- Konu Sahibi Mathildablue
-
Söylediğine baktım canım bi sürü bir şey çıktı bu hoşuma gitti kızların fiziği de iyi kaslar belli olunca hiç hoşuma gitmiyor,tam böyle çok iyi..
Pump it up - part 1 - YouTube
ekledim canımmbel:73
göbek bölgesi:89
kalça:96
göğüs:92
bu göbek ölsün erisin bitsin yaa(
kızlar ben bu gün pikniğe gidicem kocişle haliyle yine kaçıcak azcık ama akşam yemeği yemicem dünde öyle yaptım.sabah kahvaltımı sağlam yaptım öğlen sebze yedim akşamda tuzsuz yağsız mısır yedim sadece çayla birlikte.azda leblebi yedim.bu günde sağlam kahvaltı öğlen ızgara akşam yine mısır yicem.bu arada pantolonumu eklemek istiyorum ve unu bir ay sonra üstümdeykende eklicem.:))
kahvaltıda: haslanmıs yumurta, domates, az peynir, 1tane kivi,süt
birde sbah kalktugumda 1 elma yedim ve 70 dk yürüyüs yaptım
70 dakika yürüyüş çok iyi, tebrik ederim.
kızlarr kimse yok muu? günaydınlar. kahvaltıdan önce 1 elma kahvaltıda sütle kahvaltılık gevrek yedim
arkadaslar yalnız kimse neler yedigini yazmıyor yazarsak daha faydalı olucak bence. ben bugün kahvaltılık gevrek yedim kahvaltıda.
öglen 3 kasık pirinc pilavı ve 2 kasık et sote , yogurt, sebze salatası yedim.aksamda yedigimde bildirirm.ise basladıgımdan spor yapmaya vakit bulamıyorum. ama en azndan hergün bi yarım saat yapmak istiyorum.bugünden itibaren denicem.havalarda ısındı nasılsa dısarı yürüyüse cıkmak fena olmaz hani :)
selam ben de size katılmak istiyorum 1 yıl oldu evleneli ve 7 kilo aldım hemen ideal kilom 50-51 olmalı sabah 9 akşam 8 çalışıyorum spora pek vakit yok ayrıca bebek düşünüyoruz şok diyetler yapamam ben işe ekmek,makarna ve pilavı bırakarak başlıycam. hafif bir karatay yani :)) ve kızlar sakın öğün atlamayın
ara öğün olarak minik Anamur muzlarından yedim bir tane. akşam yemeğini de az önce yedim. 4 köfte ve bir kase bol limonlu salata.
Nasıl gidiyor canım incelmelerin filan var mı
canım belim 2 santim incelmiş. ama göbeğim 2 santim büyümüşbugün spor yapmaya başladım artık. az yemek bi işe yaramıyor... sen de nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?