- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
dedikleri mantikli degil bu adamin. o fark var.Bundan seneler önce otobüste yaşlı adamın teki,kızın montunun içinden elini sokup göğüslerini ellemisti.O yaşlı bu da yaşlı.Ne farkı var şimdi
Ben gördüm valla doğduğum köyümde bi hayli Alzheimer hastası var. Hatta bi tanesini örnek verdim. Daha da verebilirim. Bu yüzden adamın akıl sağlığını bilmeden değerlendirmek istemedim ben şahsen. Ama dinç normal aklı başında bir dede üzerinden konu ele alınsaydı kimsenin iyimser konuşacağını düşünmüyorum.Yorumlara bende çok şaşkınım.O yaşlı adam aynı şeyi ufak bir kız çocuğuna yapsaydı acaba yine ayni tepkiler mi verilirdi ?bazı insanların zihinleri o kadar pis ki,neler geçiriyorlar akıllarından kimbilir.Bunayan adam bu şekilde konuşur mu yaa
Kk beni yine şaşırtmadi.nirmalde, 80 yaşında bir adamın genç bir kadını sözlü taciz etmesi elestirilmeliyken, bunu hazmedeyen ve o an ki şokla adamı ittiren kızcağız canavar ilan edilmis.
Neymiş tonton dedemiz sakat kalabilirmis.
Ya gerçekten çok bilgisizsiniz . Burda ben insan hangi yaşta olursa olsun , kimse kimseyi ellmeye çalışamaz , sözlü kimse kimseye sözlü hesaplaşma yapamaz diyorumO yaşlı insan kendinin yasli olduğunu bilmiyor mu böyle bir şey yapıyor
Cidden sağlıklıysa akli başındaysa
Bir dede sana yada bana ellemeye kalkarsa yada sözlü bir şey derse aman efendim rica ederim mi diyeceğiz elbet tepkimiz olucak
El kol hareketleri yaptı yazmış ya.El kol uzattigini nerde soyledi konu sahibi? Bastan alip bermekle ilgili bi seyler soyledi ben de sinirlerime hakim olamadim ittim dedi. Hatta sonra da kaldirmaya calismis, elle dalan tacize ugrasa kalkmasina yardim mi ederdi sizce? Ben etmezdim ve kosarak uzaklasirdim
İyi de nerden biliyoruz ki bu adamın hasta olduğunu?.Akli başında dedelerde yapıyor bunlarıBen gördüm valla doğduğum köyümde bi hayli Alzheimer hastası var. Hatta bi tanesini örnek verdim. Daha da verebilirim. Bu yüzden adamın akıl sağlını bilmeden değerlendirmek istemedim ben şahsen. Ama dinç normal aklı başında bir dede üzerinden konu ele alınsaydı kimsenin iyimser konuşacağını düşünmüyorum.
Işte konuda sözüm ona bir taciz var ama bu ne nasıl bir taciz büyük bir muammaEl kol uzattigini nerde soyledi konu sahibi? Bastan alip bermekle ilgili bi seyler soyledi ben de sinirlerime hakim olamadim ittim dedi. Hatta sonra da kaldirmaya calismis, elle dalan tacize ugrasa kalkmasina yardim mi ederdi sizce? Ben etmezdim ve kosarak uzaklasirdim
Zaten konuda çok bisey yazmıyor ki,laf attı diyor sadece,birde bi kaç bisey.Bilemeyiz hasta olup olmadığını.dedikleri mantikli degil bu adamin. o fark var.
Bilmiyoruz işte sıkıntı burada zaten. Bu yüzden ikiye bölündü konu. Kimisi ya hastaysa diye, kimisi de aklı başında olarak değerlendirdi. Hasta olmadığını da bilmiyoruz.İyi de nerden biliyoruz ki bu adamın hasta olduğunu?.Akli başında dedelerde yapıyor bunları
Bilgisizsiniz derken pardonYa gerçekten çok bilgisizsiniz . Burda ben insan hangi yaşta olursa olsun , kimse kimseyi ellmeye çalışamaz , sözlü kimse kimseye sözlü hesaplaşma yapamaz diyorum
80 yasinda adam, ilk kez gordugu birine “yaslanmissin, citirdin” diyor. sizce bu adamin tacizci olma ihtimali mi daha yuksek yoksa aklinin gidip gelme ihtimali mi?Zaten konuda çok bisey yazmıyor ki,laf attı diyor sadece,birde bi kaç bisey.Bilemeyiz hasta olup olmadığını.
Konu sahibinin psikolojik durumunu ne olduğunu bilmiyorum. Ama ben herkese sizin yazdıklarınızı amannn takmayın derken beni sinir ettiniz . Hemde coronayım !!! böyle bir haldeyken hala sizinle ugrasiyorum .Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyor
Buna +1 diyor ve alkisliyorum, tamamen dogruÖfff amma kafa ütülenmiş. Adamın yaşlı başlı oldugunu görünce hemen ittirmiş fiziksel temasta bulunmuş. 80 değil de 30 olsaydı yaşı kuyruğunu kıstırır Twitter da #kadınlaryalnızdegildir yazardı muhtemelen. Ben o adamın yakını olsam süründürürdüm net. Artı olarak şiddeti ittirmeyi ne zaman normalleştirdik ki? O zaman evde laf atıp damarına basılınca karısını döven adam da haklı. Djfjfkfk şaka gibi
El kol hareketi yapti diyor, elle taciz demiyor kiEl kol hareketleri yaptı yazmış ya.
Tutmaya çalıştı belki.
Belki çok yakındı dibine sokuldu.
El kol hakareti nedir başka? Selam anlamında el sallamadı herhalde.
Ben öyle anladım.
Dibime girmiş sözle taciz etmiş adam bana doğru el uzatsa nevrim dönerdi.
Empati yapın o anı yaşayan bilir bence.
Ne kadar yakınlardı,ne dedi, eli kolu değdi mi vs.. İtebildiğine göre yakınlardı.
Bilemiyorum, çok kötü bir olay, herkes her türlü tepkiyi verebilir.
Taciz var mi yok mu tartisilir bence tutarsiz konusan bi adam var, sacmaliyor ozetle.Işte konuda sözüm ona bir taciz var ama bu ne nasıl bir taciz büyük bir muamma
Ama suda var eğer cidden bir taciz varsa o an insan herşeyi yapar tacizinde genci yaşlısı olmaz
Valla elle taciz falan yok, el kol hareketi yapmis benim anladigimŞimdi de olay elle dokunarak tacize mi evrildi? Ben mi bir şey kaçırdım? Hani lafla sataşırken el kol yaparız, ne diyorsun sen derken vs. Ben öyle anladım ama?
Aynen yassy80 yasinda adam, ilk kez gordugu birine “yaslanmissin, citirdin” diyor. sizce bu adamin tacizci olma ihtimali mi daha yuksek yoksa aklinin gidip gelme ihtimali mi?
ben acikca soyluyorum yani benim kendi dedem demans hastasiydi, onu sokaga biraksak o da bu adam gibi konusabilirdi. evde konusuyordu cunku. sapik veya tacizci de degildi.
Benim "el kol yaptı" dan anladığım bana karşı hamle yaptı demektir.Buna +1 diyor ve alkisliyorum, tamamen dogru
El kol hareketi yapti diyor, elle taciz demiyor ki
Taciz var mi yok mu tartisilir bence tutarsiz konusan bi adam var, sacmaliyor ozetle.
Biz insaniz, tepkilerimizi ve durtulerimizi kontrol edebildigimiz icin. Edemiyorsak tedavi olmaliyiz
Valla elle taciz falan yok, el kol hareketi yapmis benim anladigim
Aynen yassy
Hayir ya o el kol dediği şu, kadın dayıya bağırınca dayi da ne bağırıyorsun anlamında el kol işareti yapmış.El kol hareketleri yaptı yazmış ya.
Tutmaya çalıştı belki.
Belki çok yakındı dibine sokuldu.
El kol hakareti nedir başka? Selam anlamında el sallamadı herhalde.
Ben öyle anladım.
Dibime girmiş sözle taciz etmiş adam bana doğru el uzatsa nevrim dönerdi.
Empati yapın o anı yaşayan bilir bence.
Ne kadar yakınlardı,ne dedi, eli kolu değdi mi vs.. İtebildiğine göre yakınlardı.
Bilemiyorum, çok kötü bir olay, herkes her türlü tepkiyi verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?