aynen ilk sordugumda almak vermekle ilgili dedi, tekrar sordum, ceza yememek icin net olarak yazamadim, net olayim, diyerek adamin dediklerini yazdi. ben boyle anladim. ve bu sekilde taciz olmadigini dusundum. saglikli degil adam.
ha ama konu sahibinin o yazdigi da sansurluyse bilemem. lutfen gelsin ve bize SANSURSUZ olarak hakaret iceren o laflari etsin ne diyim yani artik
Şu saatten sonra konu sahibinin dediklerine inanacak mısınız?aynen ilk sordugumda almak vermekle ilgili dedi, tekrar sordum, ceza yememek icin net olarak yazamadim, net olayim, diyerek adamin dediklerini yazdi. ben boyle anladim. ve bu sekilde taciz olmadigini dusundum. saglikli degil adam.
ha ama konu sahibinin o yazdigi da sansurluyse bilemem. lutfen gelsin ve bize SANSURSUZ olarak hakaret iceren o laflari etsin ne diyim yani artik
Onu diyorum biri taşı attı kırk kişi çıkaramıyorKac saattir kkya girip girip bu konuya bakıyorum adam ne demiş diye bir türlü anlamadım.
"Yaşlanmışsin citirdin bana verecek bir şeyin var mı "dan başka bir şey bilmiyoruz.
Konu sahibi bu kadar olay çıkarıp, itip düşürdüğü adamın ne dedigini bile tam hatırlamıyor.
Burda millet birbirine girdi hakaretler havada uçuştu ama olay hala net değil ..
inanmak istiyorum kudra su korona halimle butun gecemi bu adam ne demis diye anlamak icin gecirdimŞu saatten sonra konu sahibinin dediklerine inanacak mısınız?
Hoşuna giden nekiGüzelmiş hoşuma gitti
Konu sahibini hedef aldığı bile meçhul.
Geçmiş olsuninanmak istiyorum kudra su korona halimle butun gecemi bu adam ne demis diye anlamak icin gecirdimbi sonu olmali yani
Ya süpersin
Sende mi Coronasın ?inanmak istiyorum kudra su korona halimle butun gecemi bu adam ne demis diye anlamak icin gecirdimbi sonu olmali yani
Valla ben de çıtırdın deyince, cima eyleyelim cümlesinin argo versiyonu sandım. Ondan dellendim.o cümlelerde kelimelerin yerine gelebilecek birşey bulamadım ben.
bana verebilecek ...... var mı?
hani verecekte değil. belki de o yüzden bana yiyecek vs istiyor gibi geldi.
gönlünden ne koparsa gibi.
bilmem ki belki bana ….ni verir misin demistiro cümlelerde kelimelerin yerine gelebilecek birşey bulamadım ben.
bana verebilecek ...... var mı?
hani verecekte değil. belki de o yüzden bana yiyecek vs istiyor gibi geldi.
gönlünden ne koparsa gibi.
Almak vermek mevzusuna girdi. canım bişeyler istiyor gibi konuştu. sokakta tek ben vardım ve aynı yöne doğru gidiyorduk. ''Bana mı diyorsunuz'' dedim. kafa salladı evet anlamında. kavga da öyle başladı.
ısrarla konu sahibine ne dedi ne dedi diye sorulmuşta yazmış zaten, illa açık açık yazması beklenmiş... adam ne güzelsin hanım kız dememiştir heralde değil mi''yaşlanmışsın, daha çıtırdın. verecek bir şeyin var mı? Ben her bayandan alırım bir şeyler'' tarzı konuşuyordu. Baktım, elinde telefon yok. Bana yan yan bakarak söylüyor kesin. Sorunca da kafasını salladı
cima ne ya bilmiyorum onuValla ben de çıtırdın deyince, cima eyleyelim cümlesinin argo versiyonu sandım. Ondan dellendim.
Ay hiç önemsemiyorum 80 yaşında bir amca bana laf atmış :)Sende mi Coronasın ?
inanmak istiyorum kudra su korona halimle butun gecemi bu adam ne demis diye anlamak icin gecirdimbi sonu olmali yani
evet ya safoş 3.kez oldu bana da bulastirdi bu sefer. beraber karantinadayizkorona mı oldun
yat dinlen bu konunun sonu yok..
Seks yapmak canım.cima ne ya bilmiyorum onu
lügatlarına yeni kelimeler mi eklemişler
evet ya safoş 3.kez oldu bana da bulastirdi bu sefer. beraber karantinadayiz
once bi ogrenelim dayi neyi istemis sonra uyuycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?