- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
ben prima ya üyeyim ama numune nasıl göndriyorlar?Ben bebek için özel çamaşır deterjanı almıycam canım ilerde alışması çok zor oluyor ve hayatının sonuna kadar bebek deterjanıyla uıkanamaz makinenin ayarı var zaten bebek kıyafetleri diye o yoksa bile makineniin durlama ayarı varsa en az dört kez durlamak yeterli. Bulaşık için de almıycam detrerjan yine bulaşık makinemin ekstra hijyen programı var bebek olunca onu çalıştırıcam zaten parlatıcı bölümüne beyaz sirke koyuyorum kendimiz için de nöyle kimyasalları en aza indiriyoruz.
Ben sadece sışarı çıktığımızda kullanmak için ıslak mendil alıcam ev için küçük kaplar alıpmbüpopuşunu organik pamukla temizlemeyi planlıyorum. Zaten yaz bebeği bizimkiler göbeği düştükten sonra geceleri de rahat uyuması için her akşam yıkamak gerekecek hem pişik olmayacak hem de rahatca uyuyacak miniklerimiz.
Pişik kremi için ne olur ne olmaz destini ydi sanırım adı %40 çinko olan krem var onu kullanıcam bu kremi şu an kendi yüzünüze de sürmenizi öneririm cilt lekelerine daha iyi gelebilecek hiçbir şey yok piyasada.
Bir de şu huggies prima ve molfix in sitelerine üye olun numune ve tanıtım yolluyorlar bazı bebeğe prima iyi gelirken bazısına huggies iyi gelebiliyor. Denemeden bilemeyeceğimiz için bebek bezİne stok yapmayı düşünmüyorum.
Şampuan için de en güzeli köpük olanlar diye araştırdım onu biraz daha araştırmam gerekecek ama o konuda siz bildiğinizi yapın :)))
kızlar şeker yüklemesi yaptıracak warmı aranızda bana doktor 3hafta sonra gel dedi ama int cok zararlı oldgunu okudum şmdide bi yaşam koçu müştermle konustum sakın yaptırma diyo kararsızım siz ne yapıcaksınz?
Daha bende erkek bekliyordum nasip ışte inşallah ikinciler öyle olur hayırlı evlat olurlar insallahhh :))Okadar çok kız istedimki saglikli olsun gerisi onemli degil bende ogluşumu bekliyorum :)
Bende yaptırmayı düşünmüyorum..şekerli suyu içmek yerine bakılması gereken değerlere baktırıcam..zaten tatlıya,pastayla, kurabiyeyle asitli içeceklerle işim yok..Kilo almamak gerekiyormuş fazla..kiloyu dengede tutaabilirsem,yediklerini dikkat edersem sıkıntı yok.benim çevremde 2ark.yaptırmayı,bişeyde olmadı..bende kan değerlerine baktırıp öle yol alıcamkızlar şeker yüklemesi yaptıracak warmı aranızda bana doktor 3hafta sonra gel dedi ama int cok zararlı oldgunu okudum şmdide bi yaşam koçu müştermle konustum sakın yaptırma diyo kararsızım siz ne yapıcaksınz?
Düşük tehlikem var 4 gundur hastanedebyatiyorum serumlar igneler ins oglum bni birakmazDaha bende erkek bekliyordum nasip ışte inşallah ikinciler öyle olur hayırlı evlat olurlar insallahhh :))
ayyy inşallahhh canım alllah sıfanı versın...Düşük tehlikem var 4 gundur hastanedebyatiyorum serumlar igneler ins oglum bni birakmaz(
Düşük tehlikem var 4 gundur hastanedebyatiyorum serumlar igneler ins oglum bni birakmaz(
Saol inş :)ayyy inşallahhh canım alllah sıfanı versın...
Saolun allah razi olsunn.. :/Çok geçmiş olsun. Birakmaz inşallah annesi. Rabbim YARDIMCINIZ olsun.
Hepsi çok güzelmiş,güle güle giysin inşallah..yalnız pamuklu mu değil mi netten bebek için ben bişey alamam gibi gelio.illa elime alıp bakmam lazım.özellikle ilk aylar içinKizlar bende kizima alışveriş yaptim biraz
Eki Görüntüle 1370407 15 lira ebebek yenidogan
Eki Görüntüle 1370408 15 lira ebebek yenidogan
Eki Görüntüle 1370409 6 lira ebebek 3-6 ay
Eki Görüntüle 1370410 6 lira ebebek 0_3 ay
Eki Görüntüle 1370413 Eki Görüntüle 1370414 Eki Görüntüle 1370415 Bunlar da butikbebeden. 0-3 3-6 6-9 olmak uzere birer tane aldim. Tanesi 20 lira ama 2 alana 3. Hediye yani 3 tanesi 40 liraya geldi
Kizlar bende kizima alışveriş yaptim biraz
Eki Görüntüle 1370413 Eki Görüntüle 1370414 Eki Görüntüle 1370415 Bunlar da butikbebeden. 0-3 3-6 6-9 olmak uzere birer tane aldim. Tanesi 20 lira ama 2 alana 3. Hediye yani 3 tanesi 40 liraya geldi
cok ciciler kızım olsaydı şu kraliçe taçlı kıyafetlerden alıcaktm ama olsun oğlumada kral tacı olandan alırım kurabiyelerimizide kraal tacından yapıcaz :)))Kizlar bende kizima alışveriş yaptim biraz
tatlım ebebek e sürekli gittiğim için aldıklarımın kalitesini biliyorumHepsi çok güzelmiş,güle güle giysin inşallah..yalnız pamuklu mu değil mi netten bebek için ben bişey alamam gibi gelio.illa elime alıp bakmam lazım.özellikle ilk aylar için
teşekkür ediyoruzGuzel günlerde gitsin inşallah minigin.Çok şirinler
oğluşunu minik kral yaparsın sende annesicok ciciler kızım olsaydı şu kraliçe taçlı kıyafetlerden alıcaktm ama olsun oğlumada kral tacı olandan alırım kurabiyelerimizide kraal tacından yapıcaz :)))
bnde bornozlu takımmı yoksa tek havlumu konsnda kararsızm ebebektekine bnde bakıym bibu arada kızlar ben bebişime gönlüme göre havlu bulamadım halaa
baktıklarım çok sert geliyo dokununca
ebebek te babyneo marka var bambu havlu
yumuşacık çok beğendim ama üzerinde erkek bebek var
kızlısını bulamadım
bornozluya erken diye düşünüyorum benbnde bornozlu takımmı yoksa tek havlumu konsnda kararsızm ebebektekine bnde bakıym bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?