Yatılı görümce

Haklısın bence
Akşama kadar çalış eve git gorumceyle otur
Kocanla ozelin kalmaz
Evine gitsin akşamları , konusmalisin

Sormama gerek yok 45 yaşında insan kendi düşünür bazen biz çalışmadığımız günler bile bizde kalır...o zaman daha çok çıldırıyom

Peki neden kalıyor

Belki de size arkadaşlık ettiğini hoşlandığınızı vs düşünür

Mesela görümcemler akşam bize gelir arada habersiz vs benin tm akşam planım alt üst olur ama bunu ona söylemediğim için o bilmez

Sık gelince işim vardı vs desem de duş alma olanının yahut iş planının bozulduğunu bilemez aksine sohbet muhabbet çay kahve iyi bir akşam geçirdiğimizi düşünür evet akşam iyi geçse de benim planların bozulmuş olur

Çözüm neden bizde kalıyorsun diye sormak belki o haftasonu da size yardımcı olduğunu düşünüyor işte o kıza bakıyor siz ev işi yapıyorsunuz diye düşünüyor ya da o da evde sıkılıyor sizinle muhabbet etmek istiyor

Onun düşünmesini beklemeyin ona açıkça sorun

Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...

Daha kaç kere yazmanıza gerek yok huyumdur konuyu okur yorumlara da bakarım, farzedinki bakmadım, konu başlığı ne anlatıyorsa insanlar ona yorum yapıyor. Ben bu kısmı da anlayarak yorumladım zaten, siz çocuğunuza baktırarak zaten bu özgürlüğü tanımış oluyorsunuz herkes birbirini bi şekilde kullanmaya çalışıyo işte.

Çocuğuma bakilacaksa mecburum görümceye, bir bakıcı 1500 den aşağı gelmiyor, bir de nazı kaprisi oluyor ki, bir yalvarmadigin kalıyor gidivermesin diye. Yanı demem o ki konu sahibi kendine dert çıkarmasın, güzel güzel geçinip gitsin, arkadaş olsun işte ne güzel yardımcı genç kız. Insanların ne dertleri var, aile iyidir.

Demedi kaynanam ben ona göre işe girdim zaten emri vaki yapmam kimseye...

Ben burda empati yapmadan konuşan arkadaşları da anlamıyorum yardımcı olmak için mi üstüne çullanmak için mi bu sayfayı takip ediyorlar acaba ?

Yakın olduğu için ben kızımı götürsem bile uyanmıyo neden bu olamaz emri vaki yapılıyo halan bugün sizde kalcak bilmem ne bizde kalmasa diğer yiğenine bakmaya gidiyo sözde oda 15 yaşında bu arada...oda olmadı kaynımlarda kalıyo geceye kadar oturuyo onlar teklif etsinde kalıyım diye yada kaynanam diyo sen burda kal felan

Gorumceniz biraz çok özür dileyerek yazıyorum beyinsel özürü falan mı var
Kaynana kendi evinde istemiyo kendi evinede gitmiyo kafasına göre canı istediği yerde kaliyo hani yaşı 45 olgun bi kadın olması nerde kalinip kalinmayacagini anlaması lazım

Anlamıyo işte malesef...

Ama işte 45 yaşında aksi biriymiş annesi bile evden göndermeye çalışıyormuş baksanıza.
Yani kolay değil biriyle aynı evde yaşamak.
Evlerin arası 10 dk zaten kalmasına hiç gerek yok kv işgüzarlık yapıyor hani uzak bi ilde falan olur anlarım da öyle de değil.

Bakmasalar da bakmiyor diye eşinizin başını yiceksiniz. Millet usandi torun bakmaktan yeğen bakmaktan. Ben olsam kimsenin çocuğuna bedava bakmam. Bayılıyor kalmaya demissiniz de bana hic oyle gelmedi.cok rahatsiz iseniz bence isten tamamen çıkın. Benim de kızım 3.5 yasinda. Ben de çalışıyorum. Sabah erkenden çıkıyorum evden. Krese veriyorum. E biraz paraya kiyin siz de madem. Hem cocuguma baksinlar hem suratlarini gormeyeyim..eee..ustune para da versinler mi?

Bence konunuzu guncelleyin bu haliyle demek istedikleriniz anlasilmiyor.
Gorumcenin cocuga bakma durumu net degil kv de bakiyor da olabilir.

Neden surekli kizini evden sepetlemeye calisiyor anlamadim

Gorumce de orta yasli bir insan kendi evi varken gocebe gibi dolaniyor

Vallahi konuyu çok anlamadim evler yakin 5 dk mesafe
Gorumce çocuğa bakıyor bu yüzden konu sahibinin evde kaliyor
Ama sabah kalkıp çocuğu annesine götürüyor
ya tamamen çocuk kendi evinde kalsın gorumce gelmeye devam etsin
Ya kiz kendi evinde kalsın gündüz annenin evinde kalip gece abiye gelmek de değişik

O zaman kaynanan kızıyla anlaşamıyor gece evde istemiyor yada cidden arkadaşların yazdığı gibi kaynana kayinpeder yalniz kalmak istiyorlar ☺

Haklısınız düzelttim biraz

kocanız hakkında söylediğiniz ailesi zemini hazırlasaydı ben de şimdi çalışmak zorunda kalmazdım, çocuğuma bakardım laflarınız hiç hoş değil. iki insan evleniyorsa bu iki kişinin maddi ve manevi olgunluğa ulaşmış olması gerekir. yok eğer bu olgunluğa erişmeden evleniyorsanız mesela işsizken, parasızken vs evleniyorsanız o zaman bunların sonucuna katlanmayı göze aldığınız varsayılır. beş kuruş olmadan evlenme kararı alıp "ben onu seviyorum, razıyım" diyen insanların sonradan "ailesi bir şey yapmadı, biz fakirdik bütün yuvamızı kendimiz kurduk ühü ühü" demek komik duruyor. sonuçta evlilik çocuk oyuncağı değil diye boşuna dememişler. siz kocanız için zeminini sağlam yapmamışlar derseniz millet de size neden evlendiniz, zemini sağlam olanını bulup evlenseydiniz o zaman der. ya da adamın ailesine laf edeceğinize sizin kendi aileniz sizin zemininizi sağlam yapsaymış da sizin zenginliğiniz ile rahat bir hayat ve evlilik sürseydiniz o zaman derler. bu yanlış yorumunuz yüzünden tepki alıyorsunuz ve haklı bir tepki bu. onun dışında görümce sizde gereksiz yere kalıyorsa ki anladığım kadarıyla öyle, evine gitmeli. 45 yaşında galiba? 45 yaşında bir kadının evi barkı, kurulu bir düzeni yok mu? neden sizde?

Haklısınız biraz kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim bu konuda...yok hiç evlenmedi...ailesinin evindede kalmıyo sürekli birinde kalıyo kardeşlerinin...

O zaman kaynanan kızıyla anlaşamıyor gece evde istemiyor yada cidden arkadaşların yazdığı gibi kaynana kayinpeder yalniz kalmak istiyorlar ☺

Ya nerden baksan tuhaf gorunuyor.
Kaynana kizini evden postalamaya calisiyor ama gunduz eve gidiyor sonucta gorumce.
Sadece geceleri baska yerlerde kalmasini istiyor bu durumda
Gece ne zarari olacak uyku halinde herkes anlamadim.
Gunduz postalamaya calissa normal de gece olmasi cok bilinmeyenli denklem gibi
Gulesim geliyor durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…