Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
louder sen adamin ne dedigini okudun mu? adam “ooo yavrum gel seni bilmem ne yapayim” veya benzeri bir sey dese bu tepkilere hak verecegim cidden.

ama 80 yasinda, dustugu yerden kalkamayacak bir adam. “yaslanmissin, citirdin” falan demis. belli ki tanidigi biri zannediyor yoldan gecenleri. belki eski sevgilisi ne bileyim herhangi biri yani. ama aklinin yerinde olmadigi kesin. bu durumda her sokakta kendi kendine konusana saldiracak miyiz? yoksa bir sekilde la havle diyerek yolumuza bakmamiz mi dogru? ben senin gibi dusunmuyorum bu konuda. hatta ornekleriniz de bana gore uc.

gozumden kacan bir yer mi var diye musait olunca tekrar okuyacagim.

Tişikkirler beni düşündüğün için

konunun başına baktım biraz almalı vermeli bişe dememiş mi adam? ona benzer birşey yazmış sanki konu sahibesi.
yaşlanmışsın çıtırdın mı demiş? bu mudur yani

Okudum, “bana verir misin? ben her kadından biraz alırım” demiş. 27 yaşındayım ve sanırım 500 kez falan taciz edilmişimdir. Dediğin şekilde olduğunu sanmıyorum durumun. Öyleyse de bundan sonra evde oturmayı öğrenir belki.

Ben 12-13 yaşlarındayken, üst katımızda yaşlı bir adam otururdu. Eskiden matematik öğretmeniymiş.
İyi günler amca iyi akşamlar amca diye gördüğümde selam verirdim binaya girerken.

Bir gün beni yanına çağırdı, yüzündeki lekeleri göstererek bak dedi, bunları ben bir doktora sordum nasıl geçer diye, Doktor bana dedi ki küçük kız çocukları bunları yalarsa geçer dedi. Geçmesi için yalar mısın yanaklarımı demişti. Yok falan demiştim elimden tutup zorlamaya çalışmıştı. Nasıl korktum anlatamam hemen kaçtım. Uzun zaman da tramvasını yaşadım. İğrençti. Korkumdan kimseye de anlatamadım..

Eski matematik öğretmeni diye bazı çocuklara ders anlatırdı evine çağırıp, çağırdığı çocuklara neler yaptı tahmin bile edemiyorum.

Bana kalırsa tacizin yaşı başı yok, iğrenç. Sadece fiziki müdehale aşırı olmuş. Adamın size tam olarak ne dediğini anlamadım ama sizin yerinizde olsam sapık falan diye bağırıp rezil ederdim sadece.

Cok konusuyorsun , ama bos konusuyorsun .seni taciz edeni acaba Hemen biri olsa ellerinle iter misin , kafasina vurur musun ? Burda oye konusuyorsun ya.. bana gore Hemen kacarsin !

Öhö öhö bu ne hallll
Bensiz karışmış buralar

konunun başına baktım biraz almalı vermeli bişe dememiş mi adam? ona benzer birşey yazmış sanki konu sahibesi.
yaşlanmışsın çıtırdın mı demiş? bu mudur yani
boyle demis. konu sahibi acik yazmadigi icin ben hala adamin bunak oldugunu dusunuyorum. bana denk gelse dayi ne diyosun ya der la havle cekip giderim herhalde.

Adam yaşlı diye düpedüz taciz olan bu davranışı "Ay ne olacak yaşlı, bunamıştır vs" tipi cümlelerle normalleştiremezsiniz. Yaşlı dediğiniz şahış, konu sahibi evet dese yatağa atma niyetinde farkındasınızdır inşallah.
Konu sahibi şiddet kullanmanız kabul edilemez, cevap vermişsiniz zaten ama bu işten bir şey çıkmaz. Boşuna gerilmeyin.

Anlayacağın dilden konuşunca terbiyesiz mi oldum yürü git. Mahalle kavgasını sen daha iyi bilirsin. Tacizciyle empati yapmaya devam et sen.
Okuduğunu anlamayan, hakaret etmeden kendini ifade edemeyen bir zavallısın. Bir daha beni alıntılama. Senin seviyene düşmeyeceğim asla.

arkadaşımın babası demans hastası ve teşhis konulduktan sonra aşırı şekilde cinsel durumlar çıktı ortaya açık yerlerde videolar izlemeler cinsellik yaşamak istemeler vs. aile de çok tedirgin. ama sadece göz kulak olmaya çalışıyorlar. belli bir yaştan sonra akıl gidebiliyor maalesef. size gelince tepkisel davranmışsınız ancak bundan sonra daha dikkatli olmanızda fayda var bir davranışta bulunmazdan evvel. şu an üstünde durup kafanızda kurmayın. olduğu zaman kendinizi anlatırsınız

Okuduğunu anlamayan, hakaret etmeden kendini ifade edemeyen bir zavallısın. Bir daha beni alıntılama. Senin seviyene düşmeyeceğim asla.
Okuduğumu anladığım için gerizekalı olduğun kanısına vardım ya zaten. Hakaret yok neysen o var. Taciz edilenle değil tacizciye empati yapan bi insanlık yoksununa gerizekalı lafı az bile.

ben o kadar taciz edilmedim. bilmiyorum yani bana yasindan da oturu kafasi yerinde degil gibi geldi. bir kere konu sahibi yasli mi? adam yaslanmissin, citirdin vs demis. ilk kez karsilasiyorlar. bu bile kafasinin yerinde olmadigini anlamak icin yeterli. ama tabi herkesin degerlendirme sekli ayri.

yukarida yazmistim, kendi dedem demans hastasiydi, sagolsun bir kez bana saglam sovmustu bildigin dirty talkingdi. biz onu kontrol ediyorduk asla sokaga tek basina cikamazdi. ama konudaki adamin kimi kimsesi var mi vs bilmiyoruz. ben o adamla da empati yapmiyorum, konu sahibiyle yapiyorum, bence tepkisi fazla. eger adamin dedikleri buraya yazdigi gibiyse tabi. daha beterlerini soylediyse boyle dusunmem.

Adamın yaptığı elbette yanlış ama sizin işi fiziksel müdahaleye götürmeniz çok daha yanlış kafasını kaldırıma vs çarpıp beyin kanaması geçirse ne olacaktı ? Bir de zaten çoğu belli bir yaştan sonra akli sorunlar yaşıyor. Bizim eski mahallede bi Kasım amca vardı lakabı Deli Kasım’dı, aşağıdan taş toplar balkonunda otururken sokakta oynayan çocuklara atardı, apartmanın bahçesine giren çocuklara yine balkondan kovayla su dökerdi, yoldan gelene geçene karışırdı. Adamı bilmeyenler kavgaya tutuşurdu ama tanıyanlar yaşlılığın verdiği aksilik,akıl şaşması olduğunu bildiğinden oralı olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…