- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Mathildablue
-
inşallah tığ gibi olcaz
[/HTML]Haftada bir ölçülerimizi ve kilomuzu yazalım kızlar..benim haftalık kilo hedefim 750 gram- 1 kilo arası
[/HTML]
bana da 500-700gr yeter haftada. az az veriyim ama yeter ki kalıcı olsun verdiğim kilolar
kızlar aranıza yenı katıldım bende, 55.5 kıloyum bu sabah ıtıbari ıle ve 50 olmak ıstıyorummm, ben her sabah kahvaltımı duzenlı yapıyorum bır bucuk kepek ekmegı bıkac dılım peynır bol domates salatalık, ara ogunu ıhmal etmıyorum, oglenlerı bıftek,tavuk,salata ne yapabılıyorsam ama bır gun tavuk yıyorsam obur gun et yıyorum, sabah kahvaltıda yumurta yemedıysem oglen ya da aksam yumurta yıyorum, aslında 2 haftadır sabahları yuruyuse gıdıyordum sahıle ama cok terlıyordum benım de basen sorunum var bıberıye yagını suruyurdum bacaklarıma kalcama, strec fılmle sarıyordum, ustune tayt ustune esofman gecırıyordum, ınanılmaz terletıyor ama hasta oldum ıste 53e dusmustum ne guzel fakat bu hastalıkta annem yedırdı de yedırdı
kızlar aranıza yenı katıldım bende, 55.5 kıloyum bu sabah ıtıbari ıle ve 50 olmak ıstıyorummm, ben her sabah kahvaltımı duzenlı yapıyorum bır bucuk kepek ekmegı bıkac dılım peynır bol domates salatalık, ara ogunu ıhmal etmıyorum, oglenlerı bıftek,tavuk,salata ne yapabılıyorsam ama bır gun tavuk yıyorsam obur gun et yıyorum, sabah kahvaltıda yumurta yemedıysem oglen ya da aksam yumurta yıyorum, aslında 2 haftadır sabahları yuruyuse gıdıyordum sahıle ama cok terlıyordum benım de basen sorunum var bıberıye yagını suruyurdum bacaklarıma kalcama, strec fılmle sarıyordum, ustune tayt ustune esofman gecırıyordum, ınanılmaz terletıyor ama hasta oldum ıste 53e dusmustum ne guzel fakat bu hastalıkta annem yedırdı de yedırdı
evet ınanılmaz kotu kokuyor yuruyusteyken kımseye yaklasmıyorummm hızlı hızlı yuruyorum:):) spor aletlerınde fazla calısmısım gectıgımız pazartesı ruzgar yedım fazlaca sonra hasta oldum ıyılesemedımselulıt problemıme ıyı gelır dıye dusundum yazın dugunum var :):) tum cabam bunun ıcın:) kendımı olcmedım ama olcecek bır sey bulayım da yazayım, yıllardır sadece forumları okuyodum artık ben de yazmaya karar verdım:)
kızlar selam
nasıl gidiyor
benim bu son iki gün gayet iyi
arada inanılmaz çikolata isteğim var geçiştiriyorum
bende kahvaltıda çok yiyorum yaaben kahvaltıyı biraz abartıyorum sanırımama akşam az yiyorum bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?