- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
O an korkuyla ne yapılacağı belli mi olur hiç empati yapamıyormusnuz. Kimseyi düşürüp öldürmek istemem ama başıma kötü bi şey gelse can havliyle kendimi kontrol edemeyebilirim. Biz de insanız.Bu konuda tecavuz falan yok , 80 yasin da bir insan konu sahibine Sozlu tacizde bulunmus . Konu sahibi de o kisiyi itmis o da yere dusmus . Itmemesi gerekiyordu . O yas da bir insani ! Isterse sapik olsun .
Ittirdigi zaman adam belki olecek cunku zaten kuvvetsizdi bunun vebalini sen olsun bu durum da alabilir miydin ?
Kadın olmayı geçtim, Emre Yıldır’ı duymuşsunuzdur. Çocukluğunda tacize uğruyor, askerdeyken asker arkadaşının el şakasıyla tetikleniyor travması. Kendini öldürdü. Gencecik bir adamdı. Attı kendini.Ya Louder Hanım, ben 29 yaşındayım, hiç kimseyi taciz etmedim, laf atmadım. İnsan gibi yaşamak istiyorum, hepsi bu. Sebep ne olursa olsun tacize uğramak istemiyorum.
Bazılarımızın ciddi yaraları olabiliyor bu konuda. Bunak ciddiye almayın demek çok da gerçekçi değil. Taciz öyküsü varsa geçmişinde, o adamdan duyduğu iki cümle tetikleyebilir. Şimdi bu kadın buna maruz kalmak zorunda mı? Değil yani.
Ben mağdurla empati yapıyorum, kimse kusura bakmasın.
Okuduğumu gayet anlayabiliyorum cevaplarım da gayet yerinde ama anlayana. Senin için kelime israfı yapmak istemiyorum. Benim mesajlarımda duruyor lütfen bi göz at senin gibilere faydası olabilir diye yazıldılarBir şeyi çevirdiğim falan yok, en başından beri de mesajlarım duruyor hepsini tek tek okuyabilrsin. Hiçbir mesajımda da adamı savunmadım. Konu sahibinin haklıyken haksız duruma düşeceğini başının belki de daha büyük belaya gireceğini söyledim. Burada ezberci biri varsa o da sensin. Okuduğunu anlamadan konuşmak üzerine programlanmışsın.
Şu sitede düşüncelerine ihtiyacımın olacağı son insanlardan birisin emin olOkuduğumu gayet anlayabiliyorum cevaplarım da gayet yerinde ama anlayana. Senin için kelime israfı yapmak istemiyorum. Benim mesajlarımda duruyor lütfen bi göz at senin gibilere faydası olabilir diye yazıldılar
Bu konuda tecavuz falan yok , 80 yasin da bir insan konu sahibine Sozlu tacizde bulunmus . Konu sahibi de o kisiyi itmis o da yere dusmus . Itmemesi gerekiyordu . O yas da bir insani ! Isterse sapik olsun .
Ittirdigi zaman adam belki olecek cunku zaten kuvvetsizdi bunun vebalini sen olsun bu durum da alabilir miydin ?
Ne korkusu Allah askina ,! yolda yuruyorsun,O an korkuyla ne yapılacağı belli mi olur hiç empati yapamıyormusnuz. Kimseyi düşürüp öldürmek istemem ama başıma kötü bi şey gelse can havliyle kendimi kontrol edemeyebilirim. Biz de insanız.
Farklı kulvarlardayız doğru senin daha çok gelişmen lazım. Sana ağır gelirimŞu sitede düşüncelerine ihtiyacımın olacağı son insanlardan birisin emin ol
He bide dokunurum dusururum diye mesajlari onayliyorsunNe korkusu Allah askina ,! yolda yuruyorsun,
80 yasin da bir adam sana laf atiyor . Ondan mi korkucan . Anca tiksinirsin o yasli adamdan .
Evet, maalesef gencecik çocuk intihar etti.Kadın olmayı geçtim, Emre Yıldır’ı duymuşsunuzdur. Çocukluğunda tacize uğruyor, askerdeyken asker arkadaşının el şakasıyla tetikleniyor travması. Kendini öldürdü. Gencecik bir adamdı. Attı kendini.
Psikoloji duyarını mağdura kasacağız bu ülkede. Başka yolu yok. Mağdurlardan başka bunu yapabilecek olan da yok. İnsanca yaşamak istiyorsunuz, istiyoruz, ama bunu elde etmek öyle kolay değil. Fanus gibi, minicik bir çevrede yaşamak zorundasınız. Zihniyeti sizle aynı olan insanlarla. Sokağa çıktığınız an potansiyel mağdursunuz çünkü. Türkiye burası, sanki laf atmak çok über nadir bir olaymış gibi “yaşlı ya ondandır” demek sadece hayalperestlik.
Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyorNe korkusu Allah askina ,! yolda yuruyorsun,
80 yasin da bir adam sana laf atiyor . Ondan mi korkucan . Anca tiksinirsin o yasli adamdan .
Senden biraz daha orijinal bir cümle beklerdim yaFarklı kulvarlardayız doğru senin daha çok gelişmen lazım. Sana ağır gelirim
Yarım saattir tartıştığın birine seninle tartışmam demek de senin zekanda birinden beklenir zaten. Kulp bulmuyorum neysen onu söylüyorum ama kendini bilmekten acizsin. Senin seviyen ilkokulda kalmış olmasın bence seviye her zaman önemlidir, gerçi seviysesiz oluşundan seviyeye önem vermediğin belli oluyor.Senden biraz daha orijinal bir cümle beklerdim ya
İlkokulda kaldı bu seviye muhabbetleri :) şimdi ben sana seninle tartışacak bile değilim dicem ona da bir kulp bulacaksın az önce yaptığın gibi. İstediğini düşünebilirsin, insan kendini bilsin yeterli. Senin kulvarın buysa ben almayayım sağol :)
Şifreni üyeliğini mi çaldırdın naptın
Taciz olayı için polis adamın peşine mi düşücek sayın gerizekalıDoğru polisler tüm suçluları ve zanlıları olay yerinde yakalar zaten. Yoksa nasıl bulsunlar değil mi :)
Ben konu sahibinin psikolik duruma gore zaten mesaj yazmadim . Ben yasli insanlarin hastaliklarina gore acaba belki o yasli adam bunama Parkinson hastaligi yasiyor mu diye dusumdum .Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyor
Orada tartışmaktaki kastım aramıza sokmaya çalıştığın kulvar muhabbeti, yoksa yarım saattir tartışmasını yaptığımız konu değil. Sana okuduğunu anlamıyorsun diye boşuna demiyorum işte. Benim zeka seviyemi ölçmek senin haddine değil. Bak bir yandan da hadsizliğini ortaya koydun.Yarım saattir tartıştığın birine seninle tartışmam demek de senin zekanda birinden beklenir zaten. Kulp bulmuyorum neysen onu söylüyorum ama kendini bilmekten acizsin. Senin seviyen ilkokulda kalmış olmasın bence seviye her zaman önemlidir, gerçi seviysesiz oluşundan seviyeye önem vermediğin belli oluyor.
Gerçek karakterini ortaya koyuyor işte, biraz üstüne gitmeye bakıyor bu tipler.Şifreni üyeliğini mi çaldırdın naptın
Git yaşlı insanları kolla hatta sahip çıkalım dedeyeBen konu sahibinin psikolik duruma gore zaten mesaj yazmadim . Ben yasli insanlarin hastaliklarina gore acaba belki o yasli adam bunama Parkinson hastaligi yasiyor mu diye dusumdum .
Cunku yasli insanlarimizida kollamamiz lazim . Kendi en yakin aileleri bile bazen bilmiyorlar bu hastaligi ve hic onemsemiyoar
Ben sadece yasli insanlara ve onlarin hastaliklarina ailelerinin hic bilmediklerine cok uzuluyorum .
Bi tutturdun anlamıyorsun diye. Ne yazıyorsan onu anlıyorum. Kendini doğru ifade edebilecek zekaya sahip değilsen ne düşündüğünü anlayamayabiliriz tabiki. Keşke boş konuşmadığımı fark edebilsen sana üzülüyorum.Orada tartışmaktaki kastım aramıza sokmaya çalıştığın kulvar muhabbeti, yoksa yarım saattir tartışmasını yaptığımız konu değil. Sana okuduğunu anlamıyorsun diye boşuna demiyorum işte. Benim zeka seviyemi ölçmek senin haddine değil. Bak bir yandan da hadsizliğini ortaya koydun.
Bu forumda birine ayırabileceğim max. Sürenin sonuna geldin , şimdi burada istediğin kadar boş konuşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?