- 10 Ocak 2013
- 293
- 26
- 118
- Konu Sahibi Mathildablue
-
blume90 seni diğer topikten tanıyorum belki sende beni hatırlarsın:)bende sana katılıyorum iznin olursa:)benimde aç karınla ölçülerimi almam lazım.yarın yazarım.bende 50 olsam yeter 57-58 arası olmam lazım sence ne kadar zamanda ineriz 50 ye temmuzu bulurmu acaba
bende ekmeği baya azalttım. aslında annem karışmasa daha az yicem ama kuş kadar yiyorsun diyor onun zorlamaları ile yiyorum. halbuki nefsime hakim olup baya erken kalkıyorum sofradanakşamlar bende bi şey yemiyorum belki 5-6 fındık o kadar 8 gibi çayın yanına. spora gelince o yok işte. üşeniyorum. biraz hareket etsem iyi olacak.... kilom da bu sabah 57.2 idi.
Valla bende hafta sonu olunca irade sifir hafta ici start vericem.kizlar cicekli bocekli pantolon aldim pantolon 36 beden ama benim bacaklar bildigin kurdan.bacaktan super ama gobegim resmen firladi.of ya igrenc
danslı sporları bende sewyorum sıkılmadan yapıyorum hemde bunada bakıyım bende bi 2 indirdigim vardı :)Selam kızlar nasılsınız..sabahları kalkınca su içiyorum sonra kahvaltı,sonra bitki çayları filan 7 den sonra yemek yok..bugün belimi ölçtüm 67 cm gelmişti ama göbeğim çok incelmemiş 80-81 arasıydı kilomu tartmadım..bu arada fırsat bulunca mutlaka mekik çekiyorum..
bir de tiffany rothen sporlarını yapmaya çalışıyorum,bildiğin dans çok zevkli..göbek ve yanlarına iyi geliyormuş ama bence bütün vücüdu çalıştıyor
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
bende bi pantoln beendim dar paca cicek desenli cok güzel ama zayıf bacaga güzel olur anca sırf o pantolonu giyebilmek icin bile zayıflayabilirim yoksa icimde kalıcakk :/Valla bende hafta sonu olunca irade sifir hafta ici start vericem.kizlar cicekli bocekli pantolon aldim pantolon 36 beden ama benim bacaklar bildigin kurdan.bacaktan super ama gobegim resmen firladi.of ya igrenc
danslı sporları bende sewyorum sıkılmadan yapıyorum hemde bunada bakıyım bende bi 2 indirdigim vardı :)
bende bi pantoln beendim dar paca cicek desenli cok güzel ama zayıf bacaga güzel olur anca sırf o pantolonu giyebilmek icin bile zayıflayabilirim yoksa icimde kalıcakk :/
Sende hangi videolar var canım merak ettimm,yeni keşfettim,diğer sporlar zorunluluk gibiydi bunu isteyerek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?