Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşimde cok kız istiyo bnde kız istedğmz içn kız hssdyrm ama ekşi istemiyo cnm kısmett : )
Ayy bnde eksi yemiyrm.bulantilarmda coktu tost elma domates takiliyrdm.gunlerdrde burnuma zararli bsy kokuyrdu artk dayanamayip bgn yedm pf

Ayy bnde eksi yemiyrm.bulantilarmda coktu tost elma domates takiliyrdm.gunlerdrde burnuma zararli bsy kokuyrdu artk dayanamayip bgn yedm pf
ay bende 3 hafta ekmek arası domates peynirle beslendim resmen
çok şükür azaldı benim
şimdide değişik değişik huylarım başladı
kendi evimin kokusundan tiksiniyorum
hergün silip süpürmeye başladım yaa

aslında beklemek en sağlıklısı
arkadaşıma kız dedi
kız hevesle gitti bir sürü kıyafet aldı pembe pembe
1 ay sonra yanılmışız erkek dedi
o daha kötü
sonuçta insan kaptırıyor kendini
8.ayinda anneme erkek kardesm icn kiz dediler dogdgnda erkek demsler annm bu cocuk bnm degil galiba bana kiz demslerdi dems.annm hic ultrasnda cnsiyete inanamiyr:

8.ayinda anneme erkek kardesm icn kiz dediler dogdgnda erkek demsler annm bu cocuk bnm degil galiba bana kiz demslerdi dems.annm hic ultrasnda cnsiyete inanamiyr:
doğrudur valla teyzeme de kız dediler erkek çıktı
bizde şaşırmıştık
çok inanmamak lazım
ama iyi bir doktor bebeğin kemik yapısından bile anlayabiliyormuş

cnm benm smdiye kdr hiç bulanmadı midem hiç kusmadım da ama bazılarnn 3. aydan başlarmış bnmde 2 gundr midem bulanmya basladı anlamadm :s ama yemeye tam gaz dewam nolucak halimiz hiç belli değill

Bndede tembellik basladi aksne.midem bulanck diyede mutfaga giremiyrm pek.evdeki deterjnkar sabnlrdan parfmlerden hala tiksiniyrm.bunada sukur onceden bulantidn halszlikten disari cikamiyrdm yemk yiyemiyrdm

cnm benm smdiye kdr hiç bulanmadı midem hiç kusmadım da ama bazılarnn 3. aydan başlarmış bnmde 2 gundr midem bulanmya basladı anlamadm :s ama yemeye tam gaz dewam nolucak halimiz hiç belli değill
Yok yok def et psikoljik de falan.arkadsm berbat bsy.su icemiosn en sevdgn seylerden tiksiniosn.sen yemeye devm et yiyememktn iyidr.masallah de bulntm yok de beyne sinyal gnder falan:)

inş bulanmaz canım yaa berbat bişey
ye ye can boğazdan gelir
Bndede tembellik basladi aksne.midem bulanck diyede mutfaga giremiyrm pek.evdeki deterjnkar sabnlrdan parfmlerden hala tiksiniyrm.bunada sukur onceden bulantidn halszlikten disari cikamiyrdm yemk yiyemiyrdm
bende öyleydim cnm
1,5 ay çok çektim bulantıdan mutfağa adım atamazdım
şükür azaldı
şimdi de evden tiksiniyorum işte
el mecbur yapıyorum valla
kendi evimde duramıyorum yoksa

Yok yok def et psikoljik de falan.arkadsm berbat bsy.su icemiosn en sevdgn seylerden tiksiniosn.sen yemeye devm et yiyememktn iyidr.masallah de bulntm yok de beyne sinyal gnder falan:)
ama smdiye kdr 2 kilo aldımmm siz hiç almamışsnzdr emnm : ))))

Özgecim aynıyız bende 12+3 üm:) Renitsadan sonrada biz öğreniriz artık cinsiyeti:)
ay siz benden önce öğrenirsiniz
benim doktor biraz ağırdan alıyo sanki
aralığın başında gidicem ben kontrole
sakın benden önce gitmeyin

ay siz benden önce öğrenirsiniz
benim doktor biraz ağırdan alıyo sanki
aralığın başında gidicem ben kontrole
sakın benden önce gitmeyin

Ben 25 kasımda gidicem söylerse öğrenirim yoksa bidaha ki randevuya artık:)

hadi bakalım hayırlısı
kızlar ben kaçıyorum artık
malum mesai bitmek üzere
pazartesi görşmek üzere
kendinizie ve bebişlerinize iyi bakın

Özgecim aynıyız bende 12+3 üm:) Renitsadan sonrada biz öğreniriz artık cinsiyeti:)
inşallah cnm benmki normalde bata göre 11+5 aama ultrasona gore 12+3 bnm randevu 6 aralık cnm ozamana kdr ogrnemyz sennki nezman ?

inşallah cnm benmki normalde bata göre 11+5 aama ultrasona gore 12+3 bnm randevu 6 aralık cnm ozamana kdr ogrnemyz sennki nezman ?

25 Kasım canım. Zaten ozaman söyledikleri de kesin olmayabiliyor. Benim abimin eşine o dönemde kız dediler, sonra erkek çıktı. Arkadaşımada erkek dediler, sonradan kız çıktı

25 Kasım canım. Zaten ozaman söyledikleri de kesin olmayabiliyor. Benim abimin eşine o dönemde kız dediler, sonra erkek çıktı. Arkadaşımada erkek dediler, sonradan kız çıktı
benmde geçen hafta kesin ogrenmek istiyosan 4 hafta sonra dedi yani 4.ay bitmiş oluyo.sen bizden once ogrenceksn :))))

ama smdiye kdr 2 kilo aldımmm siz hiç almamışsnzdr emnm : ))))
Yok yok aldm kilo.neyseki bekarken boyuma gore cok zayiftm.smdiki kilolarla daha fitt oldm hosuma gidiyor smdilk dgm kilolar:)cogu pantolonlarm olmuyor .hamile pant alsamda erken diye almiyrm.bu arada sutyenler icn oldgndan buyuk bedenmi alcazki.ondada bazilari skmaya basladi

Bende 25i dusunuykrum doktrm 4hfta snra gel demsti o tarihlere geliyor.cinsiyt icnde erken ama allah izn verirse yilbasina ogrenms oluruz diyrm erken ogrenncede yanlslk cikabiliyor kesin olsn diye beklicm sanirm dayanabilirsem:)

Benim pantolonlarım ayaktayken bol bile geliyor. Oturduğumda çok rahatsız ediyor... İyice ödem topladı bence vücutlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…