• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasinda misafir agirlamak

Bırakın yatağınızı vermeyi yatak odasının kapısından içeri girmemeleri lazım
Ben asla doğru bulmuyorum.
Ayrıca insanlarda hangi mantıkla gelip birinin yatak odasında yatar onada anlam veremiyorum.
Eşinize tavrnızı en baştan koyacaktınız. Bir kere alıştırmışsınız bu saatten sonra zor.

Bu dediğiniz gibi ekonomik özgürlükle alakalı değil öyle bile olsa burada o kadar çok okuduk ki boşanırsam gidecek yerim yok sahip çıkan ailem yok diye. Ne alaka yani insan kendi kendine yetmeli ayakları üzerinde durmalı neden hep başkalarının kanatları ya da gölgesi altında kalması gerekiyor bunu hiç anlamadım. İnsan isterse bir limon satıp kuru ekmek yer kendi öz saygısından değerinden ödün vermez.
Gerçekten öyle bu kişilikle alakalı bir durummuş

Uzun uzun yazmaya üşendim tamamen benim fikirlerim
Adamla kadın evliler, kadında çalışıyor adamda çalışıyor. Misafiri ağırlayan, ev işi yapan kadın ama kadının evini kimin gelip gelmeyeceği ile ilgili söz hakkı yok.
Evine eşya alıp almamakla ilgili söz hakkı yok.
Kadınlarımız kendilerini bir erkekle tanımlıyorlar kutsal kabul ediliyor gerçekten erkekler
bir insan nasıl kendinden bu kadar verir anlamıyorum
Çevremde de görüyorum yurt dışında bir akrabam maaşı var eşi şiddet uyguladı buna rağmen ayrılmıyor seviyorum diyor

Onlara yatağınızda verip sizin yattığınız bir yer var dimi misafirlerimizi orada yatırın vede bir kanepe alamayacak durumda olduğunuzu zannetmiyorum koltukta yatsınlar ben kimseyi yatağımda yatirmam kimseninde yatağında yatmam

Yatılı misafir gittiğim yer bana kendi yatağını açsa ölürüm de yatmam koltukta uyurum yine de o yatağa yatmam. Kimsenin de yatak odasına girmem. Ne biçim insanlar var yahu... Sizi rahatsız etmeyelim demiyorlar. Lütfen bu kadar sinik olmayın. Eşin yatağı verelim deyince çok net bir şekilde uygun değil deyip geçin odanıza... Benim içime sinmiyor deyip yatağı da atın yeni yatak alın.

Hiç hoş bir durum değil kimseye yatağımı vermem kimsenin yatağında da yatmam ne münasebet yani. Mahrem alan hoşlanmıyorum yatak odasına girilmesinden bile.

Bundan sonra kimseye yatağınızı vermeyin.Insanlar evinizde yer olmadığını bilerek gelsinler,yatacaklari yere razı olsunlar.Sizin tavrımız ilk baştan yanlış olmuş.Insanlara elinizi verirseniz,kolunuzu kurtaramazsaniz.Zaten normal şartlarda siz ısrar etseniz bile iyi niyetli insanlar bu teklifi kabul etmez.

bırakın yatağımı vermeyi ben kimseyi odama sokmuyorum.
calisiyomussunuz. sormak yerine gidin alın bi kanepe çekyat olsun bitsin.

Hadi yaşlı adam bunu düşünmez de diğerlerinin de kafası basmıyor da yatak odasında biz niye yatıyoruz diye sorgulamıyorlar ve yatmayı kabul ediyorlar? Ayıptır ya. Köyde yaşadıklarından görmemişlerdir de diyemeyeceğim çünkü bunu onlar bile yapmaz. Acayip sinir oldum ya. Ev yatak odası bir salon bile olsa misafir salında uyur. Çekyat veya kanepe yoksa siz nerede oturuyorsunuz anlamadım. 3lü koltuk varsa bile onda yatılır.

Salonda kanepe var ama orda da annesi yatiyor. Bir oda calisma odasi bir oda da gardrop vs
Belli ki eşinizin ailesi tedavi vb sebeplerle size ara ara kalmaya geliyor, dolap olan odayı yeniden dizayn edin, oda çok küçük değilse oraya 2 tane tek kişilik karyola alıp koyun, dolabı kendi yatak odanıza taşıtın, yatak olabilen tek kişilik koltuklar var, 2 tane de ondan alın tamamdır.

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Ben yatak odama misafir cocuklarini bile sokmam hic hoslanmam yatak odama girilmesinden ki sizin her gelen yataginizda yatiyor. ÇOK SACMA... Bence buna bir dur demelisiniz

O ne sacma şey hastaysa tek kisilik yatak alsin esiniz bir odaya ya da kanepeyi ayarlayın yatsın. Kendi yatagımda yatsa baskasi bordaha o yatakta yatmam. Sacmalamisiniz en başta izin vermeseydiniz. Konuşun istemiyirum deyin hatta bir yatak daha aldirın

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Hadi kpder hasta yatagı verdiniz.Görümceye yatak vermek nedir ya?Hic özeliniz yok.
Koltukta yatınca iyilesilmiyor mu?Ne münasebet her önüne gelen yatagımda yatsın.
Tek kisilik baza alırım orda yatarım.
Esiniz anlar belki.

Gorumcenizin eşi sizin yataginizda nasıl yatıyor yahu hayret ettim. Sizin yatak odası yol geçen hanı olmuş kim gelirse gelsin vermeyin yatağınızı. Eşinize de söyleyin misafir yatagi ya da kanepe al ben yatağımda yatacagim almıyorsan da annene babana yatacak yeri sen ayarla deyip odanıza geçin. Bazı insanlar iyilikten anlamaz.

Gorumcemin kocasinin yatagimda ne isi var ya? Ne munasebet?
Müsaade etmeyin. Esiniz mecburen alır kanepe.

Back
X