- Konu Sahibi Mathildablue
-
50 kilo olalım..gelsin dar bluzlar,gömlekler,pantolonlar...topuklu ayakkabılar
sabah elma yedim. kahvaltıda da peynir, salatalık ve biraz ekmek yedim. ve şekersiz 1 bardak çay içtim.
sabah uyanamadığımız için bir tane sade poğaça ve şekersiz çaş içtim. ara öğün yok öğlen yarım tabak yoğurtlu ıspanak yedim ve limonlu çay içtim akşama da semizotu var evde ondan yiycem yine ekmeksiz
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 58 kgyim 1 senelik evliyim evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım yardımlarınızı bekkliyorummm
hosgeldin canım aramıza insallah azmimizle motivemizle zayıflıcaz :)selam ben de size katılmak istiyorum 1 yıl oldu evleneli ve 7 kilo aldım hemen ideal kilom 50-51 olmalı sabah 9 akşam 8 çalışıyorum spora pek vakit yok ayrıca bebek düşünüyoruz şok diyetler yapamam ben işe ekmek,makarna ve pilavı bırakarak başlıycam. hafif bir karatay yani :)) ve kızlar sakın öğün atlamayın
Kızlar nasılsınız..ben bugün biraz bozdum diyeti arkadaşlarla dışarı çıkmıştık ortama göre yedim bir şeyler ayıp olmasın diye,yerken mutluydum ama şimdi kötüyüm o kadar gün boşa gitti sanki şişlik var..yarından itibaren yoğurt ve meyve ağırlıklı yicem,aynaya baktığımda ince görmek istiyorum kendimi 50 kilo olmak istiyorum,cuma günü de ölçü bildirimi yapacağım tekrar kilomu da ölçeceğim..
Blume'cim merhaba, hatırladın mı benihayırlı olsun yeni topiğin
hatırladım tabiiki sagol tatlım sende bizimlemisin bakıyım :)
olabilir tabiölçülerinizi de yazmışsınız, eve gidince bende ölçerim bir kendimi öyle yazarım
bende çilek ve yoğurt yerim bi saate. 6-7 çilek 3-4 kaşık yoğurt.
selam kızlar
ben 50-59 grubuna yazıyorum ama arada sırada bi yere sabit yazmıyorum
şimdilik hedefim 50 daha sonra olursa 48.48i hiç görmedim belki bi şok olabilir benim için
56 kiloydum.aç olarak şu an 53.4 kg çıkıyorum ve sıkılaşma hareketleri yapıyorum az su içiyordum su miktarını arttırdım 2 veya 2 buçuk içmeye çalışıyorum
ekmeği sadece sabah kahvaltısında tüketiyorum akşam yemeğini erken yiyorum ve pilav makarna gibi şeyler yemiyorum.ayran tüketimimi arttırdım yoğurt ve türevlerini seviyorumyani yediklerimi kısmadım sadece daha sağlıklı şeyler yiyorum ama kilo gidiyor
haftada 1 kg versem benim için yeterli.önümüzdeki haftalarda 52 li rakamları görmek istiyorum.
işte böyle.....müsadenizle arada bende yazarım.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 58 kgyim 1 senelik evliyim evlendikten sonra çok hızlı kilo aldım yardımlarınızı bekkliyorummm
akşam yemeğin mi bu canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?