- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Çok haklısınız. Eşiniz bir şey demiyor mu bu duruma. Hayır kalmasının manası ne .Evet...
Anlamazlar uğraşmayın. İlk mesajınızı düzenleyin bu şekilde, belki anlarlar. ...Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...
valla hiç yapmazdım ama birinizi seçmem lazımdı hanım efendi okuma yazmanız var mı sizin !!!Hep şaşırmışım hem çocuk bakılsın
hem rahatım bozulmasın öyle olmuyor işte genelde rahatlık bozuluyor maddi ve manevi sende buna hazır olmadan doğurmuşsun belli ayrıcada çok bencilsin yarın çocuk büyüyünce onların yüzünede bakmazsın ve ne yaptılar ki dersin günümüz insan vefasız ve bencil
Neden kendi evinde kalmiyor?Diger msajinizda bizde kalmasada kaynimda kuzeninde kalir veya kalacak bir yer bulur demissiniz evle ilgili bir sorunumu var yani insan en cok kendi evinde ozgurdur rahattir mecburiyet disinda cogu kisi baaka yerde kalmayi pek sevmez evde kalmak istemeyisinin sebebi ne aile kavgasi cok ondanmi kaciyor?surekli hirgur halinde oldugu kardesmi var? Evdeyken surekli sorumluluk veriliyor ev isi yemek vs kendi evleri konfor olarak sizinkinden farklimi (orn yazin klima kisin daha iyi isinma gibi)Vardir bir sebebi muhakkak onu bulursaniz belki cozumde bulursunuzBn herşey bnm istediğim gibi olacak demiyorum zaten ayrıca gezip tozabilir ben ona dedim ben senin özgürlüğünü çalamam benim rahatım için kızıma bakmak zorunda değilsin ben kaynanama emanet ediyorum çocuğu dedim.kaynanamda yorulmuşmu bilmiyorum ben ile başlamadan ona sordum zaten bakcaksan çalışcam diye oda kabul etti...
Ben 4 aylıkken bırakıyorum. Ölsem de affetmeyecegim onları.Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya
valla hiç yapmazdım ama birinizi seçmem lazımdı hanım efendi okuma yazmanız var mı sizin !!!
kadın ne demiş bak alfabe öğretmeyelim sana şimdi ..
DEMİŞKİ,,,,,
görümcem çocuğa bakmıyor
ben işten gelince gelip bizde yatıyor KEYFİ
biz sabah kayınvalideme götürüyoruz çocuğu KAYNANAM BAKIYOR demiş...
görümce normalde de evinde yatmıyormuş ısrarla
abileri ve ablalarına gidip kalıyormuş
şimdi de konu sahibinde kalmaya başlamış
ANLADINIZ MI???
sizin üzerinizden sizin gibi yorum yapan tüm okuma problemi çeken
miyop olur hipermetrop olur astigmat olur gerçekten okuması yoktur
tüm kk üyelerine gelsin.
EDit:şu akıllı telefonların çıkması beleş internetlerin var olması gerçekten çok kötü ,refah düzeyini tırmalayacağız derken gittikçe çöküşe geçmiş bir millete dönüştük heyhaaaat
her sabah kendinizin birakabilecegini gelmesine gerek olmadini anlatmak cok zor mu?
Valla kızlar sayfa 3 e kdr okudum ve sıkıldım konuda ki derdi bir kaç kişi anlamış geri kalan gorumceni istemiyorsun ama çocuğa baksın istiyorsun diye yazmış ve konu sahibinin kere açıklamış gereksiz yere yine kadin kadının düşmanıdır dan çıkıp resmen linç etmeye çalışmışsınız.
1-cocuga KV bakıyor
2-gorumce 45 yaşında evli değil
3 görümce millet de kalmayı seviyor bu konu sahibi olmasa bacisinda abisinden kalıyor
4 - KV ile konu sahibinin evi 10 dk
5 gereksiz yere kadının üzerine gidiyorsunuz annem yaşındaki kadının ne işi var evimde her gece ne alaka hadi desem ki evimde bakacak tamam da çocuğu alıp sabah KV geri gidiyor eeee niye geliyor 10 dk konu sahibi zaman kazansın diye hayır eleştiren grup KADİNBU SEKİLDE ALİSMİS
ve yine haklı konu sahibi eğer ki eşi herşeye yetisebilseydi kimse 1 yaşında çocuk bırakıp gitmez çalışmak zorunluluğu yok bir bayanın
Bi kaç kez söyledim ama anlamıyolar...
Bi kaç kez söyledim ama anlamıyolar...
Çok haklısınız. Eşiniz bir şey demiyor mu bu duruma. Hayır kalmasının manası ne .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?