Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senden alıntı yapmış olmam mesajı sana yazmış olduğum anlamına gelmiyor rosa
bir cevap beklentim yoktu.

Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz , ne yapmamız lazım o adamın ailesiyle görüşmemiz lazım .
Kendimizin dediğin bakış açılarını açmamız lazım

net olayım demiş bunu yazmış işte.

Daha adamin ne dediği belli değil laf attı tacizci vs deniliyor.
Anlamadiysaniz sorsaydiniz " ne dedin" diye net bı cevap alırdınız bence çünkü gerçek tacizciler bu konuda çok net ve ısrarcı oluyor

Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz , ne yapmamız lazım o adamın ailesiyle görüşmemiz lazım .
Kendimizin dediğin bakış açılarını açmamız lazım
Sanki hepimiz çok süperiz , hiç derdimiz yok , konuya tamamen direk girdik yani

İşte Nooption, ........ tarzında konuşuyordu net bir ifade değil.
Ne dediyse adam, cümlesi cümlesine buraya dikte edecek.

başka şey mi okuyoruz kendimden şüphe ettim ha.
ceza yerim diye net olarak yazmadım net olayım böyle böyle dedi demiş işte.
tarzı konuşuyordu dediği o yazdıkları işte başka duyduğu birşey yok bence olsa yazardı.

Bence siz yaşlı adamın size ne dediğini bile tam anlamadan adamı tersleyip sonra da itmişsiniz. Dua edin de düşüp kafasını falan bir yere çarpmamış, alırdınız başınıza belayı...

Adam belki yaşlı olduğu için bunamış olabilir. Akli dengesi olmayabilir, sözlü olarak cevabınızı verip yolunuza devam etseydiniz. Sonuçta size fiziki bir saldırıda bulunmamış...

Konu açılmış

Bur dünya senaryo yazılmış

Adam demas olmuş
adam ölmüş
Adam sakatlanmış
Adam tecavüzcü olmuş
Adam yatalak olmus
Adamda kırıklar olmus
Adam masum olmus
Adam iyi niyetli olmuş

Müslümenin dedesi bile ortaya gelmiş
Adam üstünden bir dünya şey denmiş
Ama adam ne demiş belli değil

Konu sahibi de cikipta çatır çatır dememiş bana bunu bunu dedi diye
Defalarca sorulmuş cevap yok konu sahibi uyuyor şuan
Dede allah bilir nerde tabiki böyle bir dede varsa
Ne bileyim değişik konu baya değişik sayfalarca yorum ama elde var sıfır

Sayfa kaça gelmiş halen yaşlı adam ne dedi de bu gürültü koptu olay oldu belli değil
Kac saattir kkya girip girip bu konuya bakıyorum adam ne demiş diye bir türlü anlamadım.
"Yaşlanmışsin citirdin bana verecek bir şeyin var mı "dan başka bir şey bilmiyoruz.
Konu sahibi bu kadar olay çıkarıp, itip düşürdüğü adamın ne dedigini bile tam hatırlamıyor.
Burda millet birbirine girdi hakaretler havada uçuştu ama olay hala net değil ..

aynen ilk sordugumda almak vermekle ilgili dedi, tekrar sordum, ceza yememek icin net olarak yazamadim, net olayim, diyerek adamin dediklerini yazdi. ben boyle anladim. ve bu sekilde taciz olmadigini dusundum. saglikli degil adam.

ha ama konu sahibinin o yazdigi da sansurluyse bilemem. lutfen gelsin ve bize SANSURSUZ olarak hakaret iceren o laflari etsin ne diyim yani artik

Sabahtan beri öldürdü zaten. Elli kere soruldu, doğru düzgün anlat diye. Ama ya cevap vermedi ya da yarım yamalak yazdı.
Doğru düzgün kendini ifade etse ortalık karışmayacaktı.

Güzelmiş hoşuma gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…