Kimse söylemedi mi sana yaşlıların gençlerden daha tehlikeli olduğunuİnsan gülüp geçemiyor işte siniri bozuluyor. Yaşlılar daha da irite ediyor. Çünkü normal şartrda amca dede vs diye yakın davranıcağım adam yapıyor insan ekstra şok olıyor.
ama olay bence maksimum 1 dk icinde gerceklesmis. hatta daha kisa yani o surede bunun muhakemesini yapmak zor. olayi yasayan kisi olunca bu kadar mantikli dusunemeyiz belki.Belki o yaşlı adam hasta , hastalığından dolayı bilinçsizce yapıyor bunu , iktirilip yere düşse belki de hayatından olacak . O vebal alınır mı ?
Bence üzülmeyin...sapık her yaşta sapıktır...geçen yıl 70 küsür yaşında köpeğe tecavüze yeltenen bir pislik vardı mesela..ben bu tarz yaşlılara üzülmem asla..oksijen israfı bunlarhayır genç de olsa orada ağzının payını verirdim emin olun. Sokakta yürüyen kadına laf atmak nedir? nasıl bir terbiyesizliktir. Keşke genç olsaydı bu kadar üzülmez, kafaya takmazdım
Özür dilerim calcifer yaşılara saygı duyduğum için.Kimse söylemedi mi sana yaşlıların gençlerden daha tehlikeli olduğunu
Tabi ki göz yummayacağız , ama bizden daha güçsüz kişilere elle müdahalede bulunmayacağız . Şikayet edebiliriz yetkili mercilere . Göz yummayalım diye de o kişinin yaptığı yanlışın cezasını kendi ellerimizle veremeyiz .Belki hasta değil. Alnında mı yazıyor hasta diye. Hastaysa ailesi yalnız bırakmasın. Herkes kendini korumak zorunda. Belki hastadır belki şudur diye sapıklığa göz mü yumucaz.
Azminize hayranım sassy Hanım.ama olay bence maksimum 1 dk icinde gerceklesmis. hatta daha kisa yani o surede bunun muhakemesini yapmak zor. olayi yasayan kisi olunca bu kadar mantikli dusunemeyiz belki.
bu arada hala merak ediyorum adam ne dedi, gercekten taciz etti mi acaba?
aynen öyle kardeşciğim. otobüste minibüste görsem yer veririm sokakta neler yapıyorİnsan gülüp geçemiyor işte siniri bozuluyor. Yaşlılar daha da irite ediyor. Çünkü normal şartrda amca dede vs diye yakın davranıcağım adam yapıyor insan ekstra şok olıyor.
Zaten anlık bi öfkeyle yapmış. Şiddeti savunmuyorum ama kadınları taciz edebilen adam, darp edilmeyi de göze almış demektir bence. Sanki adam kendi halinde yürüyormuşta konu sahibi adamı itmiş düşürmüş gibi davranmayın. Kimseyi taciz etmese kimse de ona el kaldırmaz.Tabi ki göz yummayacağız , ama bizden daha güçsüz kişilere elle müdahalede bulunmayacağız . Şikayet edebiliriz yetkili mercilere . Göz yummayalım diye de o kişinin yaptığı yanlışın cezasını kendi ellerimizle veremeyiz .
Ahh canım duyar kasma bu kadarÖzür dilerim calcifer yaşılara saygı duyduğum için.
Gerçekte ben bir dk içinde de geçse bir saniye içinde de geçse 80 Li yaşlarda bana biri laf atsa küfür etse en çok sinirlenip küfür eder geçerim asla dokunmam.ama olay bence maksimum 1 dk icinde gerceklesmis. hatta daha kisa yani o surede bunun muhakemesini yapmak zor. olayi yasayan kisi olunca bu kadar mantikli dusunemeyiz belki.
bu arada hala merak ediyorum adam ne dedi, gercekten taciz etti mi acaba?
Siz nerde yaşadığınızın farkında mısınız ya. Bu ülkede kadın kocasından dayak yiyor polis barıştırıp evine yolluyor. Sokaktaki tacizciye ne yapıcak sanki.Adamın ne dediğini tam olarak söylememişsiniz, bir şeyler gevelediğini söylüyorsunuz sadece. Gerçekten sözlü tacizde bulunduğundan emin misiniz?
Tepkisiz kalsaydınız demiyorum ama ittirmeniz hiç doğru değil. Polisi çağırsaydınız keşke.
Ne duyar kasıcam ya salak. Yaşlı diye tacizciyi aklamaya çalışıyorsunuz kendinizceAhh canım duyar kasma bu kadar
Evet söylemiyor ama itecek duruma geldiğine göre hoş şeyler söylememiş diye tahmin ediyorum.Emin miyiz sozlu tacizden? Ne dedigini tam olarak soylemiyor konu sahibi
ben de oyle yaparim ama herkes yapamaz iste. bazilarimizin mizaci farkli oluyor. dedigim gibi konu sahibi normalden fazla heyecanli biri gibi geldi bana.Gerçekte ben bir dk içinde de geçse bir saniye içinde de geçse 80 Li yaşlarda bana biri laf atsa küfür etse en çok sinirlenip küfür eder geçerim asla dokunmam.
Bu arada kişi genç de olsa gene küfür eder geçerim asla dokunmam . Neden derseniz ? O kişi kötü madde kullanmış olabilir , elinde cebinde silahı , kesici aleti olabilir .. başka bir konuda başıma geldiği için söylüyorum .
Hiç muhatap olmam ama şikayet ederim , şikayetimin de üstünde dururum . Gereksiz kahramanca , fevri hareketler yapmam .
O zaman hepimiz kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım, birbirimizi asıp keselim. Bu nasıl bir mantık?Siz nerde yaşadığınızın farkında mısınız ya. Bu ülkede kadın kocasından dayak yiyor polis barıştırıp evine yolluyor. Sokaktaki tacizciye ne yapıcak sanki.
Anlık öfkelerimizde otokontrol diye bir mekanizmamız var . Bana göre benden güçsüz örnek ; çocuk ve yaşlı insanlar .. ona göre otokontrol sistemim bende işlev görüyor . . Öyle söyliyeyim , ama otocontrolumuz yoksa bize yanliş yapan büyük küçük yaşlı , hasta herkese kontrolsüz bizde itelim , vuralım hakediyorlar çünkü cezasını biz verelim .Zaten anlık bi öfkeyle yapmış. Şiddeti savunmuyorum ama kadınları taciz edebilen adam, darp edilmeyi de göze almış demektir bence. Sanki adam kendi halinde yürüyormuşta konu sahibi adamı itmiş düşürmüş gibi davranmayın. Kimseyi taciz etmese kimse de ona el kaldırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?