- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.040
- 498
Adam bunak da olsa sapik da olsa ittiremezsiniz, bu suctur bu ulkede, ihkaki hak yapamazsiniz. Cagirirsiniz polisi, o gerekeni yapar zaten.Heh KK heyet raporu sonucunda adama demans teşhisi de konulmuş. Mükemmel!
Her yaşlı bunak olmuyor öncelikle. Bazı insanlar 30 yaşındayken de 70 yaşındayken de aynı oluyorlar. Bu yaşa hürmet olayını anlamış değilim. Bir insan kötüyse kötüdür arkadaş. Yaşamış olduğu yıllar bunun kefareti değildir. Bana ne yani, bana mı yaşadı 80 yıl?
Lisedeyken dershaneden dönüşte devamlı aynı yerden geçerdim. Bir tane moruk takmıştı bana da. Ağıza alınmayacak şeyler söylüyordu bana. Ergen, 17 yaşında küçücük kızdım. Bunak falan da değildi, ne yaptığının farkındaydı.
Her sakallı sevimli ihtiyar olmuyor arkadaşlar. O yüzden konu sahibi tepki göstermekte haklı ama fiziki müdahale konusunda haksız. Kendi başı belaya girebilir; yoksa tüm tacizciler, tecavüzcüler esaslı cezaları hak ediyorlar.
ama sizin ornekler de konuyla cok alakasiz ya. cidden yani konu sahibi tamam fiziksel mudahalede bulunmasa iyiymis ama sanki adama meydan dayagi atmis gibi yazmissiniz guldum valla.Eski oturduğum yerde çok yaşlı hemşehrim olan bir amca vardı, ne zaman beni görse padanaliiiii padanaliiiii diye laf atardı. Badanalı demek istiyor makyaj yaptığımdan, yüzüme badana yapıyormuşum. Açık giyince tiskotekkkk diye seslenirdi, diskotek demek istiyor. Aynen amcaaa güzel olmuş muyum derdim, eliyle tey tey yapardı, edep kalmamış bu yeni nesilde der gibi. Yaşlı işte diyip geçmek zor mu, bunak zaten, yere düşürüp oldu olacak iki yumruk mu çakalım? Köpeğe tecavüz edenlerle nasıl bir tuttunuz? Bariz hatalısınız. Adama süper, haklı, iyi yapmış diyen yok zaten. Ama o adamın kafasının çalışma şekliyle 8 yaşındaki çocuğunkinin pek farkı yok.
Bir de fiziki ittirme falan yürek yemişsiniz, yaşlı babama apartmanın önünde oynamayın dedi diye sözlü tartışmaya girip ittrmeye kalkan, mabadını yıtarak top oynayan sokak s*rtüğü bir kız vardı, neler yaptım neler. Olay aynı değil;ama yakınları işin içine karışabilir. Başınız ağrıyabilir.
Ya o ittirme nelere sebep olabilir hiç mi düşünemiyorsunuz?ama sizin ornekler de konuyla cok alakasiz ya. cidden yani konu sahibi tamam fiziksel mudahalede bulunmasa iyiymis ama sanki adama meydan dayagi atmis gibi yazmissiniz guldum valla.
Ayni seyi yazacaktim, daha ne dedigi bile belli degil adaminadam ne dedi anlamadim ben tam olarak. siz adamin almak vermek diye bir seyler geveledigini mi duydunuz konu sahibi? yoksa net olarak sunu soyledi diyebilir misiniz?
adami itmenize gerek yoktu. ben olsam buyuk ihtimalle icimden kufur eder gecerdim. kafasi yerindeyse de degilse de umrumda olmazdi. maksimum yuru git be isine falan derdim yani. sizin fiziksel mudahaleniz cok yersiz olmus.
dusunuyorumYa o ittirme nelere sebep olabilir hiç mi düşünemiyorsunuz?
Ayrıca makyajıma kılığıma laf eden bir amca var, neresi uygun değil. Lafla tartışsın, ne demek ittirmek? Bir yakını gelse belalı olsalar al başına bela.ama sizin ornekler de konuyla cok alakasiz ya. cidden yani konu sahibi tamam fiziksel mudahalede bulunmasa iyiymis ama sanki adama meydan dayagi atmis gibi yazmissiniz guldum valla.
Tamam ya hu ben de yazdım zaten fiziki müdahale yanlış diye.Adam bunak da olsa sapik da olsa ittiremezsiniz, bu suctur bu ulkede, ihkaki hak yapamazsiniz. Cagirirsiniz polisi, o gerekeni yapar zaten.
Adamin yasi itibariyle bunak olma ihtimali sapik olma ihtimalinden biraz daha fazla geldi bana ve bir kisim uyeye, o yuzden ne gerek vardi dedik. Yoksa kimse tacizi, tacizciyi savunmuyor ama kimse kimseyi ittiremez, hele de yere dusurecek kadar
konu sahibi cok heyecanli orasi kesinAyni seyi yazacaktim, daha ne dedigi bile belli degil adamin
siz de amcaya gulup amca nasil olmusum diye sormasaydiniz yani herkes sizin gibi her seyi sakaya vuracak diye bir sey mi var? bir de siz adamin hemsehriniz oldugunu falan biliyormussunuz, anlayis gostermissiniz. konu sahibi adami ilk kez gormus. herkes sizinle ayni tepkiyi vermek zorunda degil.Ayrıca makyajıma kılığıma laf eden bir amca var, neresi uygun değil. Lafla tartışsın, ne demek ittirmek? Bir yakını gelse belalı olsalar al başına bela.
O yasta adam laf atsa ne olur atmasa ne olur yazan benim zaten. Orda demek istedigim acik degil mi? Bunamistir kafaya bile takmazsin demek istiyorum yoksa 70 yasina kadar taciz sayilir sonrasi sayilmaz demiyorumTamam ya hu ben de yazdım zaten fiziki müdahale yanlış diye.
Kimse savunmuyor derken? Bazı yorumlardan o yaşta bir adamın söylediği laf tacizden bile sayılmaz anlamı çıkıyor. Ben ona tepki gösterdim.
Emin miyiz sozlu tacizden? Ne dedigini tam olarak soylemiyor konu sahibiFiziksel müdahaleye kadar çok haklıydınız. Keşke temas etmeseydiniz.
Ama adam laf attı diye tebrik edecekler var. Hayret doğrusu. Sözlü taciz var. Farkında mısınız?
Hemşehrim olduğunu konuşmasından ve devamlı bordo mavi giymesinden anladım ayol, ne işim var tanımam etmem, yaşlı bir amcaydı. İsmini bile bilmezdim. Aynen iki yumruk çakmalıydım. Adam ne demiş tam olarak onu bile bilmiyoruz. .siz de amcaya gulup amca nasil olmusum diye sormasaydiniz yani herkes sizin gibi her seyi sakaya vuracak diye bir sey mi var? bir de siz adamin hemsehriniz oldugunu falan biliyormussunuz, anlayis gostermissiniz. konu sahibi adami ilk kez gormus. herkes sizinle ayni tepkiyi vermek zorunda degil.
diger orneginizle alakasi hele hic yok. birinde kadin adamin onu taciz ettigini soyluyor, digerinde oyun oynayan kiz diyorsunuz. anlamiyorum yani. ortak nokta sadece yaslilar galiba.
Tamam da Woman Hanım, her yaşlı bunak değil. Etrafımda yaşlılar var, bir tanesi 90'a geldi mesela. Suya götürür susuz getirir seni, haberin olmaz. Bazıları gayet bilinçli yapıyorlar. Direkt bunamıştır, aman ne olacak demek çok sağlıklı değil.O yasta adam laf atsa ne olur atmasa ne olur yazan benim zaten. Orda demek istedigim acik degil mi? Bunamistir kafaya bile takmazsin demek istiyorum yoksa 70 yasina kadar taciz sayilir sonrasi sayilmaz demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?