- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Sormama gerek yok 45 yaşında insan kendi düşünür bazen biz çalışmadığımız günler bile bizde kalır...o zaman daha çok çıldırıyom
Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...
Çocuğuma bakilacaksa mecburum görümceye, bir bakıcı 1500 den aşağı gelmiyor, bir de nazı kaprisi oluyor ki, bir yalvarmadigin kalıyor gidivermesin diye. Yanı demem o ki konu sahibi kendine dert çıkarmasın, güzel güzel geçinip gitsin, arkadaş olsun işte ne güzel yardımcı genç kız. Insanların ne dertleri var, aile iyidir.Arkadaşlar konu sahibinin üzerine gereksiz gidiliyor.
Allah aşkına siz ister nisiniz evde hergun gorumce olsun .
Ben kendi kardeşimi bile istemem yahu herkesin kendi düzeni var.
Ha çocuğa bakma konusunda hakkı verilebilir veya gorumce ya da kv en baştan bakmayız deselerdi insanlarda ona göre bi önlem alırdı.
Arkadaşlar konu sahibinin üzerine gereksiz gidiliyor.
Allah aşkına siz ister nisiniz evde hergun gorumce olsun .
Ben kendi kardeşimi bile istemem yahu herkesin kendi düzeni var.
Ha çocuğa bakma konusunda hakkı verilebilir veya gorumce ya da kv en baştan bakmayız deselerdi insanlarda ona göre bi önlem alırdı.
Ben burda empati yapmadan konuşan arkadaşları da anlamıyorum yardımcı olmak için mi üstüne çullanmak için mi bu sayfayı takip ediyorlar acaba ?Görümcem bakmıyo zaten akşam geliyo 9 gibi sabah kızom kalkınca gidiyolar bende anlamıyorum. Gecede yanına almıyo kayınvalidem bu sefer başka yere yolluyo kalsın diye kaynımgile yada diğer evli görümceme...bizde bahane var ondan yolluyo...
Konunun tüm yorumlarını okudum.yeminle şiştim
Konu sahibi arkadaşım yanlış iki yorumun yüzünden şuan tepki alıyorsun. Onun haricinde ben seni haklı buldum.
Ama şu da aklıma geliyor çocuğunun uykusu bölünmesin diyemi acaba görümcem kalma kararı aldı sizde. Yanı sabah siz uyandirmayinda uyanınca alıp gitsin diye..Tabi böyle olsada size danışılması oda başka bir mevzu.
Biraz bekleyin bakalim devam edecekmi kalmaya. Olmadı tatlı bir dille böyle bizde kalıyorsun düzenini bozuyorsun üzülüyorum.Cocugumu ben sabah getiririm istersen . Sen düzenini bozma diye bir konuşma mi yapsanız.
Gorumceniz biraz çok özür dileyerek yazıyorum beyinsel özürü falan mı varYakın olduğu için ben kızımı götürsem bile uyanmıyo neden bu olamaz emri vaki yapılıyo halan bugün sizde kalcak bilmem ne bizde kalmasa diğer yiğenine bakmaya gidiyo sözde oda 15 yaşında bu arada...oda olmadı kaynımlarda kalıyo geceye kadar oturuyo onlar teklif etsinde kalıyım diye yada kaynanam diyo sen burda kal felan
Gorumceniz biraz çok özür dileyerek yazıyorum beyinsel özürü falan mı var
Kaynana kendi evinde istemiyo kendi evinede gitmiyo kafasına göre canı istediği yerde kaliyo hani yaşı 45 olgun bi kadın olması nerde kalinip kalinmayacagini anlaması lazım
Ama işte 45 yaşında aksi biriymiş annesi bile evden göndermeye çalışıyormuş baksanıza.Çocuğuma bakilacaksa mecburum görümceye, bir bakıcı 1500 den aşağı gelmiyor, bir de nazı kaprisi oluyor ki, bir yalvarmadigin kalıyor gidivermesin diye. Yanı demem o ki konu sahibi kendine dert çıkarmasın, güzel güzel geçinip gitsin, arkadaş olsun işte ne güzel yardımcı genç kız. Insanların ne dertleri var, aile iyidir.
O zaman kaynanan kızıyla anlaşamıyor gece evde istemiyor yada cidden arkadaşların yazdığı gibi kaynana kayinpeder yalniz kalmak istiyorlar ☺Görümcem bakmıyo zaten akşam geliyo 9 gibi sabah kızom kalkınca gidiyolar bende anlamıyorum. Gecede yanına almıyo kayınvalidem bu sefer başka yere yolluyo kalsın diye kaynımgile yada diğer evli görümceme...bizde bahane var ondan yolluyo...
Bence konunuzu guncelleyin bu haliyle demek istedikleriniz anlasilmiyor.
Gorumcenin cocuga bakma durumu net degil kv de bakiyor da olabilir.
Neden surekli kizini evden sepetlemeye calisiyor anlamadim
Gorumce de orta yasli bir insan kendi evi varken gocebe gibi dolaniyor
kocanız hakkında söylediğiniz ailesi zemini hazırlasaydı ben de şimdi çalışmak zorunda kalmazdım, çocuğuma bakardım laflarınız hiç hoş değil. iki insan evleniyorsa bu iki kişinin maddi ve manevi olgunluğa ulaşmış olması gerekir. yok eğer bu olgunluğa erişmeden evleniyorsanız mesela işsizken, parasızken vs evleniyorsanız o zaman bunların sonucuna katlanmayı göze aldığınız varsayılır. beş kuruş olmadan evlenme kararı alıp "ben onu seviyorum, razıyım" diyen insanların sonradan "ailesi bir şey yapmadı, biz fakirdik bütün yuvamızı kendimiz kurduk ühü ühü" demek komik duruyor. sonuçta evlilik çocuk oyuncağı değil diye boşuna dememişler. siz kocanız için zeminini sağlam yapmamışlar derseniz millet de size neden evlendiniz, zemini sağlam olanını bulup evlenseydiniz o zaman der. ya da adamın ailesine laf edeceğinize sizin kendi aileniz sizin zemininizi sağlam yapsaymış da sizin zenginliğiniz ile rahat bir hayat ve evlilik sürseydiniz o zaman derler. bu yanlış yorumunuz yüzünden tepki alıyorsunuz ve haklı bir tepki bu. onun dışında görümce sizde gereksiz yere kalıyorsa ki anladığım kadarıyla öyle, evine gitmeli. 45 yaşında galiba? 45 yaşında bir kadının evi barkı, kurulu bir düzeni yok mu? neden sizde?
O zaman kaynanan kızıyla anlaşamıyor gece evde istemiyor yada cidden arkadaşların yazdığı gibi kaynana kayinpeder yalniz kalmak istiyorlar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?