Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Itmesen iyiymis ama yaslinin sapigi da bi degisik gercekten. Bizim mahalle cikisinda yillardir oturan bi dede var hep sokakta. Onunden gecn kadinlar tanimiyosa bi yay ciziyo mutlaka. Deden ... ni dötünü yesin die adam laf atiyo butun kadinlara manyak. Olcen mi oldurcen mi bunamis iate

İnsan gülüp geçemiyor işte siniri bozuluyor. Yaşlılar daha da irite ediyor. Çünkü normal şartrda amca dede vs diye yakın davranıcağım adam yapıyor insan ekstra şok olıyor.
Kimse söylemedi mi sana yaşlıların gençlerden daha tehlikeli olduğunu

Belki o yaşlı adam hasta , hastalığından dolayı bilinçsizce yapıyor bunu , iktirilip yere düşse belki de hayatından olacak . O vebal alınır mı ?
ama olay bence maksimum 1 dk icinde gerceklesmis. hatta daha kisa yani o surede bunun muhakemesini yapmak zor. olayi yasayan kisi olunca bu kadar mantikli dusunemeyiz belki.

bu arada hala merak ediyorum adam ne dedi, gercekten taciz etti mi acaba?

hayır genç de olsa orada ağzının payını verirdim emin olun. Sokakta yürüyen kadına laf atmak nedir? nasıl bir terbiyesizliktir. Keşke genç olsaydı bu kadar üzülmez, kafaya takmazdım
Bence üzülmeyin...sapık her yaşta sapıktır...geçen yıl 70 küsür yaşında köpeğe tecavüze yeltenen bir pislik vardı mesela..ben bu tarz yaşlılara üzülmem asla..oksijen israfı bunlar
Bence iyi yapmışsınız hakketmiş.kusura bakmayın böyle birine vicdan yapamam.
Mahkemeye vereceklerini düşünmüyorum. Verseler de kendileri bilirler...hatalı o adam

Belki hasta değil. Alnında mı yazıyor hasta diye. Hastaysa ailesi yalnız bırakmasın. Herkes kendini korumak zorunda. Belki hastadır belki şudur diye sapıklığa göz mü yumucaz.
Tabi ki göz yummayacağız , ama bizden daha güçsüz kişilere elle müdahalede bulunmayacağız . Şikayet edebiliriz yetkili mercilere . Göz yummayalım diye de o kişinin yaptığı yanlışın cezasını kendi ellerimizle veremeyiz .

ama olay bence maksimum 1 dk icinde gerceklesmis. hatta daha kisa yani o surede bunun muhakemesini yapmak zor. olayi yasayan kisi olunca bu kadar mantikli dusunemeyiz belki.

Azminize hayranım sassy Hanım.
Şimdi açık ve doğru olmak gerekirse yaşlı birinden gelmiş olsa da taciz cümleleri karşısında çok sakin kalamayabiliriz. Ben kalamam şahsen. Bir keresinde caddede birisine bas bas bağırmıştım. Normalde çok sakin biriyimdir. Ama var ya delirmiştim, gözüm dönmüştü. Eğer bu konudaki mevzu tacizse konu sahibi de kontrolü kaybetmiş olabilir.

İnsan gülüp geçemiyor işte siniri bozuluyor. Yaşlılar daha da irite ediyor. Çünkü normal şartrda amca dede vs diye yakın davranıcağım adam yapıyor insan ekstra şok olıyor.
aynen öyle kardeşciğim. otobüste minibüste görsem yer veririm sokakta neler yapıyor

Zaten anlık bi öfkeyle yapmış. Şiddeti savunmuyorum ama kadınları taciz edebilen adam, darp edilmeyi de göze almış demektir bence. Sanki adam kendi halinde yürüyormuşta konu sahibi adamı itmiş düşürmüş gibi davranmayın. Kimseyi taciz etmese kimse de ona el kaldırmaz.

Adamın ne dediğini tam olarak söylememişsiniz, bir şeyler gevelediğini söylüyorsunuz sadece. Gerçekten sözlü tacizde bulunduğundan emin misiniz?

Tepkisiz kalsaydınız demiyorum ama ittirmeniz hiç doğru değil. Polisi çağırsaydınız keşke.

Gerçekte ben bir dk içinde de geçse bir saniye içinde de geçse 80 Li yaşlarda bana biri laf atsa küfür etse en çok sinirlenip küfür eder geçerim asla dokunmam.
Bu arada kişi genç de olsa gene küfür eder geçerim asla dokunmam . Neden derseniz ? O kişi kötü madde kullanmış olabilir , elinde cebinde silahı , kesici aleti olabilir .. başka bir konuda başıma geldiği için söylüyorum .
Hiç muhatap olmam ama şikayet ederim , şikayetimin de üstünde dururum . Gereksiz kahramanca , fevri hareketler yapmam .

Siz nerde yaşadığınızın farkında mısınız ya. Bu ülkede kadın kocasından dayak yiyor polis barıştırıp evine yolluyor. Sokaktaki tacizciye ne yapıcak sanki.

ben de oyle yaparim ama herkes yapamaz iste. bazilarimizin mizaci farkli oluyor. dedigim gibi konu sahibi normalden fazla heyecanli biri gibi geldi bana.

Siz nerde yaşadığınızın farkında mısınız ya. Bu ülkede kadın kocasından dayak yiyor polis barıştırıp evine yolluyor. Sokaktaki tacizciye ne yapıcak sanki.
O zaman hepimiz kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım, birbirimizi asıp keselim. Bu nasıl bir mantık?

Anlık öfkelerimizde otokontrol diye bir mekanizmamız var . Bana göre benden güçsüz örnek ; çocuk ve yaşlı insanlar .. ona göre otokontrol sistemim bende işlev görüyor . . Öyle söyliyeyim , ama otocontrolumuz yoksa bize yanliş yapan büyük küçük yaşlı , hasta herkese kontrolsüz bizde itelim , vuralım hakediyorlar çünkü cezasını biz verelim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…