- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Birde dünya güzeli kedim var , ona da bulaşmasın diye düşünüyorum .Boşverin amcayı , bende tamamen kısmen koku tat gitti ve çok yorgunum
Bence de anlamadan etmeden adama şiddet uyguladığı için ve ortada gerçekten elle tutulur bir durum olmadığı için, konusunda ilk olarak tam olarak hatırlamıyorum vs dedi. Sonra da adamı suçlu olarak göstermek ve vicdani olarak onu rahatlatacak yorumlar duymak için onca tartışma sonrası kelimeleri evirdi çevirdi. Öyle olsa her şeyi en baştan yazardı. Banlanmaktan korkuyormuş(!) Üzgünüm hissiyatım bu yönde.Geçmiş olsun
Şu saatten sonra yazacağı her şey kendini aklamak için olacak bence. O yüzden ne söylerse söylesin benim için hükmü yok.
Bence bu konu kapatılmalı
80 yaşında yaşlı bir amcamızın bir hastalığı yüzünden böyle davrandığını düşünüyorum.Kk beni yine şaşırtmadi.nirmalde, 80 yaşında bir adamın genç bir kadını sözlü taciz etmesi elestirilmeliyken, bunu hazmedeyen ve o an ki şokla adamı ittiren kızcağız canavar ilan edilmis.
Neymiş tonton dedemiz sakat kalabilirmis. Yazıkmış gunahmis.
Gebersin şerefsiz!
Yorumlara şok oldum.
Kaç yaşında olursa olsun, biri beni önce sözle sonra el kol ile taciz etmeye kalkarsa ben de gardımı alırım ve o adrenalinle adamı iter miyim tekme mi atarım Allah bilir artık.
80 yaşlarında bile olsa erkek kuvveti vardır iyi kötü,neden kadın kendini savunmasın ki.
Sapık her yaşta sapıktır.
Tonton bir dededen bahsedilmiyor burada.
Yorumlar gerçekten inanılmaz!
Hiç mi duymadınız okumadınız yaşlı başlı adamların tacizini tecavüzünü
Ay şaka gibi...
Bütün sayfaları okumadım açıkcası. Olay gerçek mi değil mi bilmem. Gerçekmiş gibi yorumladım.Bu tepkiyi herkes verir o lafı tacizi ederken o adam yaşından utanmıyorsa gelecek tepkiye de hazırlıklı olmalı
O an çantamı uçar kafaya tasmi artık neyse
Tacizin genci yaşlısı olmaz
Biri laf atınca taciz edince bu dede amca genç aman efendim deyip duymazdan gelmek tepkisiz kalmak o an için zor...
Bu olayda dede ne dedi belli değil yine yazayım dede varmı oda belli değil
Yorumlara bende çok şaşkınım.O yaşlı adam aynı şeyi ufak bir kız çocuğuna yapsaydı acaba yine ayni tepkiler mi verilirdi ?bazı insanların zihinleri o kadar pis ki,neler geçiriyorlar akıllarından kimbilir.Bunayan adam bu şekilde konuşur mu yaaMerhaba; elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız. Saçma sapan yorum yapanlara da bakmayın. Bu kişiler yüzünden 80-90 yaşında herifler kediye, köpeğe ve maalesef ki küçücük çocuklarımıza sarıyor. Bu herif bunuyor ve ona buna laf atıp başkalarına salça oluyor öyle mi? Alakası bile yok. Bunayan adam kendisini unutur, kafası gıdık adamın dünyayla işi olmaz. Saçma sapan da ona buna laf atmaz. Kendi kendine falan konuşur. Üstelik de bilindik mahallede tanınır. Ortalık bu yaşlardaki pedofili pisliklerle dolu. Umarım kökleri kurur.
O yaşlı insan kendinin yasli olduğunu bilmiyor mu böyle bir şey yapıyor80 yaşında yaşlı bir amcamızın bir hastalığı yüzünden böyle davrandığını düşünüyorum.
. Ha bi çekilin ya uzak durun yaşlı insanlardan .
El kol uzattigini nerde soyledi konu sahibi? Bastan alip bermekle ilgili bi seyler soyledi ben de sinirlerime hakim olamadim ittim dedi. Hatta sonra da kaldirmaya calismis, elle dalan tacize ugrasa kalkmasina yardim mi ederdi sizce? Ben etmezdim ve kosarak uzaklasirdimEl kol uzatmış dokunmuşsa itmek normal değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum. Sözle kalmamış ki, adam dokunmaya el kol hareketi yapmaya kalktıysa "dedecim, başınıza vurdu herhalde, rica edeceğim uzak durunuz" mu demeliydi?
Peh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?