Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz seninle sonra ozelden konusalim bence cunku simdi burada ne yazsam alinti yapmadan ortaya konusup alttan alta laf dokundurmaya calisan olacak. sinirlerim feci bozuldu.

Yahu işte o dedenin ne hastalığı vardı bilmiyorduk ki eskiden . Ben de işte bunun peşindeyim . İstemsiz yaşlılarda görülen hastalıklar. Hepinmizin başıma gelebilir

Tepkisiz kalsaydınız demiyorum ama ittirmeniz doğru değil.” Dediğim için tacizciyi savunuyor oldum, hatta gerizekalı bile dendi. İnanılır gibi değil.

Onda bir çoğumuz tamamız zaten. Tacizciyi adamdan sayıp ceza falan veriyorlar. Sırf o sebepten ben de dokunmazdım.
Genelimiz ittirmeyi doğru bulmadı zaten.

yok onu gördümde ben adamın net sapık olup olmadığını anlamadım çünkü şimdiye kadar duyduğum laf atmalardan da bir değişik. adamın kafa gitmiş gibi o yüzden gereksiz muhattaplık olmuş bence.

Yahu işte o dedenin ne hastalığı vardı bilmiyorduk ki eskiden . Ben de işte bunun peşindeyim . İstemsiz yaşlılarda görülen hastalıklar. Hepinmizin başıma gelebilir
Valla bana taciz edeni diyorsan beratti gayet aklı başındaydu. Kendi arabasıyla yurt dışından ülkeye gelebilecek kadar da sağlamdı. Onunli düpedüz sapıklık.
Bu yüzden hepsi hastadır demem.
Ama bu konuda eksik bir sey var
Konu sahibi bu konuyu açtığında böyle tepkiler alacağını düşünmediği için işi biraz çarpıtıyor gibime geldi benim. Çok belirsiz konusuyor adamı yanlış anlamıs gibi bir hali de vardı
Kafam çorba oldu yani.

Tepkisiz kalsaydınız demiyorum ama ittirmeniz doğru değil.” Dediğim için tacizciyi savunuyor oldum, hatta gerizekalı bile dendi. İnanılır gibi değil.
evet ittirmem yanlış oldu. O kadar gözüm döndü ki hakim olamadım kendime Haklıyken haksız olmak bu oluyor. İçimden keşke genç olsaydı da dövüşseydiken azından sonradan aklım kalmazdı dedim.

yok canim sen simdi kendin ne dedigini bilmiyorsundur, yasadiklarini da bilmiyorsundur. derhal gidip yasli tacizcileri bi arastir. bu konudaki adam da onlarin elebasi. eminsin olayi yasamadin ama emin olmak zorundasin. birazdan da toplanip bu adamin (dede demiyorum) seyinden sallandirilmasi icin gerekenleri yapicaz. ama adam kesinlikle saglikli, eminiz ondan.

şey gibi mi bu burada millete akılsızsın gerizekalısın yazmak gibi mi?
iki gün banlanıp gelirim
tacizin sadece karşı cinsin laf atması olduğunu düşünmek.

evet yani banlanmamak icin yazmadim demissiniz ama gozunuzu seviyim su adam size ne dedi bi tam olarak yazin?

yirtindim resmen taciz cumlesini duymak icin saka gibi.

Valla konu sahibi net bir şekilde yazsa mesaj beğenmeyi bırakıp anlayacağız.
Biraz genel konuşmuş olduk bu sebeple.
Ben şahsım adına, "o yaşta biri laf atsa ne olur." "kezban mısın da böyle tepki verdin" "duymazdan gelseydin" türevi yorumları eleştirdim. Kimseyi kadın düşmanlığı ile itham etmedim. Çoğu zaman nicklere bile bakmıyorum, yorumu okuyorum, onun üstüne yorumluyorum. S sassyassyy Hanım'ın dediği gibi kimseyi ayrıştırma niyetinde değilim. Hatta mutabık olduğumuz noktalar da var. Şiddet konusu gibi, onu ben de doğru bulmadım. Mağduru korumak adına yapılmaması gerektiğini söyledim. Benim eleştirdiğim şey, ilk sayfalardaki olası bir taciz mağdurunu ötekileştirme durumuydu. Belli ki bir telaş ve endişe ile konu açmış biri var karşımızda. Hemen suçlayıp kezban mısın, böyle tepki mi verilir denmemeliydi.

seni tenzih ederek soyleyeyim ama bu forumda gercekten oyle bir hava olusuyor ki bazen, insanlar birbirlerini desteklerken gaza getiriyorlar. konunun en basindaki yorumu yapan insan bile “ben boyle bir sey mi dedim” diye kendinden suphe ediyor. sirf insanlari galeyana getirmek icin yazan cok. alinti yok, ortaya yaziliyor suclayici bir dille. ben bunu iyi niyetli bulmuyorum hic.

evet yani banlanmamak icin yazmadim demissiniz ama gozunuzu seviyim su adam size ne dedi bi tam olarak yazin?

yirtindim resmen taciz cumlesini duymak icin saka gibi.
Aldılı verdili bişiler bişiler demiş, tam anlamamış(?) Konu sahibi de bana mı diyorsun diye girişmiş.

Sayfa kaça gelmiş halen yaşlı adam ne dedi de bu gürültü koptu olay oldu belli değil

şey gibi mi bu burada millete akılsızsın gerizekalısın yazmak gibi mi?
iki gün banlanıp gelirim
tacizin sadece karşı cinsin laf atması olduğunu düşünmek.
Valla şahsım adına ne özel hayatımda ne de burada kimsenin şahsına hakaret etmedim.
Önceki sayfalardaki şahsın da velisi olmadığım için ondan sorumlu olan kişi de ben değilim. E bir de cezasını verecek yetki de yok bende. Ha şu var, hakarete uğrayan üyeye, "Sen de öyle yorum yapmasaydın.", "Duymazdan gel." "Bu kadarcık şeyden bir şey olmaz." demem.

1- Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz.
2- Tam olarak ne dedi bilmiyoruz.
Herkes farazi yorum yaptı haliyle. Konu sahibi Kezban ve terbiyesiz olmakla suçlandı. Ben buna tepki verdim, diğer üyeleri bilmem.
Arada polemikler çıktı, hakaretler havada uçuştu. Hiç tarzım değil, tasvip etmiyorum, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Kaç saattir Louder Hanım ile yorumlaşmalarımızda az çok bakış açımı belli ettim diye düşünüyorum. Böyle fikirleri olan biri tutup da şahsa saldırıyı zaten onaylamaz.

Ben konu sahibini etiketleyerek birkaç soru sordum, onlara yanıt almadıkça konu özelinde konuşmamayı seçeceğim sanırım. Konu sahibi ara sıra gelip “adam iyi mi acaba endişeliyim” yazıp gidiyor, biz kafaları yedik burada. Umarım yanıtlar soruları..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…