yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

resimler süperr
bugün hemen callanetiğe başlıyorum 21 günün sonunda da hip hop abs ye geçicem

inşallah tığ gibi olcaz

İnşallah canımcım..az önce yemeğimi yedim..Sabah limonlu ılık su içtim,sabah kahvaltıda lenemen
gün içinde bol yoğurt, elma yedim,az önce de yoğurtlu patates haşlaması yedim..2 bardak bitki çayı içtim daha..artık saat yedi oldu sadece bitki çayı ve su içeceğim..bir de spor hareketleri kaldı .

bende sabah uyanınca yoğurtlu karışımdan yedim. sonra kahvaltıda haşlanmış yumurta ,zeytin peynir yedim .kahvaltıdan 2 saat sonra yeşilçay içtim, 6-7 çilek yedim. akşam yemeğini de 17.30 da yedim, çorba ve ızgara köfte yedim 4 tane ve avcumun içi kadar bi ekmek yedim. az evvel sade kahve içtim ve 10 gibi light süt içerim sanırım. acıkırsam da 8-10 fındık yerim.

Haftada bir ölçülerimizi ve kilomuzu yazalım kızlar..benim haftalık kilo hedefim 750 gram- 1 kilo arası

kızlar aranıza yenı katıldım bende, 55.5 kıloyum bu sabah ıtıbari ıle ve 50 olmak ıstıyorummm, ben her sabah kahvaltımı duzenlı yapıyorum bır bucuk kepek ekmegı bıkac dılım peynır bol domates salatalık, ara ogunu ıhmal etmıyorum, oglenlerı bıftek,tavuk,salata ne yapabılıyorsam ama bır gun tavuk yıyorsam obur gun et yıyorum, sabah kahvaltıda yumurta yemedıysem oglen ya da aksam yumurta yıyorum, aslında 2 haftadır sabahları yuruyuse gıdıyordum sahıle ama cok terlıyordum benım de basen sorunum var bıberıye yagını suruyurdum bacaklarıma kalcama, strec fılmle sarıyordum, ustune tayt ustune esofman gecırıyordum, ınanılmaz terletıyor ama hasta oldum ıste 53e dusmustum ne guzel fakat bu hastalıkta annem yedırdı de yedırdı

Hoşgeldin canımm..ölçülerini yaz sen de istersen blumecim kaydetsin..Biberiye yağını annem de uyguluyor inanılmaz çabuk kilo verdiriyor ve sporla diyetle incelmeyen yerleri hemen inceltiyor..Okulum olmasa ben de yapcam her gün ama şimdilik yapamıyorum..devam edebiliyorsan ona et canım gerisi de spor ve bol su içme..

hoş geldin inşallah sende ulaşırsın hedefine canım. biberiye yağını bende okudum forumda ama çok kötü kokuyormuş diye denemedim. olmadı bende sürüyüm daha etkili olsun.:26:

evet ınanılmaz kotu kokuyor yuruyusteyken kımseye yaklasmıyorummm hızlı hızlı yuruyorum:):) spor aletlerınde fazla calısmısım gectıgımız pazartesı ruzgar yedım fazlaca sonra hasta oldum ıyılesemedım selulıt problemıme ıyı gelır dıye dusundum yazın dugunum var :):) tum cabam bunun ıcın:) kendımı olcmedım ama olcecek bır sey bulayım da yazayım, yıllardır sadece forumları okuyodum artık ben de yazmaya karar verdım:)

yazmak iyi oluyor bende yeni başladım gece sürülüyor yazıyordu ama o koku iyi uyumak zararlı olur belki, gündüz sürmen senin de iyi olmuş. ben de alıp sürüyüm bari göbek bölgeme

kızlar selam
nasıl gidiyor
benim bu son iki gün gayet iyi
arada inanılmaz çikolata isteğim var geçiştiriyorum

Kızlar her öğün yoğurt yiyin çok faydalı yağ yakma özelliği varmış..
Sabah limonlu su içtim..çorba yedim,patlıcan haşlaması ve yoğurt yedim,1bardakta çay içtim

Son düzenleme:
sabah uyanınca ballı limonlu su içtim. kahvaltıda peynir, zeytin ekmek yedim. ara öğün olarak çilek ve yoğurt yedim. akşam yemeğini de az evvel yedim, çorba, bi parça ızgara tavuk ve 2 kaşık bulgur pilavı. saat 7-8 gibi de çay içer biraz kuru yemiş yerim.

Son düzenleme:
kızlar ekmeği kestim sadece kahvaltıda bir iki dilim yiyorum
abur cubur yok cips kesnlkle yok ketcap mayonez tarzı şeylerde yook
akşam çorba varsa corba yoğurt
yoksa biraz yemek yanında yoğurtt

bende ekmeği azalttım. spor yapmaya çalışıyorum ama pek yapamıyorum üşengeçlik had safhada akşam da az yiyorum. pes etmek yok

ben bi türlü yapamadım hep gün sonnda bi yerde dayanamadım bozdum ama bugün bozmadan dikkat ettim. kahvaltıda kahvaltılık gevrek. öglen 2 kasık pilav ve tavuk aksamda yogurtlu sebze salatası yedim işte :)

kilo vermeyi en çokda istedigim beden pantolona gireblmek icin istiyorum begendigim her model pantolonn yakısması için yada arada etek giyebilmek icin incecik bacaklarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…