Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gördüm valla doğduğum köyümde bi hayli Alzheimer hastası var. Hatta bi tanesini örnek verdim. Daha da verebilirim. Bu yüzden adamın akıl sağlığını bilmeden değerlendirmek istemedim ben şahsen. Ama dinç normal aklı başında bir dede üzerinden konu ele alınsaydı kimsenin iyimser konuşacağını düşünmüyorum.

Öfff amma kafa ütülenmiş. Adamın yaşlı başlı oldugunu görünce hemen ittirmiş fiziksel temasta bulunmuş. 80 değil de 30 olsaydı yaşı kuyruğunu kıstırır Twitter da #kadınlaryalnızdegildir yazardı muhtemelen. Ben o adamın yakını olsam süründürürdüm net. Artı olarak şiddeti ittirmeyi ne zaman normalleştirdik ki? O zaman evde laf atıp damarına basılınca karısını döven adam da haklı. Djfjfkfk şaka gibi

Ya gerçekten çok bilgisizsiniz . Burda ben insan hangi yaşta olursa olsun , kimse kimseyi ellmeye çalışamaz , sözlü kimse kimseye sözlü hesaplaşma yapamaz diyorum

El kol hareketleri yaptı yazmış ya.
Tutmaya çalıştı belki.
Belki çok yakındı dibine sokuldu.
El kol hakareti nedir başka? Selam anlamında el sallamadı herhalde.
Ben öyle anladım.
Dibime girmiş sözle taciz etmiş adam bana doğru el uzatsa nevrim dönerdi.
Empati yapın o anı yaşayan bilir bence.
Ne kadar yakınlardı,ne dedi, eli kolu değdi mi vs.. İtebildiğine göre yakınlardı.

Bilemiyorum, çok kötü bir olay, herkes her türlü tepkiyi verebilir.

İyi de nerden biliyoruz ki bu adamın hasta olduğunu?.Akli başında dedelerde yapıyor bunları

Işte konuda sözüm ona bir taciz var ama bu ne nasıl bir taciz büyük bir muamma

Ama suda var eğer cidden bir taciz varsa o an insan herşeyi yapar tacizinde genci yaşlısı olmaz

İyi de nerden biliyoruz ki bu adamın hasta olduğunu?.Akli başında dedelerde yapıyor bunları
Bilmiyoruz işte sıkıntı burada zaten. Bu yüzden ikiye bölündü konu. Kimisi ya hastaysa diye, kimisi de aklı başında olarak değerlendirdi. Hasta olmadığını da bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Yaşlı amca vardı annemin mahallesinde. Kimsesiz ve alkolik gibi hali vardı. Emin değilim alkolik olduğundan ama öyle sezdim.Dükkan gibi bir yerde yek odada kalıyordu. Her sokaktan geçişimde selam verir, hal hatır sorardı. Bende üzülürdüm yanlız diye hep sohbet ederdim onunla. Bir gün yine selam verdi, karşılık verdim. Ben senden çok hoşlanıyorum gezelim mi dedi Aşk olsun dedim, ben sizi arkadaş gibi gördüm,selam aldım, sohbet ettim. Artık size selam vermeyeceğim, küstüm dedim. Ayıp bu yaptığınız dedim. Eğer sokakta dükkan önünde oturuyorsa yolumu değiştirdim. Kapandı gitti.
Geçmiş olsun size de. Bazı arkadaşlara katılıyorum. Yine de temas kurmamanız gerekirdi. Yaşlı sonuçta ölseydi vebalini de vicdanını da kaldıramazdınız.

Ya gerçekten çok bilgisizsiniz . Burda ben insan hangi yaşta olursa olsun , kimse kimseyi ellmeye çalışamaz , sözlü kimse kimseye sözlü hesaplaşma yapamaz diyorum
Bilgisizsiniz derken pardon
Üsluba dikkat edelim size düzgünce yazıldı bu atar nedir
Siz yaşlılardan uzak durun dediniz bende cidden böyle bir durum olursa varsa yaşanırsa bunun yaşi olmaz dedim

Zaten konuda çok bisey yazmıyor ki,laf attı diyor sadece,birde bi kaç bisey.Bilemeyiz hasta olup olmadığını.
80 yasinda adam, ilk kez gordugu birine “yaslanmissin, citirdin” diyor. sizce bu adamin tacizci olma ihtimali mi daha yuksek yoksa aklinin gidip gelme ihtimali mi?

ben acikca soyluyorum yani benim kendi dedem demans hastasiydi, onu sokaga biraksak o da bu adam gibi konusabilirdi. evde konusuyordu cunku. sapik veya tacizci de degildi.

Konu sahibinin psikolojik durumunun ne olduğunu nerden bilebilirsin. Ben şahsen taciz anında aşırı korkuyorum ne anlayışsızsınız ya kanım donuyor
Konu sahibinin psikolojik durumunu ne olduğunu bilmiyorum. Ama ben herkese sizin yazdıklarınızı amannn takmayın derken beni sinir ettiniz . Hemde coronayım !!! böyle bir haldeyken hala sizinle ugrasiyorum .

Buna +1 diyor ve alkisliyorum, tamamen dogru
El kol hareketi yapti diyor, elle taciz demiyor ki
Işte konuda sözüm ona bir taciz var ama bu ne nasıl bir taciz büyük bir muamma

Ama suda var eğer cidden bir taciz varsa o an insan herşeyi yapar tacizinde genci yaşlısı olmaz
Taciz var mi yok mu tartisilir bence tutarsiz konusan bi adam var, sacmaliyor ozetle.

Biz insaniz, tepkilerimizi ve durtulerimizi kontrol edebildigimiz icin. Edemiyorsak tedavi olmaliyiz
Şimdi de olay elle dokunarak tacize mi evrildi? Ben mi bir şey kaçırdım? Hani lafla sataşırken el kol yaparız, ne diyorsun sen derken vs. Ben öyle anladım ama?
Valla elle taciz falan yok, el kol hareketi yapmis benim anladigim
Aynen yassy

Konu sahibi adam gerçekten sapık olsa ve elle taciz etse vicdanen bu kadar rahatsız olur muydu? Elle taciz olsaydı, konuyu bu şekilde anlatmazdı sanıyorum. Özellikle dokunduğunu belirtirdi.

Benim "el kol yaptı" dan anladığım bana karşı hamle yaptı demektir.
Eğer temas etmeye kalktıysa itmek son derece normal bir eylem. Sana geleni itersin istemiyosan...

Ha eğer sadece sözlü ise kaçar veya bağırırsın itmezsin elbette.
Bu kadar basit aslında.
Ama ilk dokunan adamsa insan o refleksle itebilir.

WOMAN Tabiki kendimizi kontrol etmeliyiz ama söyle bir şey var biri taciz etse sessiz mi kalalım tepki vermiyelim mi en basiti bağırırız
Allah belanı versin deriz
Illa ki bir tepki verilir o anlık bir korku duyguyla yanina sokulmuş dokunuyor itersin kaçarsın bağırırsın bi tepki olur olmalı da sessiz kalmak yerine

Hayir ya o el kol dediği şu, kadın dayıya bağırınca dayi da ne bağırıyorsun anlamında el kol işareti yapmış.
Kadına elle taciz yok yani ben öyle anladım daha dogrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…