- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Buraya girmeden önce en yakın eczaneden mide ilacı almanızı öneririm azan reflünüzü hafifletirkaslı maslı adama karşılık veremeyecek olması üzücü aslında , normalde tacize uğradığımız için ağzını burnunu dağıtabilmeliyiz,rahat taciz edebilmesi için şişirilmiş kaslarına güvenememeli iri yarılığından faydalanamamalı halbuki, normalde böyle düşünmemiz gerekirken heeee yaşlıya gücün yetmiş demeniz mide reflüsü yaşamamıza sebep oluyor
alzheimer olup olmadığı çok belli oluyor ama ya... mental sorunu olan yaşlıların yaptıklarına kafa gitmiş iyice deyip geçiliyor zaten ... annemin annanesi babamı kocası sanıyordu kıyamam şiirler okurdu gel beyim gel yanıma otur derdio yaslarda olup, eşşeğe köpeğe hallenen insanlarin var oldugunu bilince iyi yapmışsınız diyorum, sonra aklima alzheimer hastası olup benide tanimayip yatagina cagiran dedem aklima geliyor uzuluyorum.
sanirim 80 yasinda insan bana bunu yapsa lafla döverdim sadece
Yazınızın tamamına değil sadece alıntı yaptığım kısmına cevap verdim. Dikkatinizden kaçmış sanırım. Hasta insanların bu tür hareketler sergilemeyeceğini genellemişsiniz. Bende olabildiğini söylemek istedim. Cevabım konudan bağımsızdı.Merhaba; ben sanmıyorum. Biliyor, görüyor ve zaman zaman yaşıyorum. Bunlar istisnai durumlar. Siz de sanırım hiç sokağa çıkmiyorsunuz. Hayatınızda 80 yaşındaki bir adamdan hiç taciz yemediginiz de anlaşılıyor. Hastalığı olan insan kendisini belli eder; bak bana ne yaptın diye karşı tarafa vicdan yaptırmaz. Okuduğunuz yazıyı iyice irdelemenizi tavsiye ederim; çünkü ben öyle yapıp cevap verdim. Sağlıcakla...
hayır böyle bir şey yaşadım yalan değil. yalan şeyi neden buraya yazayım paylaşayım? Detaylı olarak yazdım zaten.Konu sahibinin konularına baktım ve bu tarz bir kaç konusu var
Avm de biri takip etmiş
Eski sevgili rahatsız etmiş
Genel tavizli konular başka bi konusunda evinde karatilar var demiş
Konu sahibi neden sürekli tacize uğruyor bilmiyorum ama
Konuya ilk yorumlarımda böyle bir dede olmaya da bilir yazmıştım çok inandırıcı değil diyede ekledim
Konu gerçek olsa o gerçekçilikle buraya detaylı yazardı konu aldı başını gitti ama taciz ne nasıl oldu tek bir şey yok yazdım yine yazayım
Merhaba; yine yanlış anlamissiniz. Ben, benim yazımdan değil; konuyu açan kişinin yazısından bahsetmiştim tam anlaşılamadı herhalde diye. Akli dengesi yerinde olmayan ya da farklı hastalığı olan biri ' bak gördün mü; bana ne yaptın?' demez. Bizzat benzer durumu yaşamış biri olarak konuşuyorum benYazınızın tamamına değil sadece alıntı yaptığım kısmına cevap verdim. Dikkatinizden kaçmış sanırım. Hasta insanların bu tür hareketler sergilemeyeceğini genellemişsiniz. Bende olabildiğini söylemek istedim. Cevabım konudan bağımsızdı.
kafa ütülemedim yaşadığım şeyi paylaştım. ayrıca 30 yaşındaki adama da aynı şeyi yapardım (daha önce yapmadım değil). ayrıca twitter gibi sosyal medya kullanıcısı değilim. Annem kullanır güncel şeyleri bana anlatırÖfff amma kafa ütülenmiş. Adamın yaşlı başlı oldugunu görünce hemen ittirmiş fiziksel temasta bulunmuş. 80 değil de 30 olsaydı yaşı kuyruğunu kıstırır Twitter da #kadınlaryalnızdegildir yazardı muhtemelen. Ben o adamın yakını olsam süründürürdüm net. Artı olarak şiddeti ittirmeyi ne zaman normalleştirdik ki? O zaman evde laf atıp damarına basılınca karısını döven adam da haklı. Djfjfkfk şaka gibi
Ne yazdin bunca insan birbirine girdihayır böyle bir şey yaşadım yalan değil. yalan şeyi neden buraya yazayım paylaşayım? Detaylı olarak yazdım zaten.
insanlar gerçek hayatta olsun burada olsun anlattığım şeyi her yere çekebilir senaryo yazabilir ne yapabilirim. Olan şeyi de bir bir anlattım. Psikiyatrik bir sıkıntım yok, hayal görmüyorum kardeşimBana ne böyle bir dede var nede boyle bir olay oldu gibi gelmiyor
Böyle bir şey olsa cidden gerçekten herşeyi yazar söyler
Dedeye herkes yüklenir
Ama vur kaç gibi koy ortaya bir şey herkes her yere çeksin
Ucu açık bir dünya senaryo yazsın
Olmaz yani
Hiçbirimiz gücümüzün yetmediği için yaşayacağımız o korkunç çaresizlikle karşılaşmayız umarım. Ütopik bir dilek olsa da böyle umuyorum…Aynen öyle diyorum, anlaşılmış olmasına sevindim
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladıNe yazdin bunca insan birbirine girdi
Allah aşkına bu dede yada amca her neyse sana ne dedi
Net bir şekilde yaz ki herkes bilsin
Sürekli o mu bumu deyip durmayalım
Soru net o adam sana ne yaptı ne dedi??
dedemde bir firsatini buldukca sokağa kaçar, kocaya kaçan kiz kardeşini arardı kime kaçti o diye.alzheimer olup olmadığı çok belli oluyor ama ya... mental sorunu olan yaşlıların yaptıklarına kafa gitmiş iyice deyip geçiliyor zaten ... annemin annanesi babamı kocası sanıyordu kıyamam şiirler okurdu gel beyim gel yanıma otur derdiona kimse kızamazdı çünkü halinden belliydi karıştırıyor o da çok belli oluyor bakınca zaten...
insanlar gerçek hayatta olsun burada olsun anlattığım şeyi her yere çekebilir senaryo yazabilir ne yapabilirim. Olan şeyi de bir bir anlattım. Psikiyatrik bir sıkıntım yok, hayal görmüyorum kardeşim
Benim size cevabım bu kısıma idi. Yani neye cevap verdiğimi gösteriyorum dikkat ederseniz sevinirim.Bu herif bunuyor ve ona buna laf atıp başkalarına salça oluyor öyle mi? Alakası bile yok. Bunayan adam kendisini unutur, kafası gıdık adamın dünyayla işi olmaz. Saçma sapan da ona buna laf atmaz. Kendi kendine falan konuşur.
yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladıSoru açık bu adam sana ne dedi ne yaptı da sen ittin ??
adam “bir sey” mi dedi yoksa kufurlu kelimeler kullandi siz mi sansurlemek icin “bir sey” diyorsunuz?yolda ''canım bir şeyler istiyor ama başka şeyler istiyor. Bir şey versen çok mutlu olurum. Bir şey almak istiyorum senden'' dedi. Bana mı diyorsunuz diyince evet anlamında kafa salladı
İlk 10 sayfayı okudum biraz düşündüm.Benim yorumum şöyle olacak.
Sözle ya da elle tacize ugradigim anları düşündüm hepiniz bı düşünün hanımlar o an bedenimizde neler oluyor ?
Sanki bedenimiz bizi terk eder sağlıklı dusunemeyiz karıncalanma hissi,o tetikte olma hali,titreme,korku,sesimiz bile içimize kacar vs.
Ne demek istediğimi birkez bile sözlü tacize maruz kalan kadınlar anladı bence.
Konu sahibi, el kol hareketi yaptı demişsiniz ya adam size dokundu mu ? Burada insanlar öyle anladı çünküinsanlar gerçek hayatta olsun burada olsun anlattığım şeyi her yere çekebilir senaryo yazabilir ne yapabilirim. Olan şeyi de bir bir anlattım. Psikiyatrik bir sıkıntım yok, hayal görmüyorum kardeşim
adam diyor bir şey canım çekiyor diye. o bir şeyden kastı kadınların genital bölgesi anlamak için canın ne çekiyor diye sormanın anlamı yok. Resmen iş istiyoradam “bir sey” mi dedi yoksa kufurlu kelimeler kullandi siz mi sansurlemek icin “bir sey” diyorsunuz?
abi siz bizi cildirtmak istiyosunuz bence hayatimda bu kadar iletisim sikintisi ceken insan gormedim. kac saattir cevap vereceginiz bir soru, ona da bozuk plak gibi ayni seyi yazip duruyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?