Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma be option’ım, çıtırdın muhabbeti ne alaka para ile. Adam düpedüz sapık ve şu an muhtemelen konu sahibi iterken ona dokunduğu anın hayaliyle falan icraatte, biz de burada kafa yoruyoruz :)

işte kafa gitmiş tanıdığı birine mi benzetti nedir.
konu sahibeside sende pörsümüşün deseymiş:)
ya çok zorlama bir düşünce bence bu dokunma kısmı yani. yinede adamın amacı laf atmak olmuş olsa bile küfürlü birşey dememiş konu sahibesinin itmeli tepkisi çok fazla geldi bana.
hani çok bariz atılmış bir laf yok yürüyüp geçilebilirdi.

“Ceza almayacağımı bilsem…”
Ceza almayacağını bilenler onlar maalesef. Ve biz hala, gerçekten bunları KADINLARIN olduğu bir ortamda tartışabiliyoruz. Ciddi ciddi böyle düşünmeyen kadınlar var. Şoktayım.

google bir yaşlı adam taciz etti diye yazsanıza hanımlar ? 60-80 yaş arası adamların haberini izleyin birsürü var yaşlı adam taciz etti diye...
genellikle genç kızlara ve çocuklara yaklaşıyorlar bakın haberlere belki'' ama o yazııık yaşlı'' demekten vazgeçersiniz

Yorumların hepsini okumadım ama akıl noksanlığı yaşa mahsus değildir. Genç biri laf atsa burdan bir kişi bile akıl noksanlığı var herhalde yazık karşılık vermeyeyim diye düşünmez. Oracıkta paylar adamı. Yaş 80 olunca mı akıl noksanı oluyor? Fiziksel temas dışında gayet haklısınız. İyi yapmışsınız. Bundan sonra kimseye sapıklık yapmaz artık.

Iste boyle

Keşke böyle iyi niyetli olabilsek, keşke ara sıra da olsa yanlış anlaşılmalar çıkabilse ama hiç görmedim sektiğini, ne yazık ki gittikçe artan bir toplumsal cinsiyet sorunu, buna bağlı tacizle karşı karşıyayız ve sıfır tolerans gerektiren bir konu bana göre. Bugün o lafı atıp susan yarın çoluğa çocuğa salça oluyor, fiziksel taciz aşamasına geçiyor

neredeyse adam kendine engel olamamış senin ne işin var orada denecek ... enteresan yani
yaşla ne ilgisi var
10 yaşında çocukta laf atsa taciz etse o çocuk demem yaşla ilgisi yok ahlakla ilgisi var tamamen...

Zİhniyetleriniz bozuk. Sizi tanımlamak için gereken kelimeler onlar ve bu sizin sorununuz. Sizin gibi insanlığım eksik olucağına ağzım bozuk olsun.
bu hirs sana cok fazla ya. su yazdiklarinla konustuklarimizin alakasini cozebilsem cevap vericem de cidden anlamiyorum. benim insanligim ne alaka? yani konu tam olarak nerede benim insanligima evrildi ve benim insan olmadigim ortaya cikti ben kacirdim galiba.

Umarım altından birşey çıkmaz. Benim rahmetli dedem 80 yaşındaydı, çişini tutamıyordu ayağa zar zor kalkardı,böyle abuk sabuk konuşurdu. Yaşlılar öyledir. Bir keresinde gitmişti eşinden boşanmış 40 lı yaşlardaki bir kadına evlenelim demişti, kadın da durumu bildiği için he he git gün al evleniriz dedi orda herkes güldü. Sizin içinde zor bir durummuş,refleks olarak biraz sert tepki vermişsiniz.

Maalesef ki öyle. Ceza almayacağını ya da ağır bir ceza almayacağını biliyorlar.
Bir Youtube programı izledim, itiraflar yapılıyor. Gencecik bir kız ölüm tarihimi biliyorum diyordu. Niye biliyor musunuz? Tacizcisi hapisten çıkıyormuş, haber yollatmış; çıkar çıkmaz seni öldüreceğim, girer tekrar yatarım, çıkarım demiş.
Biz de daha tacize uğradıysan sus ve uzaklaş aşamasındayız.

neredeyse adam kendine engel olamamış senin ne işin var orada denecek ... enteresan yani
yaşla ne ilgisi var
10 yaşında çocukta laf atsa taciz etse o çocuk demem yaşla ilgisi yok ahlakla ilgisi var tamamen...
Ya bir de konu sahibine değil de çocuğa yapsaydı aynısını?
Çocuk ne hale gelirdi düşünsenize ya. Taciz öyküsü olan çocuklar neler yaşıyor, bunama deyip geçemem ben bu sebeple.

o sözde hali olmayan yaşlı amcalar internetde evlilik-birliktelik adı altında dolandırılmıyor mu , yaş 70 iş bitmemiş diye sırıtmıyorlar mı
her sakallı dede olsaydı ohoo ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…