- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.760
- 248
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Doğru demiş,ama eksik,eskiden de varmış,bir kadın,mahallesinin yaşlısının öldüğünü duyunca, çocukken annesi un almaya gönderince adamın"dedesi dedesi"diyerek çocukları ve onu sıkıştırıp sevip öpmeden bırakmadığını anlatmıştıŞimdiki dedeler senin bildiğin dedeler gibi değil mi dedi
Sapık dede diline vurmuşKızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor
Kızlar dün pazara çıktım bebişimle işimi hallettim dönerken bir dede 80 yaşlarında baya dede yanı neyse bana bebek kız mı yavrum dedi bende evet amca dedim . O sonra oğlun var mı dedi bende hayır dedim. Sonra bana döndü tabi ilerliyorum ben o geliyor arkadan bana seni kızım bildim yanlış anlama eğer her ayın 28. Gecesi kocanla olursan erkek çocuğun olur dedi. Ben şok oldum ama şok bana nasıl böyle bir şey der çok ayıp geldi eve geldim eşime anlattım ve çok kızdı şimdiki dedeler senin bildiğin dedelerden değil dedi bana bir daha dikkat et her şey gelebilirmiş başımıza bu iyi niyetimle rica ediyorum kendin gibi bilme herkesi dedi ama ben sadece ayıp oldu gibi düşündüm eşim farklı ne çıkardı açıklamadı ama hoş bulmadı. Bu sizce neydi ya dünden beri aklımı kurcalıyor
Kesinlikle onca milletin içinde ben hızla ilerliyorum arkamdan ilerliyor birdeAkillari hep malum şeyde dede falan farketmiyor iğrenç zihniyetler baska bisi degil buda bence resmen sözlü taciz...
Bir dededen onu beklemediğim için şok oldum resmen bir şey diyemedimSenin annenle baban ayın 28’inde gece vakti beraber olmuşlar da çok iyi olmuş sanki başımıza Haydar Dümen (!) kesilmişsin deseniz iyi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?