Yaza kadar en az 20 kilo..

Kizlar bugun ki menum sabah omlet tek yumurtadan domates salatalik maydonoz peynir ve 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun de cilek yedim 7 tane
Aksam da 3 adet firinda kanat salata ve yogurt yedim 1 dilim tam bugday ekmegiyle gec kalktigim icin 2 tam menu yiyorum .suyu genelde aksam iciyorum ders calisirken simdide leblebi yiyorum oyle kapatirim herhalde aksami

ohhh bugünkü 1 saatlik tempolu yürüyüş ve 15 dk mekik ve bacak bel hareketleri spormda bitti su iki buçuk litreyi tamamlarm yatana kadar.yarın ola hayrolaşu an yeşil kahvemi içiyorum.

bende iki tam öğün yiyorum arayı meyveyle yoğrtla geçiştryrm umarm işe yarar böyle

Menun Güzel canım bol ekşi olsun insallah

Menün güzel tatlım
Senin menü dd güzel nehirim:)))
Sağol canım :)
Menü güzel canım çilek 12 tane yiyebilirsin :) kiraz ve erik de aynı
ohhh bugünkü 1 saatlik tempolu yürüyüş ve 15 dk mekik ve bacak bel hareketleri spormda bitti su iki buçuk litreyi tamamlarm yatana kadar.yarın ola hayrolaşu an yeşil kahvemi içiyorum.
Süpersin canım

Bence bu azimle.devam.edersen 5 kilo rahat verirsin canım ama hızlı kilo vermek istiyorsan kaçamak yapma çok yavaşlatıyor kilo vermeyi tecrübe ile sabit:))
tşklr canım öylemi dersin bu tempoyla 6 7 kilo verebilirmiym acaba ay sonu.kilom fazla umutluyum fazla veririm dye bilmem artık

Canım zaten bunyeni taniyorsundur neyin iyi geldiğini ogrenmissindir ona göre devam edersin diyetine mesela bende akşam yemeğini erken yemek çok işe yariyor
bende 3 öğün yiyemem bence.ben çok çabuk kilo alıyorum su içsem yarıyo misali.iki öğn yetr bana

Kahvaltı yapıldı boll su icildi sşimdi yyeşil cayimida içeceğin inşallah
Bugün hedefim 1 saat tempolu yurumurk inşallah

slm bugün limonlu ılık suyumu içtim yumurta peynir zeytn domates salatalık ve bi dilim ekmeğimi şekersz iki barsak çayla yaptım.öğlen bol yeşillikli bir porsiyon kısır ve şekersz limonlu çay içtim iki bardak.akşamda arpa şehriye çorbası içecem küçük bir kase ekmeksiz.su içmeye devamm.bu akşam spor yapamicam gibi...

Kizlarr sabah domates salatalik azicik krem peynir ve haslanmis yumurta yedim bi dilimde tambugday ekmegi . Oglend3 de bi porsiyon yagsiz kepekli makarna yedim aksam tavukla bulgur pilavi yaptim yicem

Menum
Sabah yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Ara sutlu turk kahvesı
Aksam kucuk bır tabak makarna corba salata
Yatana kadar 10 bardak su içmiş olrm. Waktım olrsada kondısyon bısıkletnde çalşcm.

Canım sabah ve öğle güzel ama hem.öğle hem akşam karbonhidrat olmamış keske akşama tavuk sote yada bi sebze yemeği falan yeseydin:))
Kizlarr sabah domates salatalik azicik krem peynir ve haslanmis yumurta yedim bi dilimde tambugday ekmegi . Oglend3 de bi porsiyon yagsiz kepekli makarna yedim aksam tavukla bulgur pilavi yaptim yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…