- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Her türlü düşünceye mahal veriyor yani çok üzücüSapık olduğunu düşünmüyorum.
Patavatsız sadece.
Denedi herhalde kıh kıhher ayın 28 i nerden biliyor erkek çocuğu olacagi??
Eşime sordum canım ama dilim varmıyor dediBen kocama sorardım valla, hani ne düşündü, ya da dede ne ima etti? Fakat dede bizim bildiğimiz normal dedelerden değil, orası kesin.
Aaaaaaa şok oldum şuanda dedelere bak yaDedelerden korkulur valla ay geçen bi video denk gelmişti bana dedeler gay di inşaatta yakalanmışlardı
Yaniiii sanane benim oğlum yoksa birde bu gerçek var kız mıı aaaaa iğrençlerHerkes üstüne vazife olmayan islere burnunu sokmayi bıraksa keske.
Genci de yaslisi da ayri bir olay.Ama yaslilarin daha bir azitmis oldugu gercegi var.
Açıkçası şok oldum ne yapsam bilemedim bebeğim ağlayabilirdi birde küçük yerde yaşıyoruz ve eşim esnaf herkes tarafından tanınan birisi ne olur kestiremedim adamı dövebilirlerdi ya da ben ben olurdu kestiremedim yani40 ın'dan sonra azanı teneşir paklar derler de 70 yaşında ki dedeleri teneşir bile paklayamaz. Kizim gibi bildim diye cinsel hayatınıza bodoslama dalmış gereksiz.
Bastonu alıp kafasına varsaydın keşke bazı tahtaları oynamış yerinden belli ki.
Ya ben masum düşünmek istedim o an sapık herhalde dedim ama İnan’ın dede ya masum ermiş öyle bir tip canlandı gözümdeEş demese anlamayacakmıydınız bir gariplik olduğunusiz de bir ilginçsiniz...
EvetŞimdiki dedeler senin bildiğin dedeler gibi değil mi dedi
Hahaha belki dede tecrübe etti bu geceleriBizim burda Hamile kalmak ısteyenlerın topikleri var . Hatta erkek bebeğe hamıle kalamaya çalışıyorlardı.
Bi denesınler bakalım dedenin dediğini . Olur mu olur
Benım annemle babam hiç 28. gecesı yapmamış görüyon nu :/
Ben kötü ya. Kız erkek ne fark ederkiBunu aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum diyen üye okusun
Dedeler de elden gidiyeaaah
o degil de ben olsam bi denerdim esimle sirf meraktan
Bazı insanlara fark ediyo demek ,garip....Ben kötü ya. Kız erkek ne fark ederki
Bende şok olmuştum çok iğrençAaaaaaa şok oldum şuanda dedelere bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?