Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net bi şekilde polisi ara yazmışsın nede demedin acaba
Cidden algılarınızda bir problem var. Polisi arasaydınız dedim ama sizin anladığınız gibi “sessiz” kalıp polisi arasaydınız demedim. Rica ediyorum daha fazla alıntılamayın. Göz ardı edin hatta.

Cezai ehliyeti bile olmayabilir onun be gülüm
Taciz kötü birşey lakin adam çok yaşlı cvp vermişsin işte itme nedir

Tacizcinin orda durup polisi bekleyeceğini zannediyorsunu yani. Bu kafada birinin benim algılarımda problem olduğunu zannetmesine ne diyeyim ki.

İsterse 100 yaşında olsun zihniyeti pis adamın. Fiziki müdahale olmasa iyi olurmuş ama hiç üzülmedim ben adama. Yürümeye dermanı olmayan dedelerin köpeklere tecavüz ettiği bir ülke burası.
Şu mesajın alnı olsa da öpsem. Sapık herife duyar kasanların kendi kızları bu adamla karşılaşsa “ayy yazık” derler miydi acaba.

Şu mesajın alnı olsa da öpsem. Sapık herife duyar kasanların kendi kızları bu adamla karşılaşsa “ayy yazık” derler miydi acaba.
Başkasının başına geldi kendilerine değil ya sorun yok onlar için. Başkasının yaşadığı olaya bakıp kınamak ne kadar kolay ya.

Başkasının başına geldi kendilerine değil ya sorun yok onlar için. Başkasının yaşadığı olaya bakıp kınamak ne kadar kolay ya.
Herkes de çocuk psikolojisi uzmanı, geriatri uzmanı, sosyoloji uzmanı burada. Hastaysa evladı torunu huzurevi sahip çıksın ne yapalım? Herkesi biz mi düşüneceğiz? Genç olsa karşılık vermezdin demişler bir de. Tabi ki ver(e)mezdi. Bıçaklanmak ya da kılıçla öldürülmekten falan korkardı. Bugüne kadar yaşadığı iğrenç tacizlerin patlaması olmuş kadında demek ki. Gücünün yetebileceği yerde susmamış. Helal olsun.
Adam da kesin evde yaşlı karısı bekleyen, torunları olan falan biridir he. İğrenç iğrenç bugünü düşünüp basıyordur ilacı bünyeye.

Yaşlı diye tacize tepki göstermeyecek miyiz ? Bunun yaşı kaç o halde? Kaç yaş altına tepki gösterelim, kaç yaş üstüne gostermeyelim? İtmek falan hoş değil ama kadınlar herşeye neden sussun?
Cevapları okuyunca tacize uğramak istemiyorsan mini etek giymeyeceksin diyen tipler aklıma geldi. Konu sahibine Osman’ın karşısına sen çıkmışsın demelerini bekliyorum.

@Secil23 8 sayfadır insanlar soruyor. Israrla adamın ne dediğini neden yazmıyorsunuz anlamadım
giremedim siteye okuma fırsatı şimdi buldum. Almak vermek mevzusuna girdi. canım bişeyler istiyor gibi konuştu. sokakta tek ben vardım ve aynı yöne doğru gidiyorduk. ''Bana mı diyorsunuz'' dedim. kafa salladı evet anlamında. kavga da öyle başladı.

Sizinde dedeleriniz vardir muhtelemen ya da onlar su anda genc yastadir . Benim demek istedigim istemsizce yasli akrabalariniz bu hastaliga tutulup istemsizce bu harektleri yapmalari .
Yoksa sapik insanlarin kimse arkalarinda olmaz .

Konu sahibinin tavrını eleştirip en hümanist benim oyunu oynuyorlar kendilerince. Sıfır empati anca kınamak. Mağdur edenle mağdur edileni ayırt edemeyecek kadar cahiller sinir olmamak imkansız.

++++
Bazı yaşlılar zaten sapık olabiliyor az biraz, yaş ilerleyince kafa gidince de iyice saçmalıyorlar işte.

Konu sahibi sinirlenmekte ve ani tepki vermekte haklı. Sonra üstünde düşününce pişman olmuş keşke olmasaydı demiş ama yaptıklarından çok da pişman olmamalı diyorum.

Konu sahibinin tavrını eleştirip en hümanist benim oyunu oynuyorlar kendilerince. Sıfır empati anca kınamak. Mağdur edenle mağdur edileni ayırt edemeyecek kadar cahiller sinir olmamak imkansız.
aynen ya. uzaktan eleştirmek kınamak kolay gel sen yaşa. sıcağı sıcağına yaşarken düşünemiyor insan. sonradan bazı şeyler dank ediyor

Bir tanıdık kayınbabasıyla aynı evde kalıyordu. Adam bunak falan da değildi. Ama devamlı mastürbasyon yapıyormuş oturma odasında. Gelinin görebileceği saatlerde hem de.
Bana denk gelse sokakta, yürü git deyip basıp yürümem. Vurmam, itmem ama rezalet çıkarırım. Kimse kusura bakmasın, herkesten önce kendimi düşünüyorum. Tacizi hak etmiyorum, buna maruz kalmam da benim suçum değil. Madem hastaysa herkes kendi babasına/dedesine sahip çıkacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…