Yatılı görümce

Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...
Anlamazlar uğraşmayın. İlk mesajınızı düzenleyin bu şekilde, belki anlarlar. ...

Ayyy kadın defalarca yazdı, görümce çocuğa baktığı için kalmıyor, gündüz zaten babaannenin evinde bakılıyormuş, görümce akşam gelip konu sahibinde kalıyormuş! Gereksiz yere , keyfi yere. Anladınız mı acaba

Hep şaşırmışım hem çocuk bakılsın
hem rahatım bozulmasın öyle olmuyor işte genelde rahatlık bozuluyor maddi ve manevi sende buna hazır olmadan doğurmuşsun belli ayrıcada çok bencilsin yarın çocuk büyüyünce onların yüzünede bakmazsın ve ne yaptılar ki dersin günümüz insan vefasız ve bencil

Ben konusahini haklı buldum.Akşam zaten anne evde,sabaha kadar kendi ilgilenmek istiyor,sabahta kayınvalidesine kendi bırakabilir çocuğunu.Burada görümcenin vazifesi ne anlamadım ?Kadın bildiğin zaman geçirmek için her akşam gelip gelip kalıyor.Ben bu kadar samimiyetten hoşlanmam,kendi kardeşim bile olsa,istemem yani.

Soyleyin bence ya da esinize soyleyin o soylesin. Ne alaka hergun kalinir mi bakmak icin bile olsa kalinmaz arada zaten 5dk varmis. Insanlarin bi ozel hayati var belki esinle zaman gecireceksin belki cocugunla oynayacaksin. isten gelince ayaklarini uzatip bi dinlenmek ister insan rahat olmak ister bu ne hergun hergun

Ne var bunda kalsın, katlan diyenlere hayret ediyorum.
Çocukları var diye iki bireyin özel hayatı olamaz mı? Haftaiçi kalmış yetmemiş haftasonu da kalacakmış. Olur mu öyle şey.

İlla kv nin bakması gerekiyorsa;
Eşin güzellikle söylesin annesi de yanındayken, abla sen kendini yorma biz sabah bırakırız. Böyle senin de bizim de düzenimiz olmuyor.
Eğer bundan anlamazsa, 1 hafta izin alın, evde bakın sonra izin bitince haber vermeyin, direkt kendiniz götürün.

kusura bakmayın hanımlar ama madem çocuguna bakıyor katlanacaksın diyorsunuz yaaa ,
iyide kadın çocuga bakmıyor ki onlara yatmaya gidiyormuş ,
ne alaka yanii , okurken bana daral geldi , eşin mudahale edecek başka çaresi yok

Konu sahibi sizin yerinizde olsam , işi bırakır çocuğuma kendim bakarım net. Eşiniz düşünsün evin geçimini. Hem maddi açıdan destek olmak için çalışıcam hem de annesi torununa bakıyor diye laf isiticem. Oldu.

Ay kk hatunları bazen neden okumadan yorum yapıyorlar. okumak -her anlamda- bu kadar mı zor yani?
her sayfa da ayrı ayrı özet de geçilmiş. pes yani. yine bilmeden yorumlar.
konu sahibi eşinle paylaş bu durumu. senin düşündüğün kadar o da düşünsün bazı şeyleri.

valla hiç yapmazdım ama birinizi seçmem lazımdı hanım efendi okuma yazmanız var mı sizin !!!
kadın ne demiş bak alfabe öğretmeyelim sana şimdi ..
DEMİŞKİ,,,,,
görümcem çocuğa bakmıyor

ben işten gelince gelip bizde yatıyor KEYFİ

biz sabah kayınvalideme götürüyoruz çocuğu KAYNANAM BAKIYOR demiş...

görümce normalde de evinde yatmıyormuş ısrarla

abileri ve ablalarına gidip kalıyormuş

şimdi de konu sahibinde kalmaya başlamış

ANLADINIZ MI???

sizin üzerinizden sizin gibi yorum yapan tüm okuma problemi çeken
miyop olur hipermetrop olur astigmat olur gerçekten okuması yoktur
tüm kk üyelerine gelsin.

EDit:şu akıllı telefonların çıkması beleş internetlerin var olması gerçekten çok kötü ,refah düzeyini tırmalayacağız derken gittikçe çöküşe geçmiş bir millete dönüştük heyhaaaat

Son düzenleme:
Neden kendi evinde kalmiyor?Diger msajinizda bizde kalmasada kaynimda kuzeninde kalir veya kalacak bir yer bulur demissiniz evle ilgili bir sorunumu var yani insan en cok kendi evinde ozgurdur rahattir mecburiyet disinda cogu kisi baaka yerde kalmayi pek sevmez evde kalmak istemeyisinin sebebi ne aile kavgasi cok ondanmi kaciyor?surekli hirgur halinde oldugu kardesmi var? Evdeyken surekli sorumluluk veriliyor ev isi yemek vs kendi evleri konfor olarak sizinkinden farklimi (orn yazin klima kisin daha iyi isinma gibi)Vardir bir sebebi muhakkak onu bulursaniz belki cozumde bulursunuz

Edit:Yasta 45 mis hani genc olsa dusuncesiz diyecegimde vardir bir sorunu diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Ben 4 aylıkken bırakıyorum. Ölsem de affetmeyecegim onları.

Bebek varsa gerekirse diğer aile üyelerinede sabır göstereceksin nede olsa annesi bakıyor kızınıda evden kovamazsın öyle herşey mükemmel ve planla gidecek diye hayal etmemek gerek hani bazı kadınlar herşeyi mükemmel ister ya ,çok ararsınız o mükemelliyeti !

bence açık açık konuşun ya da eşiniz konuşsuk. 5 dk mesafeye çocuk götürmek için neden sizde kalıyor ki?

Tşk ederim sonunda beni anlayan biri çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…