Yatak odasinda misafir agirlamak

hadi yaşlı ve hasta kişi yattı diyelim abla eşi ne alaka ? her gelen sizin yatağınızda neden yatıyor... eşiniz çok enteresan ve zor biri
açık açık konuşmalısınız bu durumu , ya yatak olabilen koltuk alınsın ya da kimse yatılı kabul edilmesin başka çare yok

birilerini ağırlamak ev sahibine eziyet şekline dönüşmemeli özellikle de hep mağdur olan kadınlar oluyor bu haksızlık

Nerede oturuyorsunuz veya misariniz gelince nerede agirliyorsunuz kanepe takimi veya oturma grubu vs yok mu. ..

Niye yataginizi veriyorsunuz alismislar oyle simdi bu duzeni nasil degistireceksiniz esinizde dusuncesiz belliki

Acil çekyata ihtiyacınız var. Ben yatağımı odamı asla kimseye vermem. Onlar da ben teklif etsem bile reddetmeli. Ayıp yahu

Hadi baba neyse yaşlı belki rahat ettirilmek istenmistir. Yahu ablası neden kabul ediyor yatağınızda yatmayı birde kocasıyla
Dogru düzgün yatacak yer yok demişsiniz ama madem yatılı misafirleriniz geliyor ona göre ortam ayarlayın sizde, en kötü yer döşeğinde yatsınlar yani. Yatağınızı neden yol geçen hanı yapıyorsunuz ki?

Evin en rahat yerini teklif etmek misafire hürmet kabul edilir genelde. Ama eskide kaldı tabii bunlar
Yok artık gorumcemin kocasinin benim yatağımda ne işi var Allah aşkına misafire hürmet falan geçin bi zahmet hangi gelenek görenekte var gelinin yatağına gorumcenin kocasınin yatması hadi yaşlı kayınbaba babadır yani hic de gocunmam yatar ama elin herifi benim yatağımda yatacak midem kalktı ben o yatakta daha yatamam

Ayy sanki ben yazmışım gibi. Her satırı benim düşüncem. Öperim düşünceleriniz
Çok teşekkür ederim
Gerçekten gördükce o kadar üzülüyorum ki
Bu kadar çaresiz olmamalıyız ya
Aynı şartlar altında çalışıyor ama içsel olarak geçmişte kalmış ben gördükçe dertleniyorum niye bu kadar çaresiz kalıyor kadınlarımız

Ben eskiler böyle yaparmış diyorum. Şimdi yapmalıyız tabii konu sahibi doğru olanı yapmış demiyorum. Hareketin menşei bu düşünce, buradan olagelmiş bu eylem diyorum sadece. hani ne alaka yazılmış ya devamlı… alakası bu işte

Asıl sorun kocanız da , bu kadar misafir gelen eve , bir çekyat almamak neden? Ya da neden o karar veriyor böyle şeylere. Biraz ağırlığının koyun. Ayrıca kendisi memnun mu şişme yatakta yatmaya .

Clemencia ben de öyle görmüyorum zaten ama eskiden adet böyleymiş onu anlatmaya çalıştım pamuk musun nesin ugurbocuuu
60+ yasindaki kayınvalidem tuvalete giderken basini çevirip yatak odamın görüş açısına gelen kısmına bile bakmaz. Dolabimin halımın, perdemin rengini görmemiştir daha. Mahrem diye bakmaz. Nerenin adeti bu bilmiyorum. Hiç duymadim, gormedim. Bizde, eşimgilde kimseye yatak verilmez.

Eskilerden kimse böyle birşey yapmazdı hatta mahremiyete çok daha fazla önem verilirdi yatak odasında gelen misafir yatirilmazdi misafir dosekleri olurdu somyalara yerlere yün dosek serilip o şekilde yatirilirdi

Bence bu fıtratla alakalı ben ev hanımıyım ama ev içinde olan şeylerde öncelik benim düşünce ve isteklerimde olur. Ses çıkarmak gerekiyor.

Babası hastaymış onu geçiyorum ama evde yatacak yer yoksa yatılı misafir ağırlamayın?
Kanepe yokmu neden kimse orada yatmıyor anlamadım. Zaten artık kanepeler koltuklar açılır olmasa bile geniş oluyor
Ayrıca ne münasebet yatağımı kimseye vermedim bugüne kadar. Baştan alıştırmamak lazım

Aynen öyle ne adeti geleneği eskiler bize göre bin kat daha fazla dikkat ediyor ki gelinin odasına eniste girip uyuyacak yeminle içim kalkiyor

Bence bu fıtratla alakalı ben ev hanımıyım ama ev içinde olan şeylerde öncelik benim düşünce ve isteklerimde olur. Ses çıkarmak gerekiyor.
Bence de kesinlikle öyle bu olması gerekenle de ilgili sizde olması gerektiği gibi olmuş
Aslında ben şunu anladım ekonomik özgürlük tek başına bir şey ifade etmiyormus
Önemli olan kadının bakış açısı
Eğer bir kadın kendini ezdirmeye müsaitse karşısındaki insanlar her türlü sömürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…