Yatılı görümce

Bulmuşsun cocuguna bedavadan guvenilir bakacak kisiler bik bik sikayet...
Ver kardesim parasini yolla krese madem...
Cikin su piremses modundan...

Bn herşey bnm istediğim gibi olacak demiyorum zaten ayrıca gezip tozabilir ben ona dedim ben senin özgürlüğünü çalamam benim rahatım için kızıma bakmak zorunda değilsin ben kaynanama emanet ediyorum çocuğu dedim.kaynanamda yorulmuşmu bilmiyorum ben ile başlamadan ona sordum zaten bakcaksan çalışcam diye oda kabul etti...

Kim ne derse desin başlığı okuyunca korku filmi fragmani izlemis gibi oldum kabus resmen. Sabahlari çocuğu alip annesine gidiyorsa aksam siz evdeyken gelmesine kalmasına hic hic gerek yok. Esinizle ne zaman basbasa vakit geçirebiliyorsunuz peki? Hangi ara? Ben olsam tatli dille "canim senin gelmene gerek yok sabah ben bırakırım" derdim. Kv israr ederse o ettikce ben de kendi düşüncemde israr ederdim. Bakıcıya güvenemiyorum diyip o alternatiften kaçmayın, hic mi yok gündüzleri gelip bakacak aksam siz gelince gidecek uzaktan yakından bi tanidik vs? Ya da tanıdık tavsiyesiyle birini bulmak?
Ya da bulunduğunuz şehirde halk eğitim kreşleri yok mu? Ücretsiz çocuğunuzu bırakabileceğiniz?

Bulmuşsun cocuguna bedavadan guvenilir bakacak kisiler bik bik sikayet...
Ver kardesim parasini yolla krese madem...
Cikin su piremses modundan...

Şikayet ettiğim bi durum yok nerenle okuyosun benim sorunum akşamları görümcemin bizde kalması ben gündüzleri zaten kızımı oraya götürüo akşamda alıyordum görümcem bnm evimde bakmıyo yani kapiş...

Eşimle cumartesi ve pazar başbaşa oda çocuk uyuduktan sonra vakit geçiriyoruz...birakabilcek kimsem yok. Halk eğitim kreşleride benim cevremde sordum kızımın yaşı tutmadığı için almıyolar...

Ben tatlı dille öyle desem anlamazlarki dedim bi kaç kere gerek yok sana zahmet olmasın ben sabah bırakırım diye anlamadılar....

Hayıe ben herzaman yaptığım gibi sabahları kızımı kendi kv bırakıp akşam kendi evime gelip dinlenmek ailemle vakit geçirmek istiyorum...
Gorumceniz bekar mi peki.? Bu zamana kadar kvdenize birakiyordunuz bu drumdan her iki tarafta memnun muydu. Demek ki bir problem olmus ki sizin eve görümce gelmiş bir anda. Ne alakysa..

Gorumceniz bekar mi peki.? Bu zamana kadar kvdenize birakiyordunuz bu drumdan her iki tarafta memnun muydu. Demek ki bir problem olmus ki sizin eve görümce gelmiş bir anda. Ne alakysa..

Bekar 45 yaşında bi ara kaldı baya bizde ben çalışmıyokende haftada 3 4 kere kalıyodu sonra diğer yiğenine bakıyodu 15 yaşında orda kaldı baya yine bize geldi....

Ne gerek var ya bes dakikalik mesafe icin her gun yatiliya mi kalinir. Aksama kadar calisiyorsunuz zaten esinizle hic mi basbasa vakit geciremeyeceksiniz. Hayret birsey millet baskasinin evine yerlesmek icin neyi bahane edecegini sasirmis artik.

Konuyu anlamayanlar olmus o yuzden haksiz bulmuslar. Gorumce zaten cocuga bakmiyo sabah konu sahibiyle evden cikiyo annesine goturuyo aksamda cocugu geri getiriyo bi nevi servis yapiyo. Konu sahibide hakli olarak ben birakirim alirim cocugu zaten 10 dk lik yol gelip kalmasina gerek yok diyor. Kirmadan soyle hergun gelip gitmene gerek yok ben getiririm diye. Cok sacma kalmasi.

Ben tatlı dille öyle desem anlamazlarki dedim bi kaç kere gerek yok sana zahmet olmasın ben sabah bırakırım diye anlamadılar....
O zaman "sana zahmet olmasın" kısmını söylemeden deneyin bence, onlari düşündüğünüz icin oyle dediginizi sanmasinlar rahatsizliginizi belli edin.

Bayılarak kalıyor canım bizde kalmassa evde kalmıyo zaten bi bahane buluyo kaynımlarda kalıyo bacısınsa kalıyo kuzeninde kalıyo ama evde kalmıyo....
Onun yaşında biri içinde eminim anne baba yanında kalmak zordur.
Ha ben bi mantık bulamadım bu işte o ayrı mesele. Yani siz giderken o gelip tüm gün çocuğa baksa anlarım. Ee sizde bırakıyormuşsunuz zaten giderken.
Beş gün değilde bir iki gün kalmasını çıtlatın eşinize.

Sizinde yalnız kalmaya ihtiyacınız var , ailesiniz.

Tum yorumlari okumadim. Sabah siz biraksaniz olmuyor mu? Ya da sabah gelip alsalar? Aksamdan kalmak bana biraz garip geldi. Oldu olacak kv kp size yerlessin evinizde baksinlar bebise..

Sevgili kk üyeleri, madem konuyu okumaya ve anlamaya üşeniyorsunuz neden cevap yazıyorsunuz?
Görümceyi ve kayinvalideyi hiç anlamadım. Bence kayınvalidenin olduğu bir ortamda açık açık sormak lazım. "Yaptıklarınız için teşekkür ederim, çok minnettarım ama benim yapabileceğim bir şey için neden evinin düzeninden oluyorsun?" Diye sorardım. 15 yaşındaki yeğeni bahane etmeye bakarsak bunun sonu yok gibi.

Valla kızlar sayfa 3 e kdr okudum ve sıkıldım konuda ki derdi bir kaç kişi anlamış geri kalan gorumceni istemiyorsun ama çocuğa baksın istiyorsun diye yazmış ve konu sahibinin kere açıklamış gereksiz yere yine kadin kadının düşmanıdır dan çıkıp resmen linç etmeye çalışmışsınız.

1-cocuga KV bakıyor
2-gorumce 45 yaşında evli değil
3 görümce millet de kalmayı seviyor bu konu sahibi olmasa bacisinda abisinden kalıyor
4 - KV ile konu sahibinin evi 10 dk

5 gereksiz yere kadının üzerine gidiyorsunuz annem yaşındaki kadının ne işi var evimde her gece ne alaka hadi desem ki evimde bakacak tamam da çocuğu alıp sabah KV geri gidiyor eeee niye geliyor 10 dk konu sahibi zaman kazansın diye hayır eleştiren grup KADİNBU SEKİLDE ALİSMİS

ve yine haklı konu sahibi eğer ki eşi herşeye yetisebilseydi kimse 1 yaşında çocuk bırakıp gitmez çalışmak zorunluluğu yok bir bayanın

Bu kdr komedi olamaz ya zihnin sadece konu sahibini topa tutmaya yönelmiş kadın diyor ki ben ise gidince gorumcemle KV ye gidiyorlar gereksiz yere konuyu başka yerlere cekiyorsunuz

Evet cidden, evi beş dakikalık mesafede birinin kalması çok anlamsız. Başka şehirden gelmiyor.
Akrabalık kriterleri benim için öyle. Bakıma muhtaç olunca kimse beklemeyecek o zaman yardım.

Evimde kalan kişi çocuğuma bakmıyo ben evdeyken geliyo aakşam bize kalıyo sabah kaynanama gidiyo adıda bakıyo oluyo beş dk var aramızda daha kaç kere yazayım...
Canım sen ne kdr yazarsan yaz ya kadın kadının düşmanı maalesef herkes.okumak istediği gibi okumuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…