yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

günaydın kızlar sabah aç karınla tartıldım şu an 57 kiloyum.akşama kadar 58 i geçiyor o:)ne yazıkki kilo almışım hafta içi 56.1 çıkmıştımneyse artık önümüze bakıcaz.ölçülerimi almadım alıp onlarıda yazıcam.

kızlar ben bu gün pikniğe gidicem kocişle haliyle yine kaçıcak azcık ama akşam yemeği yemicem dünde öyle yaptım.sabah kahvaltımı sağlam yaptım öğlen sebze yedim akşamda tuzsuz yağsız mısır yedim sadece çayla birlikte.azda leblebi yedim.bu günde sağlam kahvaltı öğlen ızgara akşam yine mısır yicem.bu arada pantolonumu eklemek istiyorum ve unu bir ay sonra üstümdeykende eklicem.:))

Eklentiler

• $jjj.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 66
bende sabah ballı limonlu ılık su içtim. zeytin peynir ve bol salatalık ile kahvaltı yaptım. biraz da ekmek yedim. mümkün olduğunca tatlı-şeker tüketmiyorum. çayda kahvede şeker kullanmıyorum zaten 2 yıldır. kahvaltıda reçel filan da yemiyorum. %70 kakaolu çikolata hariç çikolata da tüketmiyorum. bi saate meyveli yoğurt yapıp yerim. akşamı daha düşünmedim. ama en geç 6da yemek işi bitiyor.

bel:73
göbek bölgesi:89
kalça:96
göğüs:92

bu göbek ölsün erisin bitsin yaa(
ekledim canımm

inanamıyorum bahsettigimiz pantolonlar aynı sanırım sen aldınmı zayıflayıncamı alıcan bende kararsızım öncemi sonramı alsam diye

kahvaltıda: haslanmıs yumurta, domates, az peynir, 1tane kivi,süt
birde sbah kalktugumda 1 elma yedim ve 70 dk yürüyüs yaptım

Sabah su içtim bitki çayı ve kahvaltı yaptım bitki çayı su,3 gibi tekrar yicem..aktivia ya başladım bir de sindirim sistemine yardımcı oluyor..yemekten önce tifaniy rothenin danslı sporunu yapcam göbek atcam

ara öğün olarak minik Anamur muzlarından yedim bir tane. akşam yemeğini de az önce yedim. 4 köfte ve bir kase bol limonlu salata.

selam ben de size katılmak istiyorum 1 yıl oldu evleneli ve 7 kilo aldım hemen ideal kilom 50-51 olmalı sabah 9 akşam 8 çalışıyorum spora pek vakit yok ayrıca bebek düşünüyoruz şok diyetler yapamam ben işe ekmek,makarna ve pilavı bırakarak başlıycam. hafif bir karatay yani :)) ve kızlar sakın öğün atlamayın

Kızlar nasılsınız..ben bugün biraz bozdum diyeti arkadaşlarla dışarı çıkmıştık ortama göre yedim bir şeyler ayıp olmasın diye,yerken mutluydum ama şimdi kötüyüm o kadar gün boşa gitti sanki şişlik var..yarından itibaren yoğurt ve meyve ağırlıklı yicem,aynaya baktığımda ince görmek istiyorum kendimi 50 kilo olmak istiyorum,cuma günü de ölçü bildirimi yapacağım tekrar kilomu da ölçeceğim..

Hoşgeldin canımm,şu an ölçülerin nasıl,onları da al istersen inceldikçe motive olursun hem de değişimi görürsün..

canım belim 2 santim incelmiş. ama göbeğim 2 santim büyümüş bugün spor yapmaya başladım artık. az yemek bi işe yaramıyor... sen de nasıl gidiyor

Benim iki taraftada da incelmelerim var canım..spor şart dediğin gibi,yememekle olmuyor..spor etkili olacaktır mutlaka..kilomu tartamıyorum evde tartı yok malesef..cuma sabah eczaneye gitcem ilk iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…