yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

50 kilo olalım..gelsin dar bluzlar,gömlekler,pantolonlar...topuklu ayakkabılar

Son düzenleme:
ben ne kot ne body kendimi bikini ile hayal ediyorum.. gerçi normalde de bikini giyiyordum ama bu yaz çok yakışacak çok

sabah elma yedim. kahvaltıda da peynir, salatalık ve biraz ekmek yedim. ve şekersiz 1 bardak çay içtim.

sabah elma yedim. kahvaltıda da peynir, salatalık ve biraz ekmek yedim. ve şekersiz 1 bardak çay içtim.

sabah uyanamadığımız için bir tane sade poğaça ve şekersiz çaş içtim. ara öğün yok öğlen yarım tabak yoğurtlu ıspanak yedim ve limonlu çay içtim akşama da semizotu var evde ondan yiycem yine ekmeksiz

bende çilek ve yoğurt yerim bi saate. 6-7 çilek 3-4 kaşık yoğurt.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 58 kgyim 1 senelik evliyim evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım yardımlarınızı bekkliyorummm

hosgeldin canım aramıza insallah azmimizle motivemizle zayıflıcaz :)

sorma ya bende dün bozdum gibi aksama kadar güzel gidiyordu aksam tatlı krizim tuttu

canım ben her sabah başlıyorum gayet güzel gidiyor ama öğleden sonra çok acıkıyorum ya.bu sabah 2 dilim salam yarım simit az peynir 2-3 zeytin ve şekersiz çay

öğlen :1 kase mercimek çorbası patatessiz-salata-2 kaşık yağsız makarna

sonra sapıttım yarımdan fazla simit yedim 1 ısırık gofret yedim

akşamada mercimek salatası yapıp yicem yoğurtla sonrada spora.

selam kızlar
ben 50-59 grubuna yazıyorum ama arada sırada bi yere sabit yazmıyorum
şimdilik hedefim 50 daha sonra olursa 48.48i hiç görmedim belki bi şok olabilir benim için
56 kiloydum.aç olarak şu an 53.4 kg çıkıyorum ve sıkılaşma hareketleri yapıyorum az su içiyordum su miktarını arttırdım 2 veya 2 buçuk içmeye çalışıyorum
ekmeği sadece sabah kahvaltısında tüketiyorum akşam yemeğini erken yiyorum ve pilav makarna gibi şeyler yemiyorum.ayran tüketimimi arttırdım yoğurt ve türevlerini seviyorum yani yediklerimi kısmadım sadece daha sağlıklı şeyler yiyorum ama kilo gidiyor
haftada 1 kg versem benim için yeterli.önümüzdeki haftalarda 52 li rakamları görmek istiyorum.
işte böyle.....müsadenizle arada bende yazarım.

tabikii canımm :) ama kilon süpermiş ben o kiloyu görsem yine razıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…