- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Kendini korumaktan anladığın birbimizi asıp kesmekse sen git kendi mantığını sorgulaO zaman hepimiz kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım, birbirimizi asıp keselim. Bu nasıl bir mantık?
of duzgunce tartismayi bilmeyen de bi zahmet su siteden gitsin ya ne abi bu size ters konusan herkese hakaret ediyorsunuz? baydiniz cidden ya dogru durust karsilikli iki kelime yazamiyorsunuz. sonra konu dagiliyor sizin yuzunuzden insanlar banlaniyor konu amacinin disina cikiyor.Ne duyar kasıcam ya salak. Yaşlı diye tacizciyi aklamaya çalışıyorsunuz kendinizce
Kesof duzgunce tartismayi bilmeyen de bi zahmet su siteden gitsin ya ne abi bu size ters konusan herkese hakaret ediyorsunuz? baydiniz cidden ya dogru durust karsilikli iki kelime yazamiyorsunuz. sonra konu dagiliyor sizin yuzunuzden insanlar banlaniyor konu amacinin disina cikiyor.
ben de benden farkli dusunen uyelerle konusuyorum ama hakaret etmiyorum mesela gayet de normal olarak fikirlerimizi soyluyoruz. su dilinizi tutamayip seviyeyi dibe cekecekseniz yazmayin daha iyi ya. forumun da bi adabi olur. amac budur yani herkes her konuda birlesmez, farkli fikirler konusulur.
Adam fiziksel tacizde bulunmuş olsaydı evet kendini korumuş derdik ancak ortada öyle bir şey yok.Kendini korumaktan anladığın birbimizi asıp kesmekse sen git kendi mantığını sorgula
gercek hayatinda benim yurudugum yolda yuruyemeyecek insan bana su sekilde konusuyor ya bu internet cok buyuk nimet. yat kalk dua et sen bu teknolojiye.
İtmesi yanlış ve riski bi davranış olmuş onu demiyorum. Adamın elinde bıçak falan olabilirdi. Dışarıda taciz edildiğimizde durup polisi aramamızı tavsiye eden birine yazdım onu. Sanki tacizci orda durup polisi bekleyecek polis de gelince bi şey yapıcak sanki. Sessiz kalmak yerine o an riske girmeden ses çıkarmalıyız.Adam fiziksel tacizde bulunmuş olsaydı evet kendini korumuş derdik ancak ortada öyle bir şey yok.
Keşke hakaret etmeden yazmayı öğrensen. Kaç yaşında insansın yazıkNe duyar kasıcam ya salak. Yaşlı diye tacizciyi aklamaya çalışıyorsunuz kendinizce
Böyle mi davranalım yani . Böyle durumlarda en iyisi çok fazla sinirlenmeden sakin kalıp gerekli mercilere kişileri şikayet etmek ve üstünde de durmaktır.Anlık öfkelerimizde otokontrol diye bir mekanizmamız var . Bana göre benden güçsüz örnek ; çocuk ve yaşlı insanlar .. ona göre otokontrol sistemim bende işlev görüyor . . Öyle söyliyeyim , ama otocontrolumuz yoksa bize yanliş yapan büyük küçük yaşlı , hasta herkese kontrolsüz bizde itelim , vuralım hakediyorlar çünkü cezasını biz verelim .
Varoş semtlere uğramam haklısın senin yürüdüğün yoldan yürümem.gercek hayatinda benim yurudugum yolda yuruyemeyecek insan bana su sekilde konusuyor ya bu internet cok buyuk nimet. yat kalk dua et sen bu teknolojiye.
Niye salak oluyor?? Konu sahibi bile adam ne demiş söyleyemiyor, anasına mı sövmüş, şort giymiş de şortuna mı laf etmiş, dekoltesine falan mı sulanmış, türbanına mı laf söylemiş, hayır hiçbir şey belli değil. Belki de hızlıca geçerken, az kalsın çarpıyordu diye elle kolla söylendi. Hala o salak buna mı susalım şuna mı tepki göstermeyelim. Bir şeyler gevelemişse sözlü olarak ne söylüyorsun amca diye düzgünce sorsun, taciz, hakaret, kişisel hak ve özgürlüklere müdahale varsa şikayetçi olsun bitsin. Hepimiz de kınayalım. Biz söz söyledi diye haklı çıkarmaya çalışmıyoruz, ihtimaller tartışılıyor;ama siz iterek şiddet uyguladı diye alkışlayacaksınız neredeyse.Ne duyar kasıcam ya salak. Yaşlı diye tacizciyi aklamaya çalışıyorsunuz kendinizce
Neden hakaret ediyorsunuzNe duyar kasıcam ya salak. Yaşlı diye tacizciyi aklamaya çalışıyorsunuz kendinizce
Keşke muhalefet olmadan önce okuduğunuzu anlasanız. “Ben tepkisiz kalın demiyorum ama ittirmeniz doğru değil.” dedim zaten. Sessiz kalıp polisi arayın demedim.İtmesi yanlış ve riski bi davranış olmuş onu demiyorum. Adamın elinde bıçak falan olabilirdi. Dışarıda taciz edildiğimizde durup polisi aramamızı tavsiye eden birine yazdım onu. Sanki tacizci orda durup polisi bekleyecek polis de gelince bi şey yapıcak sanki. Sessiz kalmak yerine o an riske girmeden ses çıkarmalıyız.
Yani gerçekten konuşmalarınız hiç mantıklı değil ve çok kaba . Karşınızdaki kişi güzelce yazmış yorumunu ve siz sadece “ kes “ diyorsunuz bu da bir sözlü taciz .
Güzelce yorum yazdım karşılığında alaycı üslupla karşılaştım ben kendine o lafı uygun gördüm. Beğenmeye bilirsiniz.Neden hakaret ediyorsunuzadamın masum ihtiyar gibi gösterilmesine bende tepki gösterdim ama çok bayağı davranışlar bunlar.
Net bi şekilde polisi ara yazmışsın nede demedin acabaKeşke muhalefet olmadan önce okuduğunuzu anlasanız. “Ben tepkisiz kalın demiyorum ama ittirmeniz doğru değil.” dedim zaten. Sessiz kalıp polisi arayın demedim.
Müthiş yorumYaşlı diye tacize tepki göstermeyecek miyiz ? Bunun yaşı kaç o halde? Kaç yaş altına tepki gösterelim, kaç yaş üstüne gostermeyelim? İtmek falan hoş değil ama kadınlar herşeye neden sussun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?