- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Madem ben böyleyim neden tenezzül edipte konuma yorum yapıyosun ki? Bu işte bir tezatlik yok mu şekerimNasil olsa gideceksin hic burdakilerle kavga etme
Kocana kapa ceneni gelmiyorum diyebiliyor musun? Diyebilseydin helal olsun derdik
Ama sen kocana agzini acamayip bunun sinirini buradan cikariyorsun da kimse senin tirmalama tahtan degil
Keyfim öyle istediGergin tavrınız dikkatimi çekti. Yorumlardan da anladığım kadarıyla paylaştığınız her bi paylaşımda sizin konunuza yorum yapan herkese gergin agresif yaklaşımlarınız var. Çok önemli değilse nedenini sorabilir miyim? :)
Kişi kendinden bilir işi eşim ayda yılda bir şey istedi çok zorlasam götürmez ben güzellikle halletme derdindeyimO zaman hanımcı olurdu diretmezdi.Klasik yine koca köpek bana tripleri hepte öyle derler ne kadar huysuzsun denilince.
Yok artıkBiraz daha haksız bulunursanız evinde falaka var saçı görüneni yakalayıp yatırıyor diyeceksiniz gibi geliyor.
Ayol hiç mi eşofman altınız normal bir tişörtünüz yok
Tek nasl gıtcemTamam o zaman o kalsin kardesiyle sen git oteline. Hic sevmem milletinde evinde.
İnsanlarla bu şekilde konuşacaksaniz neden konu aciosunuz hanımefendi sorununuz neyle kimleyse gidin onunla çözün burayı mum torbası niyetine kullanmayın. Çattık ya.Keyfim öyle istedi
Kum torbası. Klavyenin azizliğine uğradım yineİnsanlarla bu şekilde konuşacaksaniz neden konu aciosunuz hanımefendi sorununuz neyle kimleyse gidin onunla çözün burayı mum torbası niyetine kullanmayın. Çattık ya.
Asıl ben çattım ya kötüysem yazmayın diyorm başka ne demem lazımİnsanlarla bu şekilde konuşacaksaniz neden konu aciosunuz hanımefendi sorununuz neyle kimleyse gidin onunla çözün burayı mum torbası niyetine kullanmayın. Çattık ya.
Ne demek türünün son örneği kadın inşallah kahveme tükürürBunlar türünün farklı versiyonu aşırılar
Niye kız sen put musun:) kocam bana tapıyor tatlım merak etme
Kendi kendinize buraya karalayip durun o zaman.Asıl ben çattım ya kötüysem yazmayın diyorm başka ne demem lazım
Kişi kendinden bilir işi eşim ayda yılda bir şey istedi çok zorlasam götürmez ben güzellikle halletme derdindeyim
Siz bu platformda linç yemeden bıkmadınız mı? Çoğu kişi elitinizle ilgili konuda size hak vermiyor. Hala bir umut yazıp duruyorsunuz. Pes doğrusu.Eltimde yatılı kalmak istemiyorum eşim zorla götürüuorrrrr 1 gece bari kal diyor stres yaptım rahat edemeyeceğimi biliyorum neden kalmak zorundayım kalacak o kadar çok yer var ki mesele başkasında kalmak olsa off nasl geçecek bugün kadinla ortak bir yönüm yok önceden samimiyetim yok eşime sinir oldum tatili mi bok edecek nasıl geçer ya koca bir gün
Madem ben böyleyim neden tenezzül edipte konuma yorum yapıyosun ki? Bu işte bir tezatlik yok mu şekerim
Düzgünce bi soru sordum sadece hemen bi terslemeler bişeyler. Konu sahibesi iyi mi gerçekten? yani klavyeden millete sallamak kolay gelio galiba ? Bu çirkefligini eşine de gösterse keşke. Şaka gibiSende herkese karşı pasif agresifsin hayatında pısık olduğuna o kadar eminim ki burda atıyorsun stress konu açma o zaman milletin canı sıkılıyor yazıyor işte çekirdek çerez konu sonuçta.
Keyfim istedi diye bir şey yok. Konunuza yorum yapanlara azarlar gibi cevap veremezsiniz.Keyfim öyle istedi
Ben bir iki konusuna denk geldim genellikle ya tersliyor yada hakaret ediyor.Düzgünce bi soru sordum sadece hemen bi terslemeler bişeyler. Konu sahibesi iyi mi gerçekten? yani klavyeden millete sallamak kolay gelio galiba ? Bu çirkefligini eşine de gösterse keşke. Şaka gibi
Düzgünce bi soru sordum sadece hemen bi terslemeler bişeyler. Konu sahibesi iyi mi gerçekten? yani klavyeden millete sallamak kolay gelio galiba ? Bu çirkefligini eşine de gösterse keşke. Şaka gibi
Biraz daha haksız bulunursanız evinde falaka var saçı görüneni yakalayıp yatırıyor diyeceksiniz gibi geliyor.
Ayol hiç mi eşofman altınız normal bir tişörtünüz yok
Kimseyi beğenmeyen burnu havada tiplere benziyorsunuz kusura bakmayınBeynin olsa bu yorumu yapmazsn ordan bakınca eltime bayılıyor gbi mi görünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?