Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya girmeden önce en yakın eczaneden mide ilacı almanızı öneririm azan reflünüzü hafifletir

alzheimer olup olmadığı çok belli oluyor ama ya... mental sorunu olan yaşlıların yaptıklarına kafa gitmiş iyice deyip geçiliyor zaten ... annemin annanesi babamı kocası sanıyordu kıyamam şiirler okurdu gel beyim gel yanıma otur derdi ona kimse kızamazdı çünkü halinden belliydi karıştırıyor o da çok belli oluyor bakınca zaten...

Yazınızın tamamına değil sadece alıntı yaptığım kısmına cevap verdim. Dikkatinizden kaçmış sanırım. Hasta insanların bu tür hareketler sergilemeyeceğini genellemişsiniz. Bende olabildiğini söylemek istedim. Cevabım konudan bağımsızdı.

hayır böyle bir şey yaşadım yalan değil. yalan şeyi neden buraya yazayım paylaşayım? Detaylı olarak yazdım zaten.

Merhaba; yine yanlış anlamissiniz. Ben, benim yazımdan değil; konuyu açan kişinin yazısından bahsetmiştim tam anlaşılamadı herhalde diye. Akli dengesi yerinde olmayan ya da farklı hastalığı olan biri ' bak gördün mü; bana ne yaptın?' demez. Bizzat benzer durumu yaşamış biri olarak konuşuyorum ben

kafa ütülemedim yaşadığım şeyi paylaştım. ayrıca 30 yaşındaki adama da aynı şeyi yapardım (daha önce yapmadım değil). ayrıca twitter gibi sosyal medya kullanıcısı değilim. Annem kullanır güncel şeyleri bana anlatır

hayır böyle bir şey yaşadım yalan değil. yalan şeyi neden buraya yazayım paylaşayım? Detaylı olarak yazdım zaten.
Ne yazdin bunca insan birbirine girdi
Allah aşkına bu dede yada amca her neyse sana ne dedi
Net bir şekilde yaz ki herkes bilsin

Sürekli o mu bumu deyip durmayalım

Soru net o adam sana ne yaptı ne dedi??

insanlar gerçek hayatta olsun burada olsun anlattığım şeyi her yere çekebilir senaryo yazabilir ne yapabilirim. Olan şeyi de bir bir anlattım. Psikiyatrik bir sıkıntım yok, hayal görmüyorum kardeşim

Ne yazdin bunca insan birbirine girdi
Allah aşkına bu dede yada amca her neyse sana ne dedi
Net bir şekilde yaz ki herkes bilsin

Sürekli o mu bumu deyip durmayalım

Soru net o adam sana ne yaptı ne dedi??
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı

dedemde bir firsatini buldukca sokağa kaçar, kocaya kaçan kiz kardeşini arardı kime kaçti o diye.
gercekten her hallerinden belli ediyor onlar hasta olduklarini.

insanlar gerçek hayatta olsun burada olsun anlattığım şeyi her yere çekebilir senaryo yazabilir ne yapabilirim. Olan şeyi de bir bir anlattım. Psikiyatrik bir sıkıntım yok, hayal görmüyorum kardeşim

Soru açık bu adam sana ne dedi ne yaptı da sen ittin ??

Benim size cevabım bu kısıma idi. Yani neye cevap verdiğimi gösteriyorum dikkat ederseniz sevinirim.

Bakın burada evet konudan bahsetmişsiniz. Ama hasta olan adam öyle olur böyle olur diye de tarif etmişsiniz. Ben bu kısmını yanlış buluyorum. Çünkü akıl hastalıklarının seviyeleri var. Yani tek bir kalıpta yorumlayamazsınız. Konu sahibinin anlattıkları tamamen bir çekilişki içinde. Adam hastamıydı değilmiydi orası tartışılır, tartışılıyor da.

Soru açık bu adam sana ne dedi ne yaptı da sen ittin ??
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı

adam “bir sey” mi dedi yoksa kufurlu kelimeler kullandi siz mi sansurlemek icin “bir sey” diyorsunuz?

abi siz bizi cildirtmak istiyosunuz bence hayatimda bu kadar iletisim sikintisi ceken insan gormedim. kac saattir cevap vereceginiz bir soru, ona da bozuk plak gibi ayni seyi yazip duruyosunuz.

Şimdi yine tacizi normalleştiriyor demesin kimse normalleştiriyor ve tepki vermiyor değilim ama lise dönemlerimde özellikle sayamayacagim kadar çok laf atılma yaşadım hiç birinde vucudum boylesi korku, titreme, ruhum bedenimi filan terk etmedi. Boyle olsa simdiye stressten ölürdüm sanirim. Caniniza yazik bu kadar korku.

Yaşlıysa yaşlılığını bilsin torunu yaşında insanlara laf atmasın mesela. Kadıncağıza gücün ona mı yetti diyenler var evet ona yetmiş. Yaşlı diye insanların arsızlığını saygısızlığını hoşgörmekten bıktım.

Konu sahibi, el kol hareketi yaptı demişsiniz ya adam size dokundu mu ? Burada insanlar öyle anladı çünkü

adam diyor bir şey canım çekiyor diye. o bir şeyden kastı kadınların genital bölgesi anlamak için canın ne çekiyor diye sormanın anlamı yok. Resmen iş istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…