Yaşlı bastonlu dede

Bizim burda Hamile kalmak ısteyenlerın topikleri var . Hatta erkek bebeğe hamıle kalamaya çalışıyorlardı.
Bi denesınler bakalım dedenin dediğini . Olur mu olur
Benım annemle babam hiç 28. gecesı yapmamış görüyon nu :/

Şimdiki dedeler senin bildiğin dedeler gibi değil mi dedi
Doğru demiş,ama eksik,eskiden de varmış,bir kadın,mahallesinin yaşlısının öldüğünü duyunca, çocukken annesi un almaya gönderince adamın"dedesi dedesi"diyerek çocukları ve onu sıkıştırıp sevip öpmeden bırakmadığını anlatmıştı

Sapığın yaşlısı daha iğrenç gelmiştir hep.Yaşlı diye ermiş değil hiç kimse.O dedeler gençken ne haltlar yemiştir kim bilir.Pislikler ya.

Dedeye sahip çıkalım

Orada bana dicek bunu dede demem bağırırım karakola götürtürüm onu kalp krizinden gider zaten.. Bananeeeeee !

Kiz çocuğu icin ayin kacinda yapmali acaba

Sapık dede diline vurmuş

konuşurken bastonu dikeliyor muydu sen onu söyle dik miydi baston? baston yere basıyosa sorun yok, piyade dededir, sorun olmaz. eğer konuşurken baston havaya dikeliyorsa, o dede bordo bereli dededir. o zaten seni bulur

ahahah şaka yapıyorum kızma lütfen, maksat geyik. dedelere bile güven yok bu devirde yahu... ufak çocuğu sevme özgürlüğümüzü de, tontiş dedeleri sevme özgürlüğümüzü de elimizden aldı şerefsizler!

Ben kocama sorardım valla, hani ne düşündü, ya da dede ne ima etti? Fakat dede bizim bildiğimiz normal dedelerden değil, orası kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…