Eşimin ailesi benim ailem arkadaşlarımız defalarca evimizde yatılı kaldı, kendi odamızı yatağımızı vermeyi teklif bile etmedik, ki biz memleketlerine gittiğimizde kv lerin odasında yatırılmamıza rağmenMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Evin en rahat yerini teklif etmek misafire hürmet kabul edilir genelde. Ama eskide kaldı tabii bunlarBizde yatak verilmez. Çok ayıptır
Başta kanepe almayarak hata yapmışsınız. Şimdi de kural gibi olmuş sistem değişmiyor. Ben kimseyi yatağımda yatırmam. Otel odası değil neticedeMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Bende kimsenin yatağında yatmam. Bunu hürmet olarak görmüyorum.Evin en rahat yerini teklif etmek misafire hürmet kabul edilir genelde. Ama eskide kaldı tabii bunlar
Allah şifasini versin.Yatak odasi sizin özel yeriniz olmaz hiç kimse yatamaz sizden başka kocanizla ozel yeriniz.Kanepe alin.Temiz olmasa olsada yatak odasina hic kimse girmemelidi.Yataginizda yatacak dua eder sonrada siz kavga edersiniz.Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
Kesinlikle öyle.Bende kimsenin yatağında yatmam. Bunu hürmet olarak görmüyorum.
İnsanların özel alanı diye düşünüyorum.
Ayy sanki ben yazmışım gibi. Her satırı benim düşüncem. Öperim düşüncelerinizKk dan öğrendiğim en önemli şey kadınlarımızın kocaları için yapacaklarının sınırı yok .
Hayatlarını canlarını paralarını kendi yataklarini bile onlar için verebiliyorlar
Önceden çok cahilmisim kadınlar çalışınca bir şeyler düzelir zannederdim buraya girince fark ettim ki önemli olan ekonomik özgürlük de değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?