yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

blume90 seni diğer topikten tanıyorum belki sende beni hatırlarsın:)bende sana katılıyorum iznin olursa:)benimde aç karınla ölçülerimi almam lazım.yarın yazarım.bende 50 olsam yeter 57-58 arası olmam lazım sence ne kadar zamanda ineriz 50 ye temmuzu bulurmu acaba

hatırlıyorum jelyb10 hatırlamammı :) orda kilo verdim biraz hatta kordumda sayılır 1 1 bucuk kilo farketti bıraktıktan sonra tam istedgim kilode degilim hala o yüzden yeniden dewam :) tamam ölcülerini al yaz ekliyim senide ilk sayfaya.

bence aralarda bozmazsak rahat temmuzda ulasmıs oluruz istedigimiz kilolara :) yaz geldi zaten tisörtler giycez ince seyler giycez her yerdne yaglarımızın fıskırmasını istemyosak iradeli olcaz :)

arkadaslar yalnız kimse neler yedigini yazmıyor yazarsak daha faydalı olucak bence. ben bugün kahvaltılık gevrek yedim kahvaltıda.
öglen 3 kasık pirinc pilavı ve 2 kasık et sote , yogurt, sebze salatası yedim.aksamda yedigimde bildirirm.ise basladıgımdan spor yapmaya vakit bulamıyorum. ama en azndan hergün bi yarım saat yapmak istiyorum.bugünden itibaren denicem.havalarda ısındı nasılsa dısarı yürüyüse cıkmak fena olmaz hani :)

hafta içi çok iradeliyimde hafta sonları cozutuyorum bazen.akşam yemek yemezsem sabah 1 kilo fark ediyorum ama bir akşam yesem ertesi gün yine aynı kiloda oluyorum bende anlamadım nasıl metabolizmaysa.her yerim kalsın gerikirse 58 kiloda kalmaya razıyım tek orantılı olayım yeter bana.göbek olmasın bel oyuntusundan bile geçtim gayri:))

evet menülerimizi yaptığımız sporsal faaliyetlerimizi paylaşmamız lazım.benim göbek 90 nı geçmiştir heralde ya yağ fıçısı gibi.birde ben kışın 34 beden 36 beden bikini aldım 3 4 tane.nasıl olucaksa:))

Selam kızlar nasılsınız..sabahları kalkınca su içiyorum sonra kahvaltı,sonra bitki çayları filan 7 den sonra yemek yok..bugün belimi ölçtüm 67 cm gelmişti ama göbeğim çok incelmemiş 80-81 arasıydı kilomu tartmadım..bu arada fırsat bulunca mutlaka mekik çekiyorum..
bir de tiffany rothen sporlarını yapmaya çalışıyorum,bildiğin dans çok zevkli ..göbek ve yanlarına iyi geliyormuş ama bence bütün vücüdu çalıştıyor
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube

bende ekmeği baya azalttım. aslında annem karışmasa daha az yicem ama kuş kadar yiyorsun diyor onun zorlamaları ile yiyorum. halbuki nefsime hakim olup baya erken kalkıyorum sofradan akşamlar bende bi şey yemiyorum belki 5-6 fındık o kadar 8 gibi çayın yanına. spora gelince o yok işte. üşeniyorum. biraz hareket etsem iyi olacak.... kilom da bu sabah 57.2 idi.

Valla bende hafta sonu olunca irade sifir hafta ici start vericem.kizlar cicekli bocekli pantolon aldim pantolon 36 beden ama benim bacaklar bildigin kurdan.bacaktan super ama gobegim resmen firladi.of ya igrenc

Mekik çekmenin faydası oluyor canım fırsat buldukça mutlaka yap..diyetle hiç bir zaman dümdüz olmuyor malesef

Son düzenleme:
Valla bende hafta sonu olunca irade sifir hafta ici start vericem.kizlar cicekli bocekli pantolon aldim pantolon 36 beden ama benim bacaklar bildigin kurdan.bacaktan super ama gobegim resmen firladi.of ya igrenc

Aynen canım ya simitler göbek filan illa üste bol birşey giymen lazım..ama artık böyle olmaz yaz da geliyor,incelmemiz lazım

danslı sporları bende sewyorum sıkılmadan yapıyorum hemde bunada bakıyım bende bi 2 indirdigim vardı :)
bende bi pantoln beendim dar paca cicek desenli cok güzel ama zayıf bacaga güzel olur anca sırf o pantolonu giyebilmek icin bile zayıflayabilirim yoksa icimde kalıcakk :/

Son düzenleme:

Sende hangi videolar var canım merak ettimm,yeni keşfettim,diğer sporlar zorunluluk gibiydi bunu isteyerek yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…