Gercekten komiksinne alaka
Bunu yazmaya gelmiştimİsterse 100 yaşında olsun zihniyeti pis adamın. Fiziki müdahale olmasa iyi olurmuş ama hiç üzülmedim ben adama. Yürümeye dermanı olmayan dedelerin köpeklere tecavüz ettiği bir ülke burası.
Benim hakkımda ipucu edinmişsin ya kendince o senin sinsiliğin diyorum ben zaten netimne alaka
Yapma be option’ım, çıtırdın muhabbeti ne alaka para ile. Adam düpedüz sapık ve şu an muhtemelen konu sahibi iterken ona dokunduğu anın hayaliyle falan icraatte, biz de burada kafa yoruyoruz :)
“Ceza almayacağımı bilsem…”Yav bir de hala "dede" deniyor. Deli çıkacağım valla. Ne dedesi kuzularım? Her sakallı dede mi şimdi? Dede deyince sinirlerim zıplıyor yav. Elin şu veya bu sebeple tacizci olan adamı nereden dede oluyor bir kere?
Ben caddenin ortasında tepinerek bağırmıştım bir keresinde. Dışarıdan gören biri "aaa deli" diyebilirdi rahatlıkla. Çünkü herifin biri zorla post-it'e yazdığı numarasını vermeye çalışıyordu. Metrelerce yanımda yürümüştü, defalarca kez hayır demiştim. En son tepinerek rahat bırak beni diye bağırmıştım. Şimdi şu herifi ceza almayacağımı bilsem, bir de gücüm yetse eşek sudan gelinceye kadar döverdim.
ha agzinin bozuklugunu mu diyorsun? onu anladim canim orada netiz.Benim hakkımda ipucu edinmişsin ya kendince o senin sinsiliğin diyorum ben zaten netim
Pardon ya sana yazmadimGercekten komiksin
Iste boyleişte kafa gitmiş tanıdığı birine mi benzetti nedir.
konu sahibeside sende pörsümüşün deseymiş:)
ya çok zorlama bir düşünce bence bu dokunma kısmı yani. yinede adamın amacı laf atmak olmuş olsa bile küfürlü birşey dememiş konu sahibesinin itmeli tepkisi çok fazla geldi bana.
hani çok bariz atılmış bir laf yok yürüyüp geçilebilirdi.
Keşke böyle iyi niyetli olabilsek, keşke ara sıra da olsa yanlış anlaşılmalar çıkabilse ama hiç görmedim sektiğini, ne yazık ki gittikçe artan bir toplumsal cinsiyet sorunu, buna bağlı tacizle karşı karşıyayız ve sıfır tolerans gerektiren bir konu bana göre. Bugün o lafı atıp susan yarın çoluğa çocuğa salça oluyor, fiziksel taciz aşamasına geçiyorişte kafa gitmiş tanıdığı birine mi benzetti nedir.
konu sahibeside sende pörsümüşün deseymiş:)
ya çok zorlama bir düşünce bence bu dokunma kısmı yani. yinede adamın amacı laf atmak olmuş olsa bile küfürlü birşey dememiş konu sahibesinin itmeli tepkisi çok fazla geldi bana.
hani çok bariz atılmış bir laf yok yürüyüp geçilebilirdi.
neredeyse adam kendine engel olamamış senin ne işin var orada denecek ... enteresan yaniYav bir de hala "dede" deniyor. Deli çıkacağım valla. Ne dedesi kuzularım? Her sakallı dede mi şimdi? Dede deyince sinirlerim zıplıyor yav. Elin şu veya bu sebeple tacizci olan adamı nereden dede oluyor bir kere?
Ben caddenin ortasında tepinerek bağırmıştım bir keresinde. Dışarıdan gören biri "aaa deli" diyebilirdi rahatlıkla. Çünkü herifin biri zorla post-it'e yazdığı numarasını vermeye çalışıyordu. Metrelerce yanımda yürümüştü, defalarca kez hayır demiştim. En son tepinerek rahat bırak beni diye bağırmıştım. Şimdi şu herifi ceza almayacağımı bilsem, bir de gücüm yetse eşek sudan gelinceye kadar döverdim.
Zİhniyetleriniz bozuk. Sizi tanımlamak için gereken kelimeler onlar ve bu sizin sorununuz. Sizin gibi insanlığım eksik olucağına ağzım bozuk olsun.ha agzinin bozuklugunu mu diyorsun? onu anladim canim orada netiz.
bu hirs sana cok fazla ya. su yazdiklarinla konustuklarimizin alakasini cozebilsem cevap vericem de cidden anlamiyorum. benim insanligim ne alaka? yani konu tam olarak nerede benim insanligima evrildi ve benim insan olmadigim ortaya cikti ben kacirdim galiba.Zİhniyetleriniz bozuk. Sizi tanımlamak için gereken kelimeler onlar ve bu sizin sorununuz. Sizin gibi insanlığım eksik olucağına ağzım bozuk olsun.
Maalesef ki öyle. Ceza almayacağını ya da ağır bir ceza almayacağını biliyorlar.“Ceza almayacağımı bilsem…”
Ceza almayacağını bilenler onlar maalesef. Ve biz hala, gerçekten bunları KADINLARIN olduğu bir ortamda tartışabiliyoruz. Ciddi ciddi böyle düşünmeyen kadınlar var. Şoktayım.
Ya bir de konu sahibine değil de çocuğa yapsaydı aynısını?neredeyse adam kendine engel olamamış senin ne işin var orada denecek ... enteresan yani
yaşla ne ilgisi var
10 yaşında çocukta laf atsa taciz etse o çocuk demem yaşla ilgisi yok ahlakla ilgisi var tamamen...
o sözde hali olmayan yaşlı amcalar internetde evlilik-birliktelik adı altında dolandırılmıyor mu , yaş 70 iş bitmemiş diye sırıtmıyorlar mıBu tipler “bu adam beni nereden tanıyor lan?!” paniği yaratmayı ve böylece daha çok etkileşim kurmayı severler genelde. Yumuşak yaklaşan, korkan bir kadın “pardon beni tanıyor musunuz?” diye sorabilirdi mesela. İki üç gün önce falan telefon sapığının biri benzer şekilde tongaya düşürmeye çalıştı beni. Çok sık yaptığı bir şeyse sözlü taciz, geliştirmiştir pek çok yöntem.
Bilmiyorum ya, bu tarz adamların zihniyetini bildiğim için en hafif söz de bana iğrenç geliyor. Temelini biliyorum çünkü, boşanan kadına “ihtiyaçları vardır şimdi” diye yaklaşan insanlar bunlar. Bu yüzden de hiçbir bahane bulamıyorum onlar adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?