Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam güler geçerdim..hatta " dede bu yaşta basinami vurdu kendine gel" bile derdim şakayla karışık..bağırmak itmek filan da ne bileyim fazla olmuş..elle taciz etse neyse de..laf atmış alt tarafı

Konuyu okuduğum an "Kavga çıkacak" dedim ve gittim.
Geldim baktım, çıkmış evet aynen tahmin ettiğim yerden bölünmüş konu.

Ama kavganız çok saçma cidden, konuya da yazmadım çünkü olasılıklar dahilinde iki görüş de bence haklı.
Yaşlı adam demans olabilir, kuvvetle muhtemeldir, "Ay bunak mıdır nedir?" dersin geçersin evet.
Yaşlı adam şu haberlerde okuduğumuz türden sapıklardan olabilir, etkilenebilir, tepki gösterebilirsin.
Bu görüşler birbirine baskın çıkmayacak. Yaşlı adam itilmemeliydi o net.

Sayfalarca birbirinize hakaret edip tartışmışsınız. Gerek var mıydı cidden buna?

Bence adam dinç biri değildi. Hafiften ittiğini söylüyor. Ben dedemi(86) itsem düşmez dinç çünkü. Aksi olsa bişey olmuş mudur? Başıma bişey gelir mi? gibisinden kafasına takmazdı.

Olayı varsayımlara açarsak belki de sapıkça şeyler söylemedi mevzu başkadır. Çünkü konu sahibi konusunda laf attı demiş. Sözlü taciz etti bunu şunu dedi diye bir açıklama da yok. Sayfalar sonra sözlü taciz olayını açıkladı. O da ısrarla yarım yamalak cümleler.

Geçmiş olsun

Şu saatten sonra yazacağı her şey kendini aklamak için olacak bence. O yüzden ne söylerse söylesin benim için hükmü yok.
Bence de anlamadan etmeden adama şiddet uyguladığı için ve ortada gerçekten elle tutulur bir durum olmadığı için, konusunda ilk olarak tam olarak hatırlamıyorum vs dedi. Sonra da adamı suçlu olarak göstermek ve vicdani olarak onu rahatlatacak yorumlar duymak için onca tartışma sonrası kelimeleri evirdi çevirdi. Öyle olsa her şeyi en baştan yazardı. Banlanmaktan korkuyormuş(!) Üzgünüm hissiyatım bu yönde.

Ah Dede vah Dede sen neymişsin sen
Dede Allah almasın seni
Hem darp edildin hemde bu saat olmuş milleti uykusuz bıraktın
Şimdi değdi mi

Yorumlara şok oldum.
Kaç yaşında olursa olsun, biri beni önce sözle sonra el kol ile taciz etmeye kalkarsa ben de gardımı alırım ve o adrenalinle adamı iter miyim tekme mi atarım Allah bilir artık.
80 yaşlarında bile olsa erkek kuvveti vardır iyi kötü,neden kadın kendini savunmasın ki.
Sapık her yaşta sapıktır.
Tonton bir dededen bahsedilmiyor burada.
Yorumlar gerçekten inanılmaz!
Hiç mi duymadınız okumadınız yaşlı başlı adamların tacizini tecavüzünü
Ay şaka gibi...

Bence canınızı hiiiiiiiiiç sıkmaya gerek yok. Yaşa göre veya cinsiyete göre mi yoldan geçenin bir insana laf atma toleransı var ya da yok. Ne alaka yani? O da aslında yaptığının farkındaki yere düşünce size ajitasyon yapmış. O an ki tepki ile fiziksel bir temas göstermiş olabilirsiniz ben olsam mutlaka sözsel bir cevap verirdim ama belki ben de bir anlık hiddetle adama hiddetlenip itebilirdim. Bilemiyorum başıma gelmediği için kimsenin uçkurunun veya ruh sağlığının merhamet terazisi olmam ben.

El kol uzatmış dokunmuşsa itmek normal değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum. Sözle kalmamış ki, adam dokunmaya el kol hareketi yapmaya kalktıysa "dedecim, başınıza vurdu herhalde, rica edeceğim uzak durunuz" mu demeliydi?
Peh...

80 yaşında yaşlı bir amcamızın bir hastalığı yüzünden böyle davrandığını düşünüyorum.
. Ha bi çekilin ya uzak durun yaşlı insanlardan .

Bu tepkiyi herkes verir o lafı tacizi ederken o adam yaşından utanmıyorsa gelecek tepkiye de hazırlıklı olmalı
O an çantamı uçar kafaya tasmi artık neyse
Tacizin genci yaşlısı olmaz
Biri laf atınca taciz edince bu dede amca genç aman efendim deyip duymazdan gelmek tepkisiz kalmak o an için zor...

Bu olayda dede ne dedi belli değil yine yazayım dede varmı oda belli değil

Bütün sayfaları okumadım açıkcası. Olay gerçek mi değil mi bilmem. Gerçekmiş gibi yorumladım.
Her Allahın günü taciz tecavüz cinayet vırt zırt okuyoruz. Yolda yürürken biri bana dokunsa ne tepki verebileceğimi ben tahayyül edemiyorum açıkcası, korkudan insan her şeyi yapabilir.

Yorumlara bende çok şaşkınım.O yaşlı adam aynı şeyi ufak bir kız çocuğuna yapsaydı acaba yine ayni tepkiler mi verilirdi ?bazı insanların zihinleri o kadar pis ki,neler geçiriyorlar akıllarından kimbilir.Bunayan adam bu şekilde konuşur mu yaa

80 yaşında yaşlı bir amcamızın bir hastalığı yüzünden böyle davrandığını düşünüyorum.
. Ha bi çekilin ya uzak durun yaşlı insanlardan .
O yaşlı insan kendinin yasli olduğunu bilmiyor mu böyle bir şey yapıyor
Cidden sağlıklıysa akli başındaysa

Bir dede sana yada bana ellemeye kalkarsa yada sözlü bir şey derse aman efendim rica ederim mi diyeceğiz elbet tepkimiz olucak

El kol uzattigini nerde soyledi konu sahibi? Bastan alip bermekle ilgili bi seyler soyledi ben de sinirlerime hakim olamadim ittim dedi. Hatta sonra da kaldirmaya calismis, elle dalan tacize ugrasa kalkmasina yardim mi ederdi sizce? Ben etmezdim ve kosarak uzaklasirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…