Yaşlı bastonlu dede

Yazdıklarınıza katılıyorum kesinlikle hatta közümü gördüğünde maşallah ne güzel bakıyor vs dedi bende baktım dedeye akça pakça bir şey ama şok etti beni şok ne kadar güzel söylemişsin kızına katılıyorum yabancı her ne durumda olursa olsun yabancı olduğunu ve kesinlikle kendisi bu duruma karşı korumasını öğretmeliyiz ortalık kötü hemde çok kötü

Senin annenle baban ayın 28’inde gece vakti beraber olmuşlar da çok iyi olmuş sanki başımıza Haydar Dümen (!) kesilmişsin deseniz iyi olurmuş

Dedelerden korkulur valla ay geçen bi video denk gelmişti bana dedeler gay di inşaatta yakalanmışlardı

hahahah ay cok fena. benim kayinpederimin devamli benden torun istemesi gibi. yakinda boyle bisii derse sasirmam ahahaha. alzheimer, bunama, nebilirim bisuru sey sebebiyle akillar hafif sulaniyor. guluyorum yalan yok, kizamiyorum bile.

40 ın'dan sonra azanı teneşir paklar derler de 70 yaşında ki dedeleri teneşir bile paklayamaz. Kizim gibi bildim diye cinsel hayatınıza bodoslama dalmış gereksiz.

Bastonu alıp kafasına varsaydın keşke bazı tahtaları oynamış yerinden belli ki.

Teneşir paklar kenafir morugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…