Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an korkuyla ne yapılacağı belli mi olur hiç empati yapamıyormusnuz. Kimseyi düşürüp öldürmek istemem ama başıma kötü bi şey gelse can havliyle kendimi kontrol edemeyebilirim. Biz de insanız.

Kadın olmayı geçtim, Emre Yıldır’ı duymuşsunuzdur. Çocukluğunda tacize uğruyor, askerdeyken asker arkadaşının el şakasıyla tetikleniyor travması. Kendini öldürdü. Gencecik bir adamdı. Attı kendini.
Psikoloji duyarını mağdura kasacağız bu ülkede. Başka yolu yok. Mağdurlardan başka bunu yapabilecek olan da yok. İnsanca yaşamak istiyorsunuz, istiyoruz, ama bunu elde etmek öyle kolay değil. Fanus gibi, minicik bir çevrede yaşamak zorundasınız. Zihniyeti sizle aynı olan insanlarla. Sokağa çıktığınız an potansiyel mağdursunuz çünkü. Türkiye burası, sanki laf atmak çok über nadir bir olaymış gibi “yaşlı ya ondandır” demek sadece hayalperestlik.

Okuduğumu gayet anlayabiliyorum cevaplarım da gayet yerinde ama anlayana. Senin için kelime israfı yapmak istemiyorum. Benim mesajlarımda duruyor lütfen bi göz at senin gibilere faydası olabilir diye yazıldılar

Okuduğumu gayet anlayabiliyorum cevaplarım da gayet yerinde ama anlayana. Senin için kelime israfı yapmak istemiyorum. Benim mesajlarımda duruyor lütfen bi göz at senin gibilere faydası olabilir diye yazıldılar
Şu sitede düşüncelerine ihtiyacımın olacağı son insanlardan birisin emin ol

O an korkuyla ne yapılacağı belli mi olur hiç empati yapamıyormusnuz. Kimseyi düşürüp öldürmek istemem ama başıma kötü bi şey gelse can havliyle kendimi kontrol edemeyebilirim. Biz de insanız.
Ne korkusu Allah askina ,! yolda yuruyorsun,
80 yasin da bir adam sana laf atiyor . Ondan mi korkucan . Anca tiksinirsin o yasli adamdan .

Evet, maalesef gencecik çocuk intihar etti.
Dersim 8'de başlıyordu ilk dönem. Sadece işe gitmek istiyordum sabahları. Tek amacım sabahın kör karanlığında başıma bir iş gelmeden okula varabilmekti. Ama iki kez takip edildim. Elimde çanta ve yüklerle kör karanlıkta depar atarak koşmak zorunda kaldım. Ya öldürürse beni diye düşünerek koştum, hayatımda hiç o kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum.
Gerçekten durumun vahametini anlamıyoruz ya, çok üzücü.

Ne korkusu Allah askina ,! yolda yuruyorsun,
80 yasin da bir adam sana laf atiyor . Ondan mi korkucan . Anca tiksinirsin o yasli adamdan .
Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyor

Farklı kulvarlardayız doğru senin daha çok gelişmen lazım. Sana ağır gelirim
Senden biraz daha orijinal bir cümle beklerdim ya
İlkokulda kaldı bu seviye muhabbetleri :) şimdi ben sana seninle tartışacak bile değilim dicem ona da bir kulp bulacaksın az önce yaptığın gibi. İstediğini düşünebilirsin, insan kendini bilsin yeterli. Senin kulvarın buysa ben almayayım sağol :)

Yarım saattir tartıştığın birine seninle tartışmam demek de senin zekanda birinden beklenir zaten. Kulp bulmuyorum neysen onu söylüyorum ama kendini bilmekten acizsin. Senin seviyen ilkokulda kalmış olmasın bence seviye her zaman önemlidir, gerçi seviysesiz oluşundan seviyeye önem vermediğin belli oluyor.

Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyor
Ben konu sahibinin psikolik duruma gore zaten mesaj yazmadim . Ben yasli insanlarin hastaliklarina gore acaba belki o yasli adam bunama Parkinson hastaligi yasiyor mu diye dusumdum .
Cunku yasli insanlarimizida kollamamiz lazim . Kendi en yakin aileleri bile bazen bilmiyorlar bu hastaligi ve hic onemsemiyoar
Ben sadece yasli insanlara ve onlarin hastaliklarina ailelerinin hic bilmediklerine cok uzuluyorum .

Orada tartışmaktaki kastım aramıza sokmaya çalıştığın kulvar muhabbeti, yoksa yarım saattir tartışmasını yaptığımız konu değil. Sana okuduğunu anlamıyorsun diye boşuna demiyorum işte. Benim zeka seviyemi ölçmek senin haddine değil. Bak bir yandan da hadsizliğini ortaya koydun.
Bu forumda birine ayırabileceğim max. Sürenin sonuna geldin , şimdi burada istediğin kadar boş konuşabilirsin

Ah keşke mahkemeye verseler sizi. Güvenlik kamerası falan olsa da. Terbiyesiz ve vicdansızsınız. Dede ne demiş onu bile tam diyemiyorsunuz. Alacak demiş e ne var bunda ? Neden dedeye sapık damgası vurdunuz ? Alacak verecek vs dediği için mi. Çok saçma Rahmetli büyükbabamda rahatsızdı kendi kendine konuşup eskileri falan anlatıp gülerdi. Böyle birşey başına gelseydi, yapanı bulup yolardım valla.

Git yaşlı insanları kolla hatta sahip çıkalım dedeye ne biçim insansınız siz ya. Ortada taciz edilmiş bir varken kollaman gereken kişi taciz edilendir. ama siz anca tacizciyi kollarsınız böyle. Ben de dışarıda kendi halinde yürüyen bi kadının taciz edilmesine çok üzülüyorum ve herkesin adam yaşlı diye saçmalamasına sinir oluyorum.

Bi tutturdun anlamıyorsun diye. Ne yazıyorsan onu anlıyorum. Kendini doğru ifade edebilecek zekaya sahip değilsen ne düşündüğünü anlayamayabiliriz tabiki. Keşke boş konuşmadığımı fark edebilsen sana üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…