence farketmezdi. Ben olsam bende eşinizin tepkisini verirdim. Bırakın kalıcı olmasını, eşim normalde bile annem geldiğinde yüz vermese bende onunki geldiğinde aynısını yaparım. Herşey karşılıklı

Bu detayları yazmadan önce de sizi haklı buluyordum , istemeyin gerekirse olay çıksın herşeyi yapmayı biliyorsa yanlız da yaşayacak , kv sızde kalırken annenizin sizin çocuğunuza bakmaya gelmesınden sonra olayın kopması gerekırdı

Bu detaylardan önce haksız bulmuştum ama bu detaylaea dayanarak diyorum ki eşin haksız

44 değilde 64 olsaydı da bence farketmezdi. Ben olsam bende eşinizin tepkisini verirdim. Bırakın kalıcı olmasını, eşim normalde bile annem geldiğinde yüz vermese bende onunki geldiğinde aynısını yaparım. Herşey karşılıklı
BAŞINIZA GELMEMİŞTE ONDAN ÖYLE RAHAT RAHAT YORUM YAPARSINIZ

Eee siz karışmışsınız ama kayınvalidenize. Eşiniz niye karışamıyor sizinkilere?

merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
eşinin gelecekte ayni şekilde çocuğunuzun bu şekilde deseydi ne düşünürsün üzülmez misin?

eşinin gelecekte ayni şekilde çocuğunuzun bu şekilde deseydi ne düşünürsün üzülmez misin?
BEN BÖYLE DAVRANMAZDIM ÇOCUGUMU BİREY OLARAK GÖRÜYORUM EVLENİRSE ONUN AYRI BİR HAYATI OLCAK GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM OLMADIGI SÜRECE ONA YÜK OLMAZDIM EVDE YALNIZ YAŞAYAMİYORSAM VE EVLENMEK İSTİYORSAM BAŞKA ÇAREM YOK DEMEZDİM İSTEDİGİM İÇİN EVLENİRDİM AMA ÇOCUGUMUN DA BİR AİLESİ OLDUGUNU KABUL EDERDİM

BEN BÖYLE DAVRANMAZDIM ÇOCUGUMU BİREY OLARAK GÖRÜYORUM EVLENİRSE ONUN AYRI BİR HAYATI OLCAK GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM OLMADIGI SÜRECE ONA YÜK OLMAZDIM EVDE YALNIZ YAŞAYAMİYORSAM VE EVLENMEK İSTİYORSAM BAŞKA ÇAREM YOK DEMEZDİM İSTEDİGİM İÇİN EVLENİRDİM AMA ÇOCUGUMUN DA BİR AİLESİ OLDUGUNU KABUL EDERDİM
eşiniz huzuevine gitsinler demiş. oğlunuz olacak diyelim mecbur kalmak istersen ne yapacaksiniz. elbet arkasinda dağ gibi ailesi olacak. anne babayi hiç bi zaman atamazsin..atılmaz. gelecekte ne olacagi bilemezsin..

Burada eşinize hak verenlere çok şaşırdım.kim kaynanası ile yaşamak ister. Ev almayı onermissiniz yani sanki evden kovmussunuz. Üst kat olur yan sokak olur. Bir ay değil beş ay değil kim ömür boyu kaynanası ile yaşamak ister çok samimiyetsiz yani. Birde 50 yaş ile 80 yaş bir tutulmuş. 10 seneye yakın beraber yaşadım resmen gençliğim gitti. Şimdi evi ayırdım diye aynı konu sahibinin ki gibi bunalimlardan bunalimlara hayırsız evlat triplerinde. Sanki ömür boyu insanların keyfini çekmek zorundayiz. Belli yasa gelmişsin gez toz akşam topla evlatkarini evinde sonra herkes dağılsın yuvasina.Atılıp tutulmuş burada başlarına gelmediği için.

belli ki kv ilgi çekmeye çalışıyor. evde yalnız kalamamak ne demek ya, mecbur mu herkes evinde onu tutmaya. hasta olsa bakıma muhtaç olsa anlarım. erkekler zaten anormaller bu konuda, kendileri ilgilenmiyorlar bile anneleri eve gelince, biz kadınların başına kalıyor her şey.

Back
X