Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben prima ya üyeyim ama numune nasıl göndriyorlar?

kızlar şeker yüklemesi yaptıracak warmı aranızda bana doktor 3hafta sonra gel dedi ama int cok zararlı oldgunu okudum şmdide bi yaşam koçu müştermle konustum sakın yaptırma diyo kararsızım siz ne yapıcaksınz?

Canım zararlı diyenler Canan Karatay'a inanlar sen şkr yüklemesi yaptırırsan ölmezsin ama yaptırmazsan bebeğin allah korusun karnında ölebilir. Evet zararlı ama bunun başka bir yolu yok. Bu konu yüzünden jinokologlar derneği Canan Karatay'a dava üstüne dava açıyorlar. Bir bebeğin hayatı sattıracağı bir kaç kitaptan daha mı değerli? Anlamıyorum bu kadını sadece bir dahiliye profu ama her konuda konuşuyor.

Hamilelik şekerinin normal şekerle ve genetikle alakası yok. Bu bebeğin için gerekli bir şey. Hele ki doktorun yaptırman taraftarıysa sakın internetteki çöp bilgileri okuma. Bir çok tanıdığı. Şeker yüzünden karnında bebeğini kaybetti.

Bende yaptırmayı düşünmüyorum..şekerli suyu içmek yerine bakılması gereken değerlere baktırıcam..zaten tatlıya,pastayla, kurabiyeyle asitli içeceklerle işim yok..Kilo almamak gerekiyormuş fazla..kiloyu dengede tutaabilirsem,yediklerini dikkat edersem sıkıntı yok.benim çevremde 2ark.yaptırmayı,bişeyde olmadı..bende kan değerlerine baktırıp öle yol alıcam

Kizlar bende kizima alışveriş yaptim biraz
15 lira ebebek yenidogan
15 lira ebebek yenidogan
6 lira ebebek 3-6 ay
6 lira ebebek 0_3 ay
Bunlar da butikbebeden. 0-3 3-6 6-9 olmak uzere birer tane aldim. Tanesi 20 lira ama 2 alana 3. Hediye yani 3 tanesi 40 liraya geldi

Ben doğurduğumda da çok sıcaktı kısa kollu bir sürü alttan çıtçıtlı body tavsiye ederim. Bir de tulum alırken dikkat edilecek nokta ortadan çıtçıtlı olsun. Ben şık diyen yandan almışım hep çok zorlandım bir bacağını sokarken. Güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. En son çantasını aldım onu yazıyordum demin. Onu da tavsiye ederim Cocomamma çok tatlı renkleri bi de baya kullanışlı.
Mama sandalyesine çok para verdim bence gerek yokmuş ikea yeterli.
Araba bugaboo bee tavsiyem
Bir de ev tipi ana kucağı al mutlaka ben almadım belim çıktı.
Sevgiler

Hepsi çok güzelmiş,güle güle giysin inşallah..yalnız pamuklu mu değil mi netten bebek için ben bişey alamam gibi gelio.illa elime alıp bakmam lazım.özellikle ilk aylar için

Guzel günlerde gitsin inşallah minigin. Çok şirinler

cok ciciler kızım olsaydı şu kraliçe taçlı kıyafetlerden alıcaktm ama olsun oğlumada kral tacı olandan alırım kurabiyelerimizide kraal tacından yapıcaz :)))

Hepsi çok güzelmiş,güle güle giysin inşallah..yalnız pamuklu mu değil mi netten bebek için ben bişey alamam gibi gelio.illa elime alıp bakmam lazım.özellikle ilk aylar için
tatlım ebebek e sürekli gittiğim için aldıklarımın kalitesini biliyorum
o yüzden tereddütsüz aldım

Guzel günlerde gitsin inşallah minigin. Çok şirinler
teşekkür ediyoruz

cok ciciler kızım olsaydı şu kraliçe taçlı kıyafetlerden alıcaktm ama olsun oğlumada kral tacı olandan alırım kurabiyelerimizide kraal tacından yapıcaz :)))
oğluşunu minik kral yaparsın sende annesi

bu arada kızlar ben bebişime gönlüme göre havlu bulamadım halaa
baktıklarım çok sert geliyo dokununca
ebebek te babyneo marka var bambu havlu
yumuşacık çok beğendim ama üzerinde erkek bebek var
kızlısını bulamadım

bnde bornozlu takımmı yoksa tek havlumu konsnda kararsızm ebebektekine bnde bakıym bi

bnde bornozlu takımmı yoksa tek havlumu konsnda kararsızm ebebektekine bnde bakıym bi
bornozluya erken diye düşünüyorum ben
1 yaşına kadar biraz zor giydirmek
çocuğun biraz ayaklanması lazım sanki
ebebekteki müthiş yumuşaktı tavsiye ederim
sırf üzerinde erkek çocuğu var diye almadım

kızlar ebebek ürünlerim geldi şimdi
kumaşları çok güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…