- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
bende iki tam öğün yiyorum arayı meyveyle yoğrtla geçiştryrm umarm işe yarar böyleKizlar bugun ki menum sabah omlet tek yumurtadan domates salatalik maydonoz peynir ve 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun de cilek yedim 7 tane
Aksam da 3 adet firinda kanat salata ve yogurt yedim 1 dilim tam bugday ekmegiyle gec kalktigim icin 2 tam menu yiyorum .suyu genelde aksam iciyorum ders calisirken simdide leblebi yiyorum oyle kapatirim herhalde aksami
Kizlar bugun ki menum sabah omlet tek yumurtadan domates salatalik maydonoz peynir ve 1 dilim tam bugday ekmegi
Aksam da 3 adet firinda kanat salata ve yogurt yedim 1 dilim tam bugday ekmegiyle gec kalktigim icin 2 tam menu yiyorum .suyu genelde aksam iciyorum ders calisirken simdide leblebi yiyorum oyle kapatirim herhalde aksami
ohhh bugünkü 1 saatlik tempolu yürüyüş ve 15 dk mekik ve bacak bel hareketleri spormda bitti su iki buçuk litreyi tamamlarm yatana kadar.yarın ola hayrola şu an yeşil kahvemi içiyorum.
bende iki tam öğün yiyorum arayı meyveyle yoğrtla geçiştryrm umarm işe yarar böyle
tşklr canım öylemi dersinOo maşallah canım supersin
bende 3 öğün yiyemem bence.ben çok çabuk kilo alıyorum su içsem yarıyo misali.iki öğn yetr banaAslında bende iki ogun seviyorum ccanım 3 ogun çoğuzaman fazla geliyor özellikle akşam cçok yersem çok rahatsız oluyorum
Menün güzel tatlımSelam kızlar bbugün ki menüm sabah 1 buçuk.yumurta yarım simit biraz peynir az şekerli çay
Kahvaltı biraz çok oldu sanırım ama çok.açtım.valla napim
Öğle küçük 1 tabak.tavuk sote ve salata
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı ve salata
Su iki buçuk litre
Spor yok.şimdilik kızlar
Sağol canım :)Senin menü dd güzel nehirim:)))
Menü güzel canım çilek 12 tane yiyebilirsin :) kiraz ve erik de aynıKizlar bugun ki menum sabah omlet tek yumurtadan domates salatalik maydonoz peynir ve 1 dilim tam bugday ekmegi
Süpersin canımohhh bugünkü 1 saatlik tempolu yürüyüş ve 15 dk mekik ve bacak bel hareketleri spormda bitti su iki buçuk litreyi tamamlarm yatana kadar.yarın ola hayrola şu an yeşil kahvemi içiyorum.
tşklr canım öylemi dersinbu tempoyla 6 7 kilo verebilirmiym acaba ay sonu.kilom fazla umutluyum fazla veririm dye bilmem artık
Kızlar ben de dün 60 dk yürüdüm
bende 3 öğün yiyemem bence.ben çok çabuk kilo alıyorum su içsem yarıyo misali.iki öğn yetr bana
hedefim bu ay bitiminde en az 8 kilo vermek bakalım nasip artıkBence bu azimle.devam.edersen 5 kilo rahat verirsin canım ama hızlı kilo vermek istiyorsan kaçamak yapma çok yavaşlatıyor kilo vermeyi tecrübe ile sabit:))
Kizlarr sabah domates salatalik azicik krem peynir ve haslanmis yumurta yedim bi dilimde tambugday ekmegi . Oglend3 de bi porsiyon yagsiz kepekli makarna yedim aksam tavukla bulgur pilavi yaptim yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?