- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
12+3 cnmÖzge sen kaç haftalıksın?
Ayy bnde eksi yemiyrm.bulantilarmda coktu tost elma domates takiliyrdm.gunlerdrde burnuma zararli bsy kokuyrdu artk dayanamayip bgn yedmeşimde cok kız istiyo bnde kız istedğmz içn kız hssdyrm ama ekşi istemiyo cnm kısmett : )
ay bende 3 hafta ekmek arası domates peynirle beslendim resmenAyy bnde eksi yemiyrm.bulantilarmda coktu tost elma domates takiliyrdm.gunlerdrde burnuma zararli bsy kokuyrdu artk dayanamayip bgn yedmpf
8.ayinda anneme erkek kardesm icn kiz dediler dogdgnda erkek demsler annm bu cocuk bnm degil galiba bana kiz demslerdi dems.annm hic ultrasnda cnsiyete inanamiyr:aslında beklemek en sağlıklısı
arkadaşıma kız dedi
kız hevesle gitti bir sürü kıyafet aldı pembe pembe
1 ay sonra yanılmışız erkek dedi
o daha kötü
sonuçta insan kaptırıyor kendini
doğrudur valla teyzeme de kız dediler erkek çıktı8.ayinda anneme erkek kardesm icn kiz dediler dogdgnda erkek demsler annm bu cocuk bnm degil galiba bana kiz demslerdi dems.annm hic ultrasnda cnsiyete inanamiyr:
cnm benm smdiye kdr hiç bulanmadı midem hiç kusmadım da ama bazılarnn 3. aydan başlarmış bnmde 2 gundr midem bulanmya basladı anlamadm :s ama yemeye tam gaz dewam nolucak halimiz hiç belli değillay bende 3 hafta ekmek arası domates peynirle beslendim resmen
çok şükür azaldı benim
şimdide değişik değişik huylarım başladı
kendi evimin kokusundan tiksiniyorum
hergün silip süpürmeye başladım yaa
Bndede tembellik basladi aksne.midem bulanck diyede mutfaga giremiyrm pek.evdeki deterjnkar sabnlrdan parfmlerden hala tiksiniyrm.bunada sukur onceden bulantidn halszlikten disari cikamiyrdm yemk yiyemiyrdmay bende 3 hafta ekmek arası domates peynirle beslendim resmen
çok şükür azaldı benim
şimdide değişik değişik huylarım başladı
kendi evimin kokusundan tiksiniyorum
hergün silip süpürmeye başladım yaa
Yok yok def et psikoljik de falan.arkadsm berbat bsy.su icemiosn en sevdgn seylerden tiksiniosn.sen yemeye devm et yiyememktn iyidr.masallah de bulntm yok de beyne sinyal gnder falan:)cnm benm smdiye kdr hiç bulanmadı midem hiç kusmadım da ama bazılarnn 3. aydan başlarmış bnmde 2 gundr midem bulanmya basladı anlamadm :s ama yemeye tam gaz dewam nolucak halimiz hiç belli değill
inş bulanmaz canım yaa berbat bişeycnm benm smdiye kdr hiç bulanmadı midem hiç kusmadım da ama bazılarnn 3. aydan başlarmış bnmde 2 gundr midem bulanmya basladı anlamadm :s ama yemeye tam gaz dewam nolucak halimiz hiç belli değill
bende öyleydim cnmBndede tembellik basladi aksne.midem bulanck diyede mutfaga giremiyrm pek.evdeki deterjnkar sabnlrdan parfmlerden hala tiksiniyrm.bunada sukur onceden bulantidn halszlikten disari cikamiyrdm yemk yiyemiyrdm
12+3 cnm
ama smdiye kdr 2 kilo aldımmm siz hiç almamışsnzdr emnmYok yok def et psikoljik de falan.arkadsm berbat bsy.su icemiosn en sevdgn seylerden tiksiniosn.sen yemeye devm et yiyememktn iyidr.masallah de bulntm yok de beyne sinyal gnder falan:)
ay siz benden önce öğrenirsinizÖzgecim aynıyız bende 12+3 üm:) Renitsadan sonrada biz öğreniriz artık cinsiyeti:)
ay siz benden önce öğrenirsiniz
benim doktor biraz ağırdan alıyo sanki
aralığın başında gidicem ben kontrole
sakın benden önce gitmeyin
hadi bakalım hayırlısıBen 25 kasımda gidicem söylerse öğrenirim yoksa bidaha ki randevuya artık:)
inşallah cnm benmki normalde bata göre 11+5 aama ultrasona gore 12+3 bnm randevu 6 aralık cnm ozamana kdr ogrnemyz sennki nezman ?Özgecim aynıyız bende 12+3 üm:) Renitsadan sonrada biz öğreniriz artık cinsiyeti:)
inşallah cnm benmki normalde bata göre 11+5 aama ultrasona gore 12+3 bnm randevu 6 aralık cnm ozamana kdr ogrnemyz sennki nezman ?
benmde geçen hafta kesin ogrenmek istiyosan 4 hafta sonra dedi yani 4.ay bitmiş oluyo.sen bizden once ogrenceksn :))))25 Kasım canım. Zaten ozaman söyledikleri de kesin olmayabiliyor. Benim abimin eşine o dönemde kız dediler, sonra erkek çıktı. Arkadaşımada erkek dediler, sonradan kız çıktı
Yok yok aldm kilo.neyseki bekarken boyuma gore cok zayiftm.smdiki kilolarla daha fitt oldm hosuma gidiyor smdilk dgm kilolar:)cogu pantolonlarm olmuyor .hamile pant alsamda erken diye almiyrm.bu arada sutyenler icn oldgndan buyuk bedenmi alcazki.ondada bazilari skmaya basladiama smdiye kdr 2 kilo aldımmm siz hiç almamışsnzdr emnm: ))))
Bende 25i dusunuykrum doktrm 4hfta snra gel demsti o tarihlere geliyor.cinsiyt icnde erken ama allah izn verirse yilbasina ogrenms oluruz diyrm erken ogrenncede yanlslk cikabiliyor kesin olsn diye beklicm sanirm dayanabilirsem:)Ben 25 kasımda gidicem söylerse öğrenirim yoksa bidaha ki randevuya artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?