Yatılı kalmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil olsa gideceksin hic burdakilerle kavga etme
Kocana kapa ceneni gelmiyorum diyebiliyor musun? Diyebilseydin helal olsun derdik
Ama sen kocana agzini acamayip bunun sinirini buradan cikariyorsun da kimse senin tirmalama tahtan degil
Madem ben böyleyim neden tenezzül edipte konuma yorum yapıyosun ki? Bu işte bir tezatlik yok mu şekerim

Kişi kendinden bilir işi eşim ayda yılda bir şey istedi çok zorlasam götürmez ben güzellikle halletme derdindeyim

Derken? Benim öyle sorunlarım yok. Taparlık sizde var. Çoklar sıkıntı, denge şart. Gözü kör olunca insan nemrut insanları fark edemiyor. Çok zorla o zaman burda ağlayacağına. Hiç inandırıcı değilsin.)

Siz bu platformda linç yemeden bıkmadınız mı? Çoğu kişi elitinizle ilgili konuda size hak vermiyor. Hala bir umut yazıp duruyorsunuz. Pes doğrusu.

Madem ben böyleyim neden tenezzül edipte konuma yorum yapıyosun ki? Bu işte bir tezatlik yok mu şekerim

Sende herkese karşı pasif agresifsin hayatında pısık olduğuna o kadar eminim ki burda atıyorsun stress konu açma o zaman milletin canı sıkılıyor yazıyor işte çekirdek çerez konu sonuçta.

Sende herkese karşı pasif agresifsin hayatında pısık olduğuna o kadar eminim ki burda atıyorsun stress konu açma o zaman milletin canı sıkılıyor yazıyor işte çekirdek çerez konu sonuçta.
Düzgünce bi soru sordum sadece hemen bi terslemeler bişeyler. Konu sahibesi iyi mi gerçekten? yani klavyeden millete sallamak kolay gelio galiba ? Bu çirkefligini eşine de gösterse keşke. Şaka gibi

Düzgünce bi soru sordum sadece hemen bi terslemeler bişeyler. Konu sahibesi iyi mi gerçekten? yani klavyeden millete sallamak kolay gelio galiba ? Bu çirkefligini eşine de gösterse keşke. Şaka gibi
Ben bir iki konusuna denk geldim genellikle ya tersliyor yada hakaret ediyor.

Bence gerçekten ne yapmamız lazım biliyor musun bu tür vukuatlı insanlara asla yorum yapmamalı kimse ve iyi hatırlamalıyız. Boş boş konu yazsınlar günlük olarak kullanıyorlar gerçekleri duyunca bir eleştiriye gelememe, gergin agresiflik, ukalalık. Yani özeleştiri yapabilmeyi diliyorum kendisine ve başka bir konu açtığın da yazmamayı tercih edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…