Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genc olsa ittirebilecekmiydiniz acaba yasli diye artistlik yapmissiniz ama vicdan rahat birakmiyor iste yasli adam 80 yas diyorsunuz 80 ne demek kafa gidiktir zaten
genç de olsa aynı tavrı yapardım ben. hiç de artistlik değil. o yaşta olunca daha çok sinirlendim. Yolda sokakta kızı yaşındakilere yiyecek gibi bakan yaşlılar var. adamın o yaşta bana laf atması daha çok sinirlendirdi beni.

Kime güvenicez artık yaf adamın evinde kızı torunu var hala laf atma peşinde

almak vermek mevzusu ne? yani siz su adamin soyledigi cumleyi yazar misiniz? yoksa yolda yururken daha tam duyamadiginiz bir cumleden kendinize mana mi cikardiniz? onu anlayalim.

insanlar adam sizi gercekten taciz etti diye tartisiyorlar. daha almak vermek mevzusu diyorsunuz. ne dedi adam tovbe estagfurullah gel bana ver mi dedi yani?

size katılıyorum. keşke tutsaydım kendimi, sokakta sadece bağırmam yeterliydi. Genç olsaydı bu kadar pişman olmazdım sonradan da keşkelerim oldu
Taciz belleğimize o kadar işlemiş ki
Serin kanlı olamıyoruz
Dün erzurumda gene bir yatılı kursta 3 tane erkek çocuğuna tecavüz edilmiş
Keşkeler ile olmuyor
Umarım birşeyi yoktur adamın

Kime güvenicez artık yaf adamın evinde kızı torunu var hala laf atma peşinde
aynen ya. ona sinirlendim. Şöyle ki adamı ben hayatımda ilk defa gördüm. Belki o beni daha önceden biliyor uzaktan tanıyordu. Fikrim yok. Ama kadınlara takılmak laf atmak çok iğrenç bir şey.

80 yaşındaki bir adam bana laf atsa sanırım ağzının payını verir ve yoluma devam ederdim. Çokta ciddiye alıp fiziksel temas kurmazdim. Muhtemelen aklı çok yerinde değil. Birde soyle birşey var o yasta size laf atacak bir adam gidip sizden şikayetçi olacak kadar akli dengesinin yerinde olduğunu sanmıyorum. Hem ne diyecek ki ? Ben ona laf attım o da beni kaldırıma mi attı diyecek ? Sanmam.

Belki sosyal mesafe (pandemiyle ilgisi olmayan, hani şu normalde de korunması gereken) sınırını aşıp kadının ağzına kadar girmiştir, o yakınlık anlarını malzeme yapacaktır pörsümüş bilmem nesine. Kadın da itmiştir. Ben de olsam iterdim. “Belki adam demans hastası” diye varsayım yapılacaksa ben de böyle varsayarım. Kimse kusura bakmasın, sokağa salıyorsan hasta ananı babanı dedeni bunları göze alıyorsun demektir. Rahmetli anneannem alzheimer hastasıydı, bir kere sokağa habersizce çıktı tanımadığımız biri getirdi eve arabayla. Bir daha gözümüzü ayırmadık üzerinden. Çünkü onun başına gelebileceklerden biz sorumluyduk.
Daha o bahsettiğiniz kp gibi ne tipler var, insan mide hastası oluyor sinirden. Bunlarla uğraşacak duyar kasacak kadar harika bir ülkede yaşamıyoruz maalesef. Hepimiz kendimizi korumak zorundayız.

aynen ya. ona sinirlendim. Şöyle ki adamı ben hayatımda ilk defa gördüm. Belki o beni daha önceden biliyor uzaktan tanıyordu. Fikrim yok. Ama kadınlara takılmak laf atmak çok iğrenç bir şey.

Olan olmuş, haksız da değilsiniz unutun gitsin bence.

Şimdi biraz müstehcen şeyler yazacağım, af buyurunuz.
"Sen benimkini alabilir misin?" = Penetrasyonu kast ediyor.
"Bana da versene."= Cima eyleyelim.
Bu tarz bir şeyler söylemiş olabilir.
Almak vermek deyince fesat zihnime düşen ilk şeyler bunlar.

Konu sahibi sinirlenmekte ve ani tepki vermekte haklı. Sonra üstünde düşününce pişman olmuş keşke olmasaydı demiş ama yaptıklarından çok da pişman olmamalı diyorum.
Bence hiç pişman olmamalı. Olacaksa da sapığın biri yüzünden başıma iş açılır mı diye olsun.

Konu sahibinin tavrını eleştirip en hümanist benim oyunu oynuyorlar kendilerince. Sıfır empati anca kınamak. Mağdur edenle mağdur edileni ayırt edemeyecek kadar cahiller sinir olmamak imkansız.
Size biraz anatomy dersi tavsiye edecegim artik! Cunku anlamiyorsunuz .
Evet bazi insanlar sapik ! Ben de diyorum ki bazi yaslilarda belli bir yastan sonra ellerinde olmayan kendilerine verilen hastalikla boyle olabiliyor diyorum . Onlari ayirarim birbirlerinden . En basidi , 70 yasin ustunde gorulen hastalik . Ben demiyorum hepsi bu hastaliktan dolayi boyle ..
ama gene de yapilan size yanlislarda temastan kacinin . Genc ve ya yasli ya da cocuk .

aynen öyle. ceza yememek için net konuşamadım. net olayım, ''yaşlanmışsın, daha çıtırdın. verecek bir şeyin var mı? Ben her bayandan alırım bir şeyler'' tarzı konuşuyordu. Baktım, elinde telefon yok. Bana yan yan bakarak söylüyor kesin. Sorunca da kafasını salladı

valla benim de fesat zihniyetime cok sey dusuyor da yani adam ne dedi onu bi bilsek sabahtan beri soruyorum ay sanki sapiklik duymaya merakliymisim gibi oldu ahsjahjaah

ama insanlar birbirine girdiler yani keske konu sahipleri biraz daha anlayisli olup su konulari net yazsalar. konu taciz,10 sayfadir taciz olup olmadigini bile anlayamadik.

Velev ki akli dengesi yerinde olmayan bir deli bu adam, tutmus bir laf demiş. Napmış konu sahibine? Taciz mi etmiş ? Fiziksel temasta mı bulunmuş? Size her moku sineye çekin diyen yok, daha adamın ne dediğine dair adam akıllı cevap dahi vermedi. Yorum yapmıs olmak için yorum yapıyorsunuz şu anda. Ben kendisine aman yaşlıdır ne olacak diye bir sey demedim. En önce size ne dedi diye sordum üstelik. Adamı neden ittin de demedim.
Hadi verin cevabını, adamın aklı yerinde olmasa düştüğü için de bir yer kırılsa bu kadın şikayet edilse yine konu sahibine hak verecek misiniz ?
Polis çağırsın susmasın, kendisine dokunulmadığı sürece de kimseye dokunup haklıyken haksız konumuna düşmesin.

Bence hiç pişman olmamalı. Olacaksa da sapığın biri yüzünden başıma iş açılır mı diye olsun.
aynen ben de ondan korkuyorum. Adamın ailesi gider şikayetçi olur. Haklıyken haksız olurum diye korkuyorum. Hayır işsizim de avukata verecek param da yok.

Maalesef katılıyorum size.
Ben de yazmıştım, hastaysa sokağa tek başına çıkarılmamalı diye. Kaybolur, tutar bir arabanın altında kalır vs.
Taciz konusunda durum ortadayken ben de duyar kasamayacağım valla ne yalan söyleyeyim. Ben olsam sırf başım belaya girmesin diye dövmem. Hayatımda daha kimseyi dövmedim, aklım erdiğinden beri. Ama kadınları, çocukları, hayvanları hedef alan suçluları evire çevire dövmek istiyorum.

deli o zaman herhalde veya cidden bunamis. ben bu laflarin taciz oldugunu zannetmiyorum yani sinir bozucu evet ama “dur su yoldan gecen kizi taciz edeyim” amaciyla soylenmemis gibi. buyuk ihtimal akli eskiye gidiyor. sinir bozucu bir durum. bagirmakta falan haklisiniz ama yine de adami itmemeniz gerekirdi. ama o anki heyecan iste.

bunlari yazdiniz diye de ceza almazsiniz. 10 sayfadir kivrandik burada. derdinize cozum ararken net yazarsaniz iyi olur.

Hakikaten he.
Seçil Hanım, şu cümleyi sansürsüz bir şekilde yazar mısınız artık?
Eğer benim yazdığım gibi bir şeyse, evet tacizdir.

Yok anlamıyo kimse
Sanki tacizciyi savunuyoruz burada.
Yav adamın çoluğu çocuğu bile inanmaz belki başına bela olacak, dur uğraş sonra. Vay sen benim babamı nasıl itersinle başlayacak her şey. O babasına yakıştırır mı bişeyi.
Ara polisi işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…