Yatak odasinda misafir agirlamak

Çocuklar Duymasin dizisinde, Meltem evi fenkşui felsefesine gore duzenliyordu.

Evdeki bütün koltuklar kaldırılıp yerine minderler yerlestiriliyordu.

Sizin salon da oyle sanırım.

Çocuklar Duymasin dizisinde, Meltem evi fenkşui felsefesine gore duzenliyordu.

Evdeki bütün koltuklar kaldırılıp yerine minderler yerlestiriliyordu.

Sizin salon da oyle sanırım.
Salonda kanepe var ama orda da annesi yatiyor. Bir oda calisma odasi bir oda da gardrop vs

Misafir misafirligini bilicek. Benim yatagimda kmsenin isi yok. En bastan olmaz diyecektiniz ne munasebet

Empati yapıyorum, benim babam yada eşimin babası tedavi olsa bizde kalsa rahat başka bir yatak yoksa yatağımı veririm. Ama bu ekstrem bir olay olurdu hazırlıksız olurduk. Sonrasında misafir için bir yer ayarlardım. Şişme yatak dışında bir alternatif yok mu? Şimdiki koltuklar bile çok rahat yatak oluyor. Siz büyükşehirde misiniz sürekli sizin şehrinizde tedavi oluyor?

Ben kv ailesi geldiginde , banyonun hemen karsi kapisi yatak odasi , nolur nolmaz bakarlar diye hep kilitledim kapiyi. Ne dusunurlerse düşünsünler valla. Onlarin medeniyetsizligi ihtimalini goze almam
Sizin anne babaniz da esinizin kaynanasi kayinpederi degil mi? Cok cirkin bi cifte standart. Ayrica rahatsızsa rahatsiz. 1-2 gece kimin neresi tutuluyosa tutulsun

cidden konu sahibi neden cevap vermiyor? neden esya almiyorsunuz evinizde yer mi yok, maddi durum mu yok?

bir de kayinpederin rahatsizligi nedir? mesela kanser hastasiysa kemoterapi aliyorsa adamin cok agrisi olur geldiginde. rahat bir yerde yatmak dinlenmek ister. bu durumda o adami yatak odam mahrem diye sisme yatakta yatiracak insanda vicdan yoktur. ama cozum de aylarca sizin sisme yatakta yatmaniz olmaz. dogru durust eve esya alip adama yatak yapabilirsiniz.

Evinizde kanepe dahi yok mu anlamadım nerede oturuyorsunuz?
Yatak mı olmuyor koltuklar? Olmuyorsa bunca insan size kalmaya neden geliyor?
Yatak odasını kimseye vermem. Hele görümcemin kocası gelip benim yatağımda neden yatsın?
İzin vermeyin. Eşinize de rest çekin.
Ne değişik insanlar var...

Evlilikte kadının hep alttan alması gerektiği kocasının üstüne çok söylenmemesi gerektiği söylenip duruyor buda bizim iyi niyetli mutluluk isteyen kadınlarımıza boyun büktürüyor malesef. Her şey karşılıklı bence. Eşim ne kadar değer verirse o kadarda değer görür gelen misafire yatacak kanepe alamıyorsak ben direk misafiri kabul etmiyorum o zaman derim.

Ayyy dusunemiyorum bile. Gece yatarken sabah kalkinca cekmecelerinizi, donlarinizi falan kurcalasalar mesela
abartmayin ya. bu yorumun konuya ne gibi bi faydasi var? hasta adam kalkinca gelinin donunu gormeyi mi hedefleyecek amaci bu mudur yani?

Ama bu da eşinizin ailesine haksızlık değil mi?
Doğrusu ya hiç vermemek ya da iki tarafada aynı şekilde davranmak bence.

Kesinlikle öyle kadınlarımız resmen aci çekmek üzerine yetiştiriliyor köle gibi modern kölelik yani bu
Ev değil yol geçen hanı resmen
Bende kabul etmezdim bu durumda misafir

Evde misafir varken kapı kilitlemek de çok medeni bir davranış tabi, çok haklısınız.

Aynen öyle ne adeti geleneği eskiler bize göre bin kat daha fazla dikkat ediyor ki gelinin odasına eniste girip uyuyacak yeminle içim kalkiyor

Ay bizim komşunun kaynanası, (yaşı da bayağı büyüktü) yatağına birisi gayrı ihtiyari otursa hemen nevresimleri degistirir, yorgani yatagi yastigi havalandirirdı. Asla kimseyi oturtmazdi, adeta yasakti. Ustelik gelin dedigin kul köle olur kafa yapisindaki biri bu. Mahremiyet apayri bir sey ya. Hürmet falan hikaye.

Bu ne yaa!!! Evli insanların yatak odaları hiç kimseye açılmaz. Bunun misafirperverlikle bir ilgisi yok. Kadınların bu kadar kendilerini paralamalarını anlamıyorum. Hem de yatağınızı kayınbabanıza, görümcenize ve kocasına açıyorsunuz. Siz aslında iyi niyetlisiniz ama misafirleriniz de böyle bir şey teklif edildiğinde reddetmeliler. Benim yatak odama yalnızca ablam ve görümcem girip çıkıyor. Bir sürü özel eşyanız vardır. Ne anneme ne de kayınvalideme hele kayınbabama veya ailenin başka bir erkek üyesine asla izin vermem, onlar da bakmazalar bile. Böyle bir adetimiz, geleneğimiz yok. Kocanız da afedersiniz de, yatağına sahip çıksın.

Acil çekyata ihtiyacınız var. Ben yatağımı odamı asla kimseye vermem. Onlar da ben teklif etsem bile reddetmeli. Ayıp yahu

Yatılı misafirleriniz için yatak ayarlayın veya yer yatağı yapın. tek çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…