- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ablanızda olsa çok kalmayın. belki enişte istemiyor. adam ayağını uzatıp yatacak.Ablamda yatılı misafirim, bir an benim içinde böyle şeyler diyorlar mı diye düşündüm.
Ben de çok hoşnut değilim durumdan ama onlar çok ısrar ettiler. Yeni geldim ve şimdi gerçekten bende daha çok rahatsız oldumablanızda olsa çok kalmayın. belki enişte istemiyor. adam ayağını uzatıp yatacak.
kaç km uzaklıktan geldiniz, kaç gün kalacaksınız. ev durumu gibib ayaralarsınız.Ben de çok hoşnut değilim durumdan ama onlar çok ısrar ettiler. Yeni geldim ve şimdi gerçekten bende daha çok rahatsız oldum
Abovvv!Genç erkeği evinde 4 gün ağırlayan kocaya koca denmez. Gavat denir.
Valla pılını pırtısını lifini de koca olacak adama temizlettir yollasın çocuğu. Ayıp ya görenden ayıp.
Yok işte esimle çocukŞimdi çocukla siz evdesiniz, eşiniz işte öyle mi?
Siz bütün gün kahvaltıydı yemekti işti güçtü elin oğluyla berabersiniz ona hizmet ediyorsunuz.
Eşiniz evde yok. Ama neymiş, adam misafir seviyor.. Hah işte misafir seviyorsa otursun ağırlasın.
Ben de severim ama kararında.
Eşim evde yokken dıdısının dıdısı olan bir erkekle evde durmak istemem, hem de bebeğin varken.
Yatılı misafirliğin maksimum süresi 3 gündür bana göre.(anne babamızın yazlık evlerindeysek daha uzun olabilir) Kardeşlerden başkası da gelmez zaten, biz de gitmeyiz. İnsanları bıktırmamak lazım. Sevmediğim hiç bir insan yatıya gelmiyor bana, hepsi de ağırlamaktan zevk aldığım insanlar oluyor.
Zoraki işe gelemem,hatır için falan olur belki bazen ama sizinki aşmış sınırı.
Keyfen gelip kalıyor diyorum kimse okumuyor üstelik iki kaynım daha var biri yalnız yaşıyor gidip onda kalsın o zamanHayır şunu diyorum tabi ki kendince haklı olabilir ufak çocuğu da var ama karşı taraf da mecbur kalmış olabilir.
Kendimle ilgili söylerken de ben de çok yorgun oluyorum ama evime gelene ağız burun etmedim diyorum.
Gelen çocuğun her şeyi batıyor konu sahibine istemediği için olabilir istemeyebilir ama kendi kardeşi de olabilirdi yani.
İhtiyacı olan insana da yardımcı olunur haa ben yapıyorum bana madalya takın demedim.
Herkes kadına destek veriyor o gazla akşam kovsun çocuğu evden herhalde herkes bi rahatlar.
Biz kalmadik kimsede bende anlamadımYahu bu nasıl iş? Eşinizin ne biçim ailesi var 2 ayda bir sülaleden biri size yerleşiyor?
Acaba siz de onlara gidip kalıyorsunuz diye mi böyle yapıyorlar ki? Yani ben hiç duymadım böyle saçmalık. Misafir dediğin max 2 gün kalır o da 40 yılda 1 gelir. Eşiniz çok sosyal çok misafir seven biriyse bir daha konuşun misafir geleceği zaman siz ailenize gidin bebeğinizle. Döndüğümde de evi bıraktığım gibi temiz bulmak istiyorum canım deyin bye deyin çıkın gidin. Vallahi çekilecek dert değil. Ben çoktan anamın evine gitmiştim sizin yerinizde olsam ve misafir gidince çağır demiştim.
Mecbur musunuz yahu elin hayatınızda 1-2 defa gçrdüğünüz ailesini, çocuğunu ağırlamaya keyfinizi kaçırmaya. Ama eşinizle çok açık ve net konuşun bir daha sorun olmasın. Şimdi çözmezseniz bu kronik sorun olacak evlilik boyunca sizi takip eder. Siz onun sosyal, misafir severliğini kabul ediyorsanız o da sizin sevmediğinizi kabul edecek ve herkes için mutluluk verici bir sonuç bulacaksınız.
Bu arada ben olsam direk sorardım ‘biz ailece gezme planı yapacağız senin 1 gün kalacağını sanıyordum, ne zaman gideceksin ona göre plan yapayım’ derdim.
Birisi bebek diğeri keyfen yapılan birşey ne kadar saçma sapan konusuyorsunuzGece birde sesten dolayı milleti rahatsız etmek ayıp bence demişsiniz
Çocuğunuz geceleri uyanınca zir zir ağlamıyor mu ? E çocuğunuzu da susturun o zaman
Ben ev sorun demedim onu nerden okudunuzSizin ev bahaneleriniz hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Taşındınız. Hala ev sorun.
Keyfen gelip kalıyor diyorum kimse okumuyor üstelik iki kaynım daha var biri yalnız yaşıyor gidip onda kalsın o zamanmecbur olsa bile yani ki degil
Komşular sormaya başladı genç erkek eve girip çıkıyor desin. Bu ne ya? Ahlak nerede kaldı? Genç adam gezmeye gelmiş dalta.ak yıkanıyor ediyor ne bu ya ıyyy midem bulandı. Daha da gitmiyorsa babasına söylesin kocanız karıma ayıp oluyor diye.
Valla ben ben sınav senemde yoldan misafir döndüren insanım yatılı misafir hiç sevmem. Her şey çok pahalı bir de bu devirde misafirliğe gitmeye utanır insan.
Valla ben de 19 yaşındayken şehirler arası yol tepip çalışıyordum.vallahi ben de anlamadım
sanırsın misafir çocuk 15 yaşında ana baba yok sersefil sokakta yaşıyor
21 yaşında kocaman delikanlı
ben 21 yaşında üni mezunu kendi paramı kendim kazanıyordum ayol, bir de eve ekmek götürüyordum.
Valla ben de 19 yaşındayken şehirler arası yol tepip çalışıyordum.Bizim canımız yoktu herhalde.
Koca koca heriflere bebek muamelesi yapılması da aşırı sıktı artık.
Biri -ki bu biri epey yakınım olmalı- arayıp davet etmezse ne diye gidip milletin evine keyfi bir şekilde yayılayım ki? Arar, Rosa gel hayatım, çok eğleniriz, akşam yatmayız sabah da kalkmayız, birkaç gün azıtırız diye aleni bir şekilde kışkırtmazsa gitmem şahsen.valla yaa
biz mi çok enayiydik kız anlamadım ki
anam babam bana dedi ki kızım ist dışında kazanırsan valla yollayamayız aha ekonomimiz bu
daha yaşım 17
eve giren para çıkan para faturalar her halttan haberim vardı.
inan bu yaşımda -36- aklıma gelmez dur gideyim de amcamın oğlunun kaynında kalayım bir misafir etsinler beni falan demek... Hani bir ben de değildim biz kız başımıza hep böyleydik tüm lise grubu.
Yazdıklarımdan istemeyerek mi yaptığımı çıkardınız.İstekli olup olmadığını sormuştum idare etme durumunuzdan çok.
Evde ses yalıtımı kötü demişsiniz.Ben ev sorun demedim onu nerden okudunuz
Aradım kaynanmla kavga ettim basliycm oglununda misafirininde diye tepem atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?