YAŞLANINCA HUZUR EVİNE GİTSİNLER

Kayinvalideniz kalacak yeri ve geliri olmayan, yaşlı, bakırma muhtaç biri olsaydı ve siz onu o haliyle istemeseydiniz eşinizin huzurevi çıkışına hak verebilirdim. Ama 50 yaşında her açıdan kendine yetebilecek bir kadının kimsenin aile düzenini bozmaya hakkı yok. Eşleriniz yüzünden evlenmek zorundayım diyerek sizi hedef göstermiş bir kadın icin de çok fazla canınızı sıkmayın. İster evlenir💍 ister evlenir🏘 Keyfi bilir.
EVET ARTIK HİÇ KARIŞMIYCAM NAPARSA YAPSIN BENİM KIZDIGIM BENİ SUÇLAMASI NAPAYIM BEN Mİ BOŞATTIM ÇOCUKLARIM EVLENİNCE NAPCAM DİYE DŞÜNMEMİŞ Bİ ORDA Bİ BURDA YAŞARIM DEMİŞ NE Bİ DÜZEN NE Bİ HAYAT KURMUŞ KENDİNE

duyarı sizden ögrencek degilim sizde biraz empati yapmayı deneyin ben daha 27 yaşındayım 21 yaşımdan beri bunlarla ugraşıyorum çalışıyorum kv yaşamak heleki böylesine hiç bir şeye karışmayan ben calışırken bile çocuguma annem bakıyor ben bakamam diyor bende kalıyor oglumun evi diyor nelere sabrettigimi bilmeden böyle yorum yapamazsınız
Bende kv birlikte yaşıyorum be daha 19 yaşımdayım ne demek olduğunu benden daha iyi bilemezsiniz ayrıca benim sizin kadar şansım yok sadece insan kendi annesini biraz düşününce içi sızlıyor velhasıl burda kimse mutlu değil ben bunu çıkarttım anlattıklarınızdan

Bende kv birlikte yaşıyorum be daha 19 yaşımdayım ne demek olduğunu benden daha iyi bilemezsiniz ayrıca benim sizin kadar şansım yok sadece insan kendi annesini biraz düşününce içi sızlıyor velhasıl burda kimse mutlu değil ben bunu çıkarttım anlattıklarınızdan
Sizde kv ile yaşayıp duyarlı olalım mi yazdınız anlayamıyorum en iyi sizin anlamanız lazım zorluklarını bilen biri olarak yaşayan birinin bana böyle yazmasına çok şaşırdım mutluluk için çaba vermek gerek bizdede o yok malesef

PEKİ SADECE EŞİMİN EVİMİ KV HER AYIN 15 GÜNÜNÜ BİZDE GEÇİRİYOR BANA SORAN YOK OĞLUMUN EVİ DİYOR SENE DE 15 GÜN DEGİL HER AY 15 GÜN
BU EŞİNİZİN SUÇU DAHA ÇOK. EŞİNİZ SİZE VE FİKİRLERİNİZE DEĞER VERMİYOR. KAYINVALİDENİZ ASIL SORUNUN ORTAYA ÇIKMASINA VESİLE OLMUŞ SADECE.

İlk bakışta eşiniz haklı gibi görünse de, tüm yorumlarınızı okuyunca size hak verdim. Genç bir kadının sizle birlikte yaşaması ayrı, yaşlı ve bakıma muhtaç ebeveynlerin bakılması ayrı bir konu. Kaldı ki ev alınması gibi çok yapıcı teklifler sunmuşsunuz.

Eşinizin düşünce yapısına ne desem bilemedim. Annesi sizle yaşarken çocuğunuza sizin anneniz bakıyor, eşiniz ise annesi yurtdışında gelemez diye sizin annenizin de torununun doğum gününe katılmasını istemiyor. Büyük bir şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı cidden.

Lütfen eşinizin elma ile armutu kıyaslayıp ailenize haksızlık etmesine izin vermeyin.

Ben bu koşullar altında gerçekten evliliği sürdüremezdim. Sebebi sadece ailenizi istememesi de değil, eşinizin düşünce yapısında biriyle yapamazdım.

İlk bakışta eşiniz haklı gibi görünse de, tüm yorumlarınızı okuyunca size hak verdim. Genç bir kadının sizle birlikte yaşaması ayrı, yaşlı ve bakıma muhtaç ebeveynlerin bakılması ayrı bir konu. Kaldı ki ev alınması gibi çok yapıcı teklifler sunmuşsunuz.

Eşinizin düşünce yapısına ne desem bilemedim. Annesi sizle yaşarken çocuğunuza sizin anneniz bakıyor, eşiniz ise annesi yurtdışında gelemez diye sizin annenizin de torununun doğum gününe katılmasını istemiyor. Büyük bir şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı cidden.

Lütfen eşinizin elma ile armutu kıyaslayıp ailenize haksızlık etmesine izin vermeyin.

Ben bu koşullar altında gerçekten evliliği sürdüremezdim. Sebebi sadece ailenizi istememesi de değil, eşinizin düşünce yapısında biriyle yapamazdım.
çok haklısınız daha 1 jkkere duymadım saolsun annen bakıyor dedigini çocugun ve benim patronu sanıyor kendini istedigimle görüştürür istedigimle görüştürmem ama ben onu dinlemiyorum ezik degilim aslında sadece idareciyim sırf bu olaylar yüzünden duygularımı kaybettim ona karşı yanında uyumak bile istemiyorum

Siz tepkili davranınca oda aynısını senin ailene bende tepkili olacağım demiş adam haklı sizinkinlerde kalamıyacak , böylece rahatınız bozulmaz , yıllardır kaynana derdi çeken böyle annası belli aralıklarla kalınca tabi insan şaşırıyor sonra insan diyor ki biz boşuna çekmişiz sizin gibi insanlar hemen tavır alıp rahat yaşantısına dönmek istiyor

Yalniz yaşayamam diyor
Kadın evlenmek istiyormuş ya:))
Bunu da acık acık soyleyememiş,çocuklar genelde karsı çikar ya, oyüzden yolunu yapmış,ama bravo akıllı kadın:-)
Kimse birşey diyemesin diye önden sartları olgunlaştırmış.Zaten evlensin ya.çok genç yalnız yasamak için.İstiyorsa yani,ben olsam evlenmem de...

çok haklısınız daha 1 jkkere duymadım saolsun annen bakıyor dedigini çocugun ve benim patronu sanıyor kendini istedigimle görüştürür istedigimle görüştürmem ama ben onu dinlemiyorum ezik degilim aslında sadece idareciyim sırf bu olaylar yüzünden duygularımı kaybettim ona karşı yanında uyumak bile istemiyorum
Off sizin dertler daha büyük.20 sene sonrasını şimdiden konusmayalım demiş ya,ben eşimin düşüncesi bu,bilecegim,onunla yeyip içecegim,sarılıp uyuyacagım,midem almaz büyük ihtimal.
20 yılınızı hiç edecek aklına koymuş.Aradıgı fırsat ayagına gelmiş oh mis.Koz gecmiş eline.
Ben tam yaslılarla anlasıp yaslanınca bakacak biriyim,buna ragmen geldiğim nokta"Allah annene bir bardak suyumu nasip etmesin"
Ama derim,seninkine sen evınde bakarsın,benimkilere ben evlerinde bakarım.Yok oyle banane ne olurlarsa olsunlar.Eşiniz fırsatcıymış.

Keske öyle olsa ama cocuklarimizida bize baksinlar diye büyutmek bence yanlis ya neyse 50 yas birde
Bize baksınlar diye büyütmüyoruz tabii,ama yine de herkes yaslanınca kapımızı evlatlarımız acacak,bunu beklemeyecek insan var mı?Ailem bakıma muhtac degil fakat gidiyoruz kahvaltı vs bir hayat belirtisi,bir nese oluyor evde.
Ben de elbette bekleyecegım çocuklarımı,ellerini birseye surdurmesem bile.Artı olmasın da elden ayaktan düşersek bir elimizden tutsunlar ya=/
Ben saclarını okşarken içim titriyor,onlar da bizi el ellerine bırakmasınlar:KK51:

benim eşim de kendi der anneme bakmam yaşlanınca huzur evine gitsin diye.. kendi ailemden pay biçiyorum nötr hissediyorum ne bırakabilirim ne bırakamam diyebiliyorum.. ama eşinizde kendince haklı bi sebep bulduğu için size baskı yapıyor işte

Kv. tutma taraftarı olmadım hiç ama zulmetmeye de gerek yok. Anneannem anlatırdı biz çocukken size onu anlatayım.
Geçmiş zamanda bir gelinle kv varmış. Kv. gözleri iyi görmüyormuş artık çok yaşlıymış. Eve et alındığında gelin ona et yerine fare pişirip getirirmiş o da yermiş bilmeden. Gel zaman git zaman, gelin olan kv olmuş. Canı çok et yemek istemiş gelini de iyi biriymiş hemen anne demiş pişiririm. Pişiriyormuş tam tabağa koyacağı zaman fareye dönüşüyormuş et. Kaç kez yeniden pişirmiş hep aynı. En sonunda kv demiş ki gelinim niye kokutup kokutup getirmiyorsun eti getirsen de yesem ya demiş. Gelin de söylemiş fare oluyor etler diye. O zaman demiş işte getir bende kv.me fare yedirmiştim. Getir yerim demiş.
Bu hikaye kim ne yaparsa aynısını yaşar diye anlatılmış bir hikayedir.

Siz tepkili davranınca oda aynısını senin ailene bende tepkili olacağım demiş adam haklı sizinkinlerde kalamıyacak , böylece rahatınız bozulmaz , yıllardır kaynana derdi çeken böyle annası belli aralıklarla kalınca tabi insan şaşırıyor sonra insan diyor ki biz boşuna çekmişiz sizin gibi insanlar hemen tavır alıp rahat yaşantısına dönmek istiyor
EMİN OLUN RAHAT YAŞAMIM FALAN YOK 7 YILLIK EVLİYİM 15 GÜN BENDE 15 GÜN KIZINDA ŞEKLİNDE DEVAM ETTİ VE ÇALIŞIYORUM BENİM KV BIRAK 1 TENCERE YEMEK YAPMAYI KAHVALTISININ BULAŞIGINI BANA BIRAKIR YATAGINI TOPLAMAZ 15 GÜN BENDE KALIR ÇOCUGUMU ANNEME GÖTÜRÜRÜM BAKAMAM DİYO ÇÜNKÜ BENİM ANNEMİN NE SUÇU VAR ODA BAKMASIN O ZAMAN SONRA EŞİTLİK YOK ÖYLE YAĞMA NE KADAR EMEK O KADAR KÖFTE ŞİMDİ EVLENMEK İSTİYO VE BİZİ SUÇLAYARAK BUNU YAPIYOR 3 AY ÖNCE ADAMLA YURT DIŞINA TATİLE GİTMİŞ KİMSE KİMİN NELERE KATLANDIGINI BİLEMEZ İNSANLARI BU KADAR KOLAY YARGILAMAYIN

merhaba arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor aksam eşimle bir tartışma yaşadık
daha önceden konu açmıştım bibenler bilir belki eşimin annesi ve babası boşanmış kv 15 gün bende 15 gün görümcemde kalarak hayatini idame ettiriyordu 50 yaşında genç ve güzel bir kadın tabi olmuyordu ayni evde ben çok şikayetçiydim eşimle baya olay yaşadık boşanma kararı verip son anda vazgectik 7 aydır bize gelmiyor kv dem görümcemdeydi ama onlarlada sorun yaşadı 6 aydır hayatında biri varmış evlencem diyor şimdi evlenmek istiyor ama bunu mecburum napıyım kimsenin evine sıgamadım yalnızda kalamam mecbur evlencem şeklinde lanse ediyor biz ona ev alallım sana emekli maaşında var rahat rahat yaşarsın dedık ama kabul etmiyor
neyse akşam annesinin konusu açıldı naparsa yapsın benim umrumda bile degil artık o yaşlanıncada doğru huzur evine kimseyle ugraşamam dedı bende saçmalama dedim neden dedi sen istedinmi evde oda böyle çözüm buldu falan dedi ben şimdiden soylüyırum yaşlanınca kimseye bakmam sizinkiler de dahil dedi bende sen ona karışamazsın dedim ben bakmam da sana da baktırtmam yaşlandıklarında hepsi huzur evine dedi sinirlendim bende tartıştık baya sonra da dedi neyse 20 sene sonranın tartışmasını bugunden yapamam o gün gelsin görüşürüz ben çok gerginim buraya niye yazdım bilmiyorum dertleşmek istedim sanırım
Kadın çok haklı evlendim ne yapacaksınız ki anlamadım.Omrunun sonuna kadar sığıntı mi olacak

Back
X