Yatak odasinda misafir agirlamak

Eşimin ailesi benim ailem arkadaşlarımız defalarca evimizde yatılı kaldı, kendi odamızı yatağımızı vermeyi teklif bile etmedik, ki biz memleketlerine gittiğimizde kv lerin odasında yatırılmamıza rağmen
Teklif etsek eşimin ailesi kabul ederdi, benim ailem yada arkadaşlarımız etmezdi
Eşimin dedesi vefat etti, annesi büyükannesi görümcemin bizde kalması gerekiyordu, büyükanneye yatağımızı verdim kv ile birlikte bizim odada yatırdım çünkü ekstrem bir durumdu büyükanne fiziksel ve psikolojik olarak yalnız başına koltukta yatabilecek durumda değildi, keşke daha fazlasını da yapabilseydim….ben çocuğumun yatağına sığışmaya çalıştım eşim de yanımızda yerde yattı, ölmedik, insanlık ettik….

Başta kanepe almayarak hata yapmışsınız. Şimdi de kural gibi olmuş sistem değişmiyor. Ben kimseyi yatağımda yatırmam. Otel odası değil neticede

Ne yatağımda birini yatırırım ne başkasının yatağında yatarım.
Misafir bu siz nereyi gösterirseniz orada yatacak, yatak odanızı açmakta hata etmişsiniz. Ayrıca evinize yatıya gelen kişiler evin genel halini de bilir ona göre gelir illa yatak odası talepleri olmaz yani başta hata etmişsiniz.

Yanlış çok yanlış. Hadi siz karşı tarafa teklif ettiniz bizim yatağımızda yatın diye karşı taraf nasıl kabul etti yahu. Eşinizde bir tuhaf ne demek kanepe almıyor.

Kk dan öğrendiğim en önemli şey kadınlarımızın kocaları için yapacaklarının sınırı yok .
Hayatlarını canlarını paralarını kendi yataklarini bile onlar için verebiliyorlar
Önceden çok cahilmisim kadınlar çalışınca bir şeyler düzelir zannederdim buraya girince fark ettim ki önemli olan ekonomik özgürlük de değilmiş

Yatak odasını kimsenin giremeyecegi bir oda olarak görmüyorum ama yatağında birinin yatması fikri hoş gelmedi. Baba hasta yattı ona tamam diyelim, ablayla eşi ne alaka?
Eve alınacak bir kanepe için söz hakkınızı olmaması da ayrı garip. Birde çalışıyormuşsunuz, çalışmasanızda farketmez ama şu kadarcık şeyde eşinizin ağzından çıkacak söze göre hareket etmeyi nasıl yediriyorsunuz kendinize?
Bir koca için kendinizden bu kadar ödün vermeyin.

Allah şifasini versin.Yatak odasi sizin özel yeriniz olmaz hiç kimse yatamaz sizden başka kocanizla ozel yeriniz.Kanepe alin.Temiz olmasa olsada yatak odasina hic kimse girmemelidi.Yataginizda yatacak dua eder sonrada siz kavga edersiniz.

Ayy sanki ben yazmışım gibi. Her satırı benim düşüncem. Öperim düşünceleriniz

Evlilik mahremiyeti diye bisey var ya Midem bulandi. Kendi yatagimizda baskasini yatirabilmeyi midesi alan bi adamla o yataga bi daha giremezdim sanirim. Igrenc. Ablasi eniştesi insan da iz nesiniz???? Ne munsebet ya igrenc

Ben kendi annemlere yatak odami veriyordum. Eşimle biz gidince annemler de bize yatak odalarini veriyordu ( yayacak yer var ama yatak odasindaki yataklar daha rahat oluyor) ama bizim yatili kalma olayi taş çatlasin 1-2 gecedir ayri şehirlerdeydik ama devamli gidip yatili kalma huylarimiz yok. Artik ailem yurtdisina yerleşti evleri kucuk bu yaz gidince otelde kalacak gibiyiz duruma göre. Uzun süre yatili üst üste kalmak mantikli değil. Olmuyorsa otele gidilsin diyecegim de bu fikrimin Turkiye genelinde uçuk kaldiginin da farkindayim. Kimse bir tanidigi vs varken otele gitmek istemiyor ve cokook ayip karsilaniyor niyeyse.

Kv kp hiç yatili kalmadi, onlara yatak vermek benim de içimden gelmez. Anne babam disinda kimseye vermedim. Vermem bir şeyler uydururum mutlaka.

Ne münasebet canım. Bir değil iki değil bir de yani.. Eşinize alalım mı demeyin model beğenin hangisini alalım diyin. Yine mırın kırın ederse ben yatağımdan başka yerde yatmayacağım kendin bilirsin diyerek net olun.

Yeni evleneceklere de naçizane tavsiyem olsun buradan. Eviniz ailelere uzaksa yatılı misafirinizin sık gelme durumu varsa eşyanızı seçerken bunu da göz önünde bulundurun. Fazla oda varsa bir odaya yavrulu bir baza öneririm. Yoksa da yatak olabilecek koltuklar tercih edilmeli.

Hastayı rahat ettirmek için verilebilir, nedir yani bi nevresim takımı değiştirmeye bakar ama abla ve enişte niye yatıyorlar?
Gerçi elini yıkamıyor temiz değil filan demişsiniz kayınpederiniz için, ay ne yalan söyleyeyim ben de huylanırdım, direkt tuvaletten sonra el yıkamadığı filan geldi aklıma, yatakta yatmaya gelene kadar, evin içinde de rahatsız olurdum. Yönlendirin bari sessiz kalmayın "Elini yıkamayı unuttun baba yıkayıver" filan diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…